Til innholdet

Meget velholdt og innholdsrik enebolig med mange muligheter. Stor tomt. Dobbel garasje. Sidebygning. Solrikt.

Gauterødveien 88G
Prisantydning 6 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 270
BRA: 282 m²
Soverom: 5
Byggeår: 2010
Tomtareal: 2800 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 24. november Kl 12.30 - 13.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - GAUTERØD

Adresse

Gauterødveien 88G 3114 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i attraktivt og populært boligområde på Gauterød/Basberg, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Her bor du virkelig barnevennlig og ikke minst sentralt, tilbaketrukket og solrikt. 

Det er gangavstand til Kiwi-dagligvareforretning samt spisested på Gauterød. Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter og ulike servicetilbud ligger innen kort avstand. Kort vei også til Olsrød park med diverse forretninger, Level treningsenter m/spa-/velværeavdeling, svømme-/badeanlegg, legesenter som også ligger i kort avstand fra eiendommen. Slagenhallen og Flinthallen samt flott fotballanlegg på Flint noen få minutter med bil fra eiendommen.

Kort vei til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Kort avstand også til Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst med båt til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Barnehager samt barne- og ungdomsskole ligger også i området. Nærmeste barnehager er Ilebrekke barnehage (0.8 km), Solsikken barnehage (1.7 km) og Brekke naturbarnehage (1.8 km). Godt utbygde gang- og sykkelveier i nærområdet frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier. Eiendommen tilhører Sandeåsen skolekrets.

Det er flotte tur og friluftsområder i umiddelbar nærhet - du har faktisk flotte turstier i skog og landlig terreng omtrent rett utenfor egen dørstokk.

Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum - ca. 200 meter til bussholdeplass. Til Vestfold sin største arbeidsplass, Sentralsykehuset i Vestfold, er det ca. 4 km. Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2010

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Vindfang. Hall med peisovn og garderoberom. Stort deilig eikekjøkken fra Sigdal med hvitevarer. Stue/spisestue med peisovn og utgang til usjenert terrasse og hagen. Soveromsgang med utgang til terrassen og hagen. 3 soverom med garderobeskap, hvor hovedsoverommet har utgang til terrassen og hagen. Romslig bad/wc med dusj, dobbel servant samt opplegg til vaskemaskin bak skyvedører.

Kjeller etasjen inneholder:
Vindfang med egen inngang. Gang. Stue med mulighet for å innrede hybelkjøkken (avløp og vann ligger i veggen). Bad/wc. 2 soverom. Soveromsgang. Bod.
Søknad om godkjenning til innredning av hybel er i disse dager sendt inn til kommunen av selger.

Egen del av kjeller inneholder:
Gang med trapp opp til hall i 1. etasje. Kjellerstue med peisovn. 2 boder. Kontor med skyvedørsgarderobe. Det er dør mellom egen del av kjeller samt til den delen det nå søkes om til hybel. 

Isolert sidebygning fra 1971.

Utebod.

Dobbel garasje fra 1983.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 270 kvm, Bruksareal: 282 kvm, Bruttoareal: 318 kvm

Standard

Har du behov for god plass? Da er virkelig denne eiendommen noe for deg. Velkommen til denne meget innholdsrike og flotte eneboligen som holder normal god standard og bærer preg av forsiktig bruk. Boligen er oppført i 2010 etter en brann (grunnmuren er fra 1983). På gulv det i stuen lagt flott fiskebensparkett som nesten ikke ser brukt ut. Ellers i huset er det lagt parkett, vinylbelgg og fliser. Begge badene er flislagte. Veggen er hovedsakelig tapetserte med flotte kostbare tapeter. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Det er lagt inn kabel-tv fra Telenor. Selger opplyser om at det også ligger fiber i gata. Det er lagt inn alarmanlegg for brann og tyveri. Dette er virkelig en romslig og flott enebolig som gir et meget godt inntrykk. Boligen passer ypperlig til storfamilien og man har også mulighet for å kunne leie ut hybel i kjeller. Søknad om godkjenning til innredning av hybel er i disse dager sendt inn til kommunen av selger. Bildene er fine, men virkeligheten er enda finere. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning (eget agregat for hybel). Peisovn i stue, hall og i kjellerstue. Varmekabler i begge bad.

Parkering

Dobbel garasje samt god plass til parkering på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 2 800 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor deilig og usjenert tomt som har mange muligheter. Tomten er meget pent opparbeidet med prydbusker, hekk, plen og trær. Hyggelige og usjenerte uteplasser/grillplasser på tomten. Belegningsstein i gårdsplassen, terrassen og gangveier i hagen. Skiferlagt inngangsparti.

Eier

Yngvar Sveinung Brekke

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Det er i kommuneplanens arealdel planlagt gang-/sykkelvei langs Gauterødveien.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.10.2010. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

6 990 000,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 187 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 177 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 290 557,- Sekundær formuesverdi : 4 646 003,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter

Kr. 10 951

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695
Meglerprovisjon: 0,75 % av salgssum

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?