Til innholdet

Modernisert 1/2-part av tomannsbolig sentralt på Tolvsrød i rolig boliggate. Stor og deilig hage. Garasje og hagestue.

Fossilveien 3b
Prisantydning 2 390 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 91
BRA: 105 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1960
Tomtareal: 1010 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 12.00 - 13.00

Modernisert 1/2-part av tomannsbolig sentralt på Tolvsrød i rolig boliggate. Stor og deilig hage. Garasje og hagestue.


Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - TOLVSRØD

Adresse

Fossilveien 3b 3152 Tolvsrød 2. etasje

Velkommen til Fossilveien 3b i trafikkstille og svært sentralt boliggate på Tolvsrød

I en sentral, trafikkstille og koselig boliggate på populære Tolvsrød finner du denne hyggelige tomannsboligen hvor leiligheten strekker seg over hele 2. etasje i tillegg til å inneholde svært godt med lagringsrom i husets kjelleretasje og på loft. 

Her presenteres en delikat og innholdsrik selveierleilighet som er oppusset/påkostet de seneste ti år med god og fleksibel planløsning med alt på ett-plan og ikke minst en stor, deilig hage til egen disposisjon. I hagen er det blant annet etablert en koselig hagestue.

Leiligheten inneholder blant annet en sydvestvendt stue-/spisestue med utgang til balkong, et koselig spisekjøkken fra 2008 med rikholdig innredning og hvitevarer, flislagt baderom/wc fra 2008, to soverom, entre/gang og fellesgang. Man disponerer også svært godt med bodplass og arbeidsrom i kjelleretasje i tillegg til deler av stort lagringsloft.

Bilen din parkererer du trygt og godt i egen 1/2-part av garasje i tillegg til rikelig med egne biloppstillingsplasser på tomten.

På Tolvsrød bor du meget sentralt med kort gangavstand til en rekke fasiliteter som butikker, barnehager, skoler på alle alderstrinn og flotte tur-/rekreasjonsområder både langs strand/sjø og i skogsterreng. Idrettsarenaen til Flint ligger rett syd for eiendommen, så for den idrettsaktive kan man ikke komme mer sentralt. Til Tønsberg sentrum er det kun ca. 4 km, og det er gang-/sykkelveier som fører deg til helt frem til bykjernen.

På vegne av eier og Z-eiendom v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning.

Eiendommen i korte trekk

* Tiltalende 1/2-part av tomannsbolig i trafikkstille boliggate
* Leiligheten sæpreges blant annet av svært godt med bod-/lagringsplass
* Meget romslig, vakkert beplantet og solrik hage
* Lyst og innbydende med hyggelig utsyn og sjøglimt mot Oslofjorden
* Svært sentral beliggenhet med kort vei til det aller meste på Tolvsrød
* Tett på fasiliteter for barn-/ungdommer med sitt mangfold av ulike tilbud
* 300 meter til Tolvsrødsenteret
* Gangavstand til dagligvareforretninger, treningsanlegg, skoler og barnehager
* Gangavstand til badestrender på Ringshaug/Furustrand og til Vallø båthavn
* Romslig stue-/spisestue med utgang til vestvendt balkong
* Flislagt baderom
* Hyggelig kjøkken med spiseplass og medfølgende hvitevarer
* To soverom
* Koselig og svært solrik hagestue
* Godt med bod-/lagringsplass på loft
* Eget hobbyrom og boder i kjeller
* Felles vaskerom i kjeller
* Garasje
* Rikelig med parkeringsplasser på egen eiendom
* Nylagt yttertak i 2016
* Bygningen er utvendig nymalt i 2017
* De fleste vinduer er nye fra 2008
* En ypperlig leilighet for deg som vi bo sentralt med stor hage og trafikkstille omgivelser!

Eiendommens flotte beliggenhet

I Fossilveien 3b bor du "midt i smørøyet" og dette er beliggenheten som har det meste. Særdeles barnevennlig, solrikt, trafikkstille, sjønært og kort vei til en rekke fasiliteter for store og små! Ikke rart dette er en av Tønsberg sine mest populære steder å bo uansett alderstrinn.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Kort avstand fra eiendommen finner du kanskje Vestfolds flotteste badestrand - Ringshaugstranda og Furustrand. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda lengre nord i nærmiljøet.

En kort gåtur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården med båt.

Barne- og ungdomsskole på Presterød og en rekke barnehager ligger innen gangavstand fra Fossilveien. Eiendommens skolekrets tilhører i dag Presteød barneskole og Presterød ungomsskole.

Like ved eiendommen ligger Flint idrettsforening sitt flotte ute-/idrettsanlegg. Her er det også tennisbaner som ligger like ut for eiendommen. Det er gangsavstand til Slagen idrettshall. Fra Slagenhallen går det også flott lysløype hvor det blant annet er ypperlige å stå på ski i vinterhalvåret. 

Gangavstand til Tolvsrødsenteret (ca. 300 meter) med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger og en rekke andre servicetilbud. Det er også kort vei til Olsrød park med en rekke butikker, servicetilbud, "badeland", Level treningssenter med  mer.

Fra området er det kun ca. 4 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, kulturhus, jernbanestasjon og et stort antall restauranter og serveringssteder.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere angivelse av området sine fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1960

Boligens innhold

Leiligheten byr på en arealeffektiv planløsning med god inndeling, blant annet godt med vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys og ikke minst svært godt med lagringsplass samt ekstra rom i kjelleretasje og på loft.

Leiligheten strekker seg over hele byggets 2. etasje og har følgende inndeling:

2. ETASJE:
HALL/TRAPPEGANG med adkomst fra trapp fra 1. etasje.
ENTRÈ/GANG med garderobeanheng.
Flislagt BADEROM/WC med dusjkabinett, toalett og servant i baderomsinnredning.
Innholdsrikt KJØKKEN med spiseplass, lys innredning og godt med skap- og benkeplass.
STUE hvor det er store vinduer som slipper inn mye lys og utgang til vestvendt BALKONG.
TO SOVEROM hvorav ett hovedsoverom.

UNDERETASJE:
Eget praktisk ARBEIDSROM/HOBBYROM/BOD og egen BOD/LAGRINGSROM
Felles praktisk VASKEROM med adskilt del for de to ulike seksjonene.
Felles GANG med inngang til etasjens ulike rom.
Romslig felles BOD hvor man har fordelt plassen mellom de to ulike seksjonene. Denne lagringsplassen ligger i åpen løsning med felles gang.

INNGANGSPARTI/ADKOMSTAREALER:
Leiligheten har felles inngang sammen med seksjon 1 i 1.etasje.

LAGRINGSLOFT:
Gulvet lagringsloft med total gulvflate på ca. 72 m², hvorav halvpart tilhører denne leiligheten. Adkomst til loftet fra felles yttergang, hvor denne seksjon disponerer "venstre halvdel" hvor det er massevis av praktisk lagringsplass.

UTEPLASSER OG BALKONG: 
Eiendommen har gode solforhold, og dette gjenspeiler seg i leilighetens uteplasser. Man har nemlig en stor og solrik hagedel samt koselig, vestvendt balkong ut for stuen på leilighetsplanet.

I sammenheng med egen garasjedel, er det oppført en koselig hagestue med hellelagt dekke. Denne er plassert på en svært solrik, pent beplantet og lun del av tomten. Hagestuen har noe overbygg i tillegg til sidevegger ved deler av arealet. Det er også en rekke muligheter for å plassere ut møbler i den romslige og koselige hagen for øvrig.

Med adkomst fra stue-/spisestue har leiligheten en svært solrik og koselig balkong mot vest. Balkongen på ca. 3,5 m² har rekkverk av malt tre og er utkraget fra yttervegg med gulv belagt med sinkbelegg og renne for vannføring av vann fra gulvet til begge sider.

GARASJE:
Leiligheten har garasje plassert i frittstående garasjebygg oppført sammenhengende med garasje til nabo i øst. Garasjen er bygget ca. midt i felles grense. Fra hagestuen er det inngangsdør direkte inn i egen garasjedel.
Garasjen har garasjeport av type "vippeport", og det er innlagt lys og strøm. Bygget er oppført med støpt gulvdekke og vegger av sementblokker som er pusset innvendig og utvendig. Saltak med undertak av rupanel som er tekket med asfalt shingel hvor taket er nytt i 2017 med undertak og shingel. Det er også nye takrenner og nye vindskier.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisser over boligen. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Det er den faktiske bruken av rommet  på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hvorledes det benevnes. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Angivelse av primærrom:
Alle leilighetens innvendige rom i 2. etasjen er medtatt i oppgitt primærrom (p-rom) med totalt ca. 70 m². Takstmann har i tillegg vurdert felles vaskerom og felles gang frem til vaskerom som p-rom i underetasje med med totalt ca. 14 m². Disse to kjellerrommene er derfor medtatt i oppgitte primærromareal.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 116 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 36/33/19m² - P-rom er felles vaskerom og gang. Den største boden på totalt 10 m² er felles.
1. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 2/2/2 m² - felles entrè.
2. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 78/70/70 m².
Loft: Gulvet lagringsloft på totalt gulvareal på ca. 72 m², hvorav halvpart tilhører seksjonen.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Boligens byggemåte i korte trekk

Horisontaldelt tomannsbolig oppført med yttervegger av Siporex-/Ytongblokker antatt på støpte såler i betong til fast underlag.

Yttertak med saltak-/sperretakskonstruksjon med undertak av rupanel. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein som er ny fra 2016 inkl. ny takpapp og nye lekter. Takrenner og nedløp i stål er også nytt i 2016.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt. Denne følger av komplett salgsoppgave.

Standard

Leiligheten fremstår tiltalende med "flytt rett inn" preg og har vært gjenstand for jevnling modernisering, oppussing og vedlikehold i nåværende eier sitt eierforhold fra 2009 og frem til i dag.

De ulike rommene og boligens tekniske utførelser beskrives blant annet som følger:

I Stue-/spisestue med utgang til vestvendt balkong I
Dette lyse rommet ligger ved byggets hjørne mot syd og vest, og dermed slippes det inn godt med daglys fra vindusflatene. Rommets utforming gir gode møbleringsmuligheter med plass til både spisestue og til sofagruppe samtidig som det er rikelig med veggplass å møblere mot. På vestsiden er det dobbel skyvedør i glass med utgang til balkong med kveldssol, mens det er to store vinduer mot syd. Leilighetens koselige vedkamin står sentralt plassert i et av rommets hjørner.

I Kjøkken fra 2008 - et lyst og innbydende rom I
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken. Meget lyst rom med vindu både mot vest og nord, og det er plass til en koselig spiseplass under det vestvendte vinduet hvor kveldssolen slipper fint til. Innredningen kler leiligheten godt, og fargevalget står i fin sammenheng med leilighetens øvrige farge-/materialvalg. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA og ble satt inn i sin helhet i 2008 med blant annet noe bruk av praktiske skyveskap-/skuffer. Alle overskap og høyskap er ført opp til himling. Overskapene byr blant annet også på flotte glassdører med integert belysning. Kjøkkenet er utformet med L-løsning og har godt med benkeplass. Benkene er for øvrig av heltre, og det er lagt fliser mellom over-/underskap i "steke-/oppvasksonen". Legg også merke til at det er montert lysarmaturer og stikkontakter over benkeplatene. Innfelt i vegg finner man et praktisk strykeskap m/utrekkbart strykebrett.
Alt av hvitevarer medfølger; Gorenje komfyr, Siemens oppvaskmaskin, frittstående kjøleskap og uttrekkbar ventilator med utlufting ut over tak.

I Baderommet fra 2008 med dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning I
Baderommet ble senest oppusset i 2008, og fremstår delikat innredet med moderne veggfliser og stiltilpasset vinylbelegg på gulv. Dusjkabinettet har skyvedører av herdet glass og er nytt fra 2016. Lys baderomsinnredning med hyller under servant samt veggspeil med lys og overskap i samme design som øvrig baderomsinnredning. Ved speilet er det også stikkontakt. Baderommet inneholder også sokkeltoalett fra Gustavsberg og innbygget varmtvannstank. Vinduet av PVC mot nord gir dagslys til rommet, og dette er installert med moderne og praktisk "smyg-vinduspost". Det er også installert elektrisk oppvarmet håndkleholder, reflektorovn og elektrisk avtrekksvifte i rommet.

I Leilighetens to soverom I
Soverommene ligger samlet mot hagen i øst, og begge rom er hjørnerom mot sydøst og nordøst. Sistnenvnte har inngang fra leilighetens gang og stort vindu mot hagen i øst. Rommet mot sydøst har inngang fra stuen og stort vindu mot syd. Begge rom har medfølgende gardebeskap og veggmonterte hyller som medfølger. På et av soverommene medfølger det også et arbeidsbord.

I Egen, innvendig gang I
Fra dette rommet er det inngang til både baderom, kjøkken, stue-/spisestue og til et av soverommene. Døren fra trappegangen er nyinstallert i 2008, og det er god plass til garderobeanheng etc.

I Gulv - vegger - himlinger I
På gulvflater i leiligheten er det parkettgulv i stue-/spisetue og i et av soverommene. Parkettimitert laminatgulv i gang, kjøkken og i øvrig soverom. I yttergang er det lagt belegg.

Innvendige himlinger består i det vesentlige av malte tak-ess plater, og innervegger i det vesenltige av malte murvegger/malt tapet på mur og innslag av malt panel blant annet i stue-/spisestue, gang og på soverom. En rekke himinger og innervegger er nymalt høsten 2018.

I Rommene i kjelleretasjen I
I felles vaskerom er strømuttak for vaskemaskin/tørketrommel tilkoblet hver sin strømmåler for de to ulike leilighetene. I hobbyrom/arbeidsrom medfølger fastmontert arbeidsbenk. Fastmonterte hyller i bod medfølger - dog. ikke det av hyller etc. som ikke er fastmontert.

Øvrig om standard/installasjoner:
* Vinduer inkl. vindusrammer er utskiftet i 2008 med unntak av et nordvendt vindu samt vindu i yttergang
* Dobbel skyvedør ut til balkong i 2. etasje fra 1987
* Yttervegger er nymalt i 2017 inkl. vedlikeholdsarbeid på fasade 
* Nylagt takstein på yttertak i 2016
* Nylagt taktekking på egen garasjedel og hagestue i 2017
* Takrenner, taknedløp og pipehatter på huset er nytt fra 2016
* Utstrakt bruk av Terrazzo stein i vindusposter gir et flott særpreg
* Stoppekran i kjøkkenbenk
* Ny hovedstoppekran i kjeller fra 2018
* Egen varmtvannstank
* Elektroskap med skrusikringer, mens det er automatsikringer til tekniske sikringer
* El-anlegget har 25 ampere hovedsikringer og jordfeilbryter
* Digital måler til el-skap fra september 2018

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra Byggmester/Taktsmann Hans Holt som følger av komplett salgsoppgave.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Elektrisk oppvarming med enkelte vegghengte panelovner. Reflektorovn og oppvarmet håndkleholder på baderom.

Vedfyrt kamin i stue-/spisestue fra Ulefoss antatt fra opprinnelig byggeår. Denne er tilknyttet opprinnelig teglsteinspipe og omsluttet av brannmur av malt dekorstein. fra byggeår. I følge eier er ovnen velfungerende og i jevnlig bruk i vinterhalvåret.

Det er innhentet oppplysninger fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) hvor det bekreftes at det etter seneste tilsyn i 2008 ikke finnes avvik på leilighetens fyringsanlegg.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg følger man skilter mot Åsgårdstrand og tar av til høyre mot Vallø i Olsrødkrysset. Følg Valløveien til du kommer til Tolvsrødsenteret. Ta til høyre inn Ulvikveien for så å ta 1. vei til venstre inn Fossilveien. Boligen ligger på høyre hånd etter ca. 300 meter.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med Z-eiendom sine visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Parkering i egen garasje (1/2-part av garasjedel med innkjøring høyre port) og på tomtens gårdsplass. Garasjen er beskrevet i punktet "innhold".

Utover plass i/foran egen garasje, har også leiligheten 2 stk. egne parkeringsplasser på venstre side av tomtens hovedinngangsparti.

Forøvrg gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: ca, 1 010 m² iht. innhentet matrikkelkart fra Tønsberg kommune.
Eierform: Selveiet eiertomt for begge seksjonene  med tinglyst plan for arealdisposisjon mellom de to seksjonene.

Tomt og hage

Husets plassering på tomten gir et åpent, solrikt og svært romslig hageuterom. Leiligheten har en egen avgrenset og i stor utstrekning inngjerdet hage som er både koselig, romslig hvor man nyte lange soldager.

Hagen er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse trær. Hageanlegget gir god boltreplass for både store og små som innbyr til alt fra lek og moro for barn til familie-/venneselskap. Boligens egne hagedel er skjermet av blant annet tregjerder og le-/skillevegg på bygningens 1. etasje mot syd. Legg blant annet merke til koselige koselige blomsterbusker, blomsterbed og annen beplantning i egne hagedel. I hagen finner du også blant annet rips- og solbærbusker.

Fordelt areal av tomten fremkommer av tinglyst seksjoneringsbegjæring mellom de to respektive seksjonenes for eksklusiv bruk avhage i forbindelse med hver bolig. Arealet ved inngangsparti er fellesareal, ref. samme tegning.

Se også vedlagte situasjonkart og matrikkelbrev i komplett salgsoppgave som viser tomtens grenselinjer. Mot syd (idrettsanlegg), kan tomteterrenget synes å gå noe lengre i denne himmelretningen (i LNF-område) enn det som tilhører eiendommen utenfor sydvendt tregjerde. Dette arealet tilhører ikke eiendommen, ref. vedlagte kart som viser tomtegrenser.

Eier

Svein Ivar Fiane

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 3/2-2016 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Området er ikke regulert.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Heftelser som servitutter:
1954/502520-3/91 - Bestemmelse om gjerde tinglyst 13.10.1954 
Overført fra: 0704-141/66
Gjelder denne registerenheten med flere

1991/9396-1/91 - Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 19.08.1991 
Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:141 Bnr: 80  
Bestemmelser om telefon-/elektr.kabler, Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 0704-141/66
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/1707-1/91  Erklæring/avtale tinglyst 04.02.2004 
Best. om omdisponering av arealer i kjeller jf. vedlagte tegning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommens grunndata:
2001/11914-1/91  Seksjonering tinglyst 05.09.2001 
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 50/100

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 0704-141/1, 0704-141/301 - Rettigheter i eiendomsrett
1954/502520-2/91  Bestemmelse om veg - tinglyst 13.10.1954 
Overført fra: 0704-141/66
Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:141 Bnr:66  
Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:141 Bnr: 66 Snr:1  
Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:141 Bnr: 66 Snr:2  
Overført fra: 0704-141/66- Gjelder denne registerenheten med flere

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 16.05.1960. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 390 000,-

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 72 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 462 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport og Formuesverdi

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 05.01.2019 Ligningsverdi : 516 406,- Sekundær ligningsverdi : 1 652 500,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2016

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 11 471 kWt.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.
Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 17022131

Kommunale avgifter

Kr. 10 167,50 pr. år Kommunale avgifter for 2018 inkluderte: vann kr. 2099,-, avløp kr. 3683,-, renovasjon kr. 1983,- og feieavgift kr. 369,-
De kommunale avgiftene er oppgitt som årlig avgift for 2018.

Det er for tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Sameiet Fossilveien 3

Sameiet består av 2 boligseksjoner. Seksjonen som her selges har en sameiebrøk på 50/100.

Sameiet er ikke formalisert med avsetning til fellesutgifter, fastsatt styre eller lignende. Evt. avsetning/fast ordning for fellesutgifter må avtales med seksjon i 1. etasje, men det legges i utgangspunktet opp til at hver seksjon bærer sine løpende kostnader.

Forholdet til utleie/leieinntekter

Boligen består av en boenhet, og den har ingen separat/ekstra boenhet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging av oppdraget (Kr.10 000) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 995) Tønsbergs Blad 160119 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 390 000,-) (Kr.33 000) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Grunnboksutskrift, servitutter, tinglysning sikringsobligasjon og innhenting av opplysninger fra Infoland/kommunen (Kr.3 865) Totalt kr. (Kr.67 110)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger fra lokalt E-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk.
Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?