Til innholdet

Lettstelt selveierleilighet med alt på 1 flate. Stille og rolig område men likevel supersentralt. Vestvendt.

Iduns vei 11L
Prisantydning 2 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 82
BRA: 82 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2001
Tomtareal: 18375 m²

Visninger

søndag 29. november Kl 14.15 - 15.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - TOLVSRØD

Adresse

Iduns vei 11L 3151 Tolvsrød 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv, solrik og barnevennlig beliggenhet, med gangavstand til alt hva Tolvsrød har å by på. Boligen ligger rolig til, godt tilbaketrukket fra vei og trafikk. Det er kort vei til både barne- og ungdomsskole og det er flere barnehager i nærområdet. Det er gangavstand til Slagenhallen, fotballanlegg på Flint og lysløype. Rikelig med aktivitetstilbud for alle aldre i umiddelbar nærhet.

Videre er det kort gangavstand til Tolvsrødsenteret med bl.a. dagligvareforretning, post i butikk, frisør, kafé, pizzeria og diverse andre forretninger. Videre er det gangavstand til Olsrød park med flere sentrumsfunksjoner som bank, dagligvare, treningssenter, svømmehall, cafe, m.m. Å gå eller sykle ned til flotte Ringshaugstranda, Vallø Marina eller småbåthavnen og stranden på Klopp tar kun få minutter. Det er sykkel - og gangsti hele veien inn til Tønsberg sentrum og det er svært gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Leilighetene er innredet i 2001. Opprinnelig bygg er eldre, da dette er tidligere Presterød ungdomsskole.

1. etasje inneholder:
Vindfang. Stue. Åpen kjøkkenløsning. 2 soverom hvorav 1 med utgang til felles uteområde. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Vestvendt terrasse ved inngangsparti.

Utebod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Standard

Velkommen til denne lettstelte leiligheten som holder normal god standard. På gulv er det lagt parkett og veggene er hovedsakelig malt glassfiberstrie. Badet er flislagt. Det er lagt inn kabel-tv fra Telenor (Canal Digital). For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er trappefri adkomst til leiligheten. Leiligheten gir et godt inntrykk og passer ypperlig til eldre som til yngre. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av panelovner og varmekabler på bad og i gang. I tillegg er det varmegjenvinning og tilskuddsvarme på ventilasjonsanlegg. Ventilasjonsanlegget skal før overtakelse byttes helt ut til nytt. Kostnaden for dette dekkes av selger.

Parkering

Felles parkering på oppmerkede plasser (første mann til mølla). Garasje kan leies for kr 850/kr 900 pr mnd. hvis det er ledig (fordeles etter venteliste). For øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 18 375 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Leiligheten har en romslig og solrik terrasse. Felles steinlagt og lukket atrium i bakgården. Store felles grøntarealer med flott beplantning. Hele området blir klippet og ettersett av vaktmestertjenesten. Hele eiendommen er anlagt på en lettstelt måte.

Eier

Gerd Pettersen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, samt adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, vedtatt den 03.02.2016.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan: Preseterød gamle ungdomsskole (ID 704 53021) med formål boliger, felles avkjørsel, felles grøntareal, annet byggeområde (boder), annet byggeområder (garasjer/boder) og høyspenningsanlegg, vedtatt den 16.02.2000.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.06.2008. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Presterødtunet, Orgnr.: 989089862
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Formann i sameiet opplyser om at sameiet har på lenger sikt behov for vedlikehold av toppduken på taket, estimert en økning på fellesutgiftene på kr. 300,- pr. mnd 2. kvartal 2021.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 290 000,- / Fellesutgifter: 3 060,- pr. mnd
Følgende er inkludert i fellesutgiftene: à konto strøm, felles utvendig forsikring, bredbånd/TV, utvendig vedlikehold, lønn vaktmester, plenklipping, snømåking m.m.

I fellesutgiftene på 3.060 pr. mnd så utgjør kr. 1000 à konto strøm.

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 65 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 355 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 811 155,- Sekundær formuesverdi : 2 920 156,-

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 22989744

Kommunale avgifter

Kr. 5 940

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 251120 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 290 000,-) (Kr.37 500) Tilrettelegging (Kr.13 695) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.4 300) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.4 300) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.11 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.88 295)

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?