Til innholdet

Moderne, rålekker eierleilighet fra 2017 i urbant og sjønært brygge-/bymiljø. Stor terrasse på 9,5 m² og flott standard.

Rambergveien 18
Prisantydning 1 935 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 30
BRA: 30 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2017
Tomtareal: 1425 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - KALDNES BRYGGE

Adresse

Rambergveien 18 3115 Tønsberg 1. etasje

Velkommen til Kaldnes brygge og Rambergveien 18

Rambergveien 18 er en arealeffektiv, moderne og lekker 1-roms selveierleilighet byggets 1. etasje, med sentral og sjønær beliggenhet i et nyere boligbygg fra 2017.

Her kan du flytte rett inn i et tidsmessig bomiljø, preget av lyse, nøytrale fargevalg og smarte innredningsløsninger. Utemiljøet kan nytes på delvis overbygd, nordvestvendt terrasse på hele ca. 9,5 m² eller i det store mangfoldet av flotte utendørsanlegg ved Kaldnes brygge.

Leiligheten har en innbydende entré med heldekkende garderobeskap på langvegg, et stilrent og effektivt kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens,  lys stue med terrasseutgang og plass for spisebord og sofa/lenestoler.  Gode vindusflater bidrar til ekstra romfølelse og godt lysinnslipp. I indre del av stuen er det etablert en skjermet sovealkove. Videre har leiligheten et stort, delikat og helfliset bad med dusjhjørne. Til leiligheten hører også en romslig bod i underetasjen.

På Kaldnes bor man nært alt Tønsberg kan by på samtidig som at man i denne blokken ligger skjermet for "byens larm". Fra gangbroen når du Tønsberg sentrum på få minutter. Det er umiddelbar gangavstand til restauranter, dagligvarebutikk, kjøpesentra og flotte rekreasjonstilbud i umiddelbar nærhet. Langs fine bryggeområder vandrer man til den koselige bystranda og på veien hjem igjen stopper man på Brygga for en matbit. Her kan man nyte byen til det fulle!

Velkommen til en leilighet som vi tror vil begeistre - en spennende leilighet for både førstegangskjøpere, pendlere eller for deg som er ute etter investering for utleie.

Kort om eiendommen

- Arealeffektiv selveierleilighet med alt på ett plan - hver kvadratmeter er flott utnyttet!
- Sentral beliggenhet med umiddelbar gangavstand til alle byens fasiliteter
- Stor, delvis overbygget terrasse på 9,5 m² m/utgang fra stue/kjøkken
- Store og dype vinduer slipper inn massevis av dagslys
- Den arealeffektive løsningen gir store og gode rom
-  Innholdsrikt og lekkert kjøkken m/integrerte hvitevarer
- Stue med plass til både sofa-/lenestoler og spisebord
- Smart, skjermet sovealkove
- Romslig og delikat baderom med varmekabler i gulv
- Entrè/gang med suverent, plassbygget garderobearrangement
- Vannbåren gulvvarme gir herlig bokomfort
- Svært energivennlig
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler gir god luft
- Delikat en stavs børstet eikeparkett i alle rom
- Romslig bod i byggets underetasje med god oppbevaringsplass
- Mulighet for leie av garasjeplass m/heisadkomst til leiligheten
- Ingen boplikt
- Perfekt for deg som ønsker alt innen gangavstand!

Nærområdet og beliggenhet

Kaldnes Brygge har en sentral beliggenhet i Tønsberg by i brygge-/sjømiljøet vis av vis Brygga i Tønsberg.

Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde ved Kaldnes brygge i Tønsberg kommune. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.

I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til Active treningssenter og Badeland.

Kaldnes brygge er i stadig utvikling, og det planlegges blant annet en egen bystrand m/park i forbindelse med videre utbygging. På Kaldnes brygge bor du i bydelen som knytter Nøtterøy og Tønsberg sammen på en naturlig måte, med den praktiske gangbroen. Grønne parker gir trivelige uteoppholdsarealer for små og store og hvor du har båtliv og badeliv rett utenfor døren. Småtbåthavn på området ligger bare noen få skritt fra leiligheten. Kommunal båthavn i Ollebukta ligger kun få minutter til fots.

Kaldnes brygge er blitt en ny, svært moderne og urban bydel i spennende kontrast til den gamle bebyggelsen på andre siden av broen. Gjennom å velge flere arkitekter får man flere uttrykk og former som igjen vil gjøre dette til en av Norges mest spennende bydeler. 

Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen som også har søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer og restauranter. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.  I løpet av ca. en time med bil/tog kan kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Innhold og uteplass

Meget lys, hyggelig og nordvesttvendt leilighet i byggets 1. etasje med heis mellom alle etasjer inkludert til kjeller med bodanlegg og videre direkte inngang til byggets parkeringshus. Leiligheten passer fint for både en og to personer, perfekt for førstegangskjøperen, pendleren eller evt som et populært utleieobjekt.

Leiligheten har en arealeffektiv planløsning hvor inndelingen er som følger:

Leilighetens indre rom:
Entré/gang med massevis av plassbygget garderobesystem.
Stort baderom med wc, dusj og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Lys stue med åpen kjøkkenløsning hvor det er godt med innredning og utgang til solrik terrasse mot nordvest.
Skjermet sovealkove med inngang fra innerste del av stuen.

Egen bod utenfor leiligheten:
1 stk. avdelt og låsbar bod på byggets nederste etasjeplan medfølger leiligheten.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser for leiligheten. Det er ingen planskisse over bod på eget etasjenivå. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Leilighetens store og solrike terrasse på ca. 9,5 m²

Stor, solrik og nordvestvendt terrasse på ca. 9,5 m² ut for stuen og kjøkkenet. Terrassen ligger i hele leilighetens bredde, og blir en flott "utvidelse" av stue-/kjøkkenarealet i sommerhalvåret. Det er god plass til både utemøbler, grill/utekjøkken og ulik stemningsbotanikk.

Gulv i tre av trykkimpregnerte gulvbord og rekkverk i vedlikeholdsfri, galvanisert stål.

Sykkelparkering

Sameiet har felles sykkelparkering på byggets nederste etasje, et avlåst område hvor man trygt og godt kan parkere egen sykkel.

Byggemåte

Utbygger er Selvaag AS og bygget består av prefabrikkerte tremoduler levert fra Unihouse med elektro- og VVS installasjon, brannalarm samt teleinstallasjoner, TV og trådløst internett. Utvendig er bygningen kledd med fargede fasadeplater.

Kaldt- og varmt bruksvann er ført i rør-i-rør system. Overvann fra yttertaket føres ned via taknedløp, hvorfra sammen med dreneringsvann fra bygget ledes til den offentlige overvannsledningen som også ligger ved siden av spillvannsledningen.

Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport fra Byggmester/Takstmann Hans Holt, Norsk Takst.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 30 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Standard

En lekker leilighet i byens kanskje mest urbane strøk. Leiligheten byr på en særdeles fin og arealeffektiv planløsning. Dype og store vindusflater gir fin nærkontakt til den store uteplassen og slipper inn godt med naturlig lys.

Leiligheten er innredet med moderne og tiltalende standard som beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er en stavs delikate og solide eikeparkettgulv i alle rom av type "Oak børstet - matt" fra Baltic Wood. Disse er både klassiske, solide og moderne. Den vannbårne gulvvarmen i alle gulv gir en lun og deilig følelse. I tillegg slipper man veggmonterte varmekilder som stjeler plass og begrenser møbleringsmuligheter.
Baderommet har "selvsagt" flislagt gulv hvor det er elektriske varmekabler.

Innervegger, himlinger og belistning:
I overgang innervegger/himlinger er det listefritt, en løsning som sammen med de lekre, hvitmalte gipshimlingene ytterligere forsterker det moderne uttrykket i leiligheten. Himlingene består av hvitmalte gipshimlinger med innfelte downlights i entre/gang. For øvrig opplegg for fremføring av taklys mot ferdig monterte veggbrytere.

Alle innervegger i leiligheten har lysmalte og slette overflater som gir en flott helhetsfølelse med tanke på at det er brukt like fargetoner i alle rom. Åpne, listefrie smyg ved alle vindusflater og terrassedør gir et flott og moderne uttrykk. Hvitmalte geriktlister rundt innerdører som er slette- og hvitmalte. Eikelister på gulv henter opp likheten med de børstede eikegulvene, og gir mer slitestyrke ved renhold og støvsuging.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Leiligheten er innredet med et moderne og stiltilpasset kjøkken hvor innredningen harmonerer elegant med leilighetens fargevalg og stiluttrykk.  
Innredniningen er pent "plassbygget" med takhøye overskap og under-/overskap som fyller ut vegg-til-vegg på en flott måte. Grå benkeplater og gråfargede fliser mellom over-/underskap gir en fin konstrast til den hvite innredningen. Benkeplatene er godt opplyst av innfelte downlights under overskapene.
Alle hvitevarer fra er fra kvalitetsprodusenten Siemens hvor det bys på induksjonstopp med komfyrvakt, helintegrert kjøleskap, helintegrert fryseskap, stekeovn i underskap og helintegrert oppvaskmaskin. Kjøkkenet er videre utstyrt med sensor (vannlekasjestopper) montert på gulvnivå i kjøkkeninnredning. Ved minste tegn på fuktighet stoppes automatisk vanntilførselen ved at magnetventil stenger av vannstrømmen.

Stuen i kombinasjon med åpen kjøkkenløsning:
I den kombinerte stue-/kjøkkeløsningen er det godt med lys fra vinduene i nordvest. Legg merke til det høye sidevinduet til venstre for balkongdøren og at hovedvinduet i stuen er kan åpnes. I tillegg er det godt med veggplass å møblere mot. Innerdør holder rommet avdelt og skjult fra leilighetens entre/gang. Det er plass til både sofa-/lenestolgruppe og spisebord, og rommets utforming byr på flere møbleringsalternativer. Åpner du balkongdøren, kommer man ut til den delvis overbygde terrassen hvor man kan nyte utendørslivet på Kaldnes brygge.

Baderommet med dushjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel:
Leiligheten byr på et romslig, delikat og moderne baderom hvor farger og materialvalg er stilsikkert og tidløst. Badet har adkomst fra praktisk og plassbesparende skyvedør fra entrè/gang. I nedsenket dusjsone er det lagt mindre fliser enn øvrige gulvfliser. Dette skaper en fin variasjon og forsterker det moderne uttrykket. I gulvet er det elektrisk gulvvarme som gir ekstra god varmekomfort. I dusjhjørnet, med inn-/utsvingbare dørerer av herdet glass, kan man nyte en lang og forfriskende dusj. Det er moderne, vegghengt toalett og skjult sisterne gjør renholdet enklere. Baderominnredningen har underskap med overliggende servant og overskap med speildører og belysning. I rommets hjørne er det ferdig opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel. 

Entre/gang:
Den brede og romslige entreèn er suverent og praktisk innredet med massevis av plassbygde garderobeskap som gir god oppbevaringsplass.
Garderobearrangementet er ført helt opp til tak og fyller ut hele rommets langside fra vegg-til-vegg. Innredningen består av en kombinasjon av slagdører i ulik høyde, 8 integrerte skuffer og ulike løsninger i skog med hengeanordninger, hyller osv. Døren inn til stuen gir god skjerming, og innfelte downlights i tak med dimmerbryter gir godt med lys.

Sovealkove:
Sovealkoven er smart tilpasset leiligheten med åpen inngang og skjermvegg mot stuen. Arealeffektiv nisje med plass for stor seng dersom ønskelig.

Øvrig:
* Callinganlegg med elektronisk døråpner av byggets hovedinngangsdør
* Felles brannvarslingssystem
* Tv og Internett er levert av Canal digital
* Innerdører med god kvalitetsfølse
* Skjult VVS røranlegg
* EFP komfyrsensor plassert over kokeplate
* EFP komfyrrelé i sikringsskapet kutter strømtilførsel v/evt. overoppvarming
* Eget tavleskap i leiligheten for TV-/bredbånd fra Canal digital
* Elektrisk tavleskap md automatiske sikringer og 63 A hovedsikringer
* Elektrisk anlegg er lagt som skjult anlegg
* Felles målerskap for strømforbruk - egen digital måler
* Alle leilighetene og p-kjeller er utstyrt med sprinkleranlegg for brannslukking

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner

Leiligheten varmes opp av vannbåren varme i alle rom foruten på badet som har elektriske varmekabler. Alle rom har egne termostatstyrte sløyfer. I tillegg er det varmegjenvinner på ventilasjonsanlegget.

Fjernvarme er ikke inkl i felleskostnadene. Dette faktureres hver enkelt seksjonseier fra BKK energitjenester. Forbruket registreres med energimålere for hver enkelt leilighet, like enkelt som ved bruk av elektrisitet. Forbruket måles i kilowattimer.

Balansert ventilasjonsanlegg med en effektiv roterende varmegjenvinning.  Luftbehandlingsaggregatetet er plassbesparende montert i tak på bad med adkomst via luke for service/vedlikehold.

Felleskostnader og hva de dekker

Felleskostnad : 858,- pr. mnd. 
Mediaprodukter (TV og Internett): 565,- pr. mnd.

Totale felleskostnader er dermed kr 1.423,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:

* TV-/internett  (grunnpakke)
* Bygningsforsikring
* Service-/vedlikeholdsavtale for heisanlegg
* Service og kontroll av brannsikring
* Drift-/vedlikehold av ventilasjonsanlegg
* Avsetning til vedlikeholdsfond
* Utgifter til forretningsfører og styrehonorar
* Strøm-/oppvarming av fellesarealer
* Drift-/vedlikeholdskostnader
* Andre driftskostnader
* Snømåking
* Vask av felles gangarealer og trapper

NB! Styret i sameiet har vedtatt å øke felleskostnadene med 10% fra og med 1/7-2019. Totale felleskostnader for denne leiligheten vil da øke til kr 1 509,-. Fullstendig oversikt over hva fellesutgifter dekker finnes i vedlagt regnskap i salgsoppgave.

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass i kjeller. Ellers vanlig gateparkering i nærmijøet.

Underetasje har offentlig tilgjengelig parkering under Dockside hus D, E og F hvor det er mulighet for å inngå avtale om leie av p-plass. Fra leilighetsetasjen er det heis med innvendig, direkte tilkomst til dette parkeringshuset. Leieforhold være basert på markedsmessige vilkår og tilgjengelighet hos utleier. Pr. 12.6.2019 tilbys det fra Micasa parkering i byggets P-hus for kr 1 500,- pr. måned. For informasjon om leiepris og betingelser, se: https://www.micasa.no/parkering/leie-parkering/.

Areal og eierform

Areal: 1 425 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles selveiertomt som er nær dekket av bebyggelse i sin helhet, men man disponerer fellestomt utenfor sammen med øvrige komplekser. Området gir sine beboere private og beplantede gårdsrom, lekeplasser, grøntområder/parker med mer.

Området ut for leilighetens vinduer i nordvest, der hvor det er betong-/gruslokk i dag, vil bli opparbeidet med frodig beplantning, gangarealer med mer i forbindelse med oppføring av neste byggetrinn, Dockside E.

Kaldnes brygge byr på vakre fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner og tegnet av landskapsarkitekt. Området byr på flotte bryggeområder og hyggelige plasser hvor man kan nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle.
Parken ved gangbroen inneholder fasiliteter for alle aldersrupper i tillegg til å være utstyrt med benker/sitteplasser der lunsjen kan nytes utendørs ned til sjøen. Bryggeområdet er også fint for en spasetur når som helst på dagen. I samme miljø er det mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Adkomst - hvordan finner jeg frem til Rambergveien 18

Fra Tønsberg kan man gå over gangbrua fra Tønsberg brygge over til Kaldnes, følge veien rett fem ta gangveien til høyre rett etter Rambergveien 10A. Dersom man kommer i bil kjører du over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøringen. Følg hovedveien mot Kaldnes og ta ned til høyre i neste rundkjøring ved Kaldnes brygge. Gangveien vil nå komme til venstre med en gang etter rundkjøringen, før Rambergveien 10A. Følg gangveien rundt Rambergveien 12 og leiligheten vil ligge i Rambergveien 18 rett bak.

Gå så inn hovedingangen og man finner her byggets ringetablå.

Ved fellesvisning, følg megler sine visningsbukker fra Rambergveien frem til byggets inngangsparti.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Lasse Heggem Wulff

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, samt adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan samt forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er IKKE boplikt på eiendommen. Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Kaldnes felt F og G (ID 704 65215) med formål annet byggeområde (Bolig/ Næring) og felles gårdsplass, vedtatt den 01.02.2006.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til sentrumsformål - nåværende, vedtatt den 03.02.2016.

Relatert planer for område er: Scanrope (ID 65218, datert 20.06.2007), Kulturparken - Kaldnes (ID 65217, datert 06.09.2006) og Havegaten (ID 20150111, datert 13.9.2017). For ytterligere informasjon om disse, kontakt Tønsberg kommune.

"Dockside E" er pr. nå ikke oppført, men prosjektert og forventes oppført i nær fremtid. Dockside E vil ligge ut for leilighetens terrasse i nordvest, og vil naturligvis berøre dagens lys-/utsiktsforhold når dette er ferdigstillet. Mer om dette bygget, plassering etc. finnes blant annet på nettsiden til utbygger: https://www.selvaagbolig.no/vestfold/kaldnes-brygge/dockside/.

Opplysninger om sameiet Dockside 4

Sameiet sin sammensetning: Sameiet Dockside 4 består av i alt 61 seksjoner iht. seksjoneringsbegjæring tinglyst den 5/10-2017.  Det foreligger vedtekter for sameiet som senest vedtatt på sameiets årsmøte 30/4-2018 (vedlagt salgsoppgave). Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 919 874 228.

Felles lån: Det er ingen gjeld i sameiet, og leiligheten har således ingen andel fellesgjeld.
Leiligheten sin andel av sameiet sin formue: kr 2 317,- pr. 31/12-18 som utgjør leiligheten sin andel av positiv kapital i sameiet pr. samme tidspunkt.

Leiligheten sin eierseksjonsbrøk: 30/2108

Kontaktperson/forvaltningskonsulent for sameiet hos forretningsfører: Sameiet benytter OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører v/Gro Runhaug, tlf.33 30 94 56/e-post: gro.runhaug@obos.no.

Styreleder i sameie: Janne Svendsen - Rambergveien 18.

Regnskapsfører har på vegne av sameiet lovfestet pant til dekning for evt. utestående beløp fra sameierne inntil 2G (G = Folketrygdens grunnbeløp).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av boligseksjoner i sameiet.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Dersom du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider.). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer dersom ikke annet er spesielt opplyst.

Ferdigattest

Eiendommen har ferdigattest datert 15.03.2019. Ferdigattesten har utløst tidligere midlertidige brukstillatelse utstedet 29/9-2017. Kopi av ferdigattest kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

1 935 000,- / Fellesutgifter: 1 423,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

1 935 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 48 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 935 000,-)) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 62 442,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 997 442,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi

Ligningsverdi som primærbolig: 382 052,-
Sekundær ligningsverdi: 1 375 387,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 2 801 kWt  ut fra et snitt forbruk siden oppføring.
Eier opplyser at oppvarming fra fjernvarmeanlegg faktureres etter måler og faktisk forbruk. Iht. opplysninger innhentet av megler fra BKK var årsforbruk av fjernvarme gjennom 12 månder i 2018 ca.  1 600 kWh og varmt tappevann ca. 40 m³.

Forbrukstallet for strøm er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen fra leiligheten var ny.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1702861

Kommunale avgifter

Kr. 8 561,25 pr. år

Faktura på kommunale avgifter faktureres den enkelte eier direkte fra Tønsberg kommune, og er da ikke inkl i felleskostnadene. Kommunale avgifter dekker kommunens leveranse av vann, avløp og renvovasjon (avfall).

Forholdet til evt. utleie av leiligheten

Leiligheten består av en boenhet, og den har ingen separat utleiedel.

Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig, ref. sameiets vedtekter §3 om rettslig råderett: "Den enkelte seksjonseier har full rettslig råderett over sin seksjon med tilleggsareal, herunder rett til salg, pantsettelse og utleie".

Eventuelle leietakere i boligseksjonene må meldes til sameiets styre for registrering.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 1 935 000,-) (Kr.29 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.72 770)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ditt ønskede/evt. betingede tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det er ikke krav til styregodkjenning av ny seksjoneier i sameiet Rambergveien 18, ref. sameiets vedtekter og opplysninger innhentet fra forretningsfører.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av grunnbok:

Dagboknr. 2017/1095493-1/200 - Seksjonering - opprettet seksjoner: snr: 19
Formål: Bolig og sameiebrøk: 30/2108

Erklæring/avtale - Gjensidig rett til adkomst over og bruk av utomhus fellesarealer. Gjensidig rett til å etablere og ha liggende ledinger/rør.

Dagboknr. 2016/467364-6/200 - Best. om adkomstrett. Adkomst via felles nedkjøring for parkering i garasjekjeller

Dagboknr. 2015/1122219-6/200 - Erklæring/avtale - rettighetshaver:Knr: 0704 Gnr: 1003 Bnr: 345. Rettighetshaver:Knr: 0704 Gnr: 1003 Bnr: 346  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Rettigheten gjelder også på parseller som fradeles fra gnr. 1003 bnr. 79

1877/900095-1/91  Erklæring/avtale - Tgl.08.01.1877 - Åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser.

1899/900073-1/91  Erklæring/avtale - Tgl. 07.02.1899. Forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann over d.e.

1900/900223-1/91  Bestemmelse om gjerde - Tgl. 30.01.1900.

1915/900185-1/91  Bestemmelse om vannrett - Tgl. 12.10.1915 

1921/900370-1/91  Bestemmelse om bebyggelse - Tgl. 26.07.1921 

1977/7546-1/91  Best. om adkomstrett - Tgl. 22.12.1977 

1977/7547-1/91  Erklæring/avtale - Tgl. 22.12.1977. Div. betingelser vedtatt i anledning utkjørsel fra Rambergveien 36 til Fylkesveien

1977/7663-1/91  Best. om adkomstrett - tgl. 29.12.1977. Div. betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra Rambergveien 28B til Fylkesveien

1978/6075-1/91  Erklæring/avtale - Tgl. 10.10.1978. Rett til anlegg og vedlikehold av avløpsledninger. RETTIGHETSHAVER: TAU

1995/11817-4/91  Best. om vann/kloakkledn. - Tgl.27.09.1995. Bestemmelse om ledninger for el.strøm, telekommunikasjon og gass. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv. Plikt til grunnavståelse til ev. veiutvidelse, fellersareal m.v.

1995/13077-2/91  Erklæring/avtale - Tgl. 23.10.1995. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Bestemmelse vedr. frisiktsone

1998/2573-1/91  Best. om adkomstrett. Tgl. 05.03.1998. Rettighetshaver:Knr: 0704 Gnr: 1003 Bnr: 297. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1998/11070-1/91  Elektriske kraftlinjer. Tgl. 16.09.1998. Tønsberg Energi overtar det høyspente fordelingsnettet som eies av Tønsberg næringsutvikling på Kaldnes industriområde og påtar seg ansvar for drift og vedlikehold m.v. av nevnte nett.

For innhenting av servitutter nevnt ovenfor kontakt Riksarkivet og/eller Statens Kartverk. Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?