Til innholdet

Lys og superfin selveierleilighet med 2 soverom - Trappefri adkomst - Skjermet tarrasse med gode solforhold - Garasje

Semsbyveien 27 A
Prisantydning 2 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 67
BRA: 71 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2003
Tomtareal: 3550 m²

Lys og superfin selveierleilighet med 2 soverom - Trappefri adkomst - Skjermet tarrasse med gode solforhold - Garasje


Adresse

Semsbyveien 27 A 3170 Sem 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i solrike, rolige og barnevennlige omgivelser sentralt på Sem. Kort vei til skole, idrettsanlegg og dagligvarehandel, samt flotte tur-og rekreasjonsområder. Det er ca 7 km til Tønsberg sentrum med alle  sentrumsfasiliteter og et yrende folkeliv på sommerstid. Det er jernbanestasjon både i Tønsberg og i Stokke med enkel adkomst langs Vestfoldbanen og til Oslo. Det er også kort vei til E18 som raskt bringer deg både retning Oslo og til Torp flyplass - ypperlige for deg med en travel pendlerhverdag! For den spreke er det også sykkelsti fra Sem til Tønsberg. Sem har nylig fått sin miljøgate og nærområdet har virkelig fått seg et løft. Velkommen til Sem.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2003, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Leiligheten er beliggende i 1. etasje og inneholder:
Entré, 2 soverom, bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin, gang, kjøkken med spiseplass, stue med vedovn og utgang til usjenert markterrasse på 24 kvm, bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

Standard

Velkommen til Semsbyveien 27 A, en lys og romslig 3-roms selveierleilighet med en innholdsrik og arealeffektiv planløsning. Den sørvendte terrassen på 24 kvm er leilighetens lille ekstra - her kan man nyte deilige sommerdager samt sene høstkvelder - terrassen er delvis overbygd. Det er store og gode rom med vindusflater som slipper inn godet med naturlig lys. De store vindusflatene gir et ytterligere åpnet og luftig preg. I stuen er det en vedovn som gjør boligen ekstra lun. Leiligheten er oppgradert i nyere tid med malte overflater og tapetserte vegger. På kjøkkenet er benkeplaten utvidet/forlenget slik at du kan få en kontorplass. Det medfølger egen garasje i sameiets garasjeanlegg samt at det er egne biloppstillingsplasser på fellesarealene. Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo i en lekker og lettstelt leilighet med alt av sentrumsfunksjoner i nabolaget. Dette er også et velegnet utleieobjekt. Særdeles lave felleskostnader! Vel møtt

Oppvarming

Elektrisk oppvarmming med varmebabler i de fleste gulv. Peis for vedfyring i stuen.

Parkering

Bilen parkerer du i egen garasje i rekke samt felles biloppstillingsplasser.

Areal og eierform

Areal: 3 550 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Ideell andel av felles tomt. Fellesområdet er pent opparbeidet med trivelig lekeplass. På lekeplassen er det huskestativ, sandkasse og gynge til stor glede for områdets yngre beboere. Egen plen utenfor leiligheten hvor man har plass til trampoline om det er et behov. Flott beplantning utenfor inngangen med diverse planter som blomstrer i tur og orden. Asfaltert parkeringsplass og internveier.

Eier

Hanne K Forness Kvendbø

Vei, vann og avløp

Adkomst fra offentlig vei og via privat adkomstvei. Offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område avsatt i kommuneplan (03.02.2016) til boligbebyggelse.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 02.01.2004. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Semsbyveien 23-27
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 390 000,- / Fellesutgifter: 600,- pr. mnd Dekker brøyting, strøm til garasjene og utvendig forsikring.

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 68 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 458 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 15.11.2018 Ligningsverdi : 338 894,- Sekundær ligningsverdi : 2 044 462,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 167 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 390 000,-) (Kr.35 850)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Hvitevarer medfølger ikke i handelen. Selger opplyser om at en avtale om hvitevarer på kjøkkenet kan avtales.
Sameiet vurderer å male fasadene i 2019, men det er ikke besluttet om eller hvordan det skal løses.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?