Til innholdet

Meget smakfull og romslig leilighet (2009) med 2 (mulighet for 3) soverom. Fantastiske sol- og lysforhold! Garasje.

Bekkejordet 10D
Prisantydning 2 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 80
BRA: 80 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2009
Tomtareal: 1940 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 27. mai Kl 17.00 - 17.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Vear

Adresse

Bekkejordet 10D 3173 Vear 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjør til Jarlsberg travbane og ta mot Stokke. Følg veien til første rundkjøring og ta så til venstre i rundkjøringen. Følg veien et lite stykke før man tar til høyre rett etter barnehagen. Boligen ligger så på høyre hånd i nr. 10D, 2. etasje. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i et rolig og barnevennlig område med lite trafikk. Barnehage ligger i umiddelbar nærhet, og det er kort vei til barne- og ungdomsskole på Vear. Kort avstand er det også til flotte idrettsanlegg med fotballbane, innendørs idrettshall med mange aktiviteter som blant annet klatrevegg og håndball, samt 18-hulls golfbane. Ned til Rakkevik/Vestfjorden hvor det er en flott båthavn og mange bademuligheter er det kort vei, noe det også er til andre turområder. På Vear finnes dagligvareforretning. Det er gode bussforbindelser til Tønsberg og Stokke med busstopp rett over veien for boligen. Leiligheten er beliggende sørvestvendt i 2. etasje med kveldssol og flott utsyn over friareal rett utenfor.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2009

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Entré, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til sørvestvendt balkong, 2 soverom, bad og vaskerom.

Loft: Delvis gulvet lagringsloft.

Til boligen følger en egen garasjeplass og utvendig sportsbod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

2. etasje: 80/80 kvm P-rom/BRA

Standard

Dette er en meget smakfullt innredet leilighet som både er praktisk og romslig. Leiligheten ligger i 2. etasje og har egen inngangsdør fra felles inngangsrepo. Repoet er romslig med plass til et hyggelig cafébord med to stoler - en fin plass å innta kaffen i morgensolen.

Gangen innenfor er lys og innbydende, og med god plass i speilgarderobe, noen som også gir ekstra romfølelse. Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet, og er et stort rom med nydelige lysforhold, takket være vinduer langs hele langveggen samt et på endeveggen. Her kan man med enkle grep sette opp to lettvegger, slik at leiligheten får et tredje soverom. Løsningen er romslig og fin med plass til både spisestue, sofahjørne og lesekrok. Sentralt plassert i rommet står en flott peisovn som gir deilig varme på kaldere kvelder. En varmepumpe sørger for jevn og god oppvarming.

Kjøkkenet er innredet i eik og hvitt, og er en stilrent, klassisk kjøkken man kan ha i mange år. Her er både det estetiske og praktiske ivaretatt med integrerte hvitevarer (induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikroovn og kjøleskap/fryser). En stor øy har godt med oppbevaring, og er også et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine, enten de benytter øyas barløsning eller sitter ved spisestuen. Her er nemlig en god løsning med fin flyt og god kontakt mellom sonene. På balkongen utenfor sitter man solrikt og luftig uten bebyggelse rett foran. Midtsommers har man her sol til nærmere kl 22.

Baderommet er et delikat og lekkert rom som i 2018 ble pusset opp med nye gulvfliser og 2 nye sluk. Det er fliselignende plater på vegg. Baderomsinnredningen er moderne i hvit høyglans, og ellers er badet innredet med dusjhjørne, wc og et fantastisk badekar.

Vaskemaskinen får plass i et eget vaskerom som er praktisk plassert i tilknytning til entréen. I tillegg til opplegg for vaskemaskin inneholder rommet varmtvannsbereder og utslagsvask. Det er belegg på gulv og malte vegger.

Hovedsoverommet er et stort, flott rom innredet med skyvedørsgarderobe. Det andre rommet har også god størrelse, og fungerer fint som kombinert soverom/kontor. Begge rommene har parkettgulv.

Velkommen til visning av denne flotte, innholdsrike boligen!

Oppvarming

Peisovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad og varmepumpe i stue.

Dersom det i enkelt rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Det foreligger pålegg fra feiervesenet. Se vedlegg.

Parkering

Egen garasjeplass i rekke samt på felles oppstillingsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 940 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Flat tomt, der det meste av fellesarealer er asfalterte. Noe plen der klipping er satt bort.

Eier

Andreas Martin Urdal

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Bekkejordet" datert 12.02.2001 er regulert til boliger og felles lekeareal.

Tinglyste rettigheter og servitutter

2009/403138-1/200  Seksjonering  
08.06.2009 
opprettet seksjoner:
snr: 12
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 80/910

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.09.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Bekkejordet B5 Boligsameie, Orgnr.: 994725785
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 790 000,- / Fellesutgifter: 1 063,- pr. mnd Felleskostnader dekker: Snørydding av parkering/vei, plenklipping felles uteareal, liten TV-pakke Altibox (1 dekoder).

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-)) 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 78 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 868 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 06.05.2019 Ligningsverdi : 212 239,- Sekundær ligningsverdi : 707 463,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år Kommunale avgifter for 2019 dekker: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.750) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.250) 150519 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.13 549) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 790 000,-) (Kr.39 060) Totalt kr. (Kr.87 179)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?