Til innholdet

Lys og meget tiltalende eierleilighet i 1. etg. med 2 sov. og alt på en flate. Hyggelig hagedel med steinlagt terrasse

Torødveien 83A
Prisantydning 2 290 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 71
BRA: 76 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2009
Tomtareal: 4113 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 16. februar Kl 13.45 - 14.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Torød

Adresse

Torødveien 83A 3135 Torød 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua til Nøtterøy og rett frem i Rundkjøringen. Følg så veien og hold til venstre i lyskrysset før Teie torv. Følg denne veien et godt stykke og ta så til høyre mot Torød. Følg veien til leiligheten kommer på høyre hånd.

Boligen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisning,

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i et stille og rolig boligområde med gode solforhold og pent utsyn til omkringliggende omgivelser. I dette barnevennlige og hyggelige området er virkelig alt lagt til rette for et sted å trives enten man er ung eller gammel.

Torød er kjent for sitt engasjerende nærmiljø, og innenfor svært kort avstand har du bl.a. dagligvareforretning, bussholdeplass med direktebuss til Tønsberg sentrum, idrettsanlegg/områdets lekeplasser, Torød barneskole, barnehager med mer. I nærmiljøet er det også en mindre slalombakke,
skøytebane og ikke minst lysløype.

Flotte tur- og rekreasjonsområder rett utenfor boligen. Man har direkte gangadkomst til flotte kyststier mot bl.a. Årøysund. Fra huset er det også en kort spasertur til stor familiestrand (Torødstranda) i tillegg til en rekke øvrige mindre badeplasser i nærmiljøet. Sykkelstien som går fra Torødveien er faktisk etablert sammenhengende hele veien inn til Tønsberg sentrum.

Se også vedlagte nabolagsprofil for områdets fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2009

Bygninger og byggemåte

Boligen er fundamentert på løse masser av stein og grus. Grunnforholda ansees som stabile. Isolert og armert ringmur fylt med betong over lastbærende isolasjon. Yttervegger er isolert bindingsverk, kledd utvendig med liggende trepanel.

Innvendige gulvoverflater består av keramiske fliser på bad, kjøkken, vindfang og Sportsbod, samt laminat i øvrige rom. Veggoverflater av keramiske fliser på bad, malt gips på 2 soverom og MDF smartpanel i øvrige rom. Himlinger av malt gips.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

BRA: 76 kvm.
1.Etasje 76 kvm.: Vindfang, Gang, Kjøkken, Stue, Bad, 2 Soverom, bod og sportsbod.

Møblering / utstyr

Fibernett fra Telenor.

Standard

Lys og meget innbydende selveierleilighet i første etasje med alt på ett plan. Det er en gjennomgående god standard med tidsriktige fargevalg og god planløsning. Her kan man flytte rett inn!

Man kommer inn i en romslig og lys gang med flislagt gulv, gulvvarme og garderobeskap med lys. Videre har man et delikat og pent kjøkken med lyse overflater og praktiske løsninger. Kjøkkenet er fra Sigdal med rikelig skap- og benkeplass. Meget praktisk halvøy med kombinert skaper og barløsning. Det er nye fliser mellom benk og overskaper i 2017 og satt opp god belysning ned mot kjøkkenbenk. Kjøkkenet inneholder integrerte hvitevarer som platetopp og stekeovn, samt kombiskap kjøl/frys, ventilator og oppvaskmaskin. Stuen i leiligheten har en god romløsning med flere innredningsmuligheter hvor man har mulighet for både spisestue og tv-stue med plass til "hele" familien. Store vindusflater ut mot hagen gir rikelig med naturlig lys og pent utsyn. Stuen er lys og luftig med tiltalende fargevalg.

Badet i leiligheten er særdeles delikat med flislagte overflater, varmekabler i gulvet og tidsriktig innredning. Badet inneholder kabinett med dusj og badekar (2017), baderomsinnredning med dobbel servant, vegghent toalett (2017), tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. Videre har man en praktisk bod med plassbygget hyller i 2017 og som også idag benyttes som kontor. Hovedsoverommet er særdeles flott med stilige fargevalg og moderne innredning, samt garderobeskap med speildører og lys. Soverom nr. 2 er lyst og pent med skyvedørsgarderobe.

Alt i alt en meget flott og tiltalende leilighet med stor hagedel og steinlagt terrasse. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen har gulvarme i stue, kjøkken, gang og Bad. Panelovner i øvrige rom.

Parkering

Leiligheten har tilhørende 2 stk. biloppstillingsplasser. Forøvrig parkering på gjesteplasser eller etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 4 113 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Felles selveiertomt i sameiet på 4114 kvm. hvor eier av denne seksjonen disponerer tomt mot vest i bygningens kortende, samt uteplass frem til stenbed i syd iht vedtekter med tilhørende utenomhusplan. Det er i 2016 satt opp ny hekk og gjerde rundt hagedelen.

Tomten består av et tilnærmet flatt jordareal opparbeidet med plen og beplantning. Gårdsplass og innkjørsel er asfaltert. Platting med belegningstein. Plattingen er overbygget og er på ca 37.5 m2.

Pent opparbeidet fellesområde med lekeplass, gressplen for diverse aktiviteter sittegrupper, m.m.

Opplyst at hver seksjon vedlikeholder sin del også utvendig.

Eier

Alexander Robert Dimmock Christel Dimmock

Vei, vann og avløp

Eiendommen har offentlig vann og avløp, samt adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse og Gang/sykkelvei, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i uregulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Midtåsgrenda (ID 722 313) med formål boliger, vedtatt den 22.06.2005.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Servitutter / Rettigheter
Andel i realsameie:
Tgl. 09.09.2014 Dagboknr. 760715
OPPRETTELSE AV REALSAMEIE
DENNE MATRIKKELENHETEN HAR ANDEL I:
0722 / 67 / 54 / / IDEELL: 1 / 40

Servitutter i grunn:
Tgl. 05.01.2010 Dagboknr. 3166
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Tgl. 03.12.2009 Dagboknr. 926412
SEKSJONERING
Opprettet seksjoner:
Seksjon: 0722 / 67 / 56 / / 7
Formål: BOLIG
Tilleggsdel: GRUNN OG BYGNING
Sameiebrøk: 72 / 1256

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert 30.06.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Midtåsengrenda Boligsameie, Orgnr.: 99494068
Sameiet består av 16 eierseksjoner.
Dyrehold er tillatt i sameiet.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det kan forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 290 000,- / Fellesutgifter: 600,- pr. mnd Felleskostnader inkl. klipping av fellesområde, bygningsforsikring og brøyting av parkeringsplass.

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 69 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 359 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takstmesteren / Luis Rikardo Takle Takstdato : 13.01.2019

Forsikring

Codan Forsikring Polisenummer: 440286006

Kommunale avgifter

Kr. 14 623 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Pliktig medlemsskap i sameiet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 290 000,-) (Kr.37 500)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?