Til innholdet

Ny, stor, eksklusiv selveierleilighet med super beliggenhet.

Tørkoppveien 3a
Prisantydning 7 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 141
BRA: 143 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2020
Tomtareal: 0 m²

Visninger

søndag 24. mai Kl 14.45 - 15.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Adresse

Tørkoppveien 3a 3142 Vestskogen

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Den arkitekttegnede tomannsboligen ligger på Nøtterøys vestside i en stille og rolig blindgate, inntil badestrand og friområde med flott utsikt over innseilingen til Tønsberg. Det er kort avstand til flotte idrettsanlegg, Teie barneskole, Teigar ungdomsskole, videregående skoler, golfbane og skiløyper.

Tønsbergs pulserende bryggeliv ligger en fin spasertur unna, gjennom den vakre Teieskogen.

Rett utenfor stuedøra ligger et hav av muligheter for alle typer sjøaktiviteter. Er det litt surt på høsten, ligger Torp flyplass 30 minutter unna med destinasjoner til alle de flotteste solskinnsstedene i Europa.

Type, eierform og byggeår

Selveierleilighet, oppført i 2020

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje:
Felles inngangsparti med telefon/video døråpner. Herfra går man trappen eller tar heisen opp til leiligheten som inneholder:

Gang med garderoberom. Bod. 1 kontor evnt. soverom. Gjestebad med wc, håndvask, dusj og opplegg til vaskemaskin. Stort deilig kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøkkenøy med barstoler, deilig spiseplass samt utgang til vestvendt balkong. Fra balkongen kan man nyte en liten eksklusiv hagedel. Romslig stue. Lekker gjennomgående peisovn som natulig deler stue og spisestue. 3 soverom hvorav hovedsoverommet har deilig walk in closet samt eget bad/wc med badekar, dusj og håndvask. Det er utgang til terrasen fra alle 3 soverommene.

Garasje med plass til 2 biler i lengden. El-bil lader.

Stor isolert bod med opplegg til el-sykler.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 143 kvm

Standard

Leiligheten ligger i annen etasje i et lite, eksklusivt sameie. Bygget er tegnet av det prisbelønte arkitektkontoret Ola Roald. Arkitektkontoret har stått for hele prosjekteringen, alle detaljene og alt materialvalg. Alt er spesialdesignet for at du skal få en helt unik bolig som aldri noen andre kan få maken til.

Leiligheten ligger inntil et friområde - midt i en stille, rolig blindgate, nær badestrand - kun fire kilometer fra Tønsberg brygge. På terrassen er det sol fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fra stuen og terrassen er det flott utsikt over innseilingen til Tønsberg.
 
Leiligheten ligger vestvendt, inntil en fjellside, noe som gjør det ekstra lunt, godt og varmt. 

Leiligheten er super effektiv. Fra garasjen tar du heisen rett opp i leiligheten.  Her er det ingen lange, smale ganger, men åpent, lyst og luftig - akkurat slik en penthouse-leilighet skal være.

Bygget er totalt vedlikeholdsfritt, kledd med nydelig rød Canadisk Cedertre.  

Stue og kjøkken er på hele åttito kvadratmeter. I fasaden mot vest er det vinduer fra gulv til tak.

Fra alle soverom er det utgang til terrassen. På varme dager gir dette en ekstra følelse av sommer. Da er det bare å stå opp, gå rett ut på terrassen, ta et morgenbad eller nyte en kopp kaffe i fred og ro.

Kjøkkenet er lagd av møbelsnekker Torbjørn Lian. Fra kjøkkenøya er det flott sjøutsikt. Her kan du tilberede lekre matretter samtidig som du ser på alle båtene som seiler inn til Tønsberg.

Liker du å padle kajakk, er det perfekte forhold rett utenfor stuedøren.  

Leiligheten har en helt egen privat master bedroom-avdeling med walking closset-garderobe, et stort soverom og bad med både dusj, badekar og toalett. På soverommet er det gjort klart for både TV og internett. Leiligheten har også et eget gjestebad med toalett og dusj.  

Dette er en helt ny måte å leve og bo på.  Leiligheten er like stor som en villa, har beliggenheten til en fritidsbolig og er like praktisk som en penthouse-leilighet på Kaldnes brygge.  Her er det ingen gressklipping eller snømåking, samtidig som du har tilgang til alt av naturopplevelser - ørretfiske, skigåing, golf og bading.  Alt dette bare fire kilometer fra Tønsberg Brygge.  Bussen tar deg til sentrum på 8 minutter. 

Leiligheten er en del av utbyggingen i Tørkopp på Nøtterøy, som består av tre bygninger. Alle bygningene er ulike, men med lik arkitektur.  Bygningene danner til sammen et unikt boligområde bestående av tre arkitektperler. 

Fra spisestuen er det en stor skyvedør i glass som fører deg rett ut til en stor syd-/vestvendt terrasse.  Midt mellom stue og kjøkken er det montert en lekker peis i dansk design.  Peisen er plassert slik at du har flott innsyn til flammene fra både kjøkkenøya, spisestuen og stuen.
 
Farger, fliser og interiør er valgt av interiørarkitektkontoret Niark. På alle badene er det eksklusive Italienske fliser fra flise- og interiørbutikken Bella i Baglergaten i Tønsberg. Lyssettingen er moderne og spennende med mange lysskinner og spotter. Inngangsdøren er en spesialdesignet ståldør med automatisk døråpner og kamera. Det eksklusive rekkverket på terrassen er levert av Rune Andreassen. Leiligheten har en egen ladestasjon i garasjen. Den passer til alle nye, moderne el-biler.  I boden er det uttak til ladning av elektriske sykler.  Her er det tenkt på alt. 

Leiligheten er innflyttingsklar.

Bildene er flotte, men virkeligheten er enda bedre.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Panelovner i alle oppholdsrom samt stor gjennomgående peis i stuen. Varmekabler i begge bad.

Parkering

Garasje med plass til 2 biler i lengden med isolert utebod, samt  El-bil-uttak.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Andel av felles tomt som blir opparbeidet og beplantet med plen, prydbusker samt gruset gårdsplass. Leiligheten har også en helt egen privat liten hage mot syd.

Eier

Øyvind Kristiansen Ann-Helen Kværne

Vei, vann og avløp

Offentlig. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer

Reguleringsplan

Boligen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Sivilarkitekt MNAL Siri Hoseth Tvedt og sivilarkitekt MNAL Espen Q Shcultze har også tegnet eneboligene på nabotomtene - nord for Tørkoppveien 3ab. Arkitekturen til nabohusene har det samme stramme uttrykket som Tørkoppveien 3ab og vil sammen danne en «skulpturpark» av spennende arkitektur.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Ferdigattest utstedes innen overtakelse.

Prisantydning

7 950 000,-

Beregnet totalkostnad

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 26 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 976 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon 1 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?