Til innholdet

Nyere, moderne og innbydende enebolig | to terrasser, bla. en vestvendt | barnevennlig boområde

Berganåsen 43
Prisantydning 4 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 120
BRA: 128 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2015
Tomtareal: 274 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 19. august Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Finn.no: Lokalområde

BERGANÅSEN

Adresse

Berganåsen 43 3133 Duken

Adkomst

Kjør fra Tønsberg over Kanalbrua og videre utover Nøtterøy. Ta til venstre i veidele før Teie, og følg Smidsrødveien utover mot Hjemseng/Årøysund/Torød. Ta så til venstre inn til Berganåsen/Veumåsen og ta første til venstre igjen til Berganåsen. Fortsett rett frem og eiendommen kommer på venstre hånd. Det vil bli merket med "til salgs" plakat på boligen og skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i nyetablerte Berganåsen, et rolig og barnevennlig boligområde på Duken i Nøtterøy kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, brygge, småbåthavner og flere gode bademuligheter.
Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Blant annet kan kyststien mellom Hjemseng og Oterbekk anbefales, samt Teieskogen og Hella turområde. Fjærholmen er kommunens største og fineste badeplass og ligger ca. 5 km unna. Her er det sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.
Duken byr på et yrende liv for familier som er glad i natur og vakker skjærgård, her har barna til og med en "egen" øy, Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren. Det finnes to herlige badestrender i nærmiljøet. For de yngste anbefales Ulvøtangen, og for de litt eldre barna bør Verdun med stupebrygge og flåte være et naturlig valg.
Fra boligen er det ca. 2,5 km til Nesskogen idrettspark hvor det er høy aktivitet hele uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Videre er det kort vei til skiløyper og svømmehall, samt golfbane på Borgheim. Kort vei også til Hårkollhallen. Nøtterøyhallen byr på et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane.
Boligen ligger ca. 6 min. (5 km.) fra Teie torv og ca. 9 min. (7 km.) fra Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Støpt plate på mark.
Vinduer og dører fra byggeår.
Tak tekket med betongtakstein.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 128 kvm

1. Etasje: Entre, 2 Bad, Vaskerom, 3 Soverom.
2. Etasje: Kjøkken, Stue.

Standard

Nyere og moderne enebolig i rekke over 2 etasjer bygget i 2015. Boligen har god planløsning og stilige løsninger med bl.a. ekstra takhøyde i stuen. Det er gjennomført god, og oppgradert standard i moderne fargevalg som fremstår meget delikat og innbydende.

Lys og særdeles romslig entrè/gang med flislagt gulv og varmekabler. Stor skyvedørsgarderobe samt gode lagringsmuligheter under trappen. Stort hovedsoverom med romslig skyvedørsgarderobe Hovedsoverommet har et privat, delikat og moderne bad med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet inneholder innredning med servant, vegghengt wc og dusj med vegger. Videre er det 2 stk. soverom med  lyse overflater, samt et flott bad med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet inneholder innredning med servant, vegghengt wc og badekar.  Innenfor badet er det et separat vaskerom, med en funksjonell og praktisk garderobe- og oppbevaringsløsning.

Boligens 2. etg. består av stue og kjøkken med store vindusflater i begge ender som gir godt med naturlig lys. Romfølelsen er fantastisk med ekstra takhøyde i stueområdet og et gjennomført moderne uttrykk. Stuen har flere avdelinger som gir ulike innredningsmuligheter. Tidsriktig fargevalg og gjennomført rålekker standard. Utgang til meget romslig og usjenert terrasse mot vest med fantastiske solforhold og pent utsyn. Kjøkkenet har lyse og delikate overflater. Kjøkkenet har rikelig med arbeidsplass på kjøkkenbenken, og et hyggelig utsyn. Integrerte hvitevarer som komfyrtopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Utgang til balkong mot sørøst med morgen- og formiddagssol.

Oppvarming

Gulvarme i entre, 2 bad, Vaskerom. Ventilasjonsanlegg.
Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Carport i forkant av boligen, hvor man kan gå tørrskodd inn i boligen.
Ellers flere biloppstillingsplasser på tomten.

Areal og eierform

Areal: 274 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hageflekk foran huset.
Asfaltert innkjørsel.
Ellers naturtomt.

Eier

Nina J Anholt Røsland

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse/konsentrert småhusbebyggelse i Færder kommunes reguleringsplan Veumåsen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Hjemmelshaver til Berganåsen 45 har rett til uhindret å benytte nødvendig del av Berganåsen 43 til vedlikehold.

Hjemmelshaver til Berganåsen 43 har rett til uhindret å benytte nødvendig del av Berganåsen 41 til vedlikehold.

Utvendig farge på boligen kan ikke endres uten samtykke fra Færder kommune.

Hjemmelshaver av Berganåsen 43 og 45 har felles plikt til drift og vedlikehold av felles privat VA-anlegg.

Pliktig medlemskap i huseierforeningen.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 20.06.2016.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 590 000,-

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) -------------------------------------------------------- 127 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 717 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 1 226 049,- Sekundær formuesverdi : 4 413 776,-

Kommunale avgifter

Kr. 15 577

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 07.08.19 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 590 000,-) (Kr.25 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.68 965)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?