Til innholdet

NØTTERØY - TEIE/ASTORIA. Lys 1/2-part av tomannsbolig (2. etg.) i sentral og rolig blindgate. Svært solrike uteplasser.

Hageliveien 9B
Prisantydning 2 290 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 75
BRA: 75 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1937
Tomtareal: 474 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 18. mars Kl 18.45 - 18.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Adresse

Hageliveien 9B 3140 Nøtterøy

Velkommen til Hageliveien 9B på sentralt Teie/Astoria

Velkommen til denne lyse leiligheten med svært sentral, rolig og gunstig beliggenhet.

I en trivelig blindgate  finner du denne  horisontaldelte tomannsbolig hvor leiligheten "dekker" hele 2. etasje med blant annet lys stue-/spisestue, avdelt kjøkken m/spiseplass og inngang fra stuen, to soverom, baderom som er flislagt, entre/gang og egen inngang i 1. etasje. I tillegg har man vaskerom/bod på "nedre grunnplan".

På vestsiden finner du en herlig balkong på ca. 14 m² ut for kjøkkenet som er fornyet i 2018 hvor man kan nyte lange soldager og ikke minst sen kveldssol. Samme år er også balkong mot nord på ca. 6 m² fornyet, her kan man nyte både tidlig morgensol og kveldssol.

Leiligheten fremstår som lys, og man disponerer egen hage mot øst. I denne er det blant annet oppført en medfølgende utebod, og leilighetens inngangsparti finner du på denne siden. På fellesarealet er det også en stor og flott gårdsplass med biloppstillingsplasser.

Her bor du meget sentralt med gangavstand til en rekke fasiliteter som butikker, idrettsanlegg, skoler på alle trinn og flotte tur-/rekreasjonsområder. Det er kort vei til Tønsberg sentrum, og det er sykkel-/gangvei rett utenfor eiendommen og inn til byen. Det er forøvrig gangavstand til Teie torv som ligger ca. 1 km fra huset.

Kort fortalt om leiligheten

- Lys 1/2-part av tomannsbolig i funkisstil fra 1930 tallet
- Usjenert og sentral beliggenhet i blindgate
- Ny vestvendt balkong på ca. 14 m² i 2. etasje
- Ny nordvendt balkong på ca. 6 m² i 2. etasje
- Skjermet hage tilhørende leiligheten til eksklusiv benyttelse
- Fin utsikt mot variert landskap og gløtt mot innseilingen til Tønsberg
- Godt med parkeringsplasser på nylig asfaltert gårdsplass
- Kort vei til Tønsberg by - sykkel-/gangvei helt inn til sentrum
- Gangavstand til Teie torv (ca. 1 km)
- Alt på ett plan i byggets 2. etasje
- Egen gang og bod/vaskerom i 1. etasje
- 2 soverom
- Romslig stue-/spisestue
- Separat kjøkken med tilhørende hvitevarer
- Egen utvendig inngang
- Nylagt takdekke (yttertak) i 2017
- Hele huset er utvendig nymalt i 2017
- Elektrisk oppvarming og varmekabler på flislagt baderom
- Gode vindusflater og usjenerte omgivelser

Beliggenhet

Hageliveien 9B ligger svært sentralt både i forhold til Nøtterøys sentrale fasiliteter og til Tønsberg by. Gangavstand til Teie Torv med nær sagt alle servicetilbud og gangavstand til Borgheim med noe sentrumsfunksjoner samt golfbane. Man bor også en kort sykkeltur fra Tønsberg sentrum (ca. 3 km).

Her bor man som en av de siste eiendommer i blindvei uten gjennomgangstrafikk, så dette er virkelig stedet for deg som søker både sentral og rolig beliggenhet!
Området blir av den grunn et meget barnevennlig bomiljø. Det er også kort gangavstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole på Teigar. Det er også kort vei til  videregående skole på Borgheim, til Herstad barneskole og til Rudolf Steinerskolen i Vestskogen.

Nesten "rett utenfor døren" har man i tillegg flotte  tur- og rekreasjonsområder. Det er heller ikke langt til sjøen på hhv. Nøtterøy sin vestside eller østside. Vestfold er kjent for sin vakre skjærgård, og muligheten er mange enten man beveger seg på Nøtterøy eller tar turen ut til kystperlene Tjøme og Hvasser. En kort sykkeltur unna ligger Vestfjorden med Munkholmen, en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. På Føynland ligger Fjærholmen, kommunens største og fineste badeplass med sandstrand, svaberg og gresslette.

Idylliske Teieskogen ligger i gangavstand og byr på gode rekreasjonsmuligheter året rundt. Her ligger også Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner, friidrettsbane, og lysløype på vinterstid. På Borgheim er et nytt trenings-/parkouranlegg klart for bruk, her finner vi også Wilhelmshallen, beachvolleyballbane og Nøtterøy golfbane.

Umiddelbar avstand til bussholdeplass - herfra går det buss både til Tønsberg sentrum og til Tjøme i motsatt retning.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1937

Innhold

1. etasje:
ENTRÈ MED TRAPPEGANG og med adkomst fra trapp opp fra steinlagt uteterreng.
VASKEROM/BOD på lavere etasjenivå med trapp ned fra entrè.

Leiligheten strekker seg videre over hele byggets 2. etasje og har følgende inndeling:
GANG og utgang til nordvendt balkong på ca. 6 m², trappenedgang og tilknyttet KOTT.
Flislagt BADEROM/WC (senest oppusset ca. 2003) med dusjhjørne, toalett og servant over baderomsinnredning.
STUE-/SPISESTUE med vinduer mot både øst og syd som slipper inn godt med dagslys.
KJØKKEN med modulinnredning fra Ikea, medfølgende hvitevarer og utgang til herlig BALKONG på ca 14 m².
TO SOVEROM hvorav ett hovedsoverom og plass til dobbeltseng i begge rom.

Balkonger/uteplasser:
Eiendommen har fine solforhold, og du kan nyte solen fra tidlig morgen til godt ut på kvelden.

Balkongen ut fra kjøkken på hele ca. 14 m² ligger med langsiden mot vest og får solen fra både syd og vest så her kan man nyte lange sommerdager og ikke minst sen ettermiddags-/kveldssol. Denne herlige uteplassen blir nærmest som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Balkongen er bygget med nytt gulv i impregnert tre (2018) og tekket med asfalt papp. Rekkverk av stående spiler (impregnert) som også er nytt i 2018. Det er lagt ny takpapp i 2018 under terrassen.

Balkong ut fra gang på ca. 6 m² med i tilsvarende konstruksjon fra 2018 som hovedbalkongen.

Leiligheten disponerer også hagen mot øst hvor det er plass til å sett ut utemøbler på gressplen. Denne er skjermet av diverse beplantning som gir som bidrar til usjenanse og praktisk hagebod ligger i tilknytning til denne. 

Inngangsparti/adkomstarealer:
Leiligheten har egen inngang uavhengig av seksjon i 1. etasje.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten i 2. etasje. Vaskerom/bod og inngang i 1.etasje er ikke illustrert.
Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Angivelse av primærrom:
Alle leilighetens innvendige rom i 2. etasjen er medtatt i oppgitt primærrom (p-rom) med totalt ca. 75 m². Takstmann har i tillegg vurdert vaskerom og gang på halvplan i 1.etasje som p-rom med med totalt ca. 7 m². Disse rommene er derfor medtatt i oppgitte primærrom.

Standard

Leiligheten byr på mye naturlig lys takket være gode vindusflater. Utvendig er bygget velholdt med diverse påkostninger de senere år. Innvendig er leiligheten malt i lyse farger, men anses å ha behov for oppussing av overflater og delvis påkostningsarbeider grunnet eldre materialbruk.

Kjøkkenet med spiseplass og tilknyttet vestvendt balkong:
Kjøkkeninnredningen består av modulkjøkken/benkeinnredning fra Ikea med trerammer og skuffer-/skap i hvit utførelse. Vestvendt balkongdør i glass slipper inn dagslys til rommet - det samme gjør den delvis åpne løsningen mot stue-/spisestuen som slippper morgensolen inn i rommet.  Innredning med over-/underskap, heltre benkeplater og praktisk stålbenk i "oppvasksonen".  Mellom overskapene er det en praktisk dekorhylle, og legg merke til bruk av heltre benkeplater mellom over-/underskap.
På kjøkkenet er det også en koselig, mindre spiseplass ved motsatt side av kjøkkeninnredningen.
Hvitevarer medfølger; helintegrert oppvaskmaskin, frittstående kjøle-/fryseskap og frittstående stekeovn med keramisk steke-/koketopp. Kjøkkenventilator i børstet stål som veggmontert hetteventiltor m/innfelt belysning.

Stue-/spisestue - et lyst og romslig rom:
Store vinduer mot øst og syd gjør leilighetens hovedoppholdsrom lyst og trivelig. Stuen og spisestuen ligger skjermet fra kjøkkenet, og naturlig plassering av spisestuemøbler ligger ut for/ i sammenheng med kjøkkenarrangementet. Dette rommet er sannsynligvis hjemmets samlingspunkt med god plass for sofaløsning i stuen rikelig med plass for møblement og spisebord i spisestuen. Legg også merke til bruken av variert material-/fargebruk på veggflatene som gir en fin variasjon og kontrast mellom rommets tiltenkte funksjoner.

Baderommet med flislagt gulv med vamekabler og flislagte vegger:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Badet er senest oppusset i 2003 med flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme m/termostat. Baderomsinnredning med helstøpt servantplate m/underliggende 2-dørs skap. Rommet har også et speil m/overlys og tilknyttet strømuttak. Dusjhjørne med dører av herdet glass og dusjarmatur på vegg, mens toalettet er av type sokkeltoalett.

Leilighetens to soverom:
Boligen har to gode soverom. Disse ligger skjermet fra hverandre i hvert sitt hjørne av leiligheten, avdelt av kjøkkenet som ligger mellom rommene.
Hovedsoverommet ligger på husets sydvestre hjørne med plass til dobbelseng og vinduer mot både syd og vest som "møter hverandre" mot hushjørnet. Disse slipper inn godt med lys. Soverom 2 har også en god størrelse, og dette rommet har vindu mot vest. Begge soverommene har avsatt plass for garderobeskap, og på hovedsoverommet medfølger det et frittstående garderobeskap med skyvedørsfronter. På det andre soverommet er det ikke montert skap. 

Gang i 2. etasje med trapp ned til 1. etasje:
Praktisk gang med kott/bod  for evt. oppbevaring av f.eks. yttertøy og skotøy. Herfra er det utgang fra verandadør av glass som slipper inn godt med lys til rommet.

Vaskerom/bod på nedre plan:
Vaskerommet har sveiset vinylbelegg med oppkant mot vegg, sponplater på vegger og trepanel i himling. Varmtvannsberederen til leiligheten er plassert i rommet, og det er installert gulvsluk. Vaskekar på vegg med ett- greps blandebatteri og opplegg for vaskemaskin.

Gulv - vegger - himlinger
Det er parkettimintert laminatgulv på alle gulv i 2. etasje. På vegger er det i hovedsak malt trepanel, innslag av malt tapet i deler av stuen og på soverom. Mdf-panel i overgang trapp/stue. I det vesentlige malt trepanel i himlinger samt innslag av malt rupanel. Baderommet har ubehandlet trepanel i tak.

Øvrige forhold rundt tekniske detaljer:
* Varmtvannsbereder type Høiax-antatt 120 liter
* Eier opplyser at innvendig røranlegg er i stor utstrekning fornyet i 2003
* Flere nye innvendige vannrør i 2018
* Automatiske sikringer med 3 x 56 ampere hovedsikringer
* Digital måler fra juni 2018
* Huset er utvendig nymalt i 2017
* Yttertaket har valmet takkonstruksjon med nylagt asfalthingel fra 2017
* Takrenner og beslag i stål fra 2004
* Innlagt kabel-TV og internett fra Canal digital

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra Byggmester/Taktsmann Hans Holt som følger av komplett salgsoppgave.

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig oppført med yttervegger i tre bindingsverk på antatt støpte såler i betong til antatt fast underlag. Støpt gulv mot grunnen. Yttervegger/grunnmur kjeller i støpt betong, pusset.

Takkonstruksjon av type valmet takkonstruksjon. Undertak av takbord/rupanel. Taket er tekket med asfaltshingel. Nytt i 2017. Takrenner og nedløp i stål fra 2004.

Vinduer og balkongdører fra midten av 1970-tallet med behov for utskifting av glass/evt. rammer. Flere av vinusglassene er punktert.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 8/7/7 m²
2. etasje:  BTA/BRA/P-rom: ca. 74/68/68 m²

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmeovner og varmekabler på bad.

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad. I rom hvor det ikke er montert panelovner medfølger heller ikke dette (avvik fra bransjenorm).

Det er pipeløp i huset, men leiligheten har ikke noe tilknyttet ildsted.

Husets fyringsanlegg er kontrollert av Vestfold interkommunale brannvesen senest 13. juni 2017. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Rapport utleveres på forespørsel.

Adkomst

Fra sentrum kjører man over Kanalbrua og følger Kirkeveien sørover mot Tjøme. Rett før Astoria hagesenter (Hageland) tar man Hageliveien inn til venstre. Følg veien og eiendommen ligger på høyre hånd et godt stykke inn denne koselige blindgaten. Huset merkes med "til salgs" plakat fra Z-eiendom.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Det vil bli skiltet med visningsbukker fra Z-eiendom fra Kirkeveien og frem til eiendommen ved annonserte fellesvisninger.

Parkering

Stor asfaltert gårdsplass (nylig asfaltert) med i alt fire biloppstillingsplasser. Det medfølger to plasser til denne leiligheten. De to øvrige tilhører seksjon i 1. etasje.

Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 474 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet felles tomt med plen, hekk og noe beplantning. Leiligheten disponerer til eget bruk hagen mot øst. Øvrig del av hagen disponeres av seksjon i 1. etasje iht. seksjoneringsbegjæring.

Asfaltert gårdsplass gir enkelt vedlikehold. Gangarealet i front av boligen som fører til respektive innganger er steinlagt med belegningsstein.

Se også vedlagte situasjonkart og matrikkelbrev i komplett salgsoppgave som viser tomtens grenselinjer. Det er også vedlagt tegning som viser hvorledes tomtens areal er fordelt disposisjonsmessig mellom de to seksjonene inkl. fellesareal.

Eier

Christer Bye-Andersen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat septiktank som disponeres av de to leilighetene på eiendommen. Kommunen opplyser om at det kan komme fremtidig pålegg i forhold til septiktanken.

Det går kommunale VA-ledninger over eiendommen. Se vedlagte kart i salgsoppgave.

Adkomst fra privat vei med felles vedlikeholdsplikt blant oppsitterne.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon-/odel-/boplikt

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune av 17.06.2015 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Området er ikke regulert iht. opplysninger fra kommunen.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelag. Det er ikke boplikt.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Heftelser/servitutter:
1937/2239-2/91  Erklæring/avtale av 14.09.1937. Vedlikeholdsplikt av åpen grøft hvor kloakken går.

Rettigheter på 0729-5/1. Rettigheter i eiendomsrett - 1937/2239-1/91. Bestemmelse om veg av 14.09.1937 
Rettighetshaver: Gbnr. 5/98. Bestemmelse om kloakkledning. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2018/1090510-1/200  Seksjonering av 02.08.2018. Formål: Bolig og sameiebrøk: 75/180

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det foreligger verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i bygningsarkiv.

Prisantydning

2 290 000,-

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 69 400,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 359 400,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi

Formuesverdi for leiligheten foreligger ikke da eiendommen ble seksjonert i 2018.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB).
Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 13.03.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Det foreliggger ikke forbrukstall for strøm for leiligheten da selger nylig har installert egen forbruksmåler. Frem til nå har det vært felles forbruksmåler for hele bygningen da selger selv har bebodd 1. etasje og leid ut 2. etasje inkl. elektrisitetsforbruk som ikke har vært målt.

Forsikring

Det er felles bygningsforsikring i sameiet.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 13 540 pr. år

Kommunen opplyser om at det er felles/delt renovasjon.i sameiet.

De kommunale avgiftene dekker kommunens leveranse av vann, avløp, renovasjon og feiing.

Det er for tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Sameiet Hageliveien 9

Eiendommen er seksjonert, og sameiet består av i alt 2 boligseksjoner. Seksjonen som her selges har en sameiebrøk på 75/180. Det er laget sameievedtekter som følger av salgsoppgave.  Sameiet er ikke formalisert med avsetning til fellesutgifter, fastsatt styre eller lignende. Evt. avsetning/fast ordning for fellesutgifter må avtales med seksjon i 1. etasje, men det legges i utgangspunktet opp til at hver seksjon bærer sine løpende kostnader.

Forholdet til utleie av eiendommen

Leiligheten består av kun en boenhet, og den er har ingen separat utleieenhet.

Det er ingen kjente restriksjoner vedrørende utleie utover det som følger av Lov om Eierseksjoner.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Som kjøper skal du med andre ord IKKE innbetale noen form for forskuddsbetaling før overtagelse av boligen.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 130319 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 990) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 290 000,-) (Kr.70 990) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 200) Totalt kr. (Kr.111 155)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger og opplysninger om salgsoppgave

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Det foreligger ikke forkjøpsrett, ei heller er det krav om styregodkjennelse av ny kjøper.

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF-salgsoppgave fra denne nettsiden eller kontakt meglerselskapet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?