Til innholdet

Lys og lekker leilighet med 3 soverom - Nytt bad fra 2018 - Nydelig utsikt fra stor terrasse - Garasje

Kolbergveien 4 C
Prisantydning 2 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 91
BRA: 95 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1938
Tomtareal: 1137 m²

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY-TEIE

Adresse

Kolbergveien 4 C 3121 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og svært attraktivt område på Teie, ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Det er kort vei til barnehager, nye Teigar ungdomsskole og nye Teie barneskole. I tilknytning til skolene er det flott idrettsannlegg, fantastiske turområder med lysløype og park i blant annet Teieskogen. Det er gangavstand til Teie torv, hvor det finnes et godt utvalg av butikker, vinmonopol, bank, post i butikk, shoppingmuligheter samt flere hyggelige kafeèr og spisesteder. Fra og med Kirkeveien er det gang-/og sykkelsti og gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum. Nærhet til Nøtterøy golfbane på Borgheim som ligger 5 minutter unna med bil. Ikke langt unna finner du blant annet Rosahaugparken som også byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og med båt har du direkte tilgang til en rekke øyperler. Av den grunn er det selvsagt en rekke småbåthavner i nærmiljøet, blant annet på Rosanes og Sjølyst. Området ligger ca. 100 km fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen! Til Torp Flyplass er det 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer. Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny Teie, Rema 1000 Teie og Kiwi Vestskogen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie torv et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Eiendommen har kort gangavstand til Teie barneskole, Teigar ungdomsskole og til flere barnehager. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy videregående skole. Steinerskolen i Vestfold ligger også i området. Kommunen har både private og kommunale barnehager. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass ligger ca. 100 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Teie, 6 min til Tønsberg sentrum, 20 min til Åsgårdstrand, 30 min til Sandefjord og 45 min til Drammen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1938, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse av bebyggelsen, se vedlagt boligsalgsrapport.
Leiligheten ligger i 2. etg og inneholder gang/entré, kjøkken, nyere bad, 3 soverom, stue m/ spisestue og utgang til terrasse med sjøutsikt.
Egen bod i kjeller samt felles rom for lagring. Garasje.
Inngang til leiligheten er fra 1. etg hvor du finner en trappegang.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

Standard

Velkommen til Kolbergveien 4 C, en stor og innholdsrik leilighet som går over hele 2. etg. Leiligheten fremstår lys og tidsriktig innredet med nyere terrasse med flott sjøutsikt. Det er gjort en del oppgraderinger etter byggeåret og det kan nevnes renovert bad fra 2018, utført av fagfolk, nye vinduer i stuen og 2 av soverommene, nytt gulv i gangen og malt opp de fleste overflater. Utvendig har bygget fått ny kledning, samt at terrassen ble utvidet over tilbygget til leiligheten under. Terrassen er stor (33 kvm) og har flott rekkverk i glass. Fra terrassen får du flott sjøutsikt og her kan du nyte soloppgangen.  Kjøkkenet ble montert i 2006, malt tak i ettertid. Innredning i mørk profil utførelse, ventilator med utlufting. Komfyr og koketopp er integrert i innredningen. Romslig kjøkken med mye skap- og benkplass.

Oppvarming

Oppvarming er basert på elektrisitet med panelovner, varmekabler på bad og varmepumpe. Det er pipe i leiligheten, men ikke montert ovn.

Parkering

Leiligheten har egen garasje, samt oppstillingsplass på tomten.

Areal og eierform

Areal: 1 137 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Andel av felles solrik eiertomt. Pent opparbeidet hagetomt med plen og prydbusker. Gruset gårdsplass og hellelagt inngangsparti.

Eier

Steffan Crook

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat stikkvei fra Kolbergveien.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

2 950 000,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 82 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 032 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 04.03.2019 Ligningsverdi : 647 720,- Sekundær ligningsverdi : 2 331 790,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Kommunale avgifter

Kr. 13 400 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 950 000,-) (Kr.38 350)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?