Til innholdet

Lys og pen leilighet på bakkeplan med 2 soverom, garasje og vestvendt uteplass.

Bjønner`n 21 A
Prisantydning 875 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 85
BRA: 89 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2007
Tomtareal: 0 m²

Dokumenter

Lys og pen leilighet på bakkeplan med 2 soverom, garasje og vestvendt uteplass.


Finn.no: Lokalområde

Ringshaug - Brekkelia

Adresse

Bjønner`n 21 A 3153 Tolvsrød

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje med trapperfri adkomst og inneholder følgende:

Entrè/gang, 2 soverom, kjøkken, stue, bad/vaskerom og bod.

I tillegg tilhører det en utvendig bod på 5 kvm. beliggende rett ved inngangsdøren til leiligheten.
Tilhørende garasje på 17 kvm. med automatisk portåpner.

Standard

Velkommen til Rønninglia 21A. Dette er en lys og romslig leilighet på bakkeplan med en normalt god standard. Det er parkett på gulvene og ellers lysmalte vegger og tak.

Oppholdsrommene er romslige og det er muligheter for flere ulike møbleringsalternativer. Fra stua er det utgang til en koselig, usjenert og delvis overbygget uteplass med svært gode solforhold. Her er det også utvendig belysning og stikkontakt.

Det er 2 romslige soverom i boligen og begge har garderobeskap.

Kjøkkenrommet er svært romslig og det er plass til kjøkkenbord. Kjøkkeninnredningen er innholdsrik med god plass i over- og underskap samt i diverse skuffer. Benkeplassen er god og det er godt med arbeidsbelysning. Det er fliser på veggen mellom benkeplater og overskap.
Selger tar med seg hvitevarene.

Badet er smakfullt med tidløse fliser på gulv og vegger. Her finner man wc, bidè og dusjkabinett. Det er godt med plass i baderomsinnredningen med bl.a. 3 underskap. I tillegg finner man et romslig vegghengt skap med 3 dører.
Vasken en helstøpt i benkeplata. Speil med overlys og varme i gulvet.
Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Ventilasjonsanlegg for bad/vaskerom er tilknyttet og styrt fra kjøkkenventilator.

Av lagringsplass er det innvendig bod hvor du også finner sikringsskap og sentralstøvsuger. Rett på utsiden av inngangsdøren er uteboden lokalisert. Det er heller ikke lange avstanden til garasjen.

Diverse teknisk
*Sentralstøvsuger
*El-anlegg med automatsikringer
*Varmepumpe, Daikin fra 2016.
*Tv fra Canal Digital.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et trivelig, pent opparbeidet boligområde på Nordre Ringshaug/Brekke, ca. 6 km fra Tønsberg sentrum. Kort avstand til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Fra eiendommen er det kort vei til øvrige tur- og rekreasjonsområder, barnehage, barneskole samt ungdomsskole på Ringshaug. Diverse grøntlunger i umiddelbar nærhet til leiligheten. Leiligheten ligger i 1. etasje og har egen liten hage med flott vestvendt terrasse.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du mot Kilen og i retning Åsgårdstrand. Kjør rett fram i lyskrysset på Presterød og rett fram i rundkjøringene på Olsrød og Gauterød. Ta til høyre etter Ilebrekket inn Rønningveien for å ta 2. til høyre etter ca. 300 meter inn Bjønner`n. Følg veien til du kommer til leiligheten merket med tilsalgs skilt fra Z-Eiendom. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Type, eierform og byggeår

Leilighet i borettslag. Oppført i 2007.

Bygninger og byggemåte

Boligen er fundamentert på støpte såler i betong/støpt ringmur. Støpt plate på mark. Isolert. Drenering til kultet masse. Drensledninger.
Yttervegger i tre bindingsverk. Isolert . Vindsperre av papp eller plater. Liggende malt dobbelfals kledning. Hjørnekasser, standard belistning dører og vinduer. Innkledde gesimser og takutstikk.

For ytterligere informasjon om bygningen og byggemåte henvises til tilstandsrapporten utarbeidet av Takstmann Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

I tillegg er det utvendig bod på 5 kvm. og garasje på 17 kvm.

Oppvarming

*varmepumpe i stua av type Daikin fra 2016.
*Vedovn i stua.
*Varme i gulvet på badet.
*Ellers vanlig elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Tilhørende garasjeplass i felles rekke som følger andel og er inkludert i felleskostnader. Borettslaget har 29 p-plasser ute.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Opparbeidet fellestomt som er pent beplantet. Gress og hekk på utsiden av terrassen. Asfaltert adkomst til boligen og asfaltert adkomst til garasjer. Asfaltert fellesparkering/gjesteparkering.

Eier

Mette Eikeland

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen ligger i regulert område med plannavn Basbergrønningen nord (13.3.1996), med reguleringsformål boliger.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 15.11.2007. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Brekkejordet, Orgnr.: 988130753
Andelsnr.: 11
Andel fellesgjeld: 1314000, Andel fellesformue: 41992

Borettslagets totale lån og vilkår:

Lånenr. HUS601-11499894
Type lån: Annuitet
Restsaldo: 20.769.861,-
Rest. løpetid: 19 år, 3 mnd.
Ant. term. pr. år: 2
Rente: 3,17%, fast.

Lånenr: 2DNB-12114028108
Type lån: Annuitet
Restsaldo: 4.562.503,-
Rest. løpetid: 19 år, 3 mnd.
Anr. term. pr. år: 4
Rente: 2,85%, flytende.

Borettslaget består av 24 leiligheter. Brekkejordet borettslag er registrert i foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnr. 988 130 753, og ligger i Tønsberg kommune.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten forhåndsutlyses av megler. Se informasjon på www.obos.no.

Prisantydning

875 000,- / Felleskostnader: 10 416,- Renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, Canan Digital, garasje, ytre vedlikehold, bygningsforsikring, forretningsførerhonorar m.m.

Beregnet totalkostnad

875 000,- (Prisantydning) 1 314 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 189 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 556,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsretten) -------------------------------------------------------- 11 688,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 200 688,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 31.10.2018

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Markedspakke (Kr.10 950)
Kommunale opplysninger (Kr.2 970)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 189 000,-) (Kr.35 024)
Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875)
Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100)
Annonsering i avis avtales med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?