Til innholdet

Solvang; Lys og moderne leilighet med 2 soverom | ydelig utsikt og sen kveldssol | Meget attraktiv beliggenhet

Trudvangveien 28 A
Prisantydning 2 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 66
BRA: 66 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1959
Tomtareal: 7339 m²

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg - Solvang

Adresse

Trudvangveien 28 A 3117 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et stille og attraktivt boligområde uten gjennomgangstrafikk på Solvang, ca. 1,5 km fra Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, Kilen handelspark, samt et godt utvalg av butikker i og rundt Heimdal/Trudvang. Du har også kort vei til Evo treningssenter med lange åpningstider. Eiendommen har gangavstand til bl.a. Byskogen barne- og ungdomsskole. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, og det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i kommunen. Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny og Rema. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Kilen Handelspark i nærheten. Tønsberg sentrum har gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Farmandstredet ligger i sentrum, og har godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret. Tønsberg stadion ligger i gangavstand og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen, sommer som vinter. Det er lysløype på ca. 3 km og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, ca. 20 minutter fra boligen, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Tønsberg sentrum er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, i tillegg til et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det er videre kort avstand til kino, bibliotek, svømmehall og flere idrettsanlegg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Severin Kjærs vei/Gyldenløves gate og ligger drøye 100 m fra  boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden med tog til Oslo S er ca. 1 time og 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til sentrum, ca. 20 min til Horten, ca. 20 min til Tjøme, ca. 25 min til Sandefjord og ca. 45 min til Drammen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1959, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Lavblokk med 4 etasjer i tillegg til kjeller.
Bygningen er oppført i mur og tre. Det bemerkes spesielt at dette er en forenklet boligsalgsrapport hvor det kun gjøres vurderinger inne i leiligheten. Det er ikke vurdert fellesarealer, loft, takkonstruksjoner, verandaer, kjellere, utvendig konstruksjoner, boder, opparbeidelser og annen bebyggelse. For ytterligere informasjon, se vedlagte boligsalgsrapport.

Leiligheten ligger i byggets 2. etg og inneholder gang/entré, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Det følger med 3 bolder til leiligheten.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

Standard

Leiligheten ligger i byggets 2. etg. med flott utsikt og svært gode solforhold. Leiligheten har en god planløsning, og er pusset opp i 2015 og i 2019.
STUE: Fra den romslige stuen er det utgang til stor og solrik balkong med flott utsikt mot Slottsfjellet. Det er parkettlaminat på stuegulvet, tapet på veggene og malt himling. Downlights i himlingen.
KJØKKEN: Kjøkkenet er fra 2015 og er spesialtilplasset. Alle integrerte hvitevarer følger med i handelen, samt frittstående kjøleskap. Frittstående fryseskap følger ikke med. Her er det enstavs parkettlaminat på gulv, fliser på vegger, og malt himling.
BAD: Badet inneholder dusjkabinett, wc på vegg, og vask på vegg. Badet er også renovert/oppusset i 2015, og det er fliser på gulv og vegger, og malt himling. Her er det plass for vaskemaskin og tørketrommel.
SOVEROM: Begge soverom har garderober. Det er parkettlaminat på gulvene, tapet på vegger, og malt himling.

Boligblokk som er bygget rundt 1959. Leiligheten ligger i det fjerde halvplanet (2. etg.) i blokka. Det er gjort en del oppgraderinger siste årene. Dette gjelder bad, kjøkken, en del vinduer, verandadør, noe på el-anlegget, innvendige overflater og bereder som er fra 2007. Som det fremkommer i tilstandsrapporten, er det registrert enkelte symtomer på avvik fra normal tilstand. Men stort sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte avvik og bemerkninger gir leiligheten et normalt godt inntrykk i forhold til alder.
Se forøvrig boligsalgsrapport avholdt av takstmann og eiendomsøkonom Jan-Erik Rossavik.
Ved spørsmål av byggeteknisk art, kan han kontaktes på tlf.nr 930 09 950.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg med felles fyrkjele i kjeller som er tilkoblet fjernvarmeanlegg. Veggmonterte radiatorer i stue, kjøkken og soverom. Dette er inkludert i felleskostnadene.

Parkering

Borettslaget har 20 garasjeplasser til leie som betales utenom felleskostnader. Disse må søkes om til styret, og man blir satt på venteliste. Det er pt. kort venteliste på garasje. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på biloppstillingsplass.

Areal og eierform

Areal: 7 339 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2057, Festetiden er 100 år. Festeavgiften er en del av felleskostnaden

Fellesareal og hage

Andel av 7.344 kvm felles festetomt. Utearealet er pent beplantet med gressplen, prydbusker og trær. Asfaltert innkjørsel/gårdsplass. Det er mulig å drifte/bruke en grønnsakshage på borettslagets tomt. Ved ønske om dette kan styret konfereres - dette er kostnadsfritt. Tomtens store plenarealer er barnevennlige og solrike. Stell/brøyting av utearealene er inkludert i fellesutgiftene.

Tomten er festet av Tønsberg kommune.
Festetiden er 100 år, regnet fra 01.10.1957.
Reguleres hvert 25. år, neste gang i 2032 etter gjeldende tomtepriser.
Tomten kan innløses av borettslaget ved søknad til kommunen.
Festeavgift er kr. 72.150,- pr. år for hele borettslaget, og er en del av felleskostnaden til leilighetene.

Eier

Daniela Marie Karlsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.10.1958. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Solvang Borettslag, Orgnr.: 953174588 Andelsnr.: 34 Andel fellesgjeld: 307331
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 290 000,- / Felleskostnader: 5 181,- pr. mnd Dekker Kabel-tv og bredbånd, varmt vann, komm. avgifter, felles byggforsikring, renter og avdrag på fellesgjeld, drift- og vedlikeholdskostnader, avsetning til vedlikehold, strøm til fellesområder, div honorarer, festeavgift mm.

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) 307 331,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 597 331,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 12 557,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 609 888,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 10.02.2020

Kommunale avgifter

Inkl i fellesutgiftene

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon  (Kr.35 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?