Til innholdet

Lettstelt og tiltalende enebolig | Romslig eiertomt | Meget attraktivt boligområde | Barnevennlig og solrikt | Sentralt

Urds vei 10
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 133
BRA: 176 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1961
Tomtareal: 878 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 29. mars Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Valhalla

Adresse

Urds vei 10 3128 Nøtterøy

Adkomst

Ta til høyre inn Banebakken i rundkjøringen etter kanalbrua. I andre rundkjøringen tar man tredje utkjøring opp Sundveien. Ved veidelet følger du til høyre på Tors vei og deretter til venstre opp Odins vei. Veien skjærer til slutt over i Urds vei og eiendommen ligger så på venstre hånd.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Enebolig beliggende sentralt til i et veletablert boligområde med gangavstand til sentrum. Boligen ligger i solrike og barnevennlige omgivelser med Teieskogen i umiddelbar nærhet som byr på både flotte lysløyper og turmuligheter, samt trygg skolevei til både barne- og ungdomsskole. Få minutters gange til Tønsberg brygge og bysentrum, via gangbroen ved Kaldnes Brygge. Langs bryggekanten har du bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Det er kort gangvei til dagligvarebutikk, alt av sentrumsfunksjoner som restauranter, kafeer og offentlig kommunikasjon v/ buss og tog.
Det er kort vei til og Active Familiesenter med Badeland og alt av treningstilbud, samt Nøtterøy golfbane. Her har du både skogen, sjøen og byen som nabo.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1961

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er bygget rundt 1961 og tilbygget i flere faser. Stuen er tilbygget i 1967, tidligere bad i 1989 og garasjen i 1977.
Boligen er fundamentert med ringmurer og støpt dekke. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med saltaksform, tekket med betongstein.

Garasje som er tilbygget rundt 1977. Det er to garasjer og en bod som antas å være isolert. Det er to vippeporter og tilført strøm. Det er støpt dekke, oppført i tre og innvendig kledd med gipsplater.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

1.Etg, 190 kvm: Bad, kjøkken, entré, gang, stue, 4 soverom, bod med toalett, 2 garasjer og bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Urds vei 10, en innholdsrik og attraktiv enebolig med dobbel garasje og stor selveiertomt. Eiendommen er beliggende i meget populære Valhalla som er både sentralt, rolig og banrvennlig med Teieskogen som nabo.

Boligen er lettstelt og praktisk med alt på en flate. Det er gjort vesentlige oppgraderinger på boligen i senere tid. Det kan bl.a. nevnes nytt bad, en del på el-anlegget, vvs-anlegget, innvendige overflater, varmepumpe, peisovn, tre vinduer, glasser i eldre vinduer og innvendige dører.

Når en ankommer eiendommen gir den umiddelbart en god følelse. Her kan man parkere i en av garasjene eller i en romslig gårdsplass. Inngangspartiet som også er en terrasse/ uteplass er både praktisk og solrik. Stilig glassrekkverk og flislagt gulv gir et rent og moderne uttrykk som en kan nyte ettermiddag- og kveldssol. Man kommer så inn i lys og innbydende entré med flislagt gulv, varmekabler og spottbelysning. Videre har man en nyoppusset og råstilig gang i moderne stil, som inneholder både vedovn, enstavs eikeparkett, spottbelysning og listefritt tak. Gangen er meget tiltalende med smakfulle fargevalg og stilige detaljer.

Badet i boligen er et fantastisk rom som virkelig har det "lille" ekstra. Badet er vesentlig oppgradert i 2016 med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Det romslige badet er særdeles delikat med stor dusjnisje, integrerte takhøyttalere, spottbelysning, tidsriktig innredning med dobbelservant, 3 stk. høyskap, stort speil med lys, vegghengt toalett, samt, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen inneholder hele 4 soverom. Soverommene er alle pusset opp i senere tid. Hovedsoverommet er innbydende og romslig med enstavs eikeparkett og godt med skapplass. Soverom nr. 2 har en god og luftig romløsning, med tidsriktige farger og enstavsparkett. De øvrige soverommene er hyggelig innredet med parkettgulv og lyse fargevalg.

Stuen i boligen er romslig og tiltalende med sin gode takhøyde og lyse overflater. 

Kjøkkenet i boligen er et eikekjøkken fra 1985 med benkeplate av stein og fliser mellom over- og underskap. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass, og muligheter for hyggelig spisesplass. Det er i 2018 montert ny oppvaskmaskin og tappekran er skiftet i 2016. Kjøkkenet har integrert stekeovn, koketopp og mikroovn. Innenfor kjøkkenet er det en uinnredet bod.

Alt i alt en meget tiltalende og attraktiv enebolig med 4 soverom, alt på en flate, dobbel garasje og stor selveiertomt. Velkommen på visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsteder, varmepumpe og gulvvarme på bad og i gang. Varmepumpen er fra rundt 2010. Gulvvarme er fra den tiden rommene ble pusset opp. Nyere peisovn i gang og elde peis i stue.

Parkering

Eiendommen har parkering i dobbel garasje, samt rikelig med parkering på egen tomt. Parkering forøvrig etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 878 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor selveiertomt på 878 kvm. Tilnærmet flat tomt som er både praktisk og barnevennlig. Det er hekk rundt store deler av tomten som gir trygge og usjenerte uteområder. Pent opparbeidet uteareal med gressplen og asfalterte innkjørsel/ gårdsplass. Støpt uteplass mot vest på 12 kvm. med glassrekkverk og terrasse på 30 kvm. mot syd med utgang fra stue.

Eier

Patrick Flaatten Merete Flaatten

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Kommunen opplyser at det er septiktank og at det vil komme pålegg om separering av avløp. Kommunen opplyser også at det kan komme pålegg om fjering av oljetank.

Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110-Boligområde), vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Valhalla- Midtåsen (ID 3811 113) med formål boliger og offentlig trafikkområde, vedtatt den 07.05.1974.

Regulering under arbeid: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (ID 3811 2019001). En liten del av eiendommen i sørvest er båndlagt i forbindelse med ny fastlandsforbindele, se vedlagt kart i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for spørsmål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3811-129/145
Bestemmelse om bebyggelse
Dagboknr. 1976/5647-2/91
Tgl. 01.10.1976 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:129 Bnr:136  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2 m
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.01.1962. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 390 000,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 122 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 512 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 27.02.2020

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 0888789

Kommunale avgifter

Kr. 15 583 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.13.695,-)
Meglerprovisjon: 1,15% av salgssum.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført tilsyn av fyringsanlegg den 23.11.2015, rapporten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?