Til innholdet

Innholdsrik og omf. modernisert enebolig nær sjøen m/solrik og usjenert atriumhage i populære Husvikåsen.

Reinveien 14
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 200
BRA: 251 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1970
Tomtareal: 547 m²

Visninger

mandag 23. september Kl 17.30 - 18.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

HUSVIKÅSEN - TØNSBERG

Adresse

Reinveien 14 3124 Tønsberg

Velkommen til Reinveien 14

Velkommen til Reinveien 14 og denne flott beliggende eiendommen i attraktive Husvikåsen.

Både bolig, tomt og ikke minst beliggenhet tror jeg så absolutt vil begeistre deg som stiller høye krav til god bokvalitet, sentral beliggenhet og ikke minst skjermet og solrik hage. Dette er en ypperlig eiendom for alle aldersgrupper da huset byr på åpne og sosiale løsninger i kombinasjon med flere rom med typiske "alenesoner".

Huset er særskilt i perioden 2011 til 2016 betydelig påkostet både innvendig og utvendig, og hjemmet fremstår med et moderne og flott helhetsinntrykk. Bruken gode materialer, lyse farger og godt med vinduer  i 1. etasje gjør at oppholdsrommene oppleves som svært lyse og moderne samtidig som de gir flott nærkontakt med den solrike og usjenerte tomten.
Huset byr i 1. etasje på blant annet en sydvestvendt stue-/spisestue m/utgang til ny terrasse fra 2011 på ca. 38 m², et lekkert og moderne kjøkken fra 2015 m/integrerte hvitevarer, et svært delikat baderom fra 2016, fire soverom, ekstra gjestetoalettrom og godt med entrè/gangareal med garderobeplass. Underetasjen byr blant annet på en stor peise-/kjellerstue, stue/allrom, vaskerom, toalettrom og godt med bodplass hvor en av disse blant annet har vært et tidligere bad. Familiens kjøretøy plasserer du trygt godt i integrert garasje.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning.

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

º Nær sjøen, strand og småbåtanlegg i et av Tønsbergs mest attraktive boligområde
º Omfattende oppusset/renovert de seneste år
º 200 meter til Husvik barneskole  
º 450 meter å gå til Klopp familiestrand og småtbåthavn (350 meter i luftlinje)
º Lekkert atriumshus m/svært skjermet og solrik hage 
º Svært innholdsrik bolig med alt på ett plan i tillegg til stor underetasje
º Nytt kjøkken fra 2015 med spiseplass og integrerte hvitevarer
º Nytt og svært lekkert baderom fra 2016
º Fire soverom i 1. etasje og mulighet for etablering av flere i underetasjen
º Romslig hovedstue i 1. etasje og to kjellerstuer i underetasjen
º Massevis av boder og praktisk lagringsplass
º Ny taktekking i  2013 og ny drenering rundt underetasjen i 2011
º De fleste vinduer er nye fra 2010 og 2011
º Oppgradert elektrisk anlegg
º Ny og svært solrik terrasse fra 2011
º Romslig gårdsplass og adkomstparti som er steinlagt
º Ingegrert garasje m/nyere fjernstyrt port og utgang til hagen på sydvestsiden
º En "flytt rett inn bolig" med herlig beliggenhet som anbefales å se!

Nærområdet og beliggenhet

Reinveien 14 har en super beliggenhet med kort vei til sjøen i et av Tønsbergs mest attraktive boligområder på Husvik.

Boligen ligger i en rolig gate som er både usjenert og barnevennlig.
Det er kun noen få steinkast til Husvik barneskole (ca. 200 meter). Det er også en rekke barnehagetilbud i nærmiljøet.

Området byr også på en rekke flotte turstier i skog og langs sjø nesten rett utenfor døren. Du finner en rekke lokale badeplasser i nærheten med gangavstand til blant annet Rødstein litt lengre syd og familiebadestrand på Klopp. På Klopp finner du også småbåthavn, det samme finner du ved Jarlsø. Litt lengre nord, på Vallø, finner du Vestfolds største småbåthavn.

Ikke rart det er et hav av småbåtanlegg i nærmilljøet - med eiendommens beliggenhet har man har korteste vei til utflukter med båt i den vakre Tønsberg-/Nøtterøyskjærgården. Området har et stort mangfold av oppmerkede kyststier i nærmiljøet hvor du kan spasere langs sjøen og ta del i den vakre kystlinjen i Vestfold.

Lengre vest for Husvikåsen finner du lysløype på vinterstid som fører deg frem til Slagenhallen i nord og Nes i syd. Samme stien er en populær skogssti ved øvrige årstider. I forhold til idrettsplasser, er det blant annet kort vei til Flint idrettslag på Tolvsrød som er det største i Vestfold. Her finner man blant annet et nyere klubbhus, og idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Ikke langt unna finner man også Slagenhallen.

Jarlsø ligger i gangavstand hvor det bl.a. er etablert en liten dagligvareforretning (Joker), trimsenter, cafe, frisør/velværesalong m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Meny eller Coop ved Tolvsrød. Her finnes også et senter med bl.a. apotek, diverse butikker, bevertningssteder og servicetilbud. Ikke langt unna finner man også Olsrød park med en rekke forretninger og et stort treningssenter (Level) som også inneholder badeland, spa-/velværesenter med mer.

Det er også enkel adkomst til E-18 som tar deg videre til Oslo eller mot Sørlandet. Med bil er det normalt ca.10 minutter til Tønsberg sentrum, og ca. 30 minutter til Torp lufthavn med en rekke direkteruter til store europeiske byer. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg il Oslo gjøres unna på en drøye time. Drammen nås på 35-40 minutter.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1970

Boligens innhold

Boligen er oppført over to innholdsrike etasjeplan.  En ypperlig familiebolig for alle aldersgrupper enten man har behov for mye plass eller ønsker en lettstelt enebolig med stor grunnflate. Man har alt man trenger på ett-plan og huset byr på en arealeffektiv og fleksibel planløsning hvor inndelingen er som følger:

1. etasje:
Hovedinngang med noe inntrukket inngangsparti med bred skiferlagt trapp fra steinlagt gangvei og gårdsplass.
Vindfang med garderobeplass.
Entre/gang med åpent trapperom til underetasje og dør mot husets vindfang/entre.
Gjestetoalettrom med inngang fra hallen.
Stor og lys stue-/spisestue med flere "avdelinger", peis og verandadør ut til hage og terrasse.
Kjøkken med spiseplass, integrerte hvitevarer og godt med kjøkkeninnredning hvor alt er nytt fra 2015. 
Sove-/baderomsgangmed skyvedørsgarderobe og inngang til samtlige soverom i etasjen.
Baderom nyoppusset i 2016 med blant annet romslig dusjnisje, toalett og rikelig med baderomsinnredning.
Sove-/baderomsgang med inngang til alle husets soveværelser og til baderom.
Fire soverom hvorav alle med garderobeplass og romslig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.

Underetasje:
Stor gang med åpen trappegang til 1. etasje og inngang til samtlige rom i etasjen med unntak av en bod.
Romslig kjellerstue-/peisestue med god plass til flere møbelgrupper.
Innredet kjellerrom/stue i motsatt enda av kjellerstue-/peisestue.
Tre boder av ulike størrelse og hvorav en av disse er en kombinert bod/teknisk rom. Et av rommene har tidligere vært dusjrom m/badstue, men innredning er i dag demontert (vannrør, avløp, sluk etc. er fortsatt etablert til rommet).
Stort vaskerom med diverse innredning og praktiske løsninger.
Toalettrom med servant.

Integrert garasje:
Garasjen er integrert i 1. etasjen og har innkjøring fra nyere og isolert leddport av lakket stål med motor-/fjernstyring. I motsatt ende er det praktisk inn-/utgangsdør som fører deg ut den solrike og deilige hagen på sydsiden av eiendommen. Garasjen har støpt gulvdekke og har innvendig platekledde vegger og himling. Det er innlagt stikkontakter og lys.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Opprinnelige plan-/fasadetegninger fra 1970 over atriumshusene er vedlagt i salgsoppgave, og her bemerkes særskilt at peise-/kjellerstue er opprinnelig omsøkt som "disponiblelt rom" og kjellerstue/allrom i underetasjen som "boder".

Stor og deilig hovedterrasse fra 2011 på hele ca. 38 m²

Eiendommen ligger solrikt og og ikke minst usjenert. Dette gjenspeiler seg i eiendommens store hovedterrasse i hagen på sydvestsiden av huset. Bygningenes plassering i atriumsløsning gir eiendommen et lunt og svært skjermet oppholdssted i hagen hvor man kan nyte sol og utevær fra morgen til kveld.

Terrassen på sydvestsiden har nylagt, støpt gulv av betong fra 2011, og gulvdekket flukter med hageterrenget. Herlig og solrik uteplass som er pent tilpasset både huset og tomten. Underlaget gir enkelt vedlikehold, og nabobygning mot vest uten vinduer og innsyn gir en flott skjerming.
Det er i 2011 også oppført et overbygg til uteplassen slik at man kan sitte ute også på dager med litt duskregn og ikke minst enklere kan skjerme seg mot solen på hete sommerdager. Takoverbygget av tre har pulttakskonstruksjon tekket med transparente akrylplater.

Det er lagt moderne belegningsstein ved store deler av gårdsplass og inngangsparti. Her og på gressplenen på denne siden er det mulighet for noe plassering av hagemøbler dersom ønskelig.

Standard

Boligen er innvendig omfattende oppgrader og påkostet, særskilt i perioden 2011 og 2016. Moderniseringen er gjennomført med et helhetelig kvalitetspreg. Innvendig fremstår husets rom innbydende med lyse farger, godt materialvalg og funksjonelle løsninger som samlet gir et fint helhetsinntrykk.

Kjøkken med spiseplass - lys og klassisk innredning fra 2015 med funksjonelle løsninger:
Kjøkkenet er lyst, meget innholdsrikt og med stilren innredning som er ny fra 2015. Både gulv, vegger og himling er samtidig fornyet. Det er lagt vekt moderne og praktiske detaljer for at rommet skal være et av husets samlingspunkt. De store og dype vinduene mot nord gir godt lysinnslipp, og nettopp under disse finner du rommets naturlige plassering av spisebord. Rommet har også påkostet belysning. Under overskapene, som for øvrig er ført helt opp til himlingene, er det montert spotlights som gir flott lys til de lekre og påkostede benkeplatene av hvit kompositt fra Strandberg ("Beach Iceberg". I himlingen er det montert spotlightsarmaturer som understreker det moderne uttrykket og gir godt med ekstra lys til rommet.
Kjøkkenet har utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer og alt av integrerte hvitevarer medfølger. Stort og praktisk kjølehjørne fra Norcool, induksjon platetopp, stekeovn i underskap og oppvaskmaskin Det er også montert ventilator med utlufting ut over tak. Kjøkkenet er for øvrig utstyrt med Watergard (vannstopp) i kjøkkenbenk.

Stue-/spisestue i 1. etasje med utgang til terrasse og hage:
Flott stueløsning hvor store vinduer, masse lys og herlig romfølelse dominerer inntrykkene. De nyere vinduene mot syd og særskilt mot vest hvor også terrassedøren er plassert, blir nærmest som et "møbel" i rommet og gir flott nærkontakt med hagen og hovedterrassen. I tillegg slipper vinduene inn dagslyset på en flott måte.
Rommet har god plass til flere "avdelinger", også for stort spisestuebord hvor man kan invitere til store familie-/venneselskap. Den direkte tilkomsten til terrassen gjør at den store og usjenerte uteplassen nærmest blir en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Sentralt plassert i stuen står også den den nyere og varmeeffektive peisovnen som skaper hyggelig stemning i huset på mørke vinterkvelder.

Det nye og lekre baderommet fra 2016 i 1. etasje med dusj og toalett:
Her er det moderne og lune fliser på gulv og vegger som gir typisk "spafølelse", og varmekabler med termostat gir deilig varme til rommet. Badet er totalrenovert i 2016 av Bademiljø - Henriksen rørleggerbedrift AS i Tønsberg med tilknyttede, lokale underleverandører. Romslig, svært delikat rom hvor innfelte spotter i himling (nivåjusterbare) gir godt med lys - det samme gjør de to vinduene i rommet. Variasjonen av store gulv-/veggfliser og bruken av mosaikkfliser gir et ekstra moderne uttrykk. Badet er innredet med solid, flislagt dusjnisje med inn-/utsvingbar dobbeltdør av herdet glass hvor det er montert påkostet armatursystem med blant annet takdusj og separat, veggmontert hånddusj. Baderommet inneholder også veggmontert toalett med innbygget sisterne. Baderomsinnredningen er utstyrt med helstøpt servantbenk, doble kolonialskuffer, høyskap og overskap med speildører som gir funksjonell og god oppbevaringsplass. Det er montert belysning i speilskapet, og det er før øvrig stikkonkakter og elektrisk avtrekk til yttertak.

Entre/gang, vindfang og sove-/baderomsgang i 1. etasje:
Hovedinngangsdøren til huset fører deg inn i husets vindfang som har noe overdekning av inntrukket løsning på nordsiden av eiendommen. Den nyere og solide inngangsdøren fra Diplomat gir noe lysinnslipp og gir en flott karakter til rommet. Det er praktiske fliser på gulvet, og varmekablene fra 2007 gir god varme til skotøy. Det er noe garderobeplass hvor veggmontert anheng medfølger. Mellom vindfanget og entreèn er det montert glassdør som holder rommene adskilt. Fra entrè/gang er det en åpen, bred trappegang til underetasjen som sikrer enkelt og god adkomst til underetasjen. Entrèen er lys, bred og ikke minst gir en rekke innfelte downlights (nivåjusterbare) i himlingen god belysning. I sove-/baderomsgangen er det en innfelt skyvedørsgarderobe med speildører som gir plass til f.eks. ekstra yttertøy.

Husets fire soverom i 1. etasje:
Alle de fire soverommene ligger strategisk og samlet plassert i egen soveromsavdeling. Tre av rommene har vinduer mot den koselige hagen, mens det fjerde har vindu mot nordsiden av tomten. Det ekstra store hovedsoverommet ligger lengst inn i soveromsgangen, og her er det montert ny garderobeskapsrekke med skyvedørsfronter fra 2015 med massevis av garderobeplass. På to av de øvrige soverommene er det frittstående garderobeskap.

Toalettrommene i begge etasjer:
De to toalettrommene gjør at huset faktisk har hele tre toaletter, to i 1. etasje og ett i underetasjen. Toalettrom i begge etasjer er utstyrt med sokkeltoalett og servant. Rommet i 1. etasjen har et lite, nordvendt vindu.

Rommene i underetasjen:
Peise-/kjellerstuen er et stort og lyst rom som benyttes som separat TV-stue/allrom. Dette rommet har en flott størrelse, har inngang fra gangen i underetasjen og er et ypperlig rom når man vil søke seg til "alenesone" skjermet fra øvrige oppholdsrom i huset. Lyst og åpent rom med vindu mot syd. Fleksible møbleringsmuligheter med god plass for sofa-/lenestolemøbler, og peisen med ny innsatsovn fra 2011 gir god varme på mørke vinterkvelder.
Innredet kjellerrom/stue i motsatt ende av kjellerstue-/peisestue er også et lyst og romslig rom med vestvendt vindu. Størrelsen, rommets plassering og den avlukkede løsningen gir allsidige bruksmuligheter.
Stor gang med åpen trappegang til 1. etasje er bredt, delikat og lyst rom som binder sammen alle rommene i etasjen da det er inngang herfra til samtlige rom med unntak av teknisk rom.
Vaskerommet med diverse innredning og praktiske løsninger har åpent og skjult røranlegg, stål vaskekar på vegg med ett- greps blandebatteri, opplegg og uttak for vaskemaskin/tørketrommel og godt med plass. All innredning medfølger, og det er vindu mot nord.

Gulv, vegger og himlinger:
I 1. etasje er det stort sett gulver av eikeparkett i alle rom da dette er lagt i stue-/spisestue, på kjøkken, i entrè/gang, sove-/baderomsgang og på tre av soverommene. I vindfang er det flislagt gulv m/varmekabler, det er sjakkmønstret belegg på separat toalettrom og teppe i husets fjerde soverom. På baderommet er det "selvsagt" flislagt gulv med gulvvarme.
Innervegger i 1. etasje består av tapetserte veggflater i de fleste rom med unntak av på kjøkkenet hvor det er nylagt malt panel ifm. oppussing av kjøkkenet. Innslag av malt panel på et av soverommene. I entre, kjøkken og i stue-/spisestue er det malt panel i himlinger. På soverommene og i vindfang er det tak-ess. Det er innfelte spotlightsarmaturer m/dimmere i himlinger på kjøkken, i entrè/gang og på baderommet.

I underetasjen er det nyere, lys og moderne laminatparkett i stuer og i gang. Det er belegg i boder, støpt synlig gulv i teknisk rom og fliser/støpt gulv i bod som tidligere har vært badstue og dusj. På vaskerommet er det lagt belegg på gulvet.
Innervegger består i det vesentlige av malt panel, i det vesentlige nylagt i forbindelse med selgers oppussingsarbeider i 2011. Alle himlinger i underetasjen består av trepanel som for det meste er malt. Enkelte rom har ubehandlet trepanel.

Øvrig om standard/installasjoner for boligen:
* Varmtvannsbereder i teknisk rom i kjeller type Høiax - 200 liter
* El-skap med skrusikringer i første etasje
* El-skap med automatsikringer i kjeller
* Digital måler
* Elektrisk anlegget har hatt tilsyn i 2015 - deretter godkjent anlegg
* Ny drenering i 2011
* Utvendig tak er nytt med ny takfolie i 2013
* Nye vinduer i stue, soverom og kjeller fra 2010
* Nye vinduer på kjøkken, bad og toalettrom fra 2016
* De fleste innerdører er utskiftet de senere år

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra byggmester/takstmann Hans Holt - Norsk takst.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 1, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 251 kvm, Bruttoareal: 264 kvm

1. etasje:
BTA/BRA/P-rom: ca. 145/139/117 m²

Underetasje:
BTA/BRA/P-rom/S-rom: ca. 119/112/83 m²

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom:
Alle innvendige rom i 1. etasje er medtatt i oppgitt areal for primærrom utenom integrert garasje. I underetasjen alle innvendige rom utenom bod 1, bod 2, bod 3 og teknisk rom.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler

Eiendommens byggemåte i korte trekk

Type bolig:
Enebolig på selvstendig tomtegrunn, oppført i tre på kjeller av mur. Boligen er kjedet med garasje vegg-i-vegg med nabohus.

Fundament:
Boligen er oppført på støpte såler i betong. Støpt gulv mot terreng.

Drenering:
Drenering til kultet masse og drensledninger. Eier opplyser at det er ny drenering rundt hele huset i 2011, utført av anleggsgartner- firma Stensland og Veum.

Yttervegger:
Yttervegger i kjeller av Leca, elementblokker. Forøvrig vegger i tre bindingsverk som er isolert fra byggeår. Utvendig trepanel stående og liggende. Malt mur på front og foran inngangsparti.

Vinduer:
Vinduer av type toppsving ,kombinert med fastkarmvinduer. 2-lags energiglass. Ventil i overkant av åpningsvinduene. Vinduer i stue og soverom fra 2010. Vinduer på kjøkken, soverom og bad/wc fra 2016, 3- lags energiglass. Underetasjen har vinduer av type innadslående rømningsvinduer, 2-lags energiglass fra 2011 i begge kjellerstuer. Vaskerom har type topphengslet vindu , 2-lags energiglass fra 2010.

Etasjeskiller:
Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Yttertak og takkonstruksjon:
Flat tak-konstruksjon. Isolert. Taket er tekket med i følge opplysninger fra eier: Renolit takfolie- type Alkorplan, 1,5 mm mørk grå, mekanisk festet til undertaket. Utført av Erling Freitag i 2013. Det er i følge eier 2 sluk for avledning av vann fra taket. Det er byttet til nye sluk samtidig med nytt taktekke. Gesims er tekket med oppbrett og beslag. Nye luftehatter i stål.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, luft-til-luft varmepumpe og vedfyring. 

Elektrisk opppvarming med veggmonterte panelovner i rom som har dette, varmekabler på baderommet i 1. etasje (2016) og varmekabler i vindfang (2007).

Varmepumpen fra IVT er nyinnstallert i 2012. 

Ved-/peisovn fra 2011 i stue 1. etasje med innsatsovn fra Jøtul. Denne har skiferstein på gulv under og foran ovn. I peisestuen i underetasjen er det peis fra opprinnelig byggeår med innsatsovn fra 2011. Kobberplate på gulv foran ildsted. Huset har to-løps elementpipe som er pusset og malt.

Eiendommen har tidligere hatt fyring tilknyttet nedgravd oljetank. Oljetanken er fjernet i 2011 ifm. drenering rundt kjeller. Dette arbeidet er utført av anleggsgartnerfirmaet Stensland og Meum AS.

Parkering

Parkering i tilhørende integrert garasje. Garasjen er beskrevet i punktet "innhold".

Det er også rikelig med parkeringsplasser på eiendommens gårdsplass med belegningsstein.

Areal og eierform

Areal: 547 m²

Eierform: Festet tomt

Tomt og hage

Solrik og barnevennlig tomt som er pent opparbeidet. Lettstelt og godt med boltreplass for både store og små som til innbyr de fleste uteaktiviter hele året enten man oppholder seg i hagen eller på den herlige terrassen.

I denne koselige og ikke minst usjenerte hagetomten nyter du både tidlig morgensol og sen ettermiddags- og kveldsol. Husets plassering, og ikke minst atriumsløsnigen, gir en åpen sydvestvendt tumleplass. I tillegg er det noe hage også på nordsiden, i front av huset. 
Her sitter du nærmest i din egen "oase" hvor den usjenerte uteplassen ligger skjermet for vær og vind og er gunstig orientert i forhold til de ypperlige solforholdene.

Hagen er pent beplantet med gressplen, prydbusker/rosevegg og diverse blomsterbed. Det er vintergrønn hekk på nordsiden av huset og mot nabo i øst. På sydsiden skjermes hagen av løvhekk, og mot vest er det levegg mot nabotomt.

Steinlagt innkjørsel/gårdsplass hvor det er rikelig med biloppstillingsplasser, og det diverse utvendig belysning montert på husvegger.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer - se situasjonskart som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Adkomst - slik finner du frem til Reinveien 14

Fra Tønsberg kjører du mot Kilen/Presterød og tar til høyre i Presterødkrysset. Følg Narverødveien i retning Husvik skole/Klopp og ta deretter til høyre inn Mårveien og deretter Reinveien til venstre. Eiendommen ligger så på høyre hånd.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Evelyn Berge

Vei, vann og avløp

Adkomst fra offentlig vei.

Offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon/odel

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan med vedtaksdato 03.02.2016 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område med vedtaksdato 07.07.1966 plannavn Husvikåsen med reguleringsformål - boliger.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser/servitutter som følger eiendommen, pengeheftelser i eiendomsrett.
1970/502675-2/91, bestemmelse om vann/kloakkledning tinglyst 12.06.1970. Bestemmelse om veg.

1970/502675-3/91, Festekontrakt - vilkår tinglyst 12.06.1970  med festetid 99 år, årlig avgift, bestemmeler om regulering av leien, overdragelse av kontrakt samt flere bestemmelser.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ferdigattest av 26/8-1970 i kommunen sitt bygningsarkiv. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 390 000,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 122 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 512 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted. Kjøper skal ikke betale noen form for forskuddsinnbetaling før dette tidspunktet.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann
Takstdato: 06.02.2019
Rapport følger av utarbeidet salgsoppgave.

Formuesverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 1 113 515
Som sekundærbolig: kr 4 008 655

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 20 207 kWt utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Kommunale avgifter og forholdet til kommunal eiendomsskatt

Kr. 10 952 pr. år Kommunale årsgebyr for 2019 fordeler seg på følgende måte: Vann kr. 2704,-, avløp kr. 4725,-, renovasjon 2545,- og feieavgift kr. 978,- (kr.489,-x2).

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Informasjon om festekontrakt

Festekontrakten løper i 99 år regnet fra 1. januar 1970, med utløpsår i 2069. Iht. nåværende lovverk har man rett til fornyelse av kontrakt. Dagens festeavgift er årlig kr 11 374. Festeavgiften reguleres hver 10. år iht. kontrakt, neste regulering av festeavgiften er 01.01.2025. I følge festekontrakten skal avgiften reguleres "i overensstemmelse med prisnivået for tomter i strøket". Det kreves ikke samtykke ved overdragelse, og bortfester har ingen forkjøpsrett ved overdragelse av festekontrakten. Bortfester er Anne Gurie Erlandsen, Benthe Mathiesen og Irene Ek Winther-Hansen. Kopi av festekontrakt finner du som vedlegg i salgsoppgave.

Forholdet til utleie av eiendommen

Eiendommen har en boenhet, og den har ingen separat/selvstendig utleieenhet. Selve boligen kan fritt leies ut hvis ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 200219 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 390 000,-) (Kr.43 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Omkostning til bortfester - betales i sluttoppgjøret (Kr.1 000) Tønsbergs Blad 060319 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 140819 (Kr.4 500) Oppdatering bilder (Kr.1 600) Tønsbergs Blad 05.06.19 (Kr.4 500) Oppløft på finn.no (Kr.1 000) Opprykk - finn.no Internett annonsering (Kr.1 000) Tønsbergs Blad 180919 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.15 995) Kommunale opplysninger, grunnboksutskrift, servitutter, tinglysning sikringsobligasjon (Kr.3 865) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.108 605)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk, men eier opplyser at anlegget er godkjent senest i 2015. Det er avholdt rapport fra VIB juni 2018 i forhold til eiendommens fyringsanlegg. Anlegget er godkjent kun med anmerkning som ikke behøver tilbakemelding om tiltak vedr.  fyrrom (ikke i bruk da oljetank er fjernet) ikke tilfredsstiller krav til egen branncelle samt bemerkning om foringsrør som skal føres helt ned til bunnen av skorsteinen samt tetting mellom foringsrøret og eksisterende skorstein i sotluke.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Til informasjon er det mulig med forholdsvis rask overtagelse dersom dette skulle være ønskelig for kjøper.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?