Til innholdet

Moderne nyere og sjønær selveierleilighet fra 2017 med 2 soverom. Supersentralt beliggende.

Rambergveien 18
Prisantydning 3 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 58
BRA: 62 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Tomtareal: 0 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - KALDNES

Adresse

Rambergveien 18 3115 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Gå inn gangveien med en gang etter rundkjøringen inn til Kaldnes, før Rambergveien 10A. Følg gangveien rundt Rambergveien 12 og leiligheten vil ligge i Rambergveien 18 rett bak. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Kaldnes Brygge har en sentral beliggenhet i Tønsberg by i brygge-/sjømiljøet vis av vis Brygga i Tønsberg. Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde ved Kaldnes brygge i Tønsberg kommune. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.
I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til Active treningssenter og Badeland.
Kaldnes brygge er i stadig utvikling, og det planlegges blant annet en egen bystrand m/park i forbindelse med videre utbygging. På Kaldnes brygge bor du i bydelen som knytter Nøtterøy og Tønsberg sammen på en naturlig måte, med den praktiske gangbroen. Grønne parker gir trivelige uteoppholdsarealer for små og store og hvor du har båtliv og badeliv rett utenfor døren. Småtbåthavn på området ligger bare noen få skritt fra leiligheten. Kommunal båthavn i Ollebukta ligger kun få minutter til fots.
Kaldnes brygge er blitt en ny, svært moderne og urban bydel i spennende kontrast til den gamle bebyggelsen på andre siden av broen. Gjennom å velge flere arkitekter får man flere uttrykk og former som igjen vil gjøre dette til en av Norges mest spennende bydeler. 
Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen som også har søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer og restauranter. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.  I løpet av ca. en time med bil/tog kan kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Gang med garderobe. Pent bad/wc med opplegg til vaskemaskin. 2 soverom. Stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. Utgang til vestvendt balkong. Bod.

Kjellerbod.

Sameiet har felles sykkelparkering på byggets nederste etasje, et avlåst område hvor man trygt og godt kan parkere egen sykkel.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

Standard

Meget lys, hyggelig og nordvesttvendt leilighet i byggets 2. etasje med heis mellom alle etasjer inkludert til kjeller med bodanlegg og videre direkte inngang til byggets parkeringshus. Leiligheten passer fint for både en og to personer, perfekt for førstegangskjøperen, pendleren eller evt som et populært utleieobjekt. Her kan du flytte rett inn i et tidsmessig bomiljø, preget av lyse, nøytrale fargevalg og smarte innredningsløsninger. Utemiljøet kan nytes på delvis overbygd, nordvestvendt balkong eller i det store mangfoldet av flotte utendørsanlegg ved Kaldnes brygge.
Det er lagtparkett på alle gulv og veggene er malte. Badet er flislagt. Dype og store vindusflater gir fin nærkontakt til den deilige uteplassen og slipper inn godt med naturlig lys. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er fiber for tv- og datasignaler som er inkludert i fellesutgiftene (grunnpakke). Velkommen til en leilighet som vi tror vil begeistre - en spennende leilighet for både førstegangskjøpere, pendlere eller for deg som er ute etter investering for utleie.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i oppholdsrom samt elektrisk gulvvarme i baderom.

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass i kjeller. Ellers vanlig gateparkering i nærmijøet.

Underetasje har offentlig tilgjengelig parkering under Dockside hus D, E og F hvor det er mulighet for å inngå avtale om leie av p-plass. Fra leilighetsetasjen er det heis med innvendig, direkte tilkomst til dette parkeringshuset. Leieforhold være basert på markedsmessige vilkår og tilgjengelighet hos utleier. Pr. 12.6.2019 tilbys det fra Micasa parkering i byggets P-hus for kr 1 500,- pr. måned. For informasjon om leiepris og betingelser, se: https://www.micasa.no/parkering/leie-parkering/.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles selveiertomt som er nær dekket av bebyggelse i sin helhet, men man disponerer fellestomt utenfor sammen med øvrige komplekser. Området gir sine beboere private og beplantede gårdsrom, lekeplasser, grøntområder/parker med mer.
Området ut for leilighetens vinduer i nordvest, der hvor det er betong-/gruslokk i dag, vil bli opparbeidet med frodig beplantning, gangarealer med mer i forbindelse med oppføring av neste byggetrinn, Dockside E.
Kaldnes brygge byr på vakre fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner og tegnet av landskapsarkitekt. Området byr på flotte bryggeområder og hyggelige plasser hvor man kan nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle.
Parken ved gangbroen inneholder fasiliteter for alle aldersrupper i tillegg til å være utstyrt med benker/sitteplasser der lunsjen kan nytes utendørs ned til sjøen. Bryggeområdet er også fint for en spasetur når som helst på dagen. I samme miljø er det mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Eier

Janne Svendsen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Det er IKKE boplikt på eiendommen. Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt. Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Kaldnes felt F og G (ID 704 65215) med formål annet byggeområde (Bolig/ Næring) og felles gårdsplass, vedtatt den 01.02.2006.
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til sentrumsformål - nåværende, vedtatt den 03.02.2016.
Relatert planer for område er: Scanrope (ID 65218, datert 20.06.2007), Kulturparken - Kaldnes (ID 65217, datert 06.09.2006) og Havegaten (ID 20150111, datert 13.9.2017). For ytterligere informasjon om disse, kontakt Tønsberg kommune.

"Dockside E" er pr. nå ikke oppført, men prosjektert og forventes oppført i nær fremtid. Dockside E vil ligge ut for leilighetens terrasse i nordvest, og vil naturligvis berøre dagens lys-/utsiktsforhold når dette er ferdigstillet. Mer om dette bygget, plassering etc. finnes blant annet på nettsiden til utbygger: https://www.selvaagbolig.no/vestfold/kaldnes-brygge/dockside/.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Eiendommen har ferdigattest datert 15.03.2019. Kopi av ferdigattest kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Dockside 4, Orgnr.: 919874228
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 390 000,- / Fellesutgifter: 2 515,- pr. mnd Fellesutgifter inkluderer: TV-/internett (grunnpakke), bygningsforsikring, heisanlegg, brannsikring, drift-/vedlikehold av ventilasjonsanlegg, avsetning til vedlikeholdsfond, strøm i fellesarealer, vask av fellesarealer, snømåking m.m.

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-)) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 98 357,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 488 357,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 658 550,- Sekundær formuesverdi : 2 370 779,-

Forsikring

If Polisenummer: 1702861

Kommunale avgifter

Kr. 8 561

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon(Kr.31 250)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Leiligheten består av en boenhet, og den har ingen separat utleiedel.
Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig, ref. sameiets vedtekter §3 om rettslig råderett: "Den enkelte seksjonseier har full rettslig råderett over sin seksjon med tilleggsareal, herunder rett til salg, pantsettelse og utleie". Eventuelle leietakere i boligseksjonene må meldes til sameiets styre for registrering. Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?