Til innholdet

Lettstelt, svært pen leilighet i 1.etg. med hage, sol og garasje - Soverom og kontor - Mye nytt i 2020!

Eikeveien 39B
Prisantydning 2 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 84
BRA: 84 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1987
Tomtareal: 10326 m²

Visninger

torsdag 28. mai Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Eikeveien 39 er en lettstelt, praktisk og svært delikat leilighet med en god planløsning og mulighet til å bo uten trapper eller store terskler. Her bor man enkelt, solrikt og sentralt!
Leiligheten har i 2020 blitt oppgradert i de fleste rom, og fremstår som innflytningsklar.

Kort fortalt;
- Alle rom er nymalt i 2020 foruten bad
- Nye benkeplater, armatur og vask i 2020
- Nyinnredet kontor i 2020
- Alt på ett plan
- Garasjeplass
- Solrikt beliggende mot syd med egen hage og uteplass
- Attraktivt og hyggelig boligsameie med en sentral beliggenhet!
m.m.

Leiligheten ligger sydvendt, solrikt og usjenert på ''Glitre'', et særdeles populært og veletablert boligsameie på sentrale Teie. Her bor du kun en liten spasertur til Teie Torv med nær alle sentrumsfunksjoner som bl.a. dagligvareforretninger, bank, vinmonopol, diverse klesforretninger, restauranter, kafeèr og øvrige servicetilbud.

Velkommen!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - TEIE

Adresse

Eikeveien 39B 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og utover Kirkeveien i retning Tjøme. Deretter kjører du gjennom 2 lyskryss og forbi ''Gimle selskapslokaler''. Ta nå til venstre inn Øgårdsveien og første vei til høyre igjen inn på Eikeveien. Ta nå inn på første område for biloppstilingsplasser.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sydvendt, solrikt og usjenert på ''Glitre'', et særdeles populært og veletablert boligsameie på sentrale Teie.

Her bor du kun en liten spasertur til Teie Torv med nær alle sentrumsfunksjoner som bl.a. dagligvareforretninger, bank, vinmonopol, diverse klesforretninger, restauranter, kafeèr og øvrige servicetilbud.
I nærmiljøet finnes det også småbåthavn og offentlig badestrand ved Rosanes. I tillegg er det fine tur og rekreasjonsområder i nærmiljøet med bl.a. lange turløyper i populære Teieskogen og i Rosanesparken.

Ca. 1,5 til 2,0 km til Tønsberg sentrum. Gang- og sykkelvei hele veien inn til bykjernen. Meget gode bussforbindelser rett ved boligen.

Se også vedlagte naboprofil med kart som beskriver bl.a. områdets fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1987, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Leilighet i byggets 1. etasje som er bygget rundt 1987. Det medfølger en utvendig bod på 4 kvm. og egen hellelagt platting på 25 kvm. Det er gjort noen oppgraderinger etter byggeåret. Nyere oppgraderinger gjelder kjøkken, peis, bereder og noe oppgraderinger av innvendige overflater.
Bygget er fundamentert med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med antatt 15 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med saltaksform er tekket med betongstein. Sameiet har malt utvendig I 2019 og takstein er vasket og malt (takfornying) i 2018.

Innhold:
1. Etasje, 84 kvm: Kjøkken, stue, bad, entré, gang, kontor/bod og soverom.
Utvendig bod på 4 kvm.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

1.Etasje: 84 / 84 kvm p-rom/BRA. Tidligere kjølerom er ombygget til kontor i 2020. Takstmann har ikke undersøkt eller gjort vurderinger om forhold rundt bruksendring av rommet.
Utvendig bod og garasje kommer i tillegg til målte arealer. Boden er 4 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Standard

Gjennomgående oppgradert, nymalt leilighet med tapetserte veggoverflater hovedsakelig fra byggeåret. Alle overflater (vegger og himlinger) foruten bad er i 2020 malt opp i lyse, tidsriktige og moderne farger. Parkettgulv var nye i 2009, samt nytt parkettgulv på kontor i 2020.
Det er også i 2020 montert nye benkeplater på kjøkken, samt ny vask og blandebatteri. Det er i tillegg nye plater på vegg mellom under- og overskap på kjøkkenet, slik at dette rommet fremstår som svært anvendelig og hyggelig.
Det er i tillegg montert nye taklamper i alle rom (foruten bad).

Leiligheten fremstår som meget innbydende og pen, og her kan man flytte rett inn uten å nødvendigvis måtte gjøre noe.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via elektriske panelovner samt varmekabler på badet. Det er pipe i stua, men ikke tilkoblet ildsted.

Parkering

Det medfølger egen garasje til leiligheten i felles rekke nær boligen. For øvrig utvendig biloppstillingsplass på felles parkering.

Areal og eierform

Areal: 10 326 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Leiligheten har en solrik og romslig hellelagt uteplass på ca 25 kvm. som er delvis overbygget og svært solrik! Det er også en koselig hageflekk på utsiden av uteplassen omkranset av hekk med flott utsyn mot eiketrærne og syd.

Stor, felles eiertomt som er pent opparbeidet og som holdes av vaktmester og gartnerfirma. Pent beplantet med diverse blomsterbed, prydbusker, noe trær og diverse vintergrønn beplantning. Stor og asfaltert gårdsplass med diverse oppmerkede biloppstillingsplasser til fellesbruk for sameiets beboere.

Eier

Aase Bjørg Wadel

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, samt adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, nåværende, vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Glitre gartneri (ID 722 153) med formål boliger og offentlig trafikkområde, vedtatt den 05.02.1987.

Gjeldende reguleringsplan er: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (ID 729 90003), se vedlagt komunedelplan og kart i salgsoppgaven. For ytterligere informasjon kontakt megler eller Færder kommune. Eiendommen grenser mot område som vil bli berørt av fastlandsforbindelsen.
Samiet opplyser følgende i sin årsberetning av 16.04.2020;
"Når det gjelder fastlandsforbindelsen går det sin gang. Det utredes nå flere alternative løsninger medn veimyndighetene jobber foreløpig med den vedtatte planen. Vi har en god dialog med Statens Vegvesen og Færder kommune og blir fortløpende holdt orientert. Så vidt vi vet nå blir arbeidene med den nye fastlandsforbindelsen tidligst igangsatt i 2023."

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen/bygget har midlertidig brukstillatelse datert 06.06.1988.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Glitre Boligsameie, Orgnr.: 987210176
Andel fellesformue: kr. 1462,-
Total formue: kr. 477.078,-

Ingen fellesgjeld
Ingen forkjøpsrett i sameiet.

Sameiet opplyser at det kan komme økning i felleskostnader i fremtiden.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 390 000,- / Fellesutgifter: 3 292,- pr. mnd Inkl .kommunale avgifter, plenklipp og stell av fellesarealer, snøbrøyting, felles boligforsikring, strøm til fellesarealer, tv fra canal digital (grunnpakke kabel tv), avsetning til vedlikehold, vaktmester. Faktureres kvartalsvis.

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 68 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 458 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 678 027,- Sekundær formuesverdi : 2 440 897,-

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 2136125

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 270520 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 390 000,-) (Kr.38 240) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.10 990) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.75 350)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?