Til innholdet

Meget praktisk, romslig og lettstelt enebolig med alt på 1 flate + kjeller. Usjenert og solrikt beliggende.

Amundrødveien 71
Prisantydning 6 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 243
BRA: 319 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1966
Tomtareal: 1602 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 13.00 - 14.00

Dokumenter

Meget praktisk, romslig og lettstelt enebolig med alt på 1 flate + kjeller. Usjenert og solrikt beliggende.


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - VESTSKOGEN

Adresse

Amundrødveien 71 3142 Vestskogen

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til på Vestskogen, med gangavstand til flotte turområder, sjø og strand. Eiendommen er solrik beliggende. Kort vei til Vestskogen barneskole, Teigar ungdomsskole, Steinerskolen og Nøtterøy videregående. Flere barnehager i nærområdet. Nærbutikk og bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Kort vei til Teieskogen, idrettsanlegg og golfbane. Det er ca. 3 km. til Teie torv og ca. 5 km. til Tønsberg sentrum med alt av servicetilbud.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1966, modernisert i 2003

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Gang/hall med garderobe og trapp ned til kjeller. Smakfull stue og spisestue med peisovn. Bibliotek/tv-stue. Romslig lekkert kjøkken fra IKEA bestående av massive folierte skrog og ramtrefronter av heltre, massive benkplater av stein og integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, dampovn og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det utgang til en stor og meget usjenert, deilig terrasse. Stort kjølerom i tilknytning til kjøkkenet. Vaskerom med utgang til terrassen. Soveromsgang. 3 soverom hvorav 1 stort walk-in closet i tilknytning til hovedsoverommet. Bad/wc med dusj, bidè og servant/skapinnredning. Seperat wc med håndvask.

Kjeller inneholder:
Romslig kjellerstue med peis, peisovn og store vinduer. Sovealkove. 2 boder. Hobbyrom. Wc med håndvask. Gang/trimrom.

Ny oppført forsterket bod i hagen.

Dobbel garasje med nye automatiske portåpnere samt bod og seperat utgangsdør til hagen.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 243 kvm, Bruksareal: 319 kvm, Bruttoareal: 346 kvm

Standard

Velkommen til denne meget innholdsrike og praktiske eneboligen. Her har man alle funksjoner på 1 flate samt kjeller under deler av huset. Eiendommen er i løpet tiden etter 2003 oppgradert og modernisert med bl.a.: Ny drenering i 2004. Utvendig vann- og avløpsrør lagt ny senere år fra kommunal tilkobling og frem til bygningen. Bad/wc i 2003. Nye vinduer i 2009. Ny veranda i 2017. 2 nye garasjeporter i 2018 samt ny asfalt i gårdsplassen samme år. I tillegg er det lagt ny parkett i soverommene samt i soveromsgangen. I sikringsskapet ble det byttet til nye automatsikringer i mai i år. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Anders Kjær.
Det er lagt inn kabel-tv fra Canal Digital. Dette er virkelig en enebolig som passer like godt til barnefamilien som til voksene par som ønsker en praktisk bolig med alt på 1 flate. Eiendommen gir et meget godt inntrykk og dette er virkelig en bolig med mange muligheter. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Termostatstyrte panelovner. Peisovn i stue og i kjellerstue. Varmekabler i bad, vaskerom, kjøkken samt ett soverom samt toalettrom i kjeller.

Parkering

Dobbel garasje med nye automatiske portåpnere samt bod. Egen utgang fra garasje til hagen.

Areal og eierform

Areal: 1 602 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er meget pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, bedd, trær, hekk og plen. Nyasfaltert gårdsplass.

Eier

Ellen Margrete Solberg Torstein Thyberg

Vei, vann og avløp

Offentlig. Privat vei. Det ble lagt ny tilførsel for vann og avløp til hovedfordelingen nederst i haven ca. 2006.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område (plannr. 11- boligfelt Amundrødveien m.m). Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boligformål. I reguleringsplanen er det tegnet inn en vei sør vest for eiendommen som adkomst til eiendommene vest for denne. Men de har allerede en velfungerende vei med adkomst lenger ned i Amundrødveien og sannsynligheten for at det vil komme noe vei der er minimal ifølge Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

6 490 000,-

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 174 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 664 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 1 423 388,- Sekundær ligningsverdi : 5 124 198,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 991

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging: kr. 12.995,-
Provisjon: 0,9 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?