Til innholdet

Meget flott beliggende leilighet i sentrum - Sol fra morgen til kveld - 2 store sov - 2 terrasser - Carport - Bør sees! ZOLGT

Abrahams vei 2C
Prisantydning 2 100 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 75
BRA: 80 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1991
Tomtareal: 1245 m²

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Abrahams vei 2C er en praktisk og fint beliggende leilighet med adkomst fra bakkeplan uten trapper.
Her ligger leiligheten høyt og fint i terrenget med sol fra morgen til kveld! Det er med 2 terrasser dermed optimale forhold for å nye solen så mye man selv ønsker.
Leligheten har i tillegg lite innsyn og oppleves som attraktivt beliggende med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner i Tjøme sentrum.

Kort fortalt;
- Høyt og solrikt beliggende
- 2 terrasser mot hhv sydøst og vest
- 2 romslige soverom
- 2 utvendige boder samt stort loft for lagring
- Gjennomgående lyst og pent. Nymalte vegger og tak høsten 2020.
- Ny servantinnredning og dusjvegger på badet høsten 2020.
- Pent og funksjonelt kjøkken med egen spiseplass
- Møbleringsvennlig stue med mulighet for ildsted
- Carport med bod i bakkant
m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning! Husk påmelding til undertegnede.

Finn.no: Lokalområde

TJØME SENTRUM

Adresse

Abrahams vei 2C 3145 Tjøme

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua i retning Tjøme. Etter Vrengenbrua fortsetter du FV 308 til Tjøme Sentrum. Ta til venstre før Tjøme kirke og fortsett videre cirka 2 kilometer gjennom Tjøme sentrum. Ta så Viktors vei til venstre og eiendommen vil komme på høyre hånd. Det vil bli merket med "til salgs" plakat på eiendommen og skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høy og fint i et barnevennlig og populært boligområde med umiddelbar nærhet til Tjøme sentrum. Her i fra er det kort vei til butikker, cafè, frisør, apotek, vinmonopol og en rekke andre servicefunksjoner.
Post i butikk, skatepark og sandvolleyballbane ligger ca. 100 meter fra boligen. Boligfeltet ligger et steinkast unna Tjøme ungdomsskole og har kort vei til Lindhøy barneskole. Kort vei til populære Bekkevika badestrand, samt båthavn hvor man tar båten ut til Tjømes vakre skjærgård. Forøvrig er det gangavstand til Tjøme golfbane, samt sandvolleyball- og basketbane. Tjøme kan også tilby et yrende kulturliv på Ormelet, anerkjent golfbane på Rød, ridesenter på Verdens Ende, fotballbane og tennisbane på Ormelet. Gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1991, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Leilighet i en korsdelt firemannsbolig. Bygget er oppført i bindingsverk av tre over grunnmur av lettklinkeblokker. Fasader er kledd med trepanel, og taket er tekket med betongtakstein. Det er dører i tre og vinduer med isolerglass. Boligen disponerer parkeringsplass i frittstående carport på eiendommen.

Innhold:
1.etg.: entré/gang/vindfang, gang, kjøkken med innredning og spiseplass, flislagt baderom med innredning, wc, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. 2 soverom hvorav ett har utgang til terrasse. 2 stk sportsboder.
Lagringsloft.

Carport i fellesrekke.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

1.Etasje: 75 / 80 kvm p-rom/BRA. Carport og sportsbod i tilknytning til carport kommer i tilegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Leilighet i firemannsbolig med gjennomgående oppgradert standard fra byggeåret.
Det ble på tidlig 2000-tallet skiftet gulver i oppholdsrommene i leiligheten, slik at det i dag er en pen tostavs-eikeparkett i stue, kjøkken, gang og entré. På soverommene er det belegg. Veggene har slette overflater, og er høsten 2020 nymalte i hvitt.
Badet er flislagt og har hovedsakelig standard fra byggeåret, men ble høsten 2020 oppgradert med ny servantinnredning og dusjvegger. Her er det også varme i gulvet.
Kjøkkenet er hyggelig og har skrog fra byggeåret, men fronter fra tidlig 2000-tallet. Fin spiseplass på kjøkkenet.

Det er utvendig sportsbod i tilknytning til inngangspartiet, samt i enden av carporten. Det er i tillegg stort loft for lagring.

Det utvendige vedlikeholdet fremstår godt ivaretatt av sameiet - her settes det av penger hver måned for fremtidig vedlikehold. Bygningen er utvendig nymalt i 2019.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 120 liters varmtvannsbereder plassert i hjørnet under kjøkkenbenk.
Boligen har et skjult el-anlegg med automatsikringer og 63 amp hovedkurs. Sikringsskap er plassert i vindfang.

Se ellers komplett prospekt med tilstandsrapport for ytterligere info om det tekniske i boligen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via elektriske panelovner, samt varmekabler på badet. Det er pipe i leligheten, men det er ikke tilkoblet ildsted pr i dag. Panelovner medfølger der disse er montert.

Parkering

Det medfølger egen plass i carport ved inngangen til boligen. For øvrig plass til flere biler på eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 1 245 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hyggelig opparbeidet fellestomt med gressplen, busker og enkelte trær. Asfaltert parkeringsplass samt sti/adkomst til boligen.

Eier

Helga Everine Kofoed

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i områder regulert til boligområde, nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2007/8358-2/91  Bruksrett 12.06.2007 
Gjelder carport med bod
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/14619-2/91  Forkjøpsrett  27.09.2007 
 Rettighetshaver Andelseiere i Tønsberg-Nøtterøy BBL

2007/8358-1/91  Seksjonering 12.06.2007 
 opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 31/100

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Bygningen har av kommuen fått utstedt ferdigattest datert 06.06.1991, men selve dokumentet finnes ikke i kommunens arkiver. Godkjente bygningstegninger foreligger.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameie Smedhaugen, Orgnr.: 990750890
Forkjøpsrett: Ja. Avklares i etterkant av inngått handel og gjennomføres via OBOS Tønsberg. Forkjøpsrett for medlemmer av OBOS. Ta kontakt med megler for evt. ytterligere info om dette.

Sameiet har utarbeidet vedtekter og husordensregler.
Det er ingen fellesgjeld for sameiet, hver enkelt seksjonseier betaler inn til vedlikeholdsfond som igjen dekker utvendig vedlikehold.

Husdyrhold er tillatt.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 100 000,- / Fellesutgifter: 1 500,- pr. mnd Inkl. utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, styre og drift av sameiet.

Beregnet totalkostnad

2 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 61 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 161 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 644 405,- Sekundær formuesverdi : 2 319 857,-

Forsikring

Nemi Nemi Polisenummer: 17953

Kommunale avgifter

Kr. 13 831 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 111120 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.13 700) Provisjon (Kr.52 500) Tilrettelegging (Kr.13 695) Eierskifteforsikring (Kr.7 728) Servitutter x 3 (Kr.516) Grunnboksutskrift (Kr.387) Kommunale opplysninger (Kr.3 200) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.103 601)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Forkjøpsrett

Det foreligger en forkjøpsrett på eiendommen. Forkjøpsretten avklares etter budaksept via OBOS. Ta kontakt med megler for ytterligere info om dette.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?