Til innholdet

Meget flott leilighet i 1.etg med balkong og sjønær beliggenhet - Attraktivt og sentrumsnært.

Sjøveien 6
Prisantydning 1 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 51
BRA: 51 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1954
Tomtareal: 1004 m²

Visninger

lørdag 21. mars Kl 12.30 - 13.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Sjøveien 6 er en lys og tiltalende 2-roms leilighet med en arealeffektiv og fleksibel planløsning med mulighet for 2 soverom. Boligen ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde med gangavstand til Teie sentrum og et steinkast fra vannet.
Leiligheten inneholder, foruten et felles inngangsparti og egen entré, en romslig stue med spisestue, peisovn og utgang til en sydvendt og solrik balkong. Soverom, et separat kjøkken med pen innredning, samt et helfliselagt baderom. Videre er det rikelig med lagringsmuligheter i de 3 bodene leiligheten disponerer.

Kort fortalt:
* Arealeffektiv og fleksibel planløsning
* Romslig og lys stue
* Ildsted i stua
* 1 soverom, med mulighet for 2
* Rikelig med lagringsmuligheter
* Sydvendt og solrik balkong med trapp ned til hage.
* Gangavstand til Teie sentrum
* Et steinkast fra vannet.
m.m¨

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - SJØLYST

Adresse

Sjøveien 6 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og rett frem i rundkjøringen. Hold så venstre felt gjennom Teie torv. Ta så til venstre etter ca. 1,5 km mot Sjølyst. Følg veien et lite stykke og eiendommen ligger på høyre hånd.
Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" plakat fra Z-eiendom og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din
startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger barnevennlig, solrikt og meget sentralt til i attraktivt og etablert område på Sjølyst, nær Teie.Fint beliggende kun få meter fra vannet.

Det er kort vei til friarealer, fine turområder, barneskole, Teie torv med forretninger av ulike slag, bank, m.m. Attraktivt beliggende nær småbåthavn og offentlig badestrand. Kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder.
Ca. 4 km til Tønsberg sentrum, hvor det er gang og sykkelvei hele veien inn. Forøvrig kort vei til Nøtterøy golfbane. I og med nærheten til sjøen kan man starte og avslutte dagen med et bad i sjøen, fra bryggen som ligger rett ved.

Velkommen til en hyggelig plass å bo!
Kort vei til bussforbindelse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1954

Bygninger og byggemåte

Firemannsbolig bygget i trekonstruksjon over støpte murer.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, flislagt baderom med dusjnisje, servantinnredning og wc, soverom med skap, kjøkken med innredning og spiseplass, stue med spisestue og dagligstue. Utgang til overbygget balkong ut fra stue.
2 boder i kjeller, samt felles vaskerom og felles bod.
1 bod på loft.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

1.Etasje: 51 / 51 kvm p-rom/BRA. Disponibel bod i felles kjeller og på loft på hhv. 6 og 10 kvm (gulvareal loft).

Fra stue er det utgang til veranda på ca. 9,5 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Leilighet i firemannsbolig med gjennomgående normalt god standard.
Det er utført flere større oppgraderinger inne i leiligheten de siste årene, herunder pusset opp bad i 2011 samt pusset opp kjøkkenet i senere tid med folierte fronter. For øvrig er de fleste overflater på vegger malt opp de siste årene i lyse og moderne farger.
Overflater i leilgheten består av heltre furugulv, laminat og fliser på badet. På veggene er det hovedsakelig malt panel, brystningspanel og tapetserte flater. I himlinger er det malte takplater, lakkert panel og malt panel.

Utvendig har borettslaget de siste årene gjort flere større vedlikeholdsarbeider herunder utskiftning av vinduer og ytterdører  i 2012, samt nye terrasser.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Sikringsskap med automatsikringer.
8 fordelerkurser med hhv. 10, 16 og 20 ampere.
Naturlig ventilasjon basert på termisk oppdrift (varm luft stiger).
Tilluft via spalteventiler i vinduer.
Mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad (ukjent tilstand på avtrekk på bad).
Varmtvannsbereder på 198 liter. Produksjonsår 1990.
Vannrør av kobber.
Vannrør av plastbelagt kobber.
Vannrør av flexislange.
Avløpsrør av plast.

For ytterligere teknisk info om boligen, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Det er vedovn i stuen og elektriske varmekabler på bad. Forøvrig er det elektrisk oppvarming via panelovner.

Parkering

Felles utvendig parkering for borettslagets beboere. For øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 004 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Pent opparbeidet og solrik fellestomt som er eiet. Denne leiligheten disponerer det nordøstlige hjørnet av denne 4-mannsboligens tomt.
Tomten er anlagt med plen og beplantet med hekker og busker

Eier

Maria Brede Johnsen

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område, boligområde nåværende.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest i kommunens arkiver.

Diverse opplysninger

Borettslag: Sjøveien borettslag, Orgnr.: 952528254
Andelsnr.: 14
Andel fellesgjeld: kr. 277.708,- pr. 01.03.2020.
Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja

Forsikret hos: Tryg Forsikring - polisenummer 6598287.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Selskapet har strømavtale med BKK Energitjenester. Andelseier oppretter selv strømavtale med BKK (www.bkk.no), måleravlesning sendes BKK.

Parkering: Borettslaget disponerer 32 biloppstillingsplasser. Det betales ikke leie for parkering.

Andre eventuelle merknader: Borettslaget har fellesavtale med Canal Digital. Avtalen inkluderer digital grunnpakke med bredbånd og kabel-TV. Grunnpakken er inkludert i felleskostnader. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBOS03-98207732036 A 10.173.917,- 22 år 10 md. 12 Flyt 2,80%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 990 000,- / Felleskostnader: 4 198,- pr. mnd Inkl. * Kabel-/TV og bredbånd fra Canal Digital * Kommunale avg. * Felles bygningsforsikring * Forretningsførerhonorar * Støm fellesarealer * Renter og avdrag på felles lån * Drift og vedlikeholdskostnader * Andre felleskost.til borettslaget

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) 277 708,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 267 708,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 272 840,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.16 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Totalt kr. (Kr.34 575)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?