Til innholdet

Lys og flott eierleilighet i 2. etg. m/gjennomgående løsning på ett plan. Sydvendt balkong. Garasje i P-hus. Sentralt!

Halfdan Wilhelmsens alle 10
Prisantydning 2 975 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 84
BRA: 84 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1985
Tomtareal: 1179 m²

Visninger

søndag 15. september Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SENTRUM/MIDTLØKKEN

Adresse

Halfdan Wilhelmsens alle 10 3116 Tønsberg 2. etasje

Velkommen til Halfdan Wilhelmsens alle 10

Velkommen til Halfdan Wilhelmsens allè 10 og denne svært sentralt beliggende eierleiligheten hvor du har alt på ett-plan. Mer sentralt kan du knapt bo med få minutter å gå til byens forretninger, jernbanestasjonen, Sykehuset i Vestfold m.m. Vis à vis ligger bl.a. Midtløkken med svømmebasseng, kafe og diverse aktiviteter.

Denne arealeffektive og delikate leiligheten byr blant annet en hyggelig entrè/gang, romslig og lys stue m/spisestueavdeling m/nyere peisovn, to soverom, kjøkken m/spiseplass, delikat og flislagt bad, toalettrom, bod/omkledningsrom og overbygget balkong solrikt plassert mot syd.

Bilen din parkerer du ved egen garasjeplass i byggets p-hus i kjelleren, og det medfølger i tillegg en romslig bod på kjellerplanet!

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om leiligheten

* Meget sentralt med få steinkast fra bla. bykjernen, jernbanestasjonen og SIV
* Romslig leilighet med 2 soverom - alt på ett plan
* Gjennomgående planløsning
* Innvendig omfattende overflateoppusset på midten av 2000 tallet
* Stor og møbleringsvennlig stue-/spisestue
* Delvis åpen og delvis lukket løsning mellom stue og kjøkken
* Koselig spiseplass ifm. kjøkkenet
* Flislagt baderom fra 2006 og separat toalettrom
* Hyggelig, sydvendt og solrik balkong m/overbygg ut for stue/kjøkken
* Nyere og varmeeffektiv peisovn i stue
* Leilighetens hovedsoverom har tilknyttet garderoberom
* Begge soverom vender mot rolig bakgård
* Bod både innvendig i leiligheten samt i bodanlegg i byggets kjeller
* Nye vinduer inkl. balkongdør i hele leiligheten i 2010
* Yttertak med glassert takstein
* Helt fornyede inngangsparti ønsker deg velkommen på en flott måte
* Egen garasjeplass i P-kjeller m/fjernstyrt port
* Lys og innbydene - her kan man flytte rett inn
* Her bor man lettvint, trygt og godt!

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen ligger supersentralt til i et hyggelig område like ved Sykehuset i Vestfold med kort avstand til Tønsberg sentrum. Her har du gangavstand til alt av byens fasiliteter som forretninger, grønne parker, slottsfjellet og bryggeområdet med diverse restauranter og cafeer.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet Meny, Kiwi, Coop Prix alle i kort gangavstand fra eiendommen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Kilen Handelspark ligger like i nærheten, samt Farmandstredet som har godt over 100 butikker og bussterminal.

"Stadioen" i Tønsberg ligger i gangavstand fra boligen, og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien.

Fra sentrum er det ca. 10 minutter med bil til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Slottsfjellet ligger i gangavstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min til Horten, 19 min til Tjøme, 22 min til Sandefjord, 46 min til Drammen og 1 time til Oslo.

Se også vedlagte nabolagsprofil som beskriver fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1985

Innhold

Leilighet i 2. etasje hvor man har alt på ett plan med funksjonell løsning. Leiligheten er smart og arealeffektivt utnyttet, og særskilt fremheves løsningen med stor og møbleringvennlig stue-/spisestue. Gjennomgående planløsning og store vindusflater mot syd gir flott lysinnfall til hovedoppholdsrommene.

Leiligheten har inndeling og ytre rom som følger:

Leilighetens indre rom:
Romslig entre og gang med garderobeoppheng.

Lys, romslig og hyggelig stue-/spisestue m/peisovn og delvis åpen løsning mot kjøkkensone.

Kjøkken med spiseplass og utgang til overbygget balkong.

2 soverom hvorav hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe og omkledningsrom/bod. 

Flislagt baderom som inneholder dusj, servant i baderomsinnredning med ekstra skap/skuffeseksjon og opplegg til vaskemaskin.

Separat toalettrom med wc og servant. Rommet har også et lite, tilknyttet kott.

Balkong:
Leiligheten har en solrik, overbygget balkong mot syd med adkomst fra slagdør på kjøkkenet. Balkongdekke av betong overdekket av impregnerte terrassebord og rekkverk av tre. Det er levegg mot naboseksjonen.

Bod utenfor leiligheten:
Praktisk, egen og avlåsbar bod for lagring på 6 m². Boden ligger i avlåst, felles bodanlegg og har en fastvegg og tre nettingvegger.

Garasjeplass i byggets parkeringskjeller:
Leiligheten har egen garasjeplass på kjellerplan i byggets p-hus som medfølger. Automatisk port holder anlegget avlåst. Åpning av garasjeport elektrisk åpner. Se for øvrig punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av garasjeplassen.

Utvendig bod tilhørende leiligheten:
I tillegg til nevnte innerbod, har medfølger bod i bygget bodanlegg. Leiligheten har bod på kjellerplanet som ligger adskilt fra p-huset. Egen inngang til bodanlegget hvor denne boden er til eksklusiv benyttelse for denne seksjon. Boden er avlåsbar.

Ytre fellesrom:
Felles, innbydende inngangsparti og gang hvor det er trapper til respektive boligetasjer via. innvendig trappehus. Ringetablå med nytt system fra utside koblet mot porttelefon innvendig i leiligheten. Ytterdøren kan "selvfølgelig" fjernåpnes fra leiligheten. Her bor du med andre ord trygt og godt!

Sameiet har en stor fellesbod hvor beboernes terrassemøbler kan lagres. Det er også fellessystem for søppelkasser, postkasser osv.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Garasjeplass i garasjekjeller er ikke illustrert i planskissen.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnadene på pt. kr. 3.000,- pr. måned dekker blant annet følgende:
* TV/Internett fra Canal digital
* Avsetting/sparing til vedlikehold og div. påkostninger
* Varmtvann til leiligheten
* Lys og strøm i fellesarealer
* Diverse vaktmestertjenster
* Strøm garasje/kjeller/ute
* Bygningsforsikring
* Løpende vedlikehold og drift
* Vederlag til forretningsfører og styre
* Snøbrøyting og gressklipping

Særskilt om felleskostnader: Kommunale avgifter (vann-avløp-renovasjon-feiing) har inntil nå vært del av fellesutgiftene og inkludert i den månedlige kostnaden på kr 3 000,-. Disse avgiftene blir fremover fakturert til hver enkelt seksjonseier. Inntil videre ønsker sameiet å opprettholde dagens beløp for fellesutgifter med tanke på ekstra sparing til vedllikehold.

Se forøvrig vedlagt budsjett fra forretningsfører i salgsoppgaven og punket sameie diverse opplysninger for mer informasjon.

Byggemåte

Eierseksjon på 2. etasjeplan bygget i 1985. Hovedkonstruksjonen i betong med yttervegger i tre bindingsverk med malt kledning. Innervegger er i betong.

Vinduer av sidehengslede losholtvinduer med 2- lags energiglass og utenpåliggende sprosser. Lydglass i vinduer mot Halfdan Wilhelmsens Allè. Samtlige vinduer ble skiftet i 2010.

Etasjeskiller i betong.

Takkonstruksjon av type saltak som er tekket med glassert tegltakstein.

For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

2. etasje: BTA/BRA/P-rom: 91/84/84 m².
Arealer for egen bod i kjeller og egen p-plass i garasjekjeller er ikke medtatt i noen av disse arealene.

Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitte primærrom, også omkledningsrom på 3 m².

Standard

Leiligheten holder god og tiltalende standard. Den bærer også preg av forsiktig bruk. Gjennomgående bruk av gode materialer og delikate fargekombinasjoner gjør eiendommen lys, klassisk og innbydende. Innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger:

Stuen m/spisestueavdeling og peisovn:
Stuen m/spisestueavdeling og peisovn er et møbleringsvennlig og romslig rom hvor du har godt med vindusflater som gjør rommet lyst og trivelig! Vinduene ligger mot syd, så her er et flott lysinnfall store deler av dagen. Her er det plass til rikelig med møbler og mange muligheter sofagrupper i kombinasjon med spisestuemøbler. Sentralt plassert i rommet står den varmeeffektive og nyere peisovnen med glassdører som gir ekstra god varme på mørke vinterkvelder. Den åpne løsningen mot spisesplassen på kjøkkenet gir ekstra god romfølelse samtidig med enkelt tilkomst til den overbygde balkongen. Eikeparkett på gulv, malte veggflater og hvitmalt himling med slette flater.

Kjøkkenet med spiseplass:
Kjøkkenet har en skjermet løsning mot stuen, men spiseplassen og utgangen til balkongen ligger i åpen løsning, så her bys det på en flott kombinasjon av åpen/lukket løsning. Både vinduet og balkongdøren gir godt med dagslys til rommet, og den utenforliggende balkongen blir nærmest som et "ekstra" rom i sommerhalvåret.
Innredningen fra Huseby har heltre eikefronter og utstyrt med både overskap og underskap. Det er belysning over benkeplatene (laminat) med strømuttak. Det medfølger eldre oppvaskmaskin fra Asko og eldre Beha komfyr med fire stekeplater. Innredninge har avsatt plass for kjøleskap i innredningens nisje. Det er installert et nyere Villeventsystem for kjøkkenventilatoren - denne gir også mekanisk avtrekk til baderommet og til toalettrommet. Kjøkkenet har for øvrig eikeparkett på gulv, malte veggflater og himling med slette flater.

Entrè og gang:
Dette rommet har godt med plass og ligger mellom leilighetens oppholdsrom og soverommene. Dør inn til stuen gir god skjerming mellom rommene. Her er det også eikeparkett på gulv, malte veggflater og himling med slette flater. Rikelig med plass for klesanheng, og det er også plass til garderobeskap hvis ønskelig.

Baderommet:
Baderommet er omfattende omgjort og oppusset i 2006, utført Andersen & Bakke i Tønsberg. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel er innredet med grå gulvfliser m/varmekabler som gir en flott kontrast til de hvite veggflisene. Himlingen består av malt gips. Baderomsinnredning med bl.a. to-dørs underskap, innbygget skap og skuff, innfliset veggspeil og godt med belysning. Lysarmatur med stikkontakt. Rommet har videre innfliset dusjnisje med god plass, og ventilasjon via ventilasjonsanlegg som styres fra kjøkkenventilatoren.

Separat toalettrom med lite kott:
Det separate toalettrommet er innredet med sokkeltoalett, veggmontert servant og overspeil. Ventilasjon også her via ventilasjonsanlegg. Rommet har belegg på gulv, malte veggflater og malt himling med slett overflate.

De to soverommene og omkledningsrom/innerbod:
Begge soverommene ligger på norsiden av bygget - svalt og skjermet mot rolig bakgård.

Leilighetens hovedsoverom med eget garderoberom/bod er det stort og godt rom hvor det i 2005 er montert 3-dørs takhøy skyvedørsgarderobe som gir masse god oppbevaringsplass. Garderoben har massevis av hengeanordninger, hyller og trådkurver som medfølger. Det er teppe på gulvet, malte veggflater og malt himling med slette flater. Omkledningsrommet innenfor hovedsoverommet har gulv med parkettlaminat, og møbel med hyller medfølger.

Det andre soverommet ligger vegg-i-vegg med hovedsoverommet og med samme overflatebehandlinger. Her medfølger garderobeskap med sidehengslede dører.

Øvrig utstyr og tekniske installasjoner:
* Felles varmtvann for alle seksjonene
* Elektrotavle med automatsikringer med unntak av hovedsikringer som skrusikringer
* Nye vinduer i hele leiligheten i 2010
* Lydglass i vinduer mot Halfdan Wilhelmsens Allè.
* Ny balkongdør fra 2010
* Inngangsdør type branndør EI-30 fra 2016.
* Kodelåssystem til leilighetens inngangsdør
* Taket er tekket med glassert tegltakstein
* Nytt porttelefonsystem fra 2018 inkl. ny felles hovedinngangsdør
* 3-speilede innerdører av tre

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad/vaskerom og vedfyring.

Felles varmtvann for alle seksjonene (inkludert i fellesutgifter).

Vedfyrt, varmeeffektiv og rentbrennende peisovn av type Vardepeis er montert i stue. Denne er tilkoblet dobbel elementpipe fra byggeåret. Det er montert stål plate under og foran ovnen.

Varmekabler på bad/vaskerom, forøvrig elektrisk oppvarming. Det medfølger kun panelovner der dette evt. er montert på visning.

Parkering

Egen garasjeplass medfølger leiligheten i byggets eget p-hus. Denne plassen ligger som en av de siste plassene på høyre side når man kjører inn den elektriske garasjeporten, merket med "nr. 11".

Strømutgifter og vedlikeholdsutgifter i parkeringshuset dekkes over seksjonens fellesutgifter.

For øvrig gateparkering etter kommunale retningslinjer.

Areal og eierform

Areal: 1 179 m². 

Eierform: Eiet fellestomt for sameiet

Tomt og hage

Andel av felles selveiertomt for sameiet.

Tomten består av et mindre grøntareal mot Halvdan Wilhelmsensalle, hellelagt bakgård/ adkomstparti med skiferlagte trapper og nedkjøring mot vest til felles garasjehall for sameierne.

Fellesområdet er videre pent beplantet med bl.a. større all trær samt noe prydbusker og blomsterbed. Avskjermet gårdsrom med betongheller og diverse grøntarealer. Asfaltert nedkjørsel til garasjekjeller.

Hele tomten disponeres av sameierne i fellesskap. I komplett salgsoppgave følger situasjonskart som viser eiendommens tomtegrenser.

Adkomst - hvordan finner du frem til eiendommen

Fra Farmandstredet; Følg Halfdan Wilhelmsens allè opp mot Sentralsykehuset i Vestfold. Eiendommen ligger på venstre side ca. 100 meter før sykehuset - inngang på baksiden av bygget (mot nord).

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Harald Otto Bjønness

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst til fylkesvei.

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Reguleringsforhold, konsesjon, odel og forholdet til boplikt

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende(bolig/allmennyttig) og gang/sykkelvei - nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område av plannavn Gang-/sykkelvei langs Halvdan Wilhelmsens alle - Kilen av 13.03.1996 med reguleringsformål boliger og frisiktsone.

Det er relaterte planer med Plannavn Heimdalsområdet datert 23.04.2014.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt og det er ikke boplikt ved boligen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som følger seksjonen:
1911/900143-1/91  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 07.02.1911 
Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1009 Bnr:335. Overført fra gnr 1009 bnr 333. Overført fra: 0704-1009/332
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1917/900370-1/91 - Erklæring/avtale tinglyst 07.08.1917 
Erkl. vedr. en tank anlagt av eierne av gnr. 1009, bnr. 333 og bnr. 335. Overført fra gnr 1009 bnr 333. Overført fra: 0704-1009/332
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1982/11727-1/91  Best. om adkomstrett tinglyst 16.09.1982 
Bestemmelse om garasje/parkering. Med flere bestemmelser
RETTIGHETSHAVER: TØNSBERG KOMMUNE. Overført fra: 0704-1009/332
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/5171-3/91  Erklæring/avtale tinglyst 20.04.1983 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 10,000
MED PRIORITET ETTER FØRSTE TGL KJØPESUM OG SENERE ETTER 90% AV LÅNETAKST
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
1983/5171-2/91  Seksjonering tinglyst 20.04.1983 - opprettet seksjoner - snr: 11.
Formål: Bolig. Sameiebrøk: 53/1000. EIENDOMMEN ER OPPDELT I 19 SEKSJONER
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 18.02.1986.

Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Halfdan Wilh.alle 6-8-10

Sameiet Halfdan Wilh. 6-8-10 alle består av tilsammen 19 selveierleiligheter sammensatt utelukkende av boligseksjoner.

Styrets formann: Henrik Østigård, tlf 476 34 484.
Leilighetens sameiebrøk: 53/1000

Det er ingen forkjøpsrett for sameierne ved omsetning av seksjoner.

Forretningsfører opplyser at det er en forventet økning av fellesgjeld/felleskostnader pga. forestående oppgraderinger. Det er ikke pt. vedtatt noen arbeider eller kostnadsbilde, men forretningsfører opplyser at det skal tas en gjennomgang av eiendommen med utvendig kledning, rør, tak m.m.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes evt. trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Evt. fellesgjeld i sameiet

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Særskilt om det å bo i et boligsameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Prisantydning

2 975 000,- / Fellesutgifter: 3 000,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

2 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 975 000,-)) 2 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 84 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 059 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kjøper skal med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før overtagelse av leiligheten.

Formuesverdi

Som primærbolig: kr. 679 412,-
Som sekundærbolig: kr. 2 445 884,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 917 kWt utfra et snitt forbruk siste 3 år. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør, er snittforbruk siste 3 år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc. Det bemerkes av leiligheten er svært begrenset benyttet i perioden det henvises til, og at et normalt energiforbruk vil ligge vesentlig høyere ved annen bruk.

Forsikring

If Polisenummer: 547459

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år

Kommunale årsgebyr: 2019 er fordelt på følgende måte (beløp oppgitt som årlig sum inkl. mva.:) Vann kr. 2704, avløp kr. 4725, renovasjon kr. 2545 og pipe/feiing kr. 489..

Utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleiedel.

Selve leiligheten kan leies ut etter skriftlig meldning til styret er gitt og godkjent ref. §5 i vedtektene. Utleier plikter å informere styret min. 1 uke før innflytting av ny leietager samt besørge for skilting av postkasse og skilt til ringeklokke slik at dette blir ensartet øvrige skilt. Se sameiets vedtekter for mer informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 975 000,-) (Kr.41 650) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger, grunnbok, servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.79 435)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Evt. ønske om rask overtagelse kan imøtekommes hvis ønskelig.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?