Til innholdet

Meget innholdsrik enebolig med barnevennlig beliggenhet og fantastisk utsikt! ZOLGT

Tordivelveien 11
Prisantydning 5 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 173
BRA: 0 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1986
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/ Bjellandåsen

Adresse

Tordivelveien 11 3172 Vear

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende solrikt til i attraktive, barnevennlige og rolige omgivelser i Bjellandåsen. Gangavstand til skole, barnehage og dagligvareforretning (Kiwi) via etablert gang- og sykkelsti. Nærområdet byr på et godt fritids- og servicetilbud med barne- og ungdomsklubb, golfhall, Vestfold Golfklubb med 18- hulls golfbane og Vearhallen med div. fritidstilbud. Kort avstand også til "lysløypa" med flere turstier og preparert lysløype samt kort vei til sjøen med bademulighet og småbåthavn i Rakkevik. God offentlig kommunikasjon i begge retninger. Det er ca. 2 km. til et mindre handelsområde på Jarlsberg med blant annet dagligvareforretning (Meny), sportsforretning, bilforretninger, Jarlsberg travbane med mer. Dersom man ønsker større utvalg av service- og sentrumsfunksjoner er det ca. 5 minutters bilkjøring til Tønsberg sentrum. Enkel adkomst til E-18 og Sandefjord Torp Flyplass. En flott eiendom for den aktive familie som søker lett tilgang til flotte tur- og rekreasjonsområder samtidig som nærheten til sentrumsfunksjoner spiller en vesentlig rolle. Her vil barna kunne løpe fritt i et område med gode og trygge oppvekstvilkår! Nærmeste treningssenter er Energi fitness club og er ca 1 minutt med bil fra eiendommen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986

Bygninger og byggemåte

Tre på mur.

Enebolig over tre plan som er bygget i 1986 som er tilbygget med bod i 2012.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 173 kvm, BRA-i:196 kvm , BRA-e: 11 kvm , TBA: 62 kvm

Underetasje: Gang med trapp, entré, bad, soverom, walk-in garderobe samt bod.
1.Etasje: Entré/Gang, toalettrom, vaskerom, bod, kjølerom samt stue/kjøkken.
2.Etasje: Loftstue og 2 soverom.

Standard

Velkommen til Tordivelveien 11 v/Erlend Løvold.

Dette er en enebolig oppført i tre over mur i 1986. Bygget har saltak tekket med teglstein, og er kledd utvendig med liggende trekledning. Vinduer av tre med to og trelags glass. Boligen er oppgradert med bla. nytt kjøkken i 2013, ny taktekking i 2015, skiftet fem vinduer i hovedetasjen i 2020, pusset opp soverom i underetasjen i 2021, skiftet seks vinduer og terrassedør i underetasjen i 2021, varmepumpe i 2021, ny oppvaskmaskin i 2021, oppført pergola i 2022 og gjort en del oppgraderinger på el/belysning senere år. Nyere ventiler (seks stk) fra 2021/22 med støydemping som kan åpnes/stenges. Kodelås på ytterdøy fra Yale samt 6 stk. Wifi Mill Heat panelovner. Fiber i eiendommen via Altibox.

1.etg:
Man kommer inn via overbygget inngangsparti og inn i en hall som gir en hyggelig forsmak på det som venter. Hallen er det første du ser når du kommer inn i hjemmet ditt. Her har man gjort fokus på innredningen av hallen. Hallen er både innbydende og hyggelig, noe som gir ett godt førsteinntrykk. I tillegg til at hallen er innbydende oppfyller den en rekke praktiske formål der du og dine gjester kan ta av seg ytterklær samt at den stiller naturligvis krav til oppevaringsmuligheter. WC som har inngang ved enteen er stort og fint med innredning, servant og vegghengt wc. Fliser på gulv og panelplater på vegger. Det er også vaskerom og kjølerom. Kjølerom er fra byggeåret med nytt gulv i 2009. Fliser på gulv ellers panelet overflater. Hyller på kjølerom er byttet i 2022.

Kjøkkenet er lekkert innredet i 2013 med laminerte slette fronter, ventilator med utlufting. Det er montert glassplater over kjøkkenbenken rundt 2016. Det er integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen samt at det er barløsning mot stuen. Her er det perfekt for storfamilien og samles til frokost og kvelds. Eller for middagsgjester som kan se på kokken briljere med sine kunster fra den praktiske barløsningen. Kjøkkenet er et praktisk og pent arbeidskjøkken med stor benkeplass samt godt med skap til oppbevaring. Vindusflatene slipper inn mye naturlig arbeidslys.

Spisestuen man har god kontakt med fra kjøkkenet er tilrettelagt for større selskapsmuligheter. Her er det plass til å trekke ut langbord. Sofaen får naturlig plass i hjørnet, og er en lun og koselig krok for tv-titting. Det er gode muligheter for å dele opp stuen i flere sittesoner. Den flotte stue-/kjøkkenløsningen oppleves lys og åpen med mye plass, der vinduer langs veggen slipper inn rikelig med naturlig lys og gir samtidig flott utsyn. Stuen har to spotter i taket med dim to warm funksjon. Fra stuen er det adkomst til en deilig terrasse. Terrassen strekker seg også rundt hjørnet av huset, og har derfor gode solforhold. Her har du også en pergola fra 2022 med lameltak med led belysning. Rekkverk og tredekke er skiftet i 2013.

2. etasje: Loftsetasjen er ut i fra bygningstegninger uinnredet og det er ikke kjent om innredningen til soverommene er søkt eller godkjent fra kommunen.

I andre etasje har du stue som kan brukes som en ekstra lekeplass eller tv stue.

I tillegg til stuen har du 2 rom som er innredet som soverom. For en stor barnefamilie eller noen som har mange gjester, passer dette perfekt!

Underetasjen har tilgang fra både hallen i første etasje og via inngangsdør fra utsiden. Underetasjen oppleves som lys og gir et hyggelig inntrykk. Her har du 3 soverom, 1 bod og walk in closet samt stort bad.

Badet er fra 2009 og inneholder dobbel servant, vegghengt wc, innebygget badekar og dusjhjørne. Badet i denne etasjen er lyst og fint med fliser på gulv og vegger. Det lyse badet gir en frisk atmosfære samt at badet har badekar som er til glede for store og små.

Soverommene er store og fine med gode muligheter for skapplass.

I underetasjen har du seks vinduer til soverommene med plisegardiner med lysdemping.

Velkommen til en hyggelig visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 08.02.2024 med befaringsdato 07.02.2024 fra Onsrud Taksering AS som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

- 17 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.

- 1 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak

- 24 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak

- 1 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.

- 1 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet med elektrisk gulvvarme i soverom, bad og gang i u.etg. Samt deler av stue/spisestue samt gang.
Varmepumpe.
Ildsted.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med hovedfokus på fyringsanlegg i Tordivelveien 11, bruksenhet H0101, 3172 VEAR den 02.12.2021.

Avvik
Følgende avvik ble avdekket:

Skorsteinsløp 56556,
1. Skorstein er ikke oppført i tråd med forskrift/oppstillingsvikår. Jf. Forskrift om brannforebygging § 6.

Beskrivelse avvik:
Elementskorstein er kledd inn på 3 sider. Elementskorstein skal være synlig for kontroll på minst 2 sider.

- Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS har mottatt skriftlig tilbakemelding om oppfølging av avvik påpekt i tilsynsrapport med saksnummer 1006498. Tilbakemeldingen er tilfredsstillende. Prioritering og tidsplan for retting av påpekte avvik og anmerkninger ligger innenfor en akseptabel tidsramme. Det forutsettes i den forbindelse at avvik lukkes i samsvar med fremdriftsplanen. VIB anser denne gangs tilsyn med fyringsanlegget for avsluttet.

Parkering

Det er parkering på gårdsplass.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet tomt med gress og prydebusker med gode lekemuligheter for barn. Tomten er beliggende slik at du får gode solforhold og utsikt. På eiendommen har du kran i fasade vest. Mulighet for opplegg for hageslange i fasade vest og øst, på nordsiden.

Eier

Anastasiia Netylko Marco Ribaric

Vei, vann og avløp

Eiendommen er knyttet til offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Boligbebyggelse - Nåværende (Kommuneplan 22.05.2019, areal: 738,7m2.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 12.08.1986.

Det er ikke adgang til å gi ferdigattest for tiltak der søknad om byggetilatelse ble sendt kommunen før 1 jan 1998. Denne brukstillatelsen er til ertstatning for en ferdigattest og omfatter oppføringen av eneboligen fra 1985-1986 inkludert de endringene som er gjort med balkong, terrasse og trapp beskrevet i vedtak DPB 529/23. Kommunen har da gitt brukstillatelse uten tidsbegrensing.

Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ferdigattest for utebod datert 23.05.2012.

Prisantydning

5 490 000,-

Beregnet totalkostnad

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 144 120,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 156 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 646 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 07.02.2024 Formuesverdi : 1 400 000,- Sekundær formuesverdi : 5 320 000,- Formuesverdi pr. : 01.12.2022

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  16929 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 18 400 pr. år Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 400 000,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 5 320 000,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 500) Tilrettelegging (Kr.16 950) Boligselgerforsikring Fremtind (Kr.32 284) Markedspakke (Kr.22 000) Oppgjør og tinglysning (Kr.8 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500) Provisjon (Kr.46 120) Totalt kr. (Kr.130 254)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Dette følger ikke med:
Underetasje:
Sov 1: Sengegavel. To lamper.
Sov 2: Nattlampe over seng. Hylle over seng.
Sov 3: Hylle over seng.
Walk in garderobe: Speil.
Gangen: Trappegrind.

Plan 1: Veggfeste til TV.

Plan 2: Trappegrind.

Ute: Gardena hageslange, nede i hagen. Veggfeste til hageslange, en nede i hagen og en oppe ved parkering.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?