Til innholdet

Nær Borgheim; Pen og innholdsrik enebolig beliggende høyt, fritt og m/sen kveldssol | blindvei | barnevennlig

Semsveien 63
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 137
BRA: 147 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2002
Tomtareal: 1469 m²

Boligens innhold og uteplasser

Innholdsrik enebolig over 2 plan

Boligens inndeling er som følger:

1. ETASJE:
Hall med trapp til andre etasje
Stue/spisestue med flott peis og utgang til terrasser.
Kjøkken med spiseplass
Baderom med dusj og toalett
Vaskerom med innenforliggende og praktisk bod

2 .ETASJE:
3 soverom
Baderom med badekar og toalett
Sove-/baderomsgang
Lagrinsbod

Uteplass/terrasse:
Boligen har flere flotte uteplasser med utallige muligheter for å plassere utemøblemeter og for å sitte skjermet for vær og vind. Det er samtidig rikelig med sol med sol fra tidlig morgen til langt utpå kvelden. Det er adkomst til uteområder fra bl.a. stuen og terreng.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse over boligens 2 plan som illustrerer inndelingen av boligen. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen plantegning.

Standard

Frittliggende enebolig som er oppført i 2002, er godt vedlikeholdt og oppgradert på noen områder siden byggeår.

Beskrivelse av de ulike rom og installasjoner er som følger:

Stuen/spisestuen:
Boligen har en meget lys og trivelig stue med store vindusflater rikelig med møbleringsplass. Det er utgang til romslig terrasse med meget gode solforhold og flotte utsiktsforhold. Legg merke til den flotte klebersteinovnen som står sentralt plassert i rommet.

Kjøkkenet: 
Kjøkkenet har også store vindusflater og er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen - likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Det er plass til et lite spisebord og to store vinduer gjøre dette til et koselig rom å nyte frokosten i. Innredningen har luse, profilerte fronter og laminat benkeplater med fliser over.  Videre er det opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over avsatt plass til komfyr.

Bad/wc 1. etasje:
Romslig bad som er helfliselagt og hvor varmekabler gir en deilig temperatur året rundt. Nyere baderomsinnredning med nedfelt servant i innredning med to skuffer, speil og lysarmatur. I tillegg er det to høyskap. Videre er det et nyere dusjbabinett og sokkeltoalett. Badet ventileres via elektrisk vifte og vindu, som også slipper lys inn i rommet.

Bad/wc 2. etasje:
Boligens andre baderom ligger fint plassert med enkel adkomst fra de omkringliggende soverommene i andre etasjen. Badet er pent innredet med gråtonede fliser på gulv og matchende hvite fliser på vegger. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Nyere baderomsinnredning med nedfelt servant i innredning med to skuffer, speil og lysarmatur. Videre er det sokkeltoalett og badekar med dusj på vegg. Badet ventileres via elektrisk vifte og vindu, som også slipper lys inn i rommet.

Soverommene:
Boligen har 3 soverom, alle plassert på samme plan i boligens andre etasje. Det er plass til dobbeltseng på alle rommene og på hovedsoverommet er det montert romslig garderobe.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Fliser og Eikeparkett.
2. etasje: Eikeparkett.

Vegger:
1. etasje: Malt tapet og.malt glassfibervev.
2. etasje: Tapet

Himling:
1. etasje: Malte tak-ess plater.
2. etasje:Trepanel

For standardopplysninger for øvrig; se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger ca. 6 km fra Tønsberg sentrum, meget sentralt på Nøtterøy med kort vei til en rekke fasiliteter. Landlig natur/terreng men samtidig svært sentralt beliggende på Bergan.

Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Samtidig er det kort sykkelavstand ned til sjøen med blant annet bryggeanlegg og offentlige badeplasser på Knarberg og Ulvø i tillegg til stort småbåtanlegg på Hjemseng. Herfra er det kort avstand til områdets vakre skjærgård med et hav av holmer og skjær.

På Teie torv som ligger kun få minutter unna med bil finner man en rekke sentrumsfunksjoner som hyggelige spisesteder, ulike forretninger, vinmonopol, bank med mer. Det er gangavstand til Borgheim, med butikker og populært golfanlegg, flere dagligvareforretninger og kafé.

Det er ca. 1,3 km til nærmeste dagligvarebutikk - Rema 1000 Borgheim. Til Kiwi dagligvareforretning på Hjemseng og Meny- Bye Andersen, er det kun noen få minutter i bil.

Det er ca. 1,6 km. til Wilhelmsenhallen og ca. 3 km. til Hårkollhallen , og det er drøye 3 km til Nesskogen Idrettspark (Nøtterøy IF sitt idrettsanlegg).

Ca. 3 km til Oserød barneskole, ca. 1,5 km til Borgheim ungdomsskole samt Nøtterøy videregående skole.

Du finner tre barnehager innenfor 2 km radius fra eiendommen. Ca. 800 m. unna finner du Gipø barnehage, det er ca. 1,4 km til Stabburet familiebarnehage og ca. 1,9 km. til Kronli Barnehage.

Det ligger bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som angir eiendommens beliggenhet samt avstander til ulilke fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2002

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 12

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 159 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 96/89/81 m².
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: 63/58/56 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra de to innvendige bodene, er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Isolert bod 1. etasje med egen inngang utenfra. Det er fratrukket areal for 2.etasje på
grunn av skråtak utenfor takhøyde
1,90 + 0,60 cm. I følge regler for
arealberegning.
er medtatt i arealsammendraget

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming / teknisk

Det er elektrisk oppvarming via varmekabler i alle rom i 1. etasje, i tillegg til varmekabler på baderom i 2. etasje. Forøvrig er det stedivis panelovner.

Flott klebersteinsovn i stuen.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinner. Begge motorer er skiftet. Ca. 5 år siden.

Varmtvannsbereder type CTC - 200 liter fra byggeår.

El- skap med automatsikringer og 3x50 ampere hovedsikring.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Dobbelgarasje med to porter med elektriske portåpnere. Det er støpt dekke og isolert bod innerst på den ene siden.

Areal og eierform

Areal: 1 469 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen ligger høyt og fritt i terrenget og har meget gode solforhld. Uteområdet er lettstelt og opparbeidet hage og naturtomt med grøntarealer, naturlig skogsterreng og diverse beplantning. Asfaltert innkjørsel og foran garasjen. Det er belegningsstein i gårdsplass og foran inngangsparti.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Eier

Inger Johanne Østgård Olav Øya

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk. Det er felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Eiendommen har adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av  kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse. En mindre tomtendel i syd er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag.

Ifølge Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.08.2002. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 939 304,- Sekundær formuesverdi : 3 381 493,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 754

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for kommunale avgifter, forsikring og strøm.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser:

2000/4832-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
18.04.2000 
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/6189-1/91  Elektriske kraftlinjer  
12.05.2005 
Rettighetshaver SKAGERAK NETT AS
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.39 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 695) Tønsbergs Blad 271119 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 301019 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.14 495) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.80 965)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?