Til innholdet

Lys og innholdsrik enebolig m/utleiedel på høytliggende 1,2 mål eiertomt m/vid utsikt og flotte solforhold. BØR SEES!

Lomveien 21
Prisantydning 5 475 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 217
BRA: 234 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1967
Tomtareal: 1201 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 29. mars Kl 00.00 - 00.00
tirsdag 31. mars Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

HUSVIK - OBERSTÅSEN

Adresse

Lomveien 21 3124 Tønsberg

Velkommen til Lomveien 21 ved sjønære Oberståsen på Husvik

Velkommen til Lomveien 21 og denne herlig beliggende eiendommen i attraktive Oberståsen på Husvik.

Den store og høytliggende tomten og ikke minst eiendommens beliggenhet tror jeg så absolutt vil begeistre deg som stiller høye krav til bosted og attraktiv beliggenhet. Eiendommen ligger høyt og frittliggende på en vestorientert åskam med vakker utsikt og ikke minst sol fra tidlig morgen til sent på kvelden i sommerhalvåret. Det er fin utsikt i retning Slottsfjellet og Tønsberg by, over vakkert naturlandskap i tillegg til noe gløtt av sjø fra både huset og tomten. Jarlsø ligger en kort spasertur fra huset. Det samme gjør områdets mangfoldige badeplasser og friluftsområder.

Boligen er oppført over to etasjeplan. Hovedplanet ligger på øverste etasjeplan med grunnflate på hele 146 kvadratmeter. Her finner man blant annet en stor stue m/flere "avdelinger", et romslig kjøkken i delvis åpen løsning med stuen, tre romslige soverom (et med garderoberom), baderom og TV-stue/lekerom. 1. etasjen byr blant annet på en diger og lys hall, vaskerom og godt med bod-/lagringsplass. I samme etasje er det en godkjent generasjonsleilighet med egen inngang som gir leieinntekter dersom ønskelig. Denne leiligheten har en usjenert og gunstig plassering lengst vekk fra hoveddelen av huset.

Tomten på 1,2 mål er selveiet og består i stor utstrekning av fjell-/naturtomt. På øverste nivå, mot sydvest, finner du et fantastisk stort terrassearrangement.
Familiens kjøretøy plasserer du både i garasje og på gårdsplass ved eiendommens oppkjørsel.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning!

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

º Beliggende i Oberståsen på attraktive Husvik
º Høytliggende og svært lys tomt med vid og flott utsikt fra boligen og tomten
º Sydvestorientert hjørnetomt på 1,2 mål
º I all vesentlighet fjell-/naturtomt m/innslag av hage gjør tomten lettstelt
º Ypperlige solforhold hvor man kan nyte solen til langt ut på kvelden i sommerhalvåret
º Suverent familiehus med god plass
º Generasjons-/utleieleilighet i 1. etasje som er svært usjenert plassert m/egen inngang
º Imponerende store terrasser øverst på eiendommen
º Utendørs jacuzzi fra 2011 medfølger ifm. det store terrassearrangementet
º Stor stue med flere "avdelinger" og dobbelfløyet terrassedør mot sydvest og flott utsikt
º Ekstra "TV-rom/allrom i forbindelse med soveromsavdeling
º Romslige og lyse soverom
º Stort "master bedroom" m/imponerende stort garderoberom
º Romslig og innbydende kjøkken med masse skapplass og flott utsikt
º Meget stor og åpen hall tar deg og dine gjester imot på en flott måte!
º Garasje
º Kort gangavstand til sjøen
º Flere bryggeanlegg og badeplasser innen kort gangavstand
º Eiendommen sogner til velrenommerte Husvik barneskole (gangavstand)
º En herlig beliggenhet som må oppleves - ta kontakt for visning!

Nærområdet og beliggenhet

Lomveien 21 ligger høyt og luftig til på attraktive og barnevennlige Oberståsen ved Husvik.

Dette populære boligområdet er særskilt kjent for sin nærhet til sjøen med en rekke badeplasser, friområder og bryggeanlegg. I tillegg er det nærhet til skoler, barnehager og en rekke servicetilbud. Det er også nærhet til flotte tur- og friluftsområder både langs sjøen og blant annet gjennom skogen fra Nes mot Søndre Slagen kirke og Slagenhallen, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Det er kort gangavstand til Jarlsø med blant annet spisested, Joker nærbutikk, treningssenter, småbåthavn og flott sandstrand. Det er også kort vei til badeplass på Rødstein og ikke minst til familiebadestrand på Klopp. Vestfold sin største småbåthavn på Vallø "Surka" ligger en kort kjøretur fra Lomveien 21. Fra småbåthavnene i området føres du rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården.

Dagligvarehandelen kan også blant annet utføres ved Meny på Tolvsrød, Kiwi på Råel og Rema 1000 på Olsrød park som er blant de nærmeste. Olsrød park byr for øvrig også på en rekke andre fasiliteter som Level treningssenter, apotek, bank, legesenter med mer. Det er også kort vei til Tolvsrødsenteret med et variert utvalg av butikker.

Oberståsen ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nyere tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har firefelts motorvei hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Narverød Park til Oslo gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Nærmeste holdeplass er "Aldershvile" langs Husvikveien som ligger i 4-5 minutters gangavstand. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1967. Huset er påbygget i 1976.

Boligens innhold

Hjemmets hovedetasje på øverste etasjeplan flukter mot syd til tomteterrenget. Denne etasjen har en grunnflate på hele ca. 146 m². 1. etasjen består av sokkeletasje hvor gulvarealet i de innredede rommene i all vesentlighet flukter med terrenget.

Huset har følgende inndeling og innhold:

1. ETASJE:
Meget stor, lys og innholdsrik HALL med oppgang til 2. etasje.
GANG med garderobeskap.
VASKEROM med diverse innredning og god lagringsplass.
BOD med veggluke til krypkjeller samt stort LAGRINGSROM i kjellerdel med varierende takhøyde og diverse medfølgende lagringshyller.

2. ETASJE (HOVEDETASJE):
Romslig VINKELSTUE med flere naturlige soner og utgang i syd til tomteterrenget og et digert, solfylt terrassearrangement.
Fint plassert KJØKKEN i sammenheng med stuesonen hvor det bys på både god plass til spisebord og rikelig med kjøkkeninnredning.
Lys og bred GANG med trappegang til 1. etasje.
BADEROM med blant annet dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning.
Flerbruksvennlig ALLROM som gjennomgangsrom som passer ypperlig til f.eks. lekerom, liten TV-stue eller kontor.
3 SOVEROM hvorav blant annet et meget stort "master bedroom" med innholdsrikt GARDEROBEROM.

HYBEL-/GENERASJONSLEILIGHET - 1. ETASJE:
Denne delen av huset er generasjonsleilighet etablert ca. 1976 med egen, overbygget inngang på nordsiden av 1. etasjen. Inneholder KJØKKEN med spiseplass, STUE med utgang til hagen mot syd, SOVEALKOVE og BADEROM med blant annet dusj, toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin.

LOFT:
Boligen har delvis gulvet lagringsloft med praktisk tilkomst via fasttrapp i innebygget trappegang i 2. etasje. Denne lukkede trappegangen er plassert i samme rom som har nedgang fra 2. etasje til 1. etasje.

GARASJE:
Terrengplassert garasje på ca. BTA/BRA 20/18 m² oppført i mur m/overliggende terrasse. Garasjen er ytterligere beskrevet i punktet "parkering".

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det anmerkes her at vaskerom og bodrom i sokkeletasje er anført som "ikke utgravd kjeller" i opprinnelige bygningstegninger. For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Eiendommens uteplasser

Tomten er romslig og ikke minst solfylt og dette gjenspeiler seg i eiendommens store og flotte uteplasser.

Terrassen ut for stue mot syd har massevis av plass hvor man kan invitere til store familie-/venneselskap på et i alt ca. 110 m² terrasseareal. Her ligger man høyt og flott og nyter solen til sent ut på kvelden da ytterste delen har en gunstig, vestvendt plassering. Hovedterrassen er bygget med gulv av stålprofiler forankret i grunnmur. Denne terrassedelen på ca. 49 m² har impregnerte terrassebord lagt direkte på stålplatene og mot terrenget mot syd. Sydsiden består videre av en terrassedel på ca. 28 m² av støpt dekke med fliser og terrasse av impregnerte materialer bygget delvis på terrenget og støpt plate på ca. 34 m². Uteplassen med skiferfliser har i stor utstrekning overdekning av takoverbygg som gir god skjerming. Utendørs jacuzzi med oppvarming- og boblebad medfølger i tilknytning til terrassearrangemenet mot syd. 

Ut for hovedsoverommet i 2. etasje finner man en utkraget balkong  på ca. 5 m² bygget av impregnerte materialer og trerekkverk.

På nordvestsiden av huset er det en naturlig uteplass på ca. 26 m² etablert på taket over garasje. Uteplassen med murdekke er omkranset av rekkverk i tre.

Standard

Beskrivelse av hjemmets ulike rom beskrives blant annet som følger:

Kjøkkenet - et stort og lyst rom med ny innredning fra 2006:
Kjøkkenet har en sentral plassering i huset. Særskilt for rommet er de store vindusflatene mot både vest og nord hvor vid utsikt dominerer inntrykket sammen med "høydefølelsen" mot vest som er imponerende.
Den doble glassdøren mot stuens kanskje naturlige plassering av hjemmets spisestueavdeling gir huset en flott, åpen løsning mot denne delen av stuearrangementet. Kjøkkenet har for øvrig også inngang fra den vide trappegangen i etasjen. Åpningen mot stuen gir også kjøkkenet et flott lysinnslipp fra syd. Innfelte downlights i malt gipshimling gir godt med lys når mørket faller på! Legg også merke til detaljer som overhengt lyslist over vinduet mot vest.  Det er for øvrig fliser mellom benk og overskap og lysarmatur under overskap gir belysning benkeplatene flere steder.
Kjøkkeninnredningen er ny fra 2006 med klassiske og tidløse eikedører i "rillemønster". Innredningen byr godt med benke-/arbeidsplass i tillegg til en god variasjon av både underskap, høyskap og overskap. Underskapene har en kombinasjon av kolonialskuffer og slagdører. Overskapene er ført helt opp til himlingen og har rikelig innslag av vitrineløsning m/integrert belysning (glassfronter). Legg også merke til den innfelte vinhyllen i et av overskapene. Oppvaskkummen fra 2015 (komposittvask fra Intra) er nedfelt i en solid heltre benkeplate på "vestsiden" i rommet. På motsatt side er det benkeplate av sort granitt i "stekesonen".
Kjøkkenet har for øvrig flislagt gulv og malt tapet på vegger.

Alt av hvitevarer medfølger:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Gasskomfyr (4-bluss) integrert i granittbenkeplate (gassbeholder i underskap)
* Stekeovn i høyskap
* Helintegrert kjøleskap
* Skjult og uttrekkbar kjøkkenventilator

Den store og lyse vinkelstuen med peis og utgang til terrasse/hage:
Hjemmet byr på en stor, møbleringsvennlig og flott stueløsning med plass til flere møbelgrupper. Også her er det flott og høytliggende utsikt som gir  en flott atmosfære til rommet. Stuen domineres av masse lys, god romfølelse og ikke minst massevis av vindusflater mot tre sider; vest, syd og øst som gir flott lysinnfall hele dagen. Rommet har også flott nærkontakt med hagen og den store uteplassen på sydvestsiden av huset. Denne nås via. adkomst fra dobbeltfløyet verandadør. Den direkte tilkomsten til terrassen gjør også at den store uteplassen nærmest blir en "ekstra stue" i sommerhalvåret.
Det er god plass til flere "avdelinger", og skillevegg i en mindre del av rommet lager "lune soner" tross rommets rause størrelse. Det er plass til stort spisestuelangbord nærmest den doble glassdøren inn til kjøkkenet hvor man kan samle familie og venner til hyggelig samvær. Åpnes glassdørene, kan bordet fint forlenges inn i kjøkkkendelen dersom man vil ha plass til ekstra store selskap.
Sentralt plassert står den koselige peisen med innsatsovn fra Jøtul, og ut for denne dannes et koselig samlingspunkt på mørke vinterkvelder. Plassbygget bokhyllesystem er pent tilpasset rommet og medfølger. Stuen har beiset/fargebehandlet parkettgulv. På vegger der det en variasjon av malt tapet, malt murstein og malte paneler.

Baderommet med fin plassering i hovedetasjen:
Baderommet har en praktisk plassering i området mellom stue-/kjøkkensone og hjemmets soveromsavdeling. Rommet er oppusset/renovert i 1999, mens innredning og utstyr i det vesentlige er fra 2007. Oppusset med klassiske fliser på gulv og vegger, og det er varmekabler i gulvet. Vinduer mot nord gir lysinnslipp i form av dagslys, mens 5 stk. innfelte downlights i malt gipshimling gir god belysning for øvrig til rommet.
Innredet med dusjhjørne med glidedører av herdet glass og veggmontert toalett med skjult sisterne. Rommet er videre innredet med moderne skapinnredning med overliggende heltre benkeplate med nedfelt servant. Legg også merke til det innbygde veggspeilet over servanten!

Husets inngangsparti og romslige hall med garderobeplass:
Hovedinngangen til huset ligger på vestre siden, praktisk plassert nærmest gårdplass og boligens garasje. Den store og brede hallen med trappoppgang til hovedetasjen har svært godt med plass for garderobeskap, anheng og lignende. Det er i dag plassbygget garderobeskap på hver side av åpen anhengsnisje som gir god plass for ytterklær. Rommet er såpass stort at her har man også plass til f.eks. arbeidsbord eller lignende. Ut mot det store vinduet i vest er det ypperlige muligheter til å ha avlastningsmøbler dersom ønskelig. Legg merke til de store og dype vindusflatene både mot vest og nord som gir suverent lysinnslipp. Vannbåren gulvvarme gir god varme til de praktiske gulvflisene. Det er for øvrig malt trepanel på vegger og hvitmalt himling med slette flater.

De tre soverommene og garderoberommet i 2. etasje:
Soverommene ligger samlet i husets sove-/baderomssone. Et av soverommene har inngang fra den brede mellomgangen, mens de to øvrige har inngang fra det flerbruksvennlige allrommet. Husets vinkelløsning gjør at rommene skjermes fra hovedoppholdssonenene i hjemmet. Plasseringen gir også enkel tilkomst til baderommet. av soverommene ligger skjermet mot vest.
Hovedsoverommet ligger innerst i soveromsavdelingen og har østvendt vindu i tillegg til verandadør ut til balkongen i samme himmelretning, blant annet mot Jarlsø. Dette er et romslig rom med god plass og ikke minst god garderobeplass. Det medfølger frittstående garderobeskap med masse god oppbevaringsplass og innredning med blant annet både hengeanordninger, kurvsystem og hyller. Skapet har 6 slagdører i hvit høyglans og underliggende skuffer under hver av disse. Her er det parkettlaminat på gulv, malte veggplater og tak-ess i himling.
Garderoberommet har inngang direkte fra hovedsoverommet og er nærmest et oppholdsrom i seg selv men sin arealgenerøse størrelse. I tillegg er det et stort, nordvendt vindu som slipper inn dagslys. All innredning i rommet medfølger, herunder diverse hengeanordninger, hyller og frittstående kommode. Dette rommet har askeparkett på gulvet, malt tapet på vegger og tak-ess i himlingen. 
Soverom 2 har også inngang fra allrommet. Rommet har vindu ut mot uteplassene i syd. Også dette rommet har god plass. Trelaminat på gulv, malt tapet på vegger og malt trepanel.
Soverom 3 har også vindu ut mot uteplassene i syd og har samme overflatebehandlinger som soverom 2.

Allrommet i 2. etasje
Dette rommet ligger innenfor soveromsavdelingen i huset og et hyggelig og flerfunksjonelt rom enten en av familiens medlemmer vil trekke seg unna hovedoppholdsonene i huset eller dersom man ønsker et eget skriverom hvor stor og små kan utføre dagens arbeidsoppgaver i ro og fred. Det er også alternativt plassmuligheter til å bruke rommet som en mindre TV-stue hvis ønskelig. Rommet har nordvendt vindu og har overflatebehandlinger med parkettlaminat på gulv, malt tapet på vegger og malte slette himlinger.

Lys og bred gang i hovedetasjen med trappenedgang til 1. etasje.
Når man kommer opp fra trappen fra hallen i 1. etasje blir man møtt av en bred og lys gang som "deler" stue-/kjøkkensonen fra sove-/baderomssonen i hovedetasjen. Også dette er et lyst og innbydende med blant annet hvitmalt tretrapp og lukket trappegang til det praktiske lagringsloftet. Under trappen til loftet er det et skap med oppbevaringsplass. Her er det eikeparkett på gulvet og hvitmalt trepanel i himlingen. Husets varmepumpe er plassert i dette rommet.

Vaskerommet i 1. etasje:
Dette er praktisk, romslig og lyst rom som i tillegg til praktisk arbeidsbenkeplate også byr på god oppbevaringsplass. Det lyse inntrykket forsterkes av det store vinduet mot vest som slipper inn massevis av dagslys. Det er god plass til garderobeskap i tillegg til sone for oppheng.
Langstrakt benkeplate av laminat med nedfelt vaskekum og plass til vaskemaskin og tørketrommel smart plassert under benkeplaten. Vaskerommet er også innredet med 4 stk. overskap og 2 stk. underskap med hvite, høyglansede dørblad. Rommet har støpt gulv og fliser, malt trepanel på vegger og malte tak-essplater i himling. Det er ikke sluk i gulvet.

GENERASJONS-/UTLEIELEILIGHET:
Denne delen av huset er usjenert plassert på nordøstsiden av boligen, godt skjermet fra hovedoppholdssonene til øvrig del av huset.
Kjøkkenet med spiseplass har godt med vinduer plassert i god høyde opp på veggen for å gi plass til spisebord under vinduene. Eldre, malt kjøkkeninnredning med både over- og underskap i tillegg til stålbenkeplate med oppvask-/skyllekum. Rommet har korkbelegg på gulvet, malt trepanel på vegger og tak-ess i himling.
Stuen er lys, har god plass og har rikelig med vindusflater både mot nord og øst som gjør oppholdsrommet både lyst og trivelig. I tillegg er det verandadør ut til tomtens østside som gir enkel tilkomst til hagen og ytterligere lysinnslipp. Rommet har eikeparkett på gulvet, malt trepanel på vegger og tak-ess i himlingen. Det er gulvvarme (varmekabler) i rommet.
Sovealkoven har etablert en delvis skjermvegg mot stuen og har vindu mot øst. Her er det eikeparkett på gulvet, malt trepanel/malt tapet på vegger og tak-ess i himlingen. Diverse vegghyller medfølger.
Baderommet er fra 1986 og innredet med sveiset vinyl belegg med oppkant mot vegg og vegger av malt trepanel/malt mur. Innredet med blant annet dusjkabinett fra 2006 (sluk under), sokkeltoalett, baderomsskap og servant. Bak dusjkabinettet er det lagt belegg på veggen. Det er også et skap med speil, lysarmatur og stikkontakt.  Badet har også opplegg vaskemaskin.

Elektrisk anlegg:
Det elektriske anlegget har tavleskap som er omgjort til automatsikringer. Anlegget er gradvis oppgradert/fornyet ved ulike anledninger, blant annet i 1986,1999 og 2006. Anlegget har 32 ampere hovedsikring, åpent og skjult el-anlegg. Egen kurs på 16 ampere til utendørs boblebad i 2011. Det er digital avlesningsmåler fra 2019. Generasjonsleiligheten har eget strømabonnement og egen strømmåler.

Øvrig om standard/installasjoner for boligen:
* Varmtvannsbereder fra 2008 av type OSO volum 200 liter.
* Innbygget rørskap med rør-i-rør system
* Ny utvendig hovedledning for vanninntak (plast) fra 2012
* Skifte av utvendig avløpsledning og kortslutning av tidligere septiktank i 2012
* Hovedstoppekran i vegg i vaskerom
* Det er innlagt fibernett hvor Viken fiber er leverandør
* Hotspring Jacuzzi er ny fra 2011
* Ytterkledning er senest malt 2017 og 2018

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 234 kvm, Bruttoareal: 250 kvm

1. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 39/56/60 m² (inkl. garasje på ca. BRA/BTA ca. 18/20 m²).
1. etasje - del med egen inngang: P-ROM/BRA/BTA ca. 41/41/44 m².
2. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 137/137/146 m². 

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom: I 2. etasje er samtlige rom inkludert i primærrommene. I 1. etasje er alle rom i del med egen inngang inkludert. I tillegg er hall, gang og rom som benyttes som vaskerom inkludert i primærrommene til hoveddelen i 1. etasje.

Boder i hoveddelen i 1. etasje har for lav takhøyde til å være målbart areal, ref. Tilstandsrapport.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Eiendommens byggemåte i korte trekk

Enebolig m/generasjonsleilighet. Boligen er oppført over to etasjeplan med tillegg av loft. Det meste av 1. etasje (sokkeletasjen) ligger over terreng.

Huset er oppført på støpte såler i betong og støpte gulv mot grunnen. Det er krypkjeller innenfor bod og under stuedel. Grunnforhold av fjell og steinmasser med drenering til kultet masse.

Yttervegger i første etasje av mur/sementblokker utvendig pusset og malt. Forøvrig vegger i tre bindingsverk som er isolert og kledd med liggende og malt Weatherboards (Vestlandskledning).

Vinduer i 2 etasje har fastkarmvinduer i stue fra 2017. Toppsvingvinduer i stue kjøkken, og 2 soverom. Øvrige vinduer er toppsving fra 1996, 1982, 1994 på bad . Vindu på kjøkken nord er fra 1976. I 1. etasje er det midthengslede vippevinduer fra 1972 med 2- lags glass Utenpåliggende sprosser, vindu i hall av type fastkarm- eldre årgang og 2 - lags glass. Sidehengslede vinduer med enkle glass med varevinduer fra byggeår. I generasjonsleilighet er det vinduer av type toppsving med 2 - lags glass. Malt utenpåliggende sprosser fra 2007. Vinduer på kjøkken og bad/vaskerom av type topphengslet og sidehengslet vinduer av enkle glass fra byggeår.

Inngangsdør med 2 -lags isolerglass, fra 2005. To-fløyet terrasse dør fra 2006 som er malt og påmontert utenpåliggende sprosser, En-fløyet terrassedør på soverom øst er fra 1992. I generasjonsleiligheten er det terrassedør fra stue fra 1976 med hevedørsløsning og 2 lags glass i vindusflater.

Etasjeskiller av trebjelkelag.

Takkonstruksjon med valmtaksløsning og undertak av rupanel, antatt med underlagspapp, lekter og sløyfer for takstein. Taket er tekket med flat betongtakstein fra byggeåret. Noen takrenner er skiftet i 1986. Mønepanner på grader og møner. Stål og sinkbeslag i gradrenner og overganger.

Ovennevnte beskrivelse er basert på utarbeidet Tilstandsrapport. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til denne rapporten utført av  Hans Holt.

Adkomst - slik finner du frem til Lomveien 21

Fra Tønsberg kjører man opp Presterødbakken og tar til høyre mot Husvik i Presterødkrysset. Ta så første til høyre og følg Husvikveien langs vannet forbi Nes. Ta deretter Terneveien til venstre, og Lomveien kommer opp på høyre hånd da eiendommen ligger som første hjørnetomt. Alternativ innkjøring ved å følge Husvikveien noe lengre og deretter ta inn Tangenveien på venstre hånd.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Boligen varmes opp av varmepumpe, elektrisitet, vedfyring og vannbåren gulvvarme.

Det er varmepumpe med luft til luft type Panasonic fra 2008. Vannbåren gulvvarme i hall hvor rørene er lagt i 2008. Varmekabler i gulv på baderommet i hovedetasjen. I stuen i hovedetasje er det vedfyrt peis med Jøtul innsatsovn tilknyttet hjemmets ett-løps mursteinspipe. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for panelovner.

I generasjonsleiligheten er det elektriske varmekabler i stuegulvet, for øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for panelovner.

Eiendommen har tidligere hatt oljebasert fyring. Tanken er murt inn inne i eget i rom i krypkjeller og er tilgjengelig for inspeksjon fra denne.

Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har den 5. november 2019 hatt seneste tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Det er kommentert i rapporten at det mangler ubrennbar plate v/pipe på loft men dette er utbedret av eier. Rapport utleveres på forespørsel.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

Parkering i egen garasje samt på tomtens gårdsplass og oppkjørsel. 

Garasjerommet er bygget i mur-/sementblokker med støpt gulv, vippeport i tre fra 2008 og vindu av fastkarm.

Areal og eierform

Areal: 1 201 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Høytliggende naturtomt med flott utsikt flere veier, særlig i vest. Tomtens størrelse er 1 201,60 m² iht. matrikkelkart og tomten er selveiet.

På sydsiden av eiendommen, åpenbarer det seg et stort, høytliggende og solfylt uteoppholdsreal hvor man kan nyte lange soldager. Husets plassering gjør at dette store uteområdet, opparbeidet med stort terrassearrangementet i kombinasjon av tredekke og flislagt dekke, oppleves som lunt og koselig.

Uteareal er hovedsakelig av naturterreng, fjellpartier og innslag av en mindre hageplan. Beplanting med en rekke busker og trær. Ved inngangen er det støpt trapp med skiferheller.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart og matrikkelkart som utgjør del av komplett salgsoppgave. Merk at nordvestre hjørne av tomtens grenselinjer ligger noe i vei på hjørnet Lomveien/Tangenveien. Det bemerkes for øvrig at høy Thujahekk på sydsiden (ut for terrasser) tilhører og ligger inne på naboeiendommen Lomveien 17 sin tomt (gbnr. 157/156), ref. situasjonkart og matrikkelkart.

Eier

Liz Iren Milton

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon/odel/boplikt

Området er i kommuneplan/kommunedelplan datert 22.05.2019 avsatt til "boligbebyggelse - nåværende".

Det er ingen reguleringsplan for området eiendommen ligger innenfor.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.
Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Opplysningene er innhentet fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for nybygg datert 20.03.1967 og ferdigattest for tilbygg med bygningsstatus "enebolig m/generasjonsleilighet" datert 20.12.1977. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 475 000,-

Beregnet totalkostnad

5 475 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 475 000,-)) -------------------------------------------------------- 149 712,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 624 712,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 1 201 342.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 4 324 830.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 20 171 kWt, et snittforbruk siste 3 år. Forbrukstallet er for boligens hovedenhet da generasjonsleiligheten har egen forbruksmåler.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 21258520

Kommunale avgifter

Kr. 20 277 pr. år

Kommunale gebyrer dekker to registrerte boenheter og er for inneværende år. Ovennevnte beløp fordeler seg på vannavgift kr. 1593,75 (hybelleilighet) og kr. 2125 (hovedenhet) tillagt 2 x kr. 686,25, avløp kr. 2770  (hybelleilighet) og kr. 3692,50 (hovedenhet) tillagt 2 x kr. 1221,25, renovasjon kr. 2893,75 for hver av enhetene og feiing kr. 493,75.

Til informasjon er det ikke installert vannmåler i huset for beregning av vann-/avløpsavgift, og ovennevnte satser der dermed Tønsberg kommune sine standardsatser. Dersom vannmåler ønskes installert, ta kontakt med kommunen for informasjon og evt. antatt besparelse ved installering av dette.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er pr. i dag ikke eiendomsskatt på denne eiendommen.

Forholdet til utleie av eiendommen

Eneboligen har i tillegg til egen hovedenhet en  generasjonsleilighet i 1. etasje. Hovedenhet og separat generasjonsleilighet kan fritt kan leies ut dersom ønskelig. Såfremt eier av eiendommen selv bebor hovedenheten som sin primærbolig, vil leieinntekter fra utleieenheten være skattefri inntekt etter dagens skatteregler. Det bemerkes at generasjonsleiligheten er innredet og tilbygget i 1976. Dette er omsøkt og godkjent av Tønsberg kommune. Det er også utstedet ferdigattest for tiltaket som bestod i utvidelse med soverom i øst i hovedetasjen (2. etasje).

Generasjonsleiligheten er pr. tiden utleid med 3 måneds oppsigelsesfrist og månedlig leiesum på kr 6 500,-. Leietaker betaler i tillegg strøm fra egen måleravleser. Leiekontrakt kan overtas hvis ønskelig såfremt avtalen ikke sies opp av leietaker. Alternativt vil selger besørge leilighetens leieforhold som opphørt og ledigstillet til avtalt overtagelsestid såfremt denne er i tråd med oppsigelses-/fraflyttingsfrist. Hvis mulig, vennligst angi ditt ønske ved inngivelse av bud på eiendommen.

Forholdet til evt. radonmåling av utleiedel

Det er et generelt krav om Radonmåling ved utleie av bolig. Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. Nåværende eier har ikke gjennomført noen radonmåling av utleiedelen. Det anbefales derfor at ny eier gjennomfører dette dersom man velger å benytte generasjonsleiligheten til utleie.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende heftelser følger av grunnboken:

1965/502458-5/91. Skjønn av 05.07.1965. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Gjelder denne registerenheten med flere
1968/502501-1/91. Bestemmelse om bebyggelse av 12.06.1968. Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:157 Bnr:181. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 3,5 m
1970/505397-1/91. Erklæring/avtale av 02.11.1970. Kommunen fraskriver seg erstatningsansvar i forbindelse med overvann fra Lomveien
1977/501005-2/91.  Bestemmelse om vannledn.  
16.02.1977. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett.

Følgende rettigheter følger av grunnboken:

1961/503206-1/91. Bestemmelse om veg av 20.09.1961. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om båt/bryggeplass. Gjelder denne eiendom med flere.
1962/502335-1/91. Best. om båt/bryggeplass av 12.07.1962. Rettighetshaver: Knr:3803, gnr:157, bnr:157. Gjelder denne registerenheten med flere.

Det bemerkes til eiendommens rettigheter at selger verken har utøvet eller undersøkt noe rundt forholdet til tinglyst bestemmelse om båt/bryggeplass, ref. "rettigheter" til eiendommen. Rettigheten følger av et tidligere tomtefesteforhold da tomten var festet på 1960-tallet. Hvorvidt denne tinglyste bestemmelser kan gi mulighet til bruk av båtplass/bryggeplass i dag har selger ingen kunnskap om. Det må således antas at det ikke medfølger noen rettighet til båtplass i dag.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 250320 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 475 000,-) (Kr.49 275) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Markeds- og informasjonspakke samt dronefoto (Kr.15 200) Oppgjørshonorar (Kr.4 875) Servitutter 3 stk utover inkluderte (Kr.516) Totalt kr. (Kr.88 061)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Tilstandsrapport

Det er gjennomført en Tilstandsrapport med befaringsdato 6/3-2020 av Byggmester/Takstmann Hans Holt som er tilknyttet Norges Takst. I denne er det blant annet anført at boligen er normalt godt bygget med normalt godt vedlikehold. Videre er det bemerket at det må påregnes vedlikehold og renovering på enkelte bygningsdeler de nærmeste år. Takstein er fra byggeår og må derav påregnes å skifte. Drenering er fra byggeår og må påregnes å fornyes. Bygningsdeler som ikke har spesifisert svekkelse, men har fått vurdering TG- 2, er vurdering
hovedsakelig ut fra alder. Det er viktig at du leser denne nøye og setter deg nøye inn i denne.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn.Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både Tilstandsrapport og Selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Dersom eiendommen ønskes overlevert med generasjonsleiligheten uten leieboer og dermed uten løpende leieforhold, bes budgiver tilpasse tidspunktet for overtagelse etter dette. Ta kontakt med megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?