Til innholdet

Meget tiltalende og flott leilighet i moderne stil med god planløsning og hyggelig balkong. Flytt rett inn!

Søndre Løkkevei 6
Prisantydning 1 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 51
BRA: 51 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1953
Tomtareal: 827 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 16. februar Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Kort om eiendommen

- Lys og meget flott leilighet
- Modernisert/ oppgradert i 2007/ 2016
- Beliggende i 2. etg.
- Romslig balkong på 7 kvm.
- Parkeringsplass
- Delikat og moderne
- God planløsning
- Åpen stue- og kjøkkenløsning
- Nye gulver i gjennomgående stil
- Gulvvarme lagt i entré, stue og kjøkken
- Kjøkken fra 2007 med heltre benkeplate
- Rikelig med skap- og benkeplass
- Delikat bad med flislagt gulv og varmekabler
- Sikringsskap med automatsikringer
- Pipe med mulighet for ildsted
- Toppsving vinduer fra 2013/14 med 3 lag energiglass.
- Terrassedør fra 2010 med 2 lags energiglass.
- 2 stk. boder i kjeller
- Romslig bod på loft
- Grunnpakke TV og internett inkl. felleskostnader
- Rolig og barnevennlig område
- Sentralt
- Gangavstand til Teie torv
- Flotte turområder

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Teie

Adresse

Søndre Løkkevei 6 3120 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og rett fram i rundkjøringen, hold venstre felt og ta av til venstre i lyskrysset før Teie. Følg veien et lite stykke forbi Teie torv og ta Bekkeveien til høyre. Ta første vei til høyre inn på Åkerveien og deretter første vei til venstre inn på Søndre Løkkevei. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli hent opp "til salgs" plakat fra Z-eiendom og skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger rolig, attraktivt og barnevennlig til i et etablert boligstrøk på populære Teie. Gangavstand til Teie sentrum med sentrumsfunksjoner som bl.a. forretninger, banker, post i butikk, apotek, vinmonopol m.m. Kort vei til barne- og ungdomsskole, Rosanesparken, småbåthavn og badestrand. Kort vei til skog og mark i Teieskogen, samt flotte Teie barneskole, Teigar Ungdomsskole, samt nyere idrettsanlegg.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1953, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i bygning fra 1953 med alle bærende konstruksjoner fra byggeår. Kjelleretasje av betong med sparestein. Yttervegger med bindingsverk konstruksjon, utvendig kledd med stående kledning. Saltakkonstruksjon tekket med dobbeltkrummet betongstein. Gavler er byttet i 2018. Toppsving vinduer (unntak av bad) fra 2013/14 med 3 lags energiglass. Terrassedør fra 2010 med 2 lags energiglass.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

2.etg., 51 kvm: Bad, entré, stue/kjøkken og soverom.
Kjeller: 2 boder på ca 4 og 6 kvm.

Låsbar bod på loft med et gulvareal på ca 10 kvm. Utenfor boden er det et disponibelt areal på ca 14 kvm for denne enheten. Det er skråhimlinger slik at arealene ikke har full lagringshøyde.
Felles lagringsbod og vaskerom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Følgende følger ikke med i salget:
* Sminkebord/hylle m/speil og belysning (soverom)
* Sjøhestknagg (Baderom:)
* Hylle (Baderom)
* Sittebenk m/ oppheng/knagger
* Komfyr (kjøkken)

Standard

Lys og tiltalende leilighet med moderne standard i særdeles attraktive omgivelser. Leiligheten er delikat innredet med romslig planløsning og stilige detaljer. Det er i 2016 lagt nytt gulv med gulvvarme i stue, kjøkken og entré, samt stort sett alle overflater modernisert i 2016.

Fra fellesgang kommer man inn i en lys og hyggelig entré med innebygget garderobeskap. Videre har man et romslig og gjennomført soverom med tidsriktige fargevalg, nytt laminatgulv og godt med garderobeskap av nyere dato. Badet i leiligheten er delikat innredet med flislagt gulv og panel på vegger malt med våtromsmaling. Det er varmekabler i gulvet, innbydende fargevalg og lyse baderomsmøbler. Badet ble modernisert i 2007 og inneholder servant i baderomsinnredning, speil, hylle, wc og dusjkabinett.

Videre kommer man inn i en romslig og smakfull stue med gjennomlys fra store vindusflater. Stuen har god plass til både spisestue og tv-stue, samt flere innredningsmuligheter. Det er utgang til usjenert og hyggelig balkong på 7 kvm. med pent utsyn. Det er i tillegg pipe i leiligheten, men ikke montert ildsted. Det er en moderne og luftig åpen stue- og kjøkkenløsning hvor man får kombinert matlaging og det sosialet. Kjøkkenet fra 2007 er meget flott i lyse farger med heltre benkeplate, fliser over benk og rikelig med skap- og benkeplass. Rommet inneholder plass for komfyr, kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin.

Leiligheten har også tilhørende 2 stk. låsbare boder i kjeller, og 1 stor bod på loft.

Meget lys og flott leilighet i 2. etg. med arealeffekt planløsning og tidsriktige fargevalg .Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av varmefolie/matter lagt ifb med nytt gulv i 2016.Dette er i kjøkken/ stue/ entré. Termostatstyrte varmekabler på bad. Termostat nylig byttet.

Parkering

Det er en biloppstillingsplass per leilighet i felles gårdsplass. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 827 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgift er inkl. i felleskostnader.

Fellesareal og hage

Leiligheten har en hyggelig og usjenert terrasse på ca. 7 kvm. med utgang fra stue. Tomten er på 837 kvm felles festetomt i Søndre Løkkevei 6, pent opparbeidet med plen, beplanting, asfaltert innkjørsel og gårdsplass.

Eier

Victor Grennes

Vei, vann og avløp

Tilknyttet kommunal vei, vann og avløp.

Det vil komme pålegg om separering av avløp iht. informasjon fra Færder kommune.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende (110 - Boligområde), vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Diverse opplysninger

Borettslag: Grindløkken Borettslag, Orgnr.: 956857317 Andelsnr.: 12 Andel fellesgjeld: 166000, Total gjeld: 4558986, Oppdatert pr: 01.01.2019
Borettslaget består av 24 andelsleiligheter.
Forretningsfører: OBOS

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapets totale lån og vilkår:
Långiver             Restsaldo      Restløpetid    Rente
OBOS Banken   4.558.986,-    22 år 10 md.  2,35% (flyt)

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 790 000,- / Felleskostnader: 4 045,- pr. mnd

Felleskostnadene inkl. Canal Digital/Telenor tv + internett (grunnpakke), betjening av fellesgjeld, ytre vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, forretningsførerhonorar og andre felles utgifter.
Kostnadene er fordelt slik: felleskostnader 3 632,- mediaprodukter kr 413,-

Beregnet totalkostnad

1 790 000,- (Prisantydning) 166 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 956 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 961 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 30.01.2019

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 587797

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr. 39.900,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført tilsyn med rapport  på leiligheten fra Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS den 18.04.2016 uten avvik på fyringsanlegget. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?