Til innholdet

Meget innbydende leilighet i 3. etg.med 2 store soverom og flott vestvendt balkong. Fyring og varmtvann inkludert.

Kjernåsveien 5C
Prisantydning 1 920 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 72
BRA: 72 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1967
Tomtareal: 36782 m²

Visninger

søndag 19. januar Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Kort om eiendommen

Velkommen til Kjernåsveien 5C og denne flotte leiligheten med god beliggenhet i Vestskogen.

Her kan vi tilby en bolig med 2 store soverom, romslig stue, et stort kjøkkenrom og et pent flislagt bad. Den vestvendte balkongen med fint utsyn og kveldssol er også noe man setter stor pris på.

Det ble gjort store oppgraderinger i leiligheten i 2012 og fremstår derfor som pen og godt vedlikeholdt. Det ble da laget nytt bad, lagt nye gulver samt generelle oppgraderinger. I den senere tid har kjøkkenet fått et løft med bl.a. nye benkeplater, ny komfyr og platetopp. 
I kjelleren tilhører en romslig bod.

Beliggenheten er god med gangavstand til dagligvare, barneskole, barnehage, strand på Hella samt til flotte turområder. Gode bussforbindelser innover til Tønsberg.

Velkommen til en leilighet man kan flytte rett inn i!

Finn.no: Lokalområde

VESTSKOGEN

Adresse

Kjernåsveien 5C 3142 Vestskogen 3. etasje

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder følgende:

*Entrè/gang med dobbelt garderobeskap
*Flislagt bad/vaskerom/wc
*Stort kjøkkenrom med plass til spisemøblement
*Stue med utgang til flott vestvendt balkong.
*2 store soverom hvorav det ene har skyvedørsgarderobe og det andre har dobbelt garderobeskap.
*Fantastisk utsikt og gode solforhold
*Gjennomgående planløsning med gjennomlys
*

I tillegg er det en tilhørende bod i kjelleren på ca. 4 kvm.

Standard

Leilighet fremstår som pen og godt vedlikeholdt. Det ble bl.a. gjort store oppgraderinger i 2012 med nye parkettgulv, nytt bad, ny skyvedørsgarderobe på det største soverommet etc. I tillegg er veggene malt opp i fine farger.
I 2017/2017 ble benkeplatene på kjøkkenet byttet ut, og det ble innstallert ny komfyr og platetopp.

Kort fortalt om boligen:
*2 store og innbydende soverom
*Pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin
*Eget kjøkkenrom med god spiseplass.
*Fantastisk utsikt og gode solforhold
*Gjennomgående planløsning med gjennomlys
*Egen bod i kjelleren.
*Flere vinduer skiftet i 2004
*Lyse og trivelige rom
*Porttelefon med ringetablå

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og solrikt til med vestvendt balkong i 3. etasje. Leiligheten har således meget gode solforhold på dagtid, samt utover kvelden.
Meget barnevennlig beliggenhet med lekeplass på borettslagets eiendom som også er bestående av et stort, pent opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene.

Vestskogen ligger på Nøtterøy sin vestside, og for friluftsinteresserte finner man innen kort gange fra området kilometerlange turstier, bl.a. på øyas egen kyststi som strekker seg helt frem til Tjøme i syd.
Umiddelbar nærhet til matbutikk (Kiwi) og kort gangavstand til barneskole, barnehage og Rudolf Steiner barne- og ungdomsskole samt barnehage.

Ca. 3 km til ungdoms- og videregående skole. Gangavstand til badestrand på Hella ved Vestfjorden og kort kjøreavstand til Nøtterøy Golfbane som ligger like i nærheten.
Det er ca. 2 km til Borgheim sentrum m/bl.a. restauranttilbud, Nøtterøy kommune sitt kulturhus, dagligvareforretninger, legesenter med apotek. Ca. 4 km til Tønsberg sentrum og ca. 3 km til Teie sentrum med bl.a. kjøpesenter, dagligvareforretninger, ulike forretninger, banker, vinmonopol og bensinstasjon.

Vestskogen ligger ligger drøye 10 mil fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen!
Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.
Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Adkomst

Fra Tønsberg følg over kanalbroen og ta 2. avkjøring til høyre inn i Nøtterøveien og hold høyre felt mot Tjøme over i Kirkeveien. Følg veien et stykke og ta av til høyre mot Vestskogen og følg Kjernåsveien nesten til krysset ved Amundrødveien. Parkering for borettslaget er til venstre før dette krysset.
Se forøvrig vedlagt kart for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet i borettslag, oppført i 1967.

Bygninger og byggemåte

.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

Oppvarming

På baderommet er det varme i gulvet.
Oppvarming og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene (a-konto).

Oppvarming og forbruksvann: I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning. Varmesystemet er tilknyttet vannbårne veggradiatorer.

Borettslaget har strømavtale med BKK Energitjenester. Andelseier oppretter selv stromavtale med BKK (www.bkk.no)

Borettslaget har avtale med Ista AS om leveranse av energiservicetjenester. Ista as avregner faktisk energiforbruk til oppvarming pr. år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og eventuell justering av akontobelop skjer årlig. Et a kontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader. Avregning tilkommer/betales av andelseier. Fyringssesongen er fra 1. mai til og med 30. april årlig.

Parkering

Det er gode parkeringsfasiliteter ved eiendommen, men det er ikke garasjeplass til alle leilighetene. Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste for å leie garasjeplass må søke til borettslaget sitt styre. 
Borettslaget har også ca. 50 parkeringsplasser som er øvrig-/gjesteparkering. Det betales ikke leie for utvendig parkering.

Areal og eierform

Areal: 36 782 kvm. Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

I Vestskogen borettslag er det pene, opparbeidede fellesareal bestående av asfaltert adkomst til bygningene, asfalterte parkeringsområder/gjesteparkering, opparbeidede bed på blokkenes inngangspartiside og pent, stort opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene med bl.a. lekeplass og sittegrupper.

Eier

Tuva Fjellhegn Vetle Fjellhegn Silje Holte Storesund

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til:
-Friområde - Nåværende
-Boligbebyggelse
-Byggegrenser, utbyggningsvolum og funksjonskrav.

Eiendommen ligger i regulert område med planid 722 13 og plannavn Vestskogen sentrum og Boligfelt Vestskogen, nordre del.
Reguleringsformål:
-Felles parkeringsplass
-Offentlig friområde
-Blokkbebyggelse
-Offentlig trafikkområde
-Anlegg for lek
-Gangvei

Ferdigattest

Boligblokka har ferdigattest datert 30.01.1968. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Vestskogen Borettslag, Orgnr.: 948010070 Andelsnr.: 163 Andel fellesgjeld: 174000, Andel fellesformue: 60599

Borettslagets totale lån og vilkår:
Lånenr.: Obos-98207533319
Type lån: Annuitet
Restsaldo: 27.208.759,-
Rest løpetid: 16 år og 6 mnd.
Term. pr. år: 12
Rente: 2,75%, flytende.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Totale felleskostnader for denne leiligheten er kr. 4.659 pr. mnd. herav:
-Fyring: kr. 649,-
-Felleskostnad: kr. 3164,-
-Renhold: kr. 66,-
-Mediaprodukter: Kr. 403,-.

Garasje følger leiligheten: Nei - Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste må søke styret om garasjeplass. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.
Parkering følger leiligheten: Nei - Borettslaget har ca. 50 parkeringsplasser. Det betales ikke leie for parkering.
TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale med Viken Fiber for TV og internett som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.
Bod følger leiligheten: Ja - En låsbar bod per leilighet er inkludert i felleskostnadene. I tillegg har borettslaget 26 ekstra boder til leie. Leie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be evt. om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten forhåndsavklares/ifbm første fellesvisning. Se obos.no for mer informasjon om meldefrist for medlemmer.

Prisantydning

1 920 000,- / Felleskostnader: 4 659,- pr. mnd Kommunale avgifter, fyring og varmtvann via a-kontoløsning, tv og nett fra Viken Fiber, trappevask, plenklipping, snøbrøyting, vaktmester, utvendig vedlikehold, utvendig bygningsforsikring, festeavgift, styre og drift av borettslaget m.m.

Beregnet totalkostnad

1 920 000,- (Prisantydning) 174 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 094 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Forhåndsutlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 12 557,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 106 557,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Takstdato : 22.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon fastpris (Kr.30 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Digital markedsføring (Kr.10 950)
Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875)
Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250)
Annonsering i avis etter avtale med selger

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?