Til innholdet

Mellom 18 og 34 år og trenger hjelp til å komme inn på boligmarkedet? Tønsberg kommune gir deg muligheten!

Anders Madsens gate 7 snr. 19
Prisantydning 2 220 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 45
BRA: 50 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2019
Tomtareal: 1599 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Anders Madsens gate 7 snr. 19 3111 Tønsberg 3. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i hjertet av Tønsberg sentrum, kun et steinkast unna Tønsberg Torv, biblioteket, kjøpesenter/forretninger, båthavn og bryggeområdet med sine restauranter og yrende liv sommerstid. Svømmehall og flere grønne parker er det også i nærområdet. For de kulturinteresserte ligger både Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet i nærheten. Det er ca. 300 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold.

Til jernbanestasjonen er det ca. 250 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen. Med E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang. Ypperlig beliggenhet for de aller fleste.

Velkommen til en hyggelig visning!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

Bygget er oppført i stål og betong, med trevegger kledd med panel utvendig.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 50 kvm

3.Etasje: Gang, kjøkken, stue, bad, soverom med bod/walk-in garderobe.
Sportsbod ved inngangspartiet.

Standard

Leiligheten er beliggende i byggets tredje leilighetsetasje. Den holder en gjennomgående god standard. Leiligheten har malte glatte vegger i gips/impregnert betong og gulvet har vinylbelegg.

Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, i et tiltalende rom med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Kjøkkenet er levert av Aubo og har kjøkkeninnredning med hvit laminat og eikekanter. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, kombiskap kjøl/frys, oppvaskmaskin og avtrekk.

Badet har vinylbelegg på gulvet og baderomspanel på veggene. Videre er badet innredet med hvitt skap med speil og dusjvegger i glass. Det er satt inn hvite garderobeskap i gang og bod.

Det er et soverom i leiligheten, denne med egen walk-in garderobe/bod.

Tildeling/Søknadsfrist:
Interessenter melder sin interesse til Tønsberg kommune gjennom Tønsberg kommune sin egen hjemmeside:
(Klipp ut og kopier):
https://www.tonsberg.kommune.no/tjenester/bolig-og-sosiale-tjenester/anders-madsens-gate/

For at søknaden skal bli godkjent, må søker legge ved kopi av Skatteoppgjøret for 2022 og Finansieringsbevis i søknadsskjemaet innen søknadsfristen. Alternativ til Skatteoppgjør er utkast til skattemeldingen for 2022 dersom skatteoppgjøret for 2022 ikke foreligger.

Dersom søker oppfører en medsøker i søknadsskjemaet, medsøker også legge ved kopi av Skatteoppgjøret for 2022 og Finansieringsbevis i samme søknad innen søknadsfristen. Alternativ til Skatteoppgjør er utkast til skattemeldingen for 2022 dersom skatteoppgjøret for 2022 ikke foreligger.


Søknadsfrist: Fredag 01. mars 2024


Når du vil selge:
En leilighet i Anders Madsens gate kan være veien inn på boligmarkedet for deg som er ung og ikke har opparbeidet egenkapital!

Tønsberg kommune garanterer for egenkapitalkravet, men du må sørge for Finansiering og Finansieringsbevis tilsvarende kjøpesummen + omk. i annonsen.

Du får kjøpt leiligheten til under markedspris. Leilighetene kan ikke selges videre på det åpne markedet, men kommunen forplikter seg til å kjøpe leiligheten tilbake når du ønsker å selge. Prisen blir da regulert i henhold til konsumprisindeksen.

Det betyr at du ikke vil få en fortjeneste ved salg av leiligheten som ligger over den generelle prisstigningen i samfunnet. Men betyr samtidig at du er garantert å få solgt leiligheten, og at du ikke risikerer å tape penger ved et eventuelt krakk i boligmarkedet.

Bygg egenkapital!:
Etter hvert vil du kanskje ha behov for en større bolig. Da vil du ha også behov for egenkapital når du skal be banken om et større lån. Den egenkapitalen kan du bygge opp mens du bor i Anders Madsens gate!

Du bygger egenkapital først og fremst ved å betale ned gjelden din.

Tønsberg kommune velger ut kjøpere etter fastsatte kriterier. Disse kriteriene er:
- Kjøper må være mellom 18 og 34 år.
- Det skal fortrinnsvis være førstegangskjøp av bolig.
- Kjøper kan ikke ha eierinteresser i annen bolig.
- Kjøper har ikke nødvendig/tilstrekkelig egenkapital på kjøpstidspunktet.
- Kjøper må ha tilfredsstillende økonomi til å kunne betjene husleie og privat lån på tildelingstidspunktet.
- Kjøpere som på søknadstidspunktet har fast bostedsadresse i Tønsberg kommune, vil ha fortrinnsrett fremfor øvrige kjøpere. Det er ikke et formelt krav å ha bostedsadresse i Tønsberg på søknadstidspunktet.
- Vedlegge kopi av Skatteoppgjøret for 2022 (alternativt utkast til skattemeldingen for 2022 dersom skatteoppgjøret for 2022 ikke foreligger) samt Finansieringsbevis til søknaden for at den skal bli godkjent.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det er ikke foretatt tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

Elektriske varmekabler på bad. Radiatorer forøvrig. Det er innlagt fjernvarme fra Skagerak Varme i hele prosjektet. Fjernvarmen brukes til oppvarming og varmt tappevann og betales via felleskostnadene. Dette er akonto og avregning foretas årlig.

Parkering

Nærområdets gateparkering. Man kan søke kommunen om såkalte beboerkort. Dette innebærer at alle som er folkeregistrert beboere i Tønsberg sentrum og eier av motorvogn, kan søke om beboerparkerngskort. Kortet gir tilgang til parkering på offentlige avgiftsplasser.

Areal og eierform

Areal: 1 599 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Tønsberg kommune

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Reguleringsforhold

Området eiendommen ligger i er regulert til andre sikringssoner, båndledding etter lov om kulturminner, bolig/tjenesteyting, offentlig eller privat tjenesteyting, gatetun og uteoppholdsareal etter reguleringsplan Anders Madsens gate (vedtatt 4.2.2015 og plan-ID 704 20140100). Reguleringsplaner som berører eiendommen er Anders Madsens gate (vedtatt 22.6.2011 og plan-ID 20090017). Det er planleggingsarbeid i Storgaten 49 (plan-ID 704 20160147).
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for kombinert bolig og kontorbygg datert 16.01.2020.

Diverse opplysninger

Sameie: Eierseksjonssameiet Ung i sentrum, Orgnr.: 923549889 Andel fellesformue: 10300
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 220 000,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 2 575,-

Beregnet totalkostnad

2 220 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 9 700,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 55 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 220 000,-)) -------------------------------------------------------- 66 440,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 286 440,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 1569 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP3378419

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 220 000,-) (Kr.38 750) Tilrettelegging (Kr.19 937) Internettannonsering (Kr.4 800) Visninger (Kr.3 500) Fratreff for feilregistrering på snr. 21 (Kr.-300) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 500) Kommunale opplysninger (Kr.1 800) Markedspakke (Kr.14 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.8 600) Totalt kr. (Kr.101 702)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
Leiligheten er ferdig utvasket, og vil ikke bli ytterligere utvasket innen overtagelse, men overtas som fremvist på visning.

Budgivning

Prisantydningen er fastpris + omk., og interessenter må legge inn fullstendig søknad til Tønsberg Kommune, som tildeler boligen til en interessent etter nevnte kriterier over.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

1878/918501-1/91 Erklæring/avtale 15.01.1878  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:38  
Rett til bruk av innkjørsel
Overført fra gnr 1001 bnr 131
Overført fra: 3803-1001/65/0/1
 
1879/900127-1/91 Erklæring/avtale 29.07.1879 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3803-1001/65/0/1
 
1959/691-1/91 Bestemmelse om bebyggelse 12.03.1959 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:116  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Overført fra gnr 1001 bnr 20
Overført fra: 3803-1001/65/0/1
 
2014/688896-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 19.08.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:233 - 234    
Overført fra: 3803-1001/65/0/1
 
2014/688994-1/200 Best. om adkomstrett 19.08.2014  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:233 - 234     
Overført fra: 3803-1001/65/0/1
 
2018/342920-2/200 Bestemmelse om adkomstrett 19.01.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:411 - 412   
Overført fra: 3803-1001/65/0/1
 
2020/3404697-2/200 Erklæring/avtale 27.11.2020 21:00  
Bestemmelse om prisregulering og tilbakekjøpsrett/gjenkjøpsrett
Bestemmelse vedrørende sameiets styre
 
2021/162758-2/200 Forbud mot salg og pantsetting uten samtykke fra rettighetshaver 09.02.2021 21:00  
Rettighetshaver:TØNSBERG KOMMUNE, Org.nr: 921383681

2020/3192579-1/200 Reseksjonering 19.10.2020 21:00 
snr: 4. formål: Bolig. sameiebrøk: 63/3740
Endring av fellesareal

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?