Til innholdet

Lettstelt og smakfull leilighet som gir et meget godt inntrykk. 2 soverom. Mulighet for 3. Supersentralt beliggende.

Camilla Colletts vei 10
Prisantydning 2 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 66
BRA: 66 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1955
Tomtareal: 0 m²

Visninger

lørdag 29. februar Kl 14.15 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SOLVANG

Adresse

Camilla Colletts vei 10 3117 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende på Solvang. Vestvendt og meget solrikt . Her bor man sentralt og fordelaktig med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, offentlig kommunikasjon som jernbanestasjon og bussterminal samt Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Kort vei til Meny på Heimdal, Rema 1000 med andre handelssenter på Kilen som apotek og legekontor m.m, barne-, ungdom- og videregående skole. Kort vei også til uttallige fritidstilbud som tennisbaner, friidrettsanlegg, isstadion, fotballbaner, akebakker, idrettshall, treningssenter m.m. Nydelige tur- og friluftsområder med lysløyper i umiddelbar nærhet - ideelt for gåturer, løping, sykling og ski på snørike vintre. Stille og rolig gate i et veletablert villaområde med en åpen gressplass/park forran boligen. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt - en sjelden mulighet!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1955

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Gang. 2 soverom. Praktisk kjøkken med hvitevarer. Romslig stue med peisovn og utgang til delvis overbygd balkong samt trapp ned til terrasse platting. Det har tidligere vært et 3. soverom i del av stuen. Bad/wc med dusj.

Kjeller inneholder:
2 private boder hvorav 1 har opplegg til vaskemaskin. Diverse fellesrom.

1 privat loftsbod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

Standard

Velkommen til denne praktiske og smakfulle leiligheten som holder normal god standard. Leiligheten gir et godt inntrykk og her kan man flytte rett inn. Borettslaget har avtale med Telenor vedrørende kabel-TV og internett (grunnpakke). Avtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan bestille tillegg til avtalen, og betaler selv for dette. Det har de siste årene vært gjort store rehabiliteringsarbeider i laget, alle takene ble tekket om i -96. Vinduer og ytterdører er skiftet i 2006. Det ble lagt ny drenering i 2017. Følgende er gjort i 2018/19: Ny kledning og isolasjon etter dagens standard på 5 bygg. Nye verandaer på alle 36 enheter. Vinduene i kjellere er skiftet ut. Noen hus har fått nytt tak over inngangsparti, der det har vært nødvendig. Fargevalg er gjort i samarbeid med designer. For standard forøvrig se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann Anders Kjær. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk og vedovn i stue. Varmekabler i bad.

Parkering

Vanlig gateparkering. Borettslaget har 21 garasjeplasser. Andelseier søker styret om garasje, det er venteliste etter ansiennitet i borettslaget.

Areal og eierform

Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Andel av felles hagedel som er pent opparbeidet og beplantet med plen og hekk.

Eier

Anne-Karin Klausen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.03.1954. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gyldenløve Borettslag, Orgnr.: 953208431
Andelsnr.: 33
Andel fellesgjeld: 380000

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr                               Type  Restsaldo      Restløpetid     Term  Type  Rente
OBBK02-98207746592  A       12.656.045,-   28 år 11 md.   12       Flyt    2,95%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Opplysninger/historikk fra forretningsfører: Styret arbeidet i 2018 med videre fremdrift på vedlikehold, noe som innebar fremtidig låneopptak på 6,6 mill og med en økning i felleskostnadene på 10 % den 1.8.2018 fordelt etter andelsbrøk. Ytterligere økning i felleskostnader forventes i de nærmeste årene. Oppstart på arbeidene tidligst 1. september 2018. Gjelder yttervegger,rekkverk og balkonger.

Det er planlagt rehabilitering av av baderom, evntuellt strøppe avløpsrør. Forprosjekt er bestilt og det skal avgjøres i genneralforsamlingen 2020 hvorvidt prosjektet skal gjennomføres. Rehabilitering av våtrom er kostnadsestimert til ca.11mill som finansieres med låne opptak som er ca kr. 305.000 pr. leilighet (36 leiligheter). Det vil i så tilfelle bli en økning på ca. 28 % i felleskostnadene dersom rehabiliteringen vedtas. Borettslaget har innhentet lånetilbud fra Handelsbanken med dagens rentenivå på 2,59 %.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 190 000,- / Felleskostnader: 5 625,-
Felleskostnader er fordelt som følger:
Felleskostnader: 5.235,-
Mediaprodukter:   390,-

I fellesutgiftene er følgende inkludert: Kommunale avgifter, kabel-Tv, strøm i felles arealer, festeavgift, bygningsforsikring, avsetning til vedlikehold, honorar til foretningsfører m.m.

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) 380 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 570 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 575 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.31 250)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?