Til innholdet

Lettstelt, pen leilighet med hage, sol og lun beliggenhet! Soverom og bod - MYE inkl. i fellesutgifter - Garasje

Eikeveien 39A
Prisantydning 2 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 79
BRA: 83 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1989
Tomtareal: 10326 m²

Visninger

søndag 26. mars Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy/ Teie

Adresse

Eikeveien 39A 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og utover Kirkeveien i retning Tjøme. Deretter kjører du gjennom 2 lyskryss og forbi ''Gimle selskapslokaler''. Ta nå til venstre inn Øgårdsveien og første vei til høyre igjen inn på Eikeveien. Ta så inn på første område for biloppstillingsplasser for Glitre Boligsameie.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig, rolig og etablert boligområde på Nøtterøy i Færder kommune, ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Teie Torv og idylliske Teieskogen med flotte turområder. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gangavstand fra boligen, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren.

På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden.

Det er kort vei til skoler, barnehager og lekeplass. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. På Hella ved Borgheim ligger Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg i tillegg til bademuligheter og større turområde sommer og vinter med bl.a. lysløype.

Kort gåavstand til koselige Teie Torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, kaféer, vinmonopol, apotek og bakeri. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Rema 1000 og Coop Extra. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Grindløkka som ligger ca. 100 meter fra boligen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1989.

Bygninger og byggemåte

Boligkompleks bygget i tre og mur over støpte såler.

Leilighet beliggende i første etasje i leilighetsbygg oppført i 1988 tilknyttet sameie. I sameier tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder sameiet. Det medfølger en utebod på ca 3 m2 med tilgang rett ved inngangsdør.

Leiligheten ble oppgradert med bla. renovert bad i 2005, og kjøkkeninnredning ble skiftet ca 2007.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm

1.Etasje: Entré, bad/vaskerom, 1 soverom, gang, stue, kjøkken samt 2 boder.

Standard

Velkommen til Eikeveien 39A v/Erlend Løvold.

Denne hyggelige og lettstelte leiligheten ligger i 1.etasje med trappefri adkomst og holder en normal god standard. Boligen har en praktisk planløsning hvor det er store og gode rom.

Stuen i leiligheten har god plass til både sittegruppe og spisestue, her kan man dekke med langbord for hyggelige sammenkomster for familie og venner. Stuen har store lysflater som gir godt med lys i leiligheten. Fra stuen er det utgang til delvis overbygget markterrasse.

Soverommet i leiligheten er særdeles romslig og godt med garderobeskap.

Bad har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte takessplater i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, skap, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og wc.

Separat hyggelig kjøkken som har godt med skap- og benkeplass, og plass til et lite spisebord. Kjøkkeninnredning i malt profilert utførelse. Laminat benkeplate med fliser over benk ved komfyr og vask. Opplegg for oppvaskmaskin.

I leiligheten er det separat bod/disponibelt rom/gjesterom. Utebod rett utenfor inngangsdøren.

Alt i alt en velholdt og hyggelig leilighet med god planløsning. Velkommen til visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  11 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  7 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Eiendommen varmes opp via panelovner samt varmekabler på bad.

Element pipestokk, ingen ildsted er montert.

Parkering

Det er fast parkeringsplass i garasjerekke med elektrisk port. Det er også parkering for gjester på biloppstillingsplass rett utenfor leiligheten.

Areal og eierform

Areal: 10 326 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Solrikt og rolig med usjenert markterrasse med en lun og trygg beliggenhet. Hyggelig område med pent opparbeidet fellesarealer beplantet med plen, prydbusker, hekker og trær.

Ellers er det steinlagte gangveier, asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser.

Eier

Terje Johansen

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
- Boligbebyggelse - Nåværende (110-Boligområde) Kommuneplan (31.1.2018)
- Ukjent Kommunedelplan - Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (20.3.2019)

Ligger eiendommen i et regulert område:
- Boliger - Glitre gartneri (5.2.1987)
- Offentlig trafikkområde - Glitre gartneri (5.2.1987)

Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen:
Det eksisterer et planforslag på eiendommen i dag. Gjeldende plan er: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (ID 3811 2019001). Planen er nå lagt ut til høring med høringsfrist 01.04.2023. I planen så skal veien bygges på jordet sørvest for eiendommen bak eksisterende eneboliger som vil bli revet. Det vil bli bygget et grønt område med jordvoller og støyskjermer ihht. planen. For ytterligere informasjon kontakt megler eller Færder kommune.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.10.1989. Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Diverse opplysninger

Sameie: Glitre Boligsameie, Orgnr.: 987210176 Andel fellesformue: 4450, Oppdatert pr: 31.12.2021
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 990 000,- / Fellesutgifter: 3 885,- pr. mnd Inkluderer kommunale avgifter, gartnerarbeid fra Strandmann AS, TV og internett fra Canal digital, forsikring av eiendommen og snørydding. Det er er sannsynlighet for at kommunale avgifter øker.

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 84 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 074 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 16.08.2022 Formuesverdi : 712 625,- Sekundær formuesverdi : 2 565 448,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 9034 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 1326079

Kommunale avgifter

Kr. 8 081 pr. år Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:712 625,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 565 448,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 990 000,-) (Kr.44 850) Tilrettelegging (Kr.15 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.3 125) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.3 125) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Markedspakke (Kr.16 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Pantattest selger (Kr.387) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.107 382)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Dagboknr.19543, tinglyst  23.12.1988  -  Erklæring/avtale  
pantsettelseseklæring
rettighetshaver: sameiet
for 2% av seksjonens kjøpesum
uten opptrinnsrett
anført prioritet:
etter 90% av seksjonens første omsetningssum
senere etter 90% av lånetakst for dog omfatter panteretten
ikke snr 45
best. om garasje / park. pl.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 19543, tinglyst  23.12.1988 - Best om garasje/parkering  
Overført fra: 3811-1/98
Gjelder denne registerenheten med flere


Grunndata:
Dagboknr. 19543, tinglyst  23.12.1988 - Seksjonering  
opprettet seksjoner:
snr: 7
formål: Bolig
sameiebrøk: 91/5456
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 45 SEKSJONER
 
Dagboknr. 923538, tinglyst  08.11.2011 - Resek/fjerning av seksjon  

Dagboknr. 923538, tinglyst  08.11.2011 -  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
Endring av formål/brøk:
snr: 7
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 91/4946
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?