Til innholdet

Modernisert og romslig 1/2-part av tomannsbolig I Flott sjøutsikt I Sentralt på attraktive Rosanes I 152 m² grunnflate!

Øvre Strandvei 13
Prisantydning 4 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 140
BRA: 145 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1974
Tomtareal: 0 m²

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - TEIE

Adresse

Øvre Strandvei 13 3120 Nøtterøy

Velkommen til sentrale og sjønære Øvre Strandvei 13 på attraktive Rosanes

Velkommen til Øvre Strandvei 13 og denne idyllen av en eiendom!

Her kan du nyte det gode liv på Rosanes - Nøtterøys kanskje mest attraktive boligområde! Herfra er det kun noen minutters gange fra eiendommen til bl.a. Teie Torg og det er svært kort avstand ned til sjøen! Det er også gangavstand til områdets småbåthavn og offentlige badestrand. Tønsberg sentrum ligger med gangavstand fra eiendommen. Her bor du med andre ord svært sentralt, men likevel i fredfulle og usjenerte omgivelser da hagen er svært "lukket" og romslig hvor det merkes at stillhet preger området! 

Fra de fleste boligrommene og fra to flotte verandaer nyter du flott utsikt mot sjøen og innseilingen til Tønsberg!

Denne romslige og ikke minst innholdsrike 1/2-parten av tomannsbolig fra 1974 har vært gjenstand for betydelig innvendig oppussing. Det er lagt stor vekt på at detaljer og modernisering skal stå i stil med husets historie og identitet - la bildene tale for seg selv! Helhetlige løsninger med lyse fargetoner, solide heltregulv og ikke minst raust åpne løsninger preger innredningen i husets 2. etasje hvor leiligheten er plassert over hele ca. 152 m² grunnflate.

Vi ses på visning!

Kort fortalt om boligen

* Svært romslig og modernisert 1/2-part av horisontaldelt tomannsbolig
* Grunnflate i 2. etasje på hele 152 m²
* Trafikkstille og fredelig boligområde på sentrale og attraktive Rosanes/Teie
* Vakker sjøutsikt fra de fleste oppholdsrom
* 3 flotte egne uteplasser - to verandaer mot  sjøen og en stor hageterrasse
* Stor og lys stue-/spisestue med plass til langbord
* Romslig modernisert kjøkken i 2022 med kjøkkenøy og åpen løsning mot spisestue
* 3 svært romslige soverom hvorav ett med egen walk-in garderobe
* Ekstra gjesterom/kontor
* Stort, lyst og lekkert flislagt baderom fra 2005 med dusj, badekar og wc
* Praktisk gjestetoalettrom
* Separat vaskerom som er modernisert i 2023
* Energivennlig felles vannbåren bergvarme!
* Utstrakt bruk av nyslipte heltregulv
* Praktisk hobbyrom/omkledningsrom tilknyttet egen entre
* Lagringsplass på loft og i deler av kjeller
* Pent opparbeidet felles hage - selveiertomt på 902 m²
* Gode parkeringsfasiliteter på eiendommens gårdsplass 
* Gangavstand til Teie torg, badestrand, småbåthavn m.m.
* Kun ca. 2 km til Tønsberg sentrum
* Opplev en god følelse - velkommen til visning!

Beliggenhet og nærområdet

Meget attraktivt og sentralt beliggende på Teie/Rosanes i et veletablert område preget av store villaeiendommer.

Her bor du svært nær sjøen, og det er kun noen få minutters rusletur ned til båthavn og badestrand. Herfra har man også direkte adkomst med båt til øyas flotte skjærgård.

Eiendommen ligger rolig og barnevennlig til, er solrik og har en usjenert beliggenhet! Området bærer preg av standsmessig villabebyggelse fra 1930-årene og senere på romslige tomter!

Kort vei til koselige Teie torv med de fleste sentrumsfunksjoner som bank, dagligvareforretninger, flere ulike bevertningssteder, diverse klesforretninger, øyas vinmonopol etc.

Det er forøvrig kort vei til bussforbindelse, skoler (nye Teie barneskole og nyere Teigar ungdomsskole), barnehage, flotte rekreasjonsmuligheter, idrettsanlegg m.m. Nærhet til Nøtterøy golfbane samt skog og mark med flotte turmuligheter. Et drøyt stenkast unna - i enden av Øvre Strandvei ligger bl.a. Rosahaugparken som også byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små. Parken er en idyllisk perle med store grøntområder, andedam og fotballbane. På nedsiden av Rosahaugparken ligger Rosanesstranda og Teie småbåthavn.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 2 km.

Området ligger ca. 100 km fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på
drøye timen! Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type og eierform

Selveierseksjon - 1/2-part av tomannsbolig

Innhold

Leiligheten ligger i hele byggets 2. etasje. I tillegg har den felles inngangsparti i 1. etasje sammen med øvrig leilighet i bygget hvor det er egen trappegang til leiligheten. Planløsning med stor grunnflate og hvor du har alt på ett-plan, i tillegg har man ekstra lagringsplass både på lagringsloft og i deler av kjelleretasjen.

1. etasje:
Felles overbygget inngangsparti med ENTRÈ/HALL med åpen trappegang til 2. etasje.
 
2. etasje:
ENTRÈ/GANG med blant annet avsatt sone for garderobeplass. Innredet HOBBYROM/OMKLEDNINGSROM i praktisk tilknytning til entrè/gang.

STUE-/SPISESTUE med plass til både sofa-/loungemøbler og spisestue. Rommet har utgang til overbygget veranda mot sjøen.

Lyst, innholdsrikt og romslig KJØKKEN med blant annet stor kjøkkenøy i åpen løsning mot hjemmets spisestue.

3 SOVEROM hvorav samtlige er svært romslige og to av disse har utgang til hver sin veranda mot sjøen. WALK-IN garderobe i tilknytning til hovedsoverom.

KONTOR/GJESTEROM med fleksible bruksmuligheter.

SOVE-/BADEROMSGANG med nedtrekkbar trappestige til delvis gulvet LAGRINGSLOFT.

BADEROM med blant innbygget badekar, dusjhjørne, veggmontert WC og baderomsinnredning. 

GJESTETOALETTROM med vegghengt servant.

VASKEROM med fremført opplegg på vegg for eventuell montering av ekstra dusj i leiligheten.

Annet:
Det medfølger egen frittstående utebod på ca. 4 m². Denne er bygget etter 2005.

Leilighetens verandaer og terrasse

Leiligheten har hele tre flotte uteplasser - to verandaer i tilknytning til leiligheten i 2. etasje og en stor markterrasse i den koselige hagen på eiendommen. Samlet utgjør utomhusområdene et misunnelsesverdig "uteplasseldorado" hvor man kan nyte gode solforhold og den vakre nærheten og utsikten til sjøen. Uterommene utvider også de innvendige oppholdsarealene på et suverent vis i sommerhalvåret.

Mot syd-øst, med utgang fra soverommet nærmest leilighetens stue, er det utgang til i sin helhet overbygget veranda på ca. 11 m² mot sjøen. Herfra er det imponerende utsikt. Overbygget i kombinasjon med tett rekkverk gjør at uteplassen blir ekstra lun og privat. Samtidig forenkler dette også mulighet for innglassing  hvis ønskelig. Overbygget gjør at man kan sitte her også på dager med duskregn og det er enkelt å montere for eksempel varmelister for å skape ekstra lunhet når mørket faller på.

Mot nord-øst, med utgang fra hjemmets hovedsoverom, er det oppført en splitter ny veranda på ca. 14 m². På samme vis som fra den overbygde balkongen er det vakker utsikt mot sjøen.  Med sin utforming og rause størrelse innbyr verandaen både til plass for utekjøkken med grilling, utendørs loungemøbler og godt med plass til andre  typer utemøbler. Verandaen er oppført i 2023 med både dekke og rekkverk av tre.

Ytterst i hagen, nærmest sjøsiden, disponerer leiligheten en egen markterrasse på hele 22 m². Terrassen bygget med dekke og rekkverk av tre og her bys det på lange soldager fra tidlig morgen til sen kveld.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av 2. etasje. Inngangen i 1. etasje og egne samt felles kjellerrom fremkommer ikke av illustrasjonene. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Bygningsarealer

2. etasje: BRA-i: ca. 145m² som omfatter samtlige innvendige rom i etasjen.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jens Martin Onsrud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Forklaring på arealbenevnelser

BRA-i (internt bruksareal) er areal innenfor omsluttende vegger. Det er for eksempel stue, soverom, kjøkken, entre, bad, innvendig bod og rom for kommunikasjon mellom disse.

BRA-e (eksternt bruksareal) er for eksempel en ekstern bod, kjellerstue med egen inngang, gjesterom, tilleggsbygg eller andre rom som tilhører boenheten, men som ikke er direkte tilknyttet det interne arealet. Tilleggsbygg kan være for eksempel garasje, naust eller utvendig bod.

BRA-b (innglasset balkong) er innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

BRA totalt (totalt bruksareal) er ovenstående bruksareal summert.

TBA (terrasse- og balkongareal) er arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

ALH (areal med lav himlingshøyde) er ikke-måleverdige gulvarealer som skyldes skråtak og lav himlingshøyde. Areal med lav himlingshøyde (ALH) måles på samme måte som BRA, men det skal sees bort fra krav til himlingshøyde og arealer som allerede er medregnet i BRA skal ikke regnes med i ALH.

GUA (gulvareal) er når BRA og ALH oppsummeres og samlet kalles gulvareal (GUA).

Standard

En meget tiltalende, klassisk og tidstypisk bebyggelse hvor opprinnelige detaljer i stor utstrekning er beholdt i samspill med moderniserte løsninger med respekt for husets historie og gjennomførte identitet. Innvendige moderniseringsarbeider er utført med praktisk funksjonalitet i fin harmoni med eldre håndverkstradisjoner hvor husets egenart og stil i stor utstrekning er bevart .

Det er foretatt en rekke innvendige moderniseringsarbeider de seneste år, og leiligheten fremstår lys, tiltalende og betydelig påkostet med helhetlig preg. Vi er sikre på at denne leiligheten vil imponere deg med sitt rause areal, store oppholdsrom og ikke minst innholdsrike løsning.

Den generelle standard beskrives bl.a. som følger:

Gulver - gulv - himlinger:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. Gulvet er "rommets femte vegg". De aller fleste rom i leiligheten har nyslipte, lyse og solide heltregulv som skaper et flott helhetsinntrykk. Gulvslipingen er utført av profesjonell gulvsliper. Eneste rom i leiligheten foruten våtrommene som ikke har dette gulvet, er hjemmets hovedsoverom og tilknyttet walk-in garderobe hvor det er helt nylagt ullteppe som gir en deilig ekstra lunhet til rommene.
Innerveggene i leiligheten består i det vesentlige av malt tapet på vegger hvor fargevalget står i flott harmoni og helhet med leilighetens materialbruk. Man finner innslag av malt trepanel, blant annet på hovedsoverommet. Alle rommene er nymalt i 2022/2023. Leilighetens himlinger har hvitmalte takplater. Eneste rom som har andre himlinger er baderommet som har malt trepanel med integrerte downlights og vaskerommet har naturlig trepanel. 

Det romslige kjøkkenet med kjøkkenøy og åpen løsning - modernisert i 2022:
Det store og koselige kjøkkenet har godt med plass - dette rommet er ett av flere "høydepunkt" i hjemmet. I dette allsidige rommet kan man samles for å utføre daglige rutiner eller dekke langbordet i spisestuen, ut for kjøkkenøyen. I tillegg til den åpne inngangen fra stuen, har kjøkkenet også adkomst fra glassdør i entrè/gangen. Den åpne løsningen mot leilighetens stue gir en flott nærhet mellom disse to rommene. Legg også merke til det store antall vinduer som slipper inn naturlig dagslys til rommet.
Kjøkkeninnredningen står i fin harmoni med rommets øvrige stil. Innredningen fra Ikea er montert i 2022 - skrog og fronter ble da installert som brukt innredning fra 2014. Løsningen med massevis av underskap, utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer og overskap nær ført helt opp til himling gjør at innredningen er pent  tilpasset rommets utforming og uttrykk. Innslag av vitrineskap (glass skap) og åpen hylle i overskap skaper en fin variasjon i innredningen. Legg blant annet merke til de nye langstrakte, lyse og solide benkeplatene av oljet heltre. Disse danner en herlig stor arbeidssone. Over disse er det malte fliser - legg merke til de matchende sorte strømarmaturene. Lyslistene under overskapene skjermer for undermontert belysning som gir godt med lys til benkeplatene. Kjøkkenøyen representer også en flott kvalitet til rommet. Foruten utstrakt  bruk av kolonialskuffer har denne overheng mot spisestuen hvor det dannes en naturlig sone for sitteplasser rundt øyen. Og legg merke til den solide benkeplaten - denne er av Larvikitt (granittstein).

Hvitevarer og utstyr på kjøkkenet som medfølger:
* Keramisk steke-/koketopp innfelt i benkeplate - Siemens fra 2014
* Integrert stekeovn i underskap - Samsung fra 2014
* Helintegrert oppvaskmaskin - Ikea fra 2014
* Kjøleskap fra Electrolux 
* Uttrekkbar kjøkkenventilator med direkte uttrekk til yttervegg

Stuen og spisestuen med utgang til overbygget veranda mot syd-øst:
Stuen har rikelig med avsatt plass for sofa-/loungemøbler og ikke minst massevis av plass til langstrakt spisestuebord. Fra deler av rommet er det flott utsikt til sjøen. Stuen ligger som hjørnerom med vindusflater mot to himmelretninger - i tillegg får man lysinnfall fra en tredje himmelretning via åpningen til kjøkkenet. Her kan familie og venner samles til hyggelige selskap! Meget lyst og hyggelig rom med flere flotte særpreg. Rommets størrelse gir en god følelse av luftighet og suveren romfølelse. Utgangen til den overbygde verandaen er plassert innerst i rommet - uterommet blir nærmest som et "ekstra rom" i sommerhalvåret.

Inngangsparti i 1. etasje og entrè/gang i 2. etasje:
Entrèen/hallen i 1. etasje er et flott rom å bli møtt med når man kommer fra det felles overbygde inngangspartiet. Vel innenfor glassdøren i enten av trappegangen, kommer man inn i entrè/gangen i 2. etasje - her forstår man raskt hva som er i vente lengre inn i hjemmet. I den lyse entrèen er det god plass til både ytterklær og skotøy. Det innenforliggende hobby-/omkledningsrommet egner som ypperlig som et klesrom hvis ønskelig. Entreèn er bred og romslig - foruten å tjene som inngang til både stue (skyvedør) og kjøkkenet, er det godt med plass til møbler som f.eks. kommode, konsollbord, bokhylle og annet hvis ønskelig.

Det store baderommet fra 2005:
Baderommet er fra 2005 og har termostatstyrte varmekabler som gir god og lun varme til hjemmets romslige velværerom! Det er innredet med flislagt gulv og flislagte vegger. Klassisk og tidløst flisvalg med ensfargede (hvite) veggfliser og skifergrå diagonallagte gulvfliser. Et vindu av raus størrelse, innerst i rommet, sørger for naturlig dagslys i tillegg til lyset fra integrerte downlights i taket. Gjennom vinduet har man flott utsikt, og en kuriositet er at sjøutsikten er mest imponerende fra rommets vegghengte toalett med skjult sisterne fra Grohe. Dusjløsningen på badet består av dusjhjørne med ovale innsvingbare dører av herdet glass. I et romslig innfliset badekar kan man ta en velfortjent time-out! Badet har også rikelig med baderomsinnredning. Det er installert baderomsmøbel med heldekkende servantplate med singel servant, overliggende speil med lysarmatur, fire underskap, høyskap og overskap.

Separat vaskerom - modernisert i 2023:
Vaskerommet ligger praktisk plassert i leiligheten - vis a vis hjemmets baderom. Rommet er omfattende modernisert i 2023 med nytt gulvbelegg, ny flisimitert baderomspanel (respatex) på vegger, noe fornyet elektrisk anlegg og noe fornyet vann-/avløpsrør. Det er også etablert nytt sluk. Alt arbeid er utført håndverkerselskap. Det er opplegg for vaskemaskin og på veggen er det klargjort uttak for både kaldt og varmt vann enten man ønsker å installere veggmontert vaskeromskum eller eventuelt etablere ekstra dusj.

Gjestetoalettrom:
Hjemmets gjestetoalettrom gjør at leiligheten har praktisk løsning med to toaletter. Rommet er sentralt plassert i sove-/baderomsavdelingen og er i tillegg til nyere sokkeltoalett fra Porsgrund bad utstyrt med veggmontert håndvask.

De tre store soverommene hvorav ett hovedsoverom med walk-in garderobe:
Felles for leilighetens tre soverom er at samtlige er romslige, har god plass til dobbeltsenger og ligger "for seg selv", praktisk plassert nært baderommet og gjestetoalettrommet. Alle soverommene har inngang fra den lyse og hyggelige sove-/baderomsgangen hvor det i enden av denne er villetrapp til praktisk lagringsloft.

Hjemmets hovedsoverom, plassert på hjørnet mot syd-øst/nord-øst, har flotte kvaliteter med sitt herlig store areal, utgang til den nye verandaen og ikke minst sitt tilknyttede walk-in garderoberom. Gjennom de store vindusflatene mot syd-øst kan man nyte vakker sjøutsikt. Walk-in garderoben er adskilt fra rommet med tre-dørs skyvedørsfront og inneholder godt plass for sko og klær. Innredningen består av blant annet garderobehyller, hengeanordninger og integrerte skuffer.

Soverom 2, med utgang til overbygget veranda, har også flott sjøutsikt gjennom glassflate som vender i samme himmelretning som på hovedsoverommet. Det er ikke installert garderobeskap, men det er god plass til å montere dette hvis ønskelig.

Soverom 3, plassert innerst i sove-/baderomsgangen, har også god plass til dobbeltseng og garderobeskap som på de øvrige soverommene. Vinduet i rommet vender ut mot hagen og gårdsplassen i nord-vest.

Gjesterom/kontor: '
Her bys det på et allsidig, lyst og flerbruksvennlig rom enten man har behov for en ekstra soveplass eller en separat arbeidsplass. Dette mindre rommet med stort vindu mot hagen og gårdsplassen i nordvest, liker vegg-i-vegg med soverom 3.

Annet - teknisk

* Vinduer og balkongdører i det vesentlige fra perioden ca. 2015-2020
* Vinduer av tre med tolags glass
* Varmtvannstank på ca. 200 liter montert i kjelleretasje
* Brannstige montert på yttervegg mot nord-vest og syd-øst
* Utvendige renner og beslag består av plastbelagt/lakkert stål og sink
* Innlagt fibernett
* Nye lemmer på utvendig kjellernedgang etter 2006
* Elektrisk anlegg med utelukkende automatiske sikringer
* Sikringsskap samt oppgraderinger av anlegget er foretatt etter 2006
* 40 ampere overspenningsvern
* 20 ampere tekniske kurs for komfyr
* 15, 15 og 16 ampere forbrukssikringer
* El-anlegger gått over av EL firma i 2020
* VVS med kobber og plastvannledninger av varierende alder
* Nye vannrør til vaskerom i 2023
* VVS avløpsrør av plast og støpejern med varierende alder
* Nyere røropplegg fra kjeller og opp i leiligheten
* Enkelte avløpsrør er skiftet i forbindelse med fornying av vaskerom

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming basert på elektrisitet og felles luft-til-vann varmepumpe (bergvarme).

Boligens primærvarme er fra felles vannbåren varme via radiatorer. Varmtvann fra vann til vann varmepumpe med tilknytning til grunnvannshull med bergvarme - et anlegg er etablert i 2007. Radiatorer og røranlegg er av eldre dato og stammer fra den gang boligen hadde innlagt oljefyranlegg.

Det er elektriske varmekabler i gulvet på baderommet.

Det opplyses at boligen har pipeløp felles med leiligheten i 1. etasje, men det er ikke tilknyttet ildsted for leiligheten i 2. etasje per i dag. Pipen er ført opp i tegl med pusslag og feieluke på loftet og sotluker i kjeller. I følge innhentede opplysninger fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen), eksisterer det ingen fyringsforbud. Dog opplyser selger at det må gjøres kontroll og antagelig utbedring på pipe før eventuell bruk. Selger opplyser at det er registrert sprekker i pipeløpet på loft.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig oppført i tre fra 1974 som er oppført på opprinnelige murer fra 1928. Yttertak med saltakskonstruksjon av plassbygget sperrekonstruksjon og undertak av rupanel. Tak tekket med enkeltkrummet glasert teglstein fra 1974. Bygningen er fundamentert på ringmur av natursteinsblokker - gulver i kjeller av betong. Det er trebjelkelag mellom etasjene. Utvendig er boligen kledd med liggende wheatherboards (vestlandskledning) fra byggeår (enkelte bord er utskiftet i senere år).

For mer inngående beskrivelse av byggemåte - se utarbeidet tilstandsrapport.

Parkering

Parkeringsplasser på eiendommens område på gårdsplass avsatt til fellesareal.

Tomt og hage

Tomteareal: 902 m² iht. matrikkelbrev
Tomtetype: Selveiertomt - fellestomt

Tomten består hovedsakelig av gruset innkjørsel og biloppstillingsplasser samt romslig havetomt opparbeidet med plen, busker og blomster. Beplantning rundt deler av tomta gjør at eiendommen ligger godt skjermet.

Det er gjort avtale om fordeling av intern disposisjon av tomten mellom leilighetseierne av snr. 1 og snr. 2. Denne viser hva som disponeres av de ulike seksjonene og hva som er avtalt å disponeres i fellesskap. Avtalen er ikke tinglyst og kan heller ikke tinglyses uten oppmåling. Det gjøres også oppmerksom på at denne nyere avtalen avviker fra opprinnelig angitt disponering/fordeling av tomtearealet i tinglyst seksjoneringsbegjæring fra 1987. Både nyere avtale og seksjoneringsbegjæring følger som vedlegg i salgsoppgave.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart og matrikkelkart som utgjør vedlegg til komplett salgsoppgave.

Eier

Martin Remøy Westby Ole Henrik Westby

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune som er vedtatt 6.9.2023 avsatt til: "Bevaring kulturmiljø - Boligbebyggelse nåværende - Byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav og område med Ras- og skredfare.

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i regulert område - reguleringsplan nr. 147 av 27. juli 1978 med reguleringsformål "boliger".

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Færder kommune.

Megler bemerker at det foregår ikke direkte plan for utarbeidelse av området, men plan 2019001 - Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme, ligger i syd og er under utarbeidelse.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Det foreligger et tilstandsrapport datert med befaringsdato 20. desember 2023 fra Jens Martin Onsrud som er uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 17 stk. tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak (TG 2 "lys oransje").
-  20 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak (TG 2 "mørk oransje").
-  0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

For TG-2 ("mørk oransje) som "kan kreve tiltak" er angitt for bygningsdeler relatert til taktekking med undertak har passert mer enn 50 % av forventet levetid, nedløp og beslag som har alder/værslitasje og avflassinger, ytterkledning som har noe alder/værslitasje og avflassinger, anbefalt tilleggslufting av loft, det av vinduer som ikke er utskiftet har passert mer enn 50% av forventet levetid, rekkverket på markterrasse er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder (ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav), stedvise utbedringer på 4 m² frittstående utebod må påregnes, pipeløp har passert mer enn 50% av levetid og må undersøkes ved evt. tilkobling av ildsted, det mangler håndløper på vegg i innvendig trappeløp (ikke krav på byggetidspunktet), elektrisk avtrekksvifte bør monteres på vaskerom og bad, redusert fall på baderomsgulv, mer enn 50% av forventet levetid er oppbrukt av membran/tettsjikt på baderom, defekt lysbryter til kjøkkenventilator, mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert og elektrisk anlegg er av varierende alder.

Beskrivelse av forholdene fremkommer av rapporten.

Avvik som ikke har angitte kostnadsestimat og er vurdert til TG-2 "lys oransje" og TG-1 er ikke kommentert her i salgsoppgaven, men angitt og beskrevet i tilstandsrapporten.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Ferdigattest og forholdet til eventuelle avvik som krever bruksendring

Boligen har ferdigattest datert 09.09.1974 som omfatter attest for gjenoppbygging av boligen etter brann. Grunnmurer er fra cirka 1928. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det bemerkes at boligens innvendige utforming per i dag ikke er i nøyaktig samsvar med tegninger hos kommunen, men ingen av endringene omfatter omgjøring fra "tilleggsrom til hoveddel" eller motsatt hvor det kreves bruksendring. De to nordligste rommene som i dag benyttes som soverom er i kommunale tegninger inntegnet som hver sin hybel.

Kopi av ferdigattest og godkjente bygningstegninger følger av komplett salgsoppgave.

Prisantydning

4 790 000,-

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 240,- (Pantattest kjøper) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 128 630,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 918 630,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Diverse opplysninger om boligsameiet Øvre Strandvei 13

Boligsameiet Øvre Strand vei 13 består av tilsammen to boligseksjoner.

Leilighetens sameiebrøk: 50/100 (50%) ifølge tinglyst seksjoneringsbegjæring.

Felles lån: Det er ingen gjeld i sameiet, og leiligheten har således ingen andel fellesgjeld.

Særskilt avtalt mellom seksjonseierne: I følge tinglyst seksjoneringsbegjæring disponerer hver av seksjonene hver sin kjellerbod. Øvrig del av kjeller disponeres som fellesarealer mellom de to seksjonene med diverse lagringsrom, rom med teknisk utstyr for vannvarme med mer i følge begjæringen. Eier opplyser at det dog er muntlig avtalt mellom seksjonseierne i sameiet (men ikke tinglyst) at leiligheten i 1. etasje disponerer hele kjelleretasjen og at leiligheten i 2. etasje derav ikke har egne rom i kjelleren utover foruten ett fellesrom hvor varmtvannstank og teknikken for felles varme er installert. Det er også avtalt av leiligheten i 2. etasje disponerer hele lagringsloftet på eiendommen selv om loftet ikke er inntegnet i den tinglyste seksjoneringsbegjæringen. Fellesrommet i kjelleren har tilkomst fra utvendig trappenedgang. Det er kun leiligheten i 1. etasje som har innvendig tilkomst til kjelleretasjen.

Organisering av sameiet: Sameiet er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge slike dokumenter. Det er ingen avtalt ordning for terminvise avsettinger/innbetalinger av fellesutgifter. Tømming av felles septikk, bygningsforsikring og energiutgifter til varmepumpevarmtvann og radiatorvarme er felles. Septikk er rundt 1 500,- cirka annet hvert år, andel bygningsforsikring (per tiden i Tryg forsikring) utgjør cirka 10 000,- og andel oppvarming av varmtvann og varme til radiatorer som er felles for enhetene utgjør per tiden cirka 1 450,- i gjennomsnitt per måned i en normalsesong.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Sameiet lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp), ref. lov om Eierseksjoner.

Internettleverandør

Det er innlagt fibernett fra Alitbox hvor selger per tiden betaler  1 245,- per måned. Abonnement kan eventuelt overtas hvis ønskelig.

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm mot egen strømmåler pr. år er beregnet til 2 371 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster, volum for bruk av ikke strømdrevne oppvarmingskilder etc.

Da leiligheten har utskiftede vinduer, utskiftet yttertak, ombygde løsninger med mer er det ikke utarbeidet energikarakter/energiattest på eiendommen. "Enkel registering" av energirapport uten hensyn til det som er utført etter byggeåret vil gi en misvisende energikarakter. Av den grunn settes energimerking til karakter G.

Forsikring

Eiendommen har felles bygningsforsikring gjennom sameiets felles bygningsforsikring i Tryg forsikring med polisenummer 2741167. 

Selger holder boligen forsikret frem til og med tidspunktet for kjøper sin overtagelse. Kjøper trer inni sameiets felles bygningsforsikring fra og med dato for overtagelse. Kjøper må selv besørge og bekoste eventuell innboforsikring.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig (kommunal) vei.

Bygningen forskynes av vann fra offentlig anlegg. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for de private stikkledningene tilknyttet bygningen. Avløp går via felles septiktank for sameiets to seksjoner hvor det opplyses at det må forventes fremtidig kommunalt pålegg om separering av anlegget.

Kommunale avgifter

Kr. 19 266 pr. år

Kommunale avgifter er oppgitt som totalt årlig beløp for 2023 og dekker Færder kommune sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (søppel). Det inngår også feieravgift (per tiden årlig 542,-) selv om det ikke er tilknyttet ildsted. Det er i dag ikke installert vannmåler ved eiendommen. For 2024 vil årsbeløpet økes - kontakt eventuelt megler for opplysninger om oppjustert beløp.

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 1 118 425
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 4 250 014

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2022. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder)..

Pliktig medlemskap i velforening/sameie

Det er ingen pliktige medlemskap til velforening eller lignende.

Adgang til utleie

Leiligheten består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel i tillegg til denne.

Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Det opplyses for ordens skyld at det ved utleie skal det foreligge dokumentasjon på at rommene som leies ut har forsvarlige radonnivåer.

Boplikt

Det er ikke boplikt på eiendommen og det er ikke boplikt i denne delen av Færder kommune.

Konsesjon/odel

Det er ikke odel eller konsesjon knyttet til omsetning av eiendommen.

Forholdet til eventuell forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av eiendommen.

Dyrehold

Det er ingen avtalte forbudsregler i sameiet som hindrer husdyrhold i sameiet.

Skolekrets

Eiendommen tilhører skolekrets 7 - Teie.

For evt. spørsmål anbefales det å ta kontakt med Skolekontoret ved Færder kommune - ams@faerder.kommune.no eller 33 39 00 00.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Huset merkes med "til salgs skilt" fra Z-eiendom.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Servitutter (Kr.1 800) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.12 150) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.8 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500) Totalt kr. (Kr.40 025)

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring hos Fremtind. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Salgsdokumentasjon innhentes av forsikringsselskapet etter tinglysning. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Utdrag fra selgers egenerklæring

Selgers egenerklæring er vedlagt i salgsoppgave og denne inneholder viktig informasjon om eiendommen som må leses i sin helhet. I denne har selger avgitt blant annet følgende kommentarer med utfyllende opplysninger knyttet til enkelte av spørsmålene i egenerklæringen:

* Vet du om det er gjort arbeid på bad eller våtrom, enten av deg eller tidligere eiere? Svar: Ja - utført av både faglært og ufaglært. På vaskerom ble det byttet sluk av Rørlegger Erik Pettersen AS. Nytt gulv ble lagt av Malermester Ivar Romøren AS. Våtromsplater ble montert av eier.

* Vet du om det er gjort arbeider på det elektriske anlegget, enten av deg eller tidligere eiere? Svar: Ja - utført av faglært. Spotter i tak på bad ble utbedret av elektriker Elektro1 AS i 2023. Det samme firmaet la opp ny kurs og kontakt til stekeovn på kjøkken. Også dette i 2023.

* Vet du om boligen eller eiendommen har blitt endret eller bygget ut etter opprinnelig byggeår, enten av deg eller tidligere eiere? Svar: Ja - utført av faglært. Det er bygget ny veranda mot øst i 2023 av AWS Bygg og bolig AS.

* Vet du om det er eller har vært feil med ildsted eller pipe? Svar: Ja. Pipen må utbedres om den skal tas i bruk ifølge feier. Det er ikke knyttet noe ildsted til pipen i leiligheten.

* Vet du om det er eller har vært skjevheter eller setningsskader i boligen? Svar: Ja. Det kan se ut som bygget har sunket noe i taket mot øst.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Tidligere nedgravd oljetank er godkjent sanert og fylt med sand. Selger opplyser at de oppfatter at det tar ekstra lang tid på kjøkkenet før det kommer varmtvann i blandebatteri. Selger opplyser videre at dersom man ønsker å montere dusj eller vask med varmtvann på vaskerom, bør varmtvannet kobles mot egen varmtvannstank da vannrør per i dag er koblet mot seksjon 1 sin varmtvannstank.

Radonmåling

Det gjøres oppmerksom på at det fra og med 1. januar 2014 er innført regel om at alle som leier ut bolig skal ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale - avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget overtagelse ved inngivelse av bud. Eventuelt ønske om hurtig overtagelse kan imøtekommes av selger.

Eventuelt krav til styregodkjenning i sameiet av ny eier

Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier i dette sameiet.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Tinglyste heftelser-/servitutter-rettigheter-grunndata

Følgende er tinglyst og følger eiendommen også ved eiendomsoverdragelse:

Heftelser/servitutter:
Ingen tinglyste forhold.

Rettigheter:
Ingen tinglyste forhold.

Grunndata:
1987/8309-2/91 - Seksjonering av 23.06.1987. Opprettet seksjoner: snr: 2. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 50/100. EIENDOMMEN ER OPPDELT I 2 SEKSJONER

Eiendommen selges med de eventuelle tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen og de tinglyste avtalene følger som del av salgsoppgave. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår. Det er innhentet kopi av tinglyst dokument som kan være av interesse å lese innen budgivning. Kopi av dokumentet følger av salgsoppgave

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?