Til innholdet

Meget innholdsrik enebolig med hele 7 soverom, 2 bad, 2 stuer. Dobbel garasje. Beliggende i blindvei. Solrikt.

Skarphagaveien 80C
Prisantydning 4 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 197
BRA: 220 m²
Soverom: 7
Byggeår: 1986
Tomtareal: 848 m²

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - HERSTAD

Adresse

Skarphagaveien 80C 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Fint beliggende utsyn over åpne jorder samt meget solrike omgivelser. Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Herstad i Færder kommune. Borgheim er administrasjonssentrum for kommunen og foruten kommuneadministrasjonen finnes det både ungdomsskole, videregående skole, dagligvarebutikk og bakeri m.m. I tillegg er Herstad barneskole i umiddelbar nærhet og fremtidige Labakken barneskole som skal stå ferdig i 2021 blir liggende i gangavstand. Kort avstand til Steinerskolen. Sykkelavstander til diverse badestrender og til Tønsberg sentrum og Teie torg. Landkafeen på Prestrud gård er kun kort vei unna. 

På Borgheim er et nytt trenings-/parkouranlegg (Tuftepark) klart for bruk. Anlegget ligger ved siden av Wilhelmsenhallen som er en av tre idrettshaller på Nøtterøy. Bak hallen er det beachvolleyball-bane. 

Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.  Fra Borgheim er det gang- og sykkelvei over til Hella og Vestfjorden. Hellastranda er en populær badeplass for både liten og stor, med sandstrand og gresslette. Herfra kan du følge kysstien til Øra badeplass og videre sørover.

Nøtterøy er videre kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Vinterstid, så fort værforholdene tillater det, kjøres det opp skiløyper i området og spesielt Lysløypa anbefales.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986

Bygninger og byggemåte

U. etasjen inneholder:
Vindfang med garderobeplass. Hall. Disponibelt rom med stor skyvedørsgarderobe. Gang. 3 soverom. Bad/wc med dusj. Vaskerom med badekar. Kjølerom. Bod. 

1. etasje inneholder:
Romslig stue med peisovn og utgang til sommerstue og terrasse. Kjøkken med hvitevarer. Bad/wc med dusj. Soverom med skyvedørsgarderobe.

2. etasje inneholder:
Loftsstue. 3 soverom.

Dobbel garasje.

Lekestue.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 7, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 220 kvm, Bruttoareal: 241 kvm

Standard

Velkommen til denne meget innholdsrike eneboligen som holder normal god standard. På gulv er det lagt parkett, laminat, fliser og tepper. Veggene er hovedsakelig malte og tapetserte malte. Begge badene er flislagt på gulv og på vegger. Boligen er påkostet i senere tid med nytt baderom i 2015 og ny kjøkkeninnredning i 2014. Videre er det meste av vegger malt i selgers eiertid samt nytt på enkelte gulv. Det er byttet enkelte vinduer og dører. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og gir ett positivt inntrykk. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Innlagt Telenor fiber for data og tv signaler. Boligen gir et meget godt inntrykk og passer ypperlig til storfamilien da man har hele 7 soverom i boligen. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Peisovn i stue. Varmekabler i begge bad samt i vindfang.

Parkering

Dobbelgarasje med lagringsplass i bakkant. Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 848 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, plen og hekk.

Eier

Remi Fjelldal Tonje Dahl

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Det er planlagt fremtidig boliger øst for eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 24.07.1987. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

4 950 000,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 086 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 341 845,- Sekundær formuesverdi : 4 830 641,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 884

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)
Meglerprovisjon 1 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?