Til innholdet

NØTTERØY - TEIE - Enebolig i populært og veletablert boligområde, kort vei til både natur og byliv!

Skoleveien 44
Prisantydning 6 480 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 168
BRA: 292 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1963
Tomtareal: 1209 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Skoleveien 44!

Eneboligen ligger på Teie, i et veletablert og ettertraktet boligområde.

Det usjenerte uteområdet er som en drøm! Fantastisk hagestue, stor terrasse med eget svømmebasseng og idyllisk drivhus. I tillegg har eiendommen en stor plen med  bærbusker, her er det også mulighet for å anlegge flere bed om ønskelig. Gårdsplassen er hellelagt og det er hele 3 garasjeplasser!

Fra Skoleveien 44 er det gangavstand til både Teie Torv og Tønsberg som dekker alle behov for sentrumsfasiliteter. Teieskogen med lysløype og flotte turstier ligger også lett tilgjengelig kun få minutter unna.

Velkommen på visning!

Adresse

Skoleveien 44
3127 Tønsberg

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Z-Eiendom visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1963

Tilbygg / modernisering:
Tilbygg - Integrert garasje, 2002
Tilbygg - Hagestue, 2008
Tilbygg - Frittstående garasje, 2017

Bygninger og byggemåte

Enebolig over to etasjer som ble oppført i tre over mur i 1963. Trekonstruksjoner kledd utvendig med liggende og stående trekledning. I hovedsak vinduer av tre med tolags glass fra 2001-2015, samt malt profilert ytterdør - elektronisk lås montert. Dobbeltkrum betongstein som taktekking. Nedløp og beslag i plastbelagt stål. Terrasse på ca 120 m2 er oppført i tre og fundamentert til grunn. Dekke og rekkverk av tre, trapp til hage, samt nedfelt basseng i terrasse. I tillegg er det oppført en stor "bobilgarasje" i 2017.

Det er gjennom årene gjort endringer innvendig i boligen. Flere av rommene i boligen vil derfor ha en annen funksjon i dag enn det som var tiltenkt da boligen ble bygget. Vi ber derfor om at kjøper setter seg godt inn i salgsoppgaven hvor godkjente byggetegninger vil ligge vedlagt. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Oversikt over dagens romfordeling:

Hovedetasje: Gang med trapp, 3 Soverom* , Bad , Kjøkken , Stue , TV stue* , Hagestue
Underetasje: Hall m/trapp* , Bad* , Vaskerom , 2 Soverom* , Stue* , ¨dobbel garasje
Frittstående garasje. Fri åpning garasjeport ca. 400 cm x 314 cm. Innvendig størrelse: Bredde ca. 470 cm, lengde ca. 965 cm og fri høyde ca. 315 cm

* Rommet er i strid med eller har annet bruksområde, i forhold til godkjente tegninger fra kommunen.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 2
Antallet er basert på godkjente byggetegninger fra kommunen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 292 kvm
Primærrom kun i Enebolig. Bruksareal inkluderer både Enebolig og Garasje.
Arealer av bod er ikke medtatt i boligens BRA da takhøyde er under 1,9m

Hovedetasje: 98/129 m² P-rom/BRA
Underetasje: 70/119 m² P-rom/BRA
Frittstående garasje: 0/44 m² P-rom/BRA

Standard

Innvendig
Eneboligen har en kombinasjon av fliser, vinylbelegg, parkett og laminat på gulvene. Veggene består av malt tapet og panel. Himlingen har enten malt panel eller malte slette plater. Skyvedører og peis i hagestuen ble satt inn i 2011.

Våtrom
Begge badene har gulv med varmekabler og fliser. Taket er av malt panel og veggene er flislagte. Badet i hovedetasjen er innredet med servant, speilskap, dusjkabinett og wc. Badet i underetasje har servant, badekar med dusjvegg og wc.

Vaskerommet har gulv med plastfliser, vegger av malt mur og slett, malt tak. Rommet er innredet med skyllekum, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.


Kjøkken
Kjøkkeninnredningen består av slette fronter med en laminat benkeplate og sprutpanel i glass bak vask og koketopp. Frontene ble skiftet ut i 2021. Det er integrert koketopp med induksjon, stekeovn, damp/varmluftsovn, varmeskuff, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er installert en egen Quooker kran ved vasken som gir deg kokende vann rett fra blandebatteriet! Ventilator er fritthengende med utlufting.


Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Kobber vannledninger av varierende alder. Soil og plast avløpsrør. Ventilert med mekanisk avtrekk fra bad i kjeller og kjøkken. Ca 300 liter varmtvannsbereder er montert i vaskerom. Basseng på 3,6x7,3 er montert nedfelt i terrasse. Bassenget er et stålplatebasseng som er montert på en pute av grus og sand. Pumpehuset med sirkulasjonspumpe med sandfilter, og luft til vann varmepumpe. Duk fra 2021, varmepumpe fra 2018, sirkulasjonspumpe fra 2022, sandfilteranlegg fra 2018. El-anlegg av varierende alder. Sikringsskap er montert i gang. Automatsikringer på alle kurser. Det er montert røykvarsler som del av boligalarm og det finnes brannslukningsapparat i boligen.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  19 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  21 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  1 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Utvendig - Taktekking: Takkingen har passert mer enn 50% av forventet levetid.

Utvendig - Nedløp og beslag: Det er alder/værslitasje.

Utvendig - Veggkonstruksjon: Det er stedvis noe alder/værslitasje.

Utvendig - Takkonstruksjon/Loft: Stedvis noe misfarginger i konstruksjoner, men dette er tørt under befaring og antas å stamme fra eldre lekkasje.

Utvendig - Vinduer - 2: Vinduer har alder/værslitasje.

Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Terrassedekke og rekkverk har stedvis alder/værslitasje og ujevnheter.

Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig - Pipe og ildsted: Pipestokk er fra byggeår, og har påløpt alder.

Innvendig - Rom Under Terreng: Det ble foretatt en hulltaking i forbindelse med fuktmåling, og det ble påvist forhøyede fuktverdier i utforet kjellervegg. Veggen er også oppført med fuktsperre, dette er ikke lengre anbefalt løsning.

Innvendig - Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Våtrom - Overflater Gulv - Bad: Det er noe fall til sluk, men fall er ikke iht krav.

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Våtrom - Overflater Gulv - Bad: Det er noe fall til sluk, men fall er ikke iht krav. Flisarbeid har stedvis noe ufagmessig utførelse.

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Våtrom - Ventilasjon - Bad. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Tekniske installasjoner - Vannledninger: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Tekniske installasjoner - Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Tekniske installasjoner . Ventilasjon: Bad har kun naturlig utlufting.

Tomteforhold - Drenering: Det er stedvis saltutslag på kjellervegger, og det indikeres forhøyede fuktverdier i nedre deler av vegger og i gulv, dette sees i sammenheng med redusert effekt på dreneringer / kapillært oppsug fra grunnen.

Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter: Det er stedvis riss, og det er saltutslag på overflater.

 
Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):

Våtrom - Generell - Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rommet er i bruk slik det er nå, men ut ifra bygningsdelenes alder ansees disse å ha passert forventet levetid.


Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Parkering

Parkering i egen garasje, samt mulig oppstillingsplass på egen eiendom. I tillegg stor frittstående "bobilgarasje" på ca. 9,65m x 4,7m innvendig og med ca. 3,14m innv. takhøyde. For øvrig gjelder kommunale bestemmelser for parkering i terreng/nærområde.

Areal og eierform

Areal: 1 209 kvm, Eierform: Eiet tomt
Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.

Eier

Siri Merethe Kristensen Torbjørn Kristensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Kommunen opplyser om at det kan komme pålegg om innstallering av vannmåler pga svømmebasseng. Det går ingen kommunale ledninger over eiendommen.
Ankomst via kommunal vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde), Kommuneplan (31.1.2018), samt Andre sikringssoner, Kommuneplan (31.1.2018)

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen reguleres av PlanID 381196, Bryggerijordet-Teiehøyden (11.10.1961). Reguleringsformål; Boliger

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Færder kommune.

Ferdigattest

Eneboligen har ferdigattest datert 03.10.1963. Garasjen har ferdigattest datert 27.10.2017. Kopi av disse kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vi gjør oppmerksom på at boligen i dag utnytter det innvendige arealet på en annen måte enn det som fremkommer av byggetegningene som ferdigattesten bygger på. Vi ber derfor om at kjøper setter seg godt inn i salgsoppgaven hvor godkjente byggetegninger vil ligge vedlagt. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Prisantydning

6 480 000,-

Beregnet totalkostnad

6 480 000,- (Prisantydning) Omkostninger 162 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 480 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 175 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 655 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Formuesverdi : 1 161 679,- Sekundær formuesverdi : 4 182 044,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  27.881 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 15 704 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 161 679,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 182 044,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 0,94% av salgssum
Tilrettelegging (Kr.14 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:

Dagboknr: 2851, tinglyst 14.08.1962 - Bestemmelse om bebyggelse  
Bestemmelse om vann/kloakkledning og elektriske ledninger
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
 
Dagboknr: 2851, tinglyst 14.08.1962 - Bestemmelse om vannledn.  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
RETTIGHETSHAVERE: ELGVEIEN 19 OG BANEBAKKEN 9
 
Dagboknr: 60448, tinglyst 19.01.2017 - Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:1 Bnr:437
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?