Til innholdet

Nøtterøy / Hjemseng - Innholdsrik enebolig med god standard. Flotte solrike uteplasser. Barnevennlig område.

Bjerkhaugveien 44
Prisantydning 3 690 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 117
BRA: 134 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1953
Tomtareal: 735 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 9. mai Kl 15.00 - 16.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Bjerkhaugveien 44 3133 Duken

Adkomst

Fra Tønsberg kjør over Kanalbrua, deretter rett fram i rundkjøringa andre avkjøring. Kjør inn på Nøtterøveien (308), kjør 0,6 km. Sving til venstre inn på Smidsrødveien (309), kjør 4,4 km. Sving til venstre inn på Bjerkhaugveien, kjør 0,1 km. Sving venstre og fortsett på Bjerkhaugveien. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt og barnevennlig til i et etablert boligområde på Hjemseng, med nærhet til landbruksområder og sjøen. Jordbæråkre i området gir en nydelig duft av jordbær i sesongen. Barneskole og et lite sentrum med bl.a. bensinstasjon rett i nærheten. Kort vei til Tønsberg, og Teie sentrum med mange sentrumsfasiliteter og diverse forretninger.
Bussstopp i nærheten med gode bussforbindelser til Tønsberg og omegn.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1953

Bygninger og byggemåte

Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av sparesteinsmur. Yttervegger har konstruksjon av stampet jord, og tilbygg har bindingsverk av tre. Fasader er kledd med liggende trepanel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med metallplater og betongtakstein.
Boligen er pusset opp i løpet av senere år, og fremstår i god tilstand for alderen. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 161 kvm

1.Etasje: Gang, 2 soverom, gjestetoalett, bad, stue, spisestue og kjøkken.
U.Etasje: Vaskerom, stue, soverom og toalett og bod.
Gang og bod i kjeller er ikke medtatt i arealene grunnet takhøyde på under 190cm. Gulvareal på dette området er 16m2.

Standard

Velkommen til Bjerkhaugveien 44!
Boligen er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Boligen har godt med vindusflater, noe som gir godt med naturlig lys. 3 soverom. Bad/toalettrom i begge etasjer. Stor vestvendt terrasse fra stuen, samt hage på begge sider.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt nyere kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn boligen".

Stue og spisestue:
Spisestuen og stuen er i åpen planløsning. Her er det god plass til å dekke til langbord.
Peisovn i stuen, og store vindusflater ut mot hagen, som slipper inn godt med naturlig lys.
Varmepumpe er montert mellom spisestuen og stuen.
Det er utgang til en stor fin terrasse mot vest, som har godt med sol hele dagen og utover kvelden.

Kjøkken:
Nyere kjøkken med innredning av profilerte fronter og benkeplate av laminat.
Integrerte hvitevarer: Kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp, microbølgeovn, komfyr og ventilator over platetopp.
Utgang til den nydelig store vestvendt terrasse, og videre til hagen.

Soverom:
Det er totalt tre soverom i boligen. To i hovedetasjen, og en i underetasjen.
Alle i god størrelse og med plass til garderobeskaper.
Beliggende i nærhet til baderom og toalettrom.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet inneholder baderomsmøbel med 2 stk servanter og dusjhjørne.
Taket er belagt med malte plater. Vegger og gulv er belagt med fliser.
Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.
Toalettrommet i 1.etg. inneholder toalett og servant. Tak og vegger er belagt med malte plater. Gulvet er belagt med laminat.
Toalettrommet i u.etg. inneholder toalett og servant. Taket er belagt med malte plater. Vegger består av malt mur. Gulvet er belagt med fliser.
Vaskerommet inneholder innredning opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.
Taket er belagt med panel. Vegger er av malt mur, men en vegg med gips. Gulvet er av malt betong.

Terrasse/uteplass:
Terrassen har utgang fra stuen og kjøkkenet. Denne har godt utsyn over hagen og omgivelsene. Den er vestvendt, noe som gir godt med sol hele dagen og utover kvelden.
Terrassen/uteplassen på andre siden av huset ligger mot øst, og har fin morgen og formiddagssol. God plass til møblement.
Hage på begge sider og rundt huset. Biloppstillingsplass på gruset gårdsplass ved inngangsparti.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Varmepumpe og peisovn i stuen, varmekabler og elektrisitet.

Parkering

God plass til flere biler i gruset gårdsplass. Eldre garasje via egen stikkvei i hage.

Areal og eierform

Areal: 735 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet eiertomt hvor beregnet areal er oppgitt å være 735 kvm. Innkjørsel foran huset og innkjøring til garasje i bakkant av tomten er belagt med
singel. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, bed, busker, hekker og fruktre.

Eier

Nicholay Oscar Bjerkelund Marlene Bjerkelund

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp med komunal slamtømming av slamavskiller (Kommunen opplyser om at dette på sikt vil måtte legges om) Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Del av Rv 309, Bruabekken-Hjemseng (9.9.1981) og med Reguleringsformål: Trafikkområde og boliger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest i kommunen arkiver.

Prisantydning

3 690 000,-

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 105 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 795 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 28.04.2021

Forsikring

Tryg

Kommunale avgifter

Kr. 15 307

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Tilrettelegging (Kr.14 950) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.16 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 690 000,-) (Kr.44 280) Totalt kr. (Kr.88 680)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.
Eiendommene som bruker veien deler kostnaden med brøyting. Det betales også inn kr. 300,- pr. mnd. for å spare opp til fremtidig asfaltering.
Lysekronen i stuen medfølger ikke i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?