Til innholdet

Lys og hyggelig 3-roms leilighet i 2. etasje med sydvendt balkong og garasjeplass i rekke.

Hjemsengveien 115
Prisantydning 1 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 66
BRA: 66 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1962
Tomtareal: 5856 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 7. november Kl 17.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy/Hjemseng.

Adresse

Hjemsengveien 115 3133 Duken 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbrua mot Nøtterøy. Hold venstre i lyskryss (Smidsrødveien) og kjør over Teie Torv og til Shellstasjonen på Hjemseng. Ta her inn til høyre og deretter første til venstre forbi Kiwi. Eiendommen ligger som en av de innerst bygningene i denne veien - Hjemsengveien 115. Leiligheten er merket med "til salgs" plakat fra Z eiendom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert boligområde på Hjemseng med solrik og landlig beliggenhet.
Dagligvareforretning, bensinstasjon, spisested og gode bussforbindelser ligger like ved eiendommen og det er gangavstand til sjøen og bademuligheter.
Nærområdet byr på attraktive plasser for både sommer- og vinteraktiviteter som for eksempel Nøtterøy båtsenter med småbåthavn, lokale badeplasser i sundet ved Nesbrygga eller ved Knarberg på Verdun eller på Ulvøtangen, NIF idrettsanlegg med fotball- og flerbruksbaner, lyslype i Nesskogen og ellers flere idylliske tur- og rekreasjonsområder. Oserød skole og flere barnehager er også å finne i nærområdet.
Det er etablert gang- og sykkelvei til Tønsberg sentrum samt til Torød.
På Torødsletta er det gode muligheter for uteaktiviteter vinterstid, da det er lyssatt skøytebane, skispor i lysløype, lyssatt liten alpinbakke med skitrekk samt akebakke til glede for liten og stor. Ellers er det også anlagt skatepark, treningsapparat, ulike tilrettelagte baner for ulike ballspill, klatrestativ med mer på sletta.
Borgheim med ungdomsskole, videregående skole, diverse forretninger, kommuneadministrasjon og 18-hulls golfbane er ca. 3 km. unna.
Ca. 4,5 km. til Teie Torv med bank, vinmonopol, bakeri, apotek, og diverse forretninger.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1962

Bygninger og byggemåte

Borettslagleilighet beliggende i 2. etasje i firemannsbolig oppført i tre på mur.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm
P-rom ca. 66 kvm. med: Bad, gang, kjøkken, stue og 2 soverom.
Felles vaskerom, to kjellerboder samt bod på loft kommer i tillegg til romfordeling og målte arealer.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Lys og hyggelig 3-roms leilighet beliggende i 2. etasje hvor bygningen utvendig er vesentlig oppgradert de senere år.
Leiligheten er malt i tidløse farger og har downlights i tak i enkelte rom som tilsammen skaper en koselig og trivelig atmosfære.
Det er rikelig med vinduer som slipper inn godt med naturlig lys og leiligheten gir et godt innrykk. Her er det bare å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe.
Foruten felles inngang og trapperom inneholder leiligheten en funksjonell løsning som passer de fleste.

Gang med heltregulv, malt panel på vegger og himlingsplater i tak.
Kjøkken med heltregulv, malte vegger og himlingsplater med downlights i tak. Nyere Ikea kjøkkeninnredning med fliser over heltre benkeplate hvor ventilator er med kanal ført ut i vegg. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap medfølger i handelen.
Stue med heltregulv, malte vegger og himlingsplater i tak. Stuen er av en god størrelse med egen spisestuedel og en nyere moderne peisovn samt utgang til stor sydvendt balkong.
Soverom 1 med heltregulv, malte vegger og himlingsplater med downlights i tak. Her er en praktisk garderobeinnredning.
Soverom 2 med med heltregulv, malte vegger og himlingsplater i tak.
Pent bad med fliser på gulv, panel og fliser på vegger. Malt panel i himling. Rommet inneholder dusjkabinett, heldekkende servant med innredning og WC. Badet oppvarmes med reflektorovn.
1 tilhørende bod på loft.
2 tilhørende boder samt felles vaskerom i kjeller.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da frittbærende bjelker, bad, overfalter innvendig bad samt innredning og garnityr for våtrom/bad, overfalter på innvendige gulver og VVS-installasjoner er kommentert eller vurdert med tilstandsgrad 2.

Oppvarming

Peisovn i stue, reflektorovn i bad og ellers elektrisk oppvarming.
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Siste feiebesøk var 24.01.2019.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS orienterer at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget i Hjemsengveien 115/117 den 29.03.2012 og at tilsynet var et visuelt tilsyn så rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
Det er utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegg hvor det konstatert følgende avvik:
Sotluke og feieluke er defekt (hengsle) gjeldende veste skorstein Hjemsengveien 115 samt manglende stengsel på sotluken gjeldende vestre skorstein Hjemsengveien 117.
Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS har ikke mottatt tilbakemelding fra Hjemseng Borettslag med fremdriftsplan på når og hvordan avvik skal rettes.
Kopi av utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegg kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Parkering

Det følger 1 garasjeplass i rekke.
Garasjeleie er inkludert i felleskostnadene.
Ellers er det er 10 felles parkeringsplasser ute.

Areal og eierform

Areal: 5 856 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har fellesarealer som er opparbeidet med gressplen og gruslagt innkjørsel/gårdsplass.
På plenen er det nylig etablert en platting til felles benyttelse av borettslagets beboere. Her sitter en usjenert med sol til sene kvelden og med utsyn mot jorder.

Eier

Martin Skifjeld Rui

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann.

Eiendommen er tilknyttet privat avløp.
Kommunen opplyser at det er septiktank på eiendommen med kommunal slamtømming.
Videre opplyser kommunen at det vil komme pålegg om tilknytning til kommunalt avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplan/kommunedelplan, vedtatt 17.06.2015, er avsatt til boligbebyggelse nåværende og LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag nåværende.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplan, vedtatt 31.01.2018, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område som i gjeldende regulering, plannavn Del av RV 309 Bruabekken - Hjemseng og planID 162, vedtatt 09.09.1981, med reguleringsformål boliger og landbruksområde.

I kommuneplanens arealdel 2015 - 2027 ligger eiendommen i område som er avsatt til boligbebyggelse nåværende og LNFR for tiltak basert på gårdens ressursgrunnlag nåværende.

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på nybygg 4-mannsbolig, datert 24.03.1966.
Det er utstedt ferdigattest på garasjerekke, datert 03.06.2019.
Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Hjemseng Borettslag, Orgnr.: 948009994 Andelsnr.: 8 Andel fellesgjeld: 352000, Andel fellesformue: 45312, Total gjeld: 2810786, Oppdatert pr: 31.12.2018 Forkjøpsrett: Ja
Til orientering så er andel fellesgjeld som er oppgitt et avrundet opp til til nærmeste hele tusen pr. 01.05.2019.

Felleskostnader kr. 4 138,- pr. måned dekker blant annet bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, Canal Digital TV og Internett (grunnpakke), garasje, honorar til styret og forretningsfører.
Kostnadene er fordelt med kapitalkostnader kr. 1 672,- og driftskostnader kr. 2 466,-.

Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Hjemseng Borettslag beatår av 8 andelsleiligheter.
Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette.

Hjemseng Borettslag har 1 lån:
Lånenr. DNB02-12134035402, restsaldo kr. 2 810 786,-, restløpetid 22 år og 5 måneder, annuitets lånetype, flytende rente 2,25% med 4 betalingsterminer pr. år.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån).

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det praktiseres rullerende vaktmesteruker på turnus mellom beboerne i Hjemseng Borettslag. Herunder ligger generelt gressklipping på angitt sted, utskifting av lyspærer, kosting og trappevask.

Det er generelt lov til å ha dyr i Hjemseng Borettslag. Men dyreholdet skal være av den art at det ikke er til sjenanse for de andre beboerene. Hunder skal til enhver tid være i bånd. Støy og andre forhold som gjør dyrehold til et sjenanseproblem vil få følger i form av pålegg om fjerning av dyret.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Be om kopi ved henvendelse til megelrs kontor. Det må kunne påregnes trappevask, dugnadsplikt samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og medlemmer tilknyttet OBOS/boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

For hver enkelt andelsbolig med OBOS som forretningsfører, blir det ved salg fastsatt en egen frist for å melde bruk av forkjøpsretten (meldefrist). Medlemmer som vil benytte forkjøpsrett, kan melde seg direkte via OBOS annonsen på www.obos.no.
Ved spørsmål om forkjøpsretten kan du henvende deg til OBOS på telefon 02333.

Prisantydning

1 750 000,- / Felleskostnader: 4 138,- pr. mnd Felleskostnader dekker blant annet bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, Canal Digital TV og Internett (grunnpakke), garasje, honorar til styret og forretningsfører med mer.

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 352 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 102 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 107 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsavgift til OBOS er kr. 500,-
Medlemskontingenten til OBOS er kr. 200,- pr. andelsleilighet for 2019.
Gebyr hos OBOS for å benytte forkjøpsrett kr. 7 187,- og vil tilkomme som omkostning for den som benytter forkjøpsrett.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 11.06.2019 Formuesverdi : 559 747,- Sekundær formuesverdi : 2 015 089,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017
Ligningsverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

IF Polisenummer: 587802

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedsføringspakke (Kr.15 995) Panteattest selger - eiendommen (Kr.387) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Tønsbergs Blad 030719 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 07.08.19 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 061119 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 102 000,-) (Kr.35 625) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører/OBOS (Kr.3 063) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.94 690)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?