Til innholdet

MIDTLØKKEN- Lys og lettstelt 2 roms leilighet på attraktive Midtløkken! Søknadsfrist Mandag 30/03

Kong Oscars gate 15
Prisantydning 816 198 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 54
BRA: 54 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1989
Tomtareal: 2234 m²

Visninger

fredag 27. mars Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Kong Oscars gate 15 3116 Tønsberg 4. etasje

Boligens innhold

Leilighet på Midtløkken bo- og behandlingssenter med følgende arealeffektive planløsning:

Innvendige rom:

4.etasje:
Gang
Soverom
Baderom/wc/vaskerom
Stue m/åpen kjøkkenløsning

Utvendige rom:
Egen bod (bodnr. 417) med areal på 3,5 kvm i fellesgang.

Fellesrom/fellesarealer:
Det er fellesstue i hver etasje med utgang til stor, overbygget og vestvendt fellesbalkong.
Det er totalt 5 gjesterom til bruk for andelseierne når en har overnattingsgjester.

I bygget, som er tilknyttet servicesenter, finnes videre bl.a. kafeteria, svømmebasseng, frisør og legekontor. Midtløkken borettslag er et aktivitetssenter for pensjonister bosatt i Tønsberg kommune

Standard

Leiligheten er innvendig oppusset de tre siste årene, bl.a. nytt og moderne gulv i stue/kjøkken, soverom og gang, samt malte veggflater. Boligen fremstår som normalt godt vedlikeholdt og gir et lyst og godt inntrykk.

Stuen med åpen kjøkkenløsning:
Stuen er et meget lyst og hyggelig rom med to store vinduer vendt mot nordvest. Kjøkkenet er i åpen løsning og innredningen, som har rikelig med skap- og benkeplass, er fra byggeår og har hvite, slette fronter og laminat benkeplater. Videre er det takhøye overskap, lysarmatur under overskapene, samt fliser over kjøkkenbenk. Det er ventilator over avsatt plass til komfyr.

Baderommet:
Romslig baderom som er innredet med belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Baderomsinnredning av servant på vegg med speil, lysarmatur, stikkontakt, samt høyskap. Videre er det vegghengt toalett og dusjnisje med glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin. Rommet ventileres via ventilasjonsanlegg, som er tilkoblet og styrt med kjøkkenventilator.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat (fra i 2017) i alle rom, bortsett for bad, hvor det er belegg.
Vegger: Malte plater og malt betong. Overflater er malt ca. 2017.
Himling: Malt betong og malt tre.

For ytterligere informasjon se tilstandsrapport og pristakst

Beliggenhet og nærområdet

Midtløkken borettslag ligger sentralt til i utkanten av sentrum i Midtløkken bo- og servicesenter med gangavstand til Tønsberg sentrum, bussterminal og jernbanestasjonen. Busstopp i Stenmalveien rett utenfor Midtløkken bo- og servicesenter

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1989

Bygninger og byggemåte

Kombinert eldresenter/boligbygg over 4 plan. Oppført i tre og betong. Tak-konstruksjon i tre, etasjeskiller i betong. Leilighetsskillevegger i betong og tre. Felles innvendige trapper og heis.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 58 kvm

4. Etasje: BTA/BRA/P-rom: 58/54/54 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det er fratrukket areal på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60
cm. I følge regler for arealberegning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnad : 7.028,- pr. mnd. 

Totale felleskostnader inkluderer blant annet følgende:
* Oppvarming og strøm
* Kabel-TV-avtale (Telenor/Canal Digital har installert Komplett 5m/T-We Box PVR. Ny dekoder inngår i felleskostnaden)
* Kommunale avgifter
* Fasttelefon
* Vaktmester
* Renhold av fellesarealer
* Ytre vedlikehold
* Felles bygningsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostnader
* Andre felleskostnader til borettslaget

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Hvalenkrysset følg Halfdan Wilhelmsens Allè over jernbaneovergangen og hold venstre felt over i Stenmalveien og ta Skiringsalgaten til høyre etter busstoppet og deretter Kong Oscars gate til høyre. Midtløkken borettslag ligger da med inngangsparti på høyre hånd.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming / teknisk

Sentralfyring med radiator som er inkludert i felleskostnader. Det er elektriske varmekabler på baderom.

El- skap i felles skap/tavlerom i gang/korridor.

Felles brannvarslingsanlegg.

Parkering

Det er ved ledige garasjeplasser i Midtløkken borettslag mulighet til å leie garasjeplass. Henvendelse angående leie av garasjeplass rettes til resepsjonen i Midtløkken.

Areal og eierform

Areal: 2 234 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

2234 kvm felles festetomt bestående av opparbeidede fellesområder. Felles, hellelagt takterrasse til felles benyttelse i 3. etasje og felles opparbeidet uteplass i fellestur.

UTDRAG AV FESTEKONTRAKT:
Bortfester/grunneier: Tønsberg kommune
Festetid: 100 år regnet fra 01.01.1990.
Regulering av festeavgift: Bortfestet skjer i henhold til f.sak 564/89. Så lenge eiendommen tjener som bo- og servicesenter i sin nåværende form, skal det ikke betales festeavgift.
Årlig festeavgift: kr 0

Kopi av festekontrakten fåes ved henvendelse til meglers kontor.

Eier

Christer B Kristoffersen

Vei, vann og avløp

Adkomst fra Kong Oscars gate som er kommunal. Offentlig vann- og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til nåværende boligområde og viktige ledd i kommunikasjonssystemet. Eiendommen ligger i regulert område. Reguleringsplan - Kvartalet H.
Wilhelmsens Allè, Stenmalveien, Skiringsalsgate og Kong Oscarsgate vedtatt 21.05.1980 med reguleringsformål Annet kombinert formål, 399 annet trafikkområde og gangveg.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplan med vedtaksdato: 03.02.2016 er avsatt til: Veg - Nåværende og Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bolig/Allmennyttig). Det foreligger ikke forslag om reguleringsendringer i denne eiendommens umiddelbare nærhet.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 01.02.1990

Diverse opplysninger

Borettslag: Midtløkken Borettslag, Orgnr.: 954910849 Andelsnr.: 417 Forkjøpsrettgebyr: 7325 Andel fellesgjeld: 225000, Andel fellesformue: 32506, Total gjeld: 12525501

Det er med samtykke fra departementet fastsatt følgende vilkår i vedtekter i Midtløkken borettslag: Bare personer som oppebærer alderspensjon (fra 67 år) og som har bodd 2 år i Tønsberg i løpet av de siste 10 år kan være andelseiere. Enhver andelseier må være godkjent av styret i Midtløkken Borettslag. Det vil her bli forutsatt at andelseierne har et omsorgs- og pleiebehov som berettiger til leilighet i Midtløkken Borettslag med tilhørende kommunale service- tilbud. Tildeling foretas av kommunen. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andel.

Ved utleie av leiligheten må det søkes om tillatelse til styret.

TV-forhold: Canal Digital kanlpakke ligger i felleskostnadene. Telefoni inngår i felleskostnadene.

Søknadsskjema, kopi av legitimasjon og budskjema må leveres hos Z-eiendom på Teie Torv eller Olsrød Park innen søknadsfristen som er Mandag 30/03

Midtløkken borettslag har ingen ordning med individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning).

Tønsberg kommune står som driver av garasjedelen og servicedelen i påstående bygning i Midtløkken borettslag, mens Midtløkken borettslag står som driver av boligdelen.

Borettslaget har 57 andeler

Overtagelsen må skje senest 1 mnd etter at tildeling fra kommunen er klar.

Midtløkken borettslag har lån i eika Boligkredit:
Lån 1: - Restsaldo kr 10.580.236,- Flytende rente 2,95% 12 betalingsterminer pr år. Lånet er nedbetalt om 9 år og 3 mnd. Annuitetslån.
Lån 2: - Restsaldo kr 1.945.265,- Flytende rente 2,95% 12 betalingsterminer pr år. Lånet er nedbetalt om 17 år og 10 mnd. Annuitetslån.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsvarslet på OBOS sine hjemmesider.

Prisantydning

816 198,- (Fast pris) / Felleskostnader: 7 028,-

Beregnet totalkostnad

816 198,- (NB: prisen er fast) 225 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 041 198,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Forkjøpsrettsavklaring) -------------------------------------------------------- 12 557,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 053 755,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring

If Polisenummer: 561591

Faste kostnader

Det betales kostnader for felleskostnad og innboforsikring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Tønsbergs Blad 250320 (Kr.2 250) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tingl. hjemmelserklæring (Kr.480) Totalt kr. (Kr.36 715)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?