Til innholdet

Lys og tiltalende leilighet i 1. etg. med alt på en flate, romslig og solrik terrasse, 2 soverom og flotte fellesområder ZOLGT

Munkebakken 5A
Prisantydning 2 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 63
BRA: 67 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1992
Tomtareal: 1172 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg sentrum

Adresse

Munkebakken 5A 3110 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet, i et vakkert område med sjarmerende trehusbebyggelse i hjertet av Tønsberg sentrum. Leiligheten ligger godt tilbaketrukket fra "bystøy" i en roligere del av byen, samtidig som det er gangavstand til alt Tønsberg kan by på. Utenfor døren venter små trange gater, og Tønsberg torg med salgsboder, kaffebarer, bakeri og nisjebutikker. I forlengelse av torget fører Torggaten oss opp til Farmandstredet med alt et kjøpesenter kan tilby, og langs bryggene kan du nyte yrende båtliv og et stort utvalg av kafeer, restauranter og barer.

Gunnarsbøparken ligger like i nærheten en frodig oase som benyttes til både rekreasjon, så vel som ulike arrangementer. Rett oppe i veien finner vi Vestfold Kunstmuseum, ofte bare kalt Haugar. Museet ligger på en høyde midt i byen med omkringliggende parkområder, og i tillegg til norsk samtidskunst huser de den hyggelige kaffebaren bare barista . Så er det Slottsfjellet da, Tønsbergs landemerke - et populært område som byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott utsikt.

Tønsberg svømmehall ligger like ovenfor Gunnarsbøparken, og om du er båtinteressert er det kort vei til Tønsberg båtforening i Ollebukta. Tønsberg kino og Oseberg kulturhus ligger en kort spasertur unna, og byens bibliotek ligger rett over veien. Når fotballsesongen setter inn kan man rusle til Tønsberg stadion og heie frem favorittlaget. I samme området ligger Greveskogen og Frodeåsens mange turområder, samt Messeområdet med frodige friområder, tennisanlegg, skøytebane, idrettshaller og friidrettsanlegg.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1992

Bygninger og byggemåte

Flermannsbygg oppført i 1992 hvor leiligheten ligger i byggets 1. etasje. Borettslagets bygninger er vesentlig oppgradert; ny utvendig kledning, lagt helt nytt tak, med blant annet undertak av rupanel, bygget nye utvendige boder, oppgradert garasjeanlegg og balkonger, samt utvendig belysning. Bygningene ble også malt utvendig. Ferdigstilt i oktober/november 2016 iflg. selger.

Det tilhører egen utvendig bod på 5 kvm. og platting på 11 kvm. Det er gjort en del oppgraderinger i leiligheten rundt 2011 som innvendige overflater, en del på badet og kosmetisk oppgradering av kjøkken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

BRA: 67 kvm.
1.Etasje: Bad, entré, gang, kjøkken, stue, bod og 2 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Munkebakken 5A, en meget tiltalende og hyggelig leilighet i første etasje med alt på en flate. Leiligheten er arealeffektiv med sin gode og praktiske planløsning. Gjennomgående leilighet med 2 soverom som både har egen inngang, solrik og usjenert balkong, samt er fantastisk flott fellesområde rett utenfor terrassen.

Man kommer inn i en tidsriktig og lys entré med oppheng for klær. Videre kommer man inn i en lys og hyggelig gang med åpen løsning inn mot stue. Her legger man raskt merke til utsynet gjennom vindusflatene i enden av stuen!

Hovedsoverommet er både romslig og innbydende med lyse fargevalg, parkett på gulv og garderobeplass. Gjesterommet står i stil til hovedsoverommet med tidsriktige farger og parkettgulv.

Badet i leiligheten er stort og delikat med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet ble delvis modernisert i 2011 og fremstår tidløst. Badet inneholder innredning, servant, wc, opplegg for vaskemaskin og badekar med dusjvegg. Innredning, servant, dusjvegg og wc er fra 2011.

Boden i leiligheten var tidligere en del av stuen og kan enkelt omgjøres tilbake til stueareal. Boden er praktisk innredet med gode lagringsmuligheter.

Leilighetens sosiale allrom er en åpen stue-kjøkken løsning med flere innredninsmuligheter. Her har man god plass til både spisestue og TV-stue med plass til hyggelige lag for både venner og familie. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys i rommet og en god kontakt med uteområdene. Kjøkkenet er godt utnyttet med rikelig skap- og benkeplass. Innredningen er fra byggeår, men er modernisert i 2011 med benkeplater, kum, blandebatteri og knotter. Det er hvite profilerte fronter og kjøkkenplater over benk.

Alt i alt en meget tiltalende og hyggelig leilighet med særdeles attraktiv beliggenhet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme på bad fra byggeåret. Det er ellers 4 panelovner som var montert på denne befaringen.

Parkering

Borettslaget har 7 p-plasser utendørs i tillegg til garasjeplassene. Det skal være 1 parkplass til hver leilighet som ikke har garasje. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 172 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Fellestomt i borettslaget på 1172 kvm. som er nydelig opparbeidet med gressplen, flott beplantning, sittemøbler, inngjerdet uteområdet, asfaltert parkeringsplass og steinlagt internveier og utenfor inngangsparti. Leiligheten har egen uteplass på 11 kvm. som er inngjerdet med hyggelig grøntområde rett utenfor.

Eier

Anne Gretha Gjestad

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til veg, boligbebyggelse og grønnstruktur, vedtatt den 22.05.2019.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Plan er: Parkeringsanlegg og sentral for søppelsuganlegg i Haugarfjellet (ID 3803 20180167)

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 07.10.1992. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Munkebakken borettslag, Orgnr.: 963659881 Andelsnr.: 7 Andel fellesgjeld: 512000, Total gjeld: 6279041, Total formue: 495150, Oppdatert pr: 01.06.2020
Borettslaget består av 12 andelsleiligheter.
Forretningsfører: OBOS
Forkjøpsrett: ja

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget har avtale med Canal Digital om leveranse av produktet "Komplett Mini". Produktet består av: 1 stk HD dekoder og 1 stk bredbåndsmodem som følger leiligheten. Ved Komplett Mini-avtalen som borettslaget har valgt, får alle HD Dekoder uten kortavgift, to valgfrie favorittkanaler og internett 900/900kbps. Dette koster kr 99,- pr mnd. pr leilighet og er inkludert i fellesutgiftene. Avtalen fornyes årlig fra 2012. De som ønsker annet utstyr eller større hastighet på brdbåndet må bekoste dette selv. Dette avtales direkte med Canal Digital

Borettslaget har dugnadsrefusjon. Dugnadspenger innbetales hver måned og utbetales en gang i året dersom andelseier stiller til dugnader. Styret sender liste senest 07.11 til forvaltningskonsulent for refusjon. Refusjon av dugnadspenger skjer i januar året etter innbetaling og blir trukket fra i felleskostnadene.

Långiver  Restsaldo     Restløpetid  Type  Rente  
OBOS       5.030.634,-   26 år 2 md.  Fast  3,05%
OBOS       1.248.407,-   26 år 4 md.  Flyt    1,90%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 390 000,- / Felleskostnader: 6 122,- pr. mnd

Felleskostnader inkl. bygningsforsikring, TV og internett (grunnpakke), kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, brøyting, plenklipping, utvendig vedlikehold, styre- og forretningsførerhonorar og evt. andre fellesutgifter.

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) 512 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 902 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 907 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 18.06.2020

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 561595

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,9% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?