Til innholdet

Lettstelt og praktisk rekkehus | Livløpsstandard | 2 soverom | Garasje | Solrikt og rolig | DES klubb for de over 60 år

Solvindveien 51
Prisantydning 3 250 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 76
BRA: 81 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2000
Tomtareal: 13015 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 17. august Kl 13.45 - 14.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Råel

Adresse

Solvindveien 51 3113 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende til i et stille og rolig boligområde på Råel uten gjennomgangstrafikk. Denne boligen ligger fantastisk til nederst mot og med utsyn til friområde. Her ligger man vestvendt med flotte solforhold! Det er også mulighet for uteplass på østsiden som gir tidlig morgensol.

Det er umiddelbar nærhet til dagligvare og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til Olsrød park og Tolvsrødsenteret med diverse butikker og legekontorer. Boligen ligger ca. 3 km fra Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfasiliteter.

Det er også kort vei til lysløyper og fine turområder ved Søndre Slagen kirke. Området har nærhet til kyststien som byr på vakker natur og god rekreasjon. På Klopp og Nes finner du de populære badeplassene, og det finnes i tillegg flere små, bortgjemte perler langs kysten. Det er ca. 4,2 km til Ringshaugstranda med langgrunne og stor gresslette.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 2000

Bygninger og byggemåte

Rekkehus i borettslag som er bygget i 2000. Det medfølger egen garasje på 26 kvm. som er bygget inntil boligen. Det er eget gulvet loft hvor gulvet del utgjør 22 kvm. Det er hellelagt uteplass på 10 kvm.

Bygget er fundamentert med støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk med 15 cm isolasjon sommer utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

1.Etasje, 81 kvm: Kjøkken, stue, bad, hall, bod, 2 soverom og wc.
Garasje og bod på tilsammen 26 kvm.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Romslig leilighet med livsløpsstandard hvor alle bofunksjoner er på en flate. Leiligheten fremstår å være i generelt god stand og pent holdt med overflater og innredninger fra byggeår.
.
Leiligheten har belegg på gulver i hele leiligheten med unntak av fliser på baderomsgulv. Innvendige vegger er malte plater og himlinger av malte huntonittplater.

Man kommer inn i en romslig og lys gang med klesoppheng og mulighet for garderobeskap. Videre kommer man inn i det romslige hovedsoverommet som har rikelig med garderobeskap og luftig romløsning. Kjøkkenrommet i leiligheten er stort og praktisk med plass til kjøkkenbord. Innredning har lyse profilerte fronter med fliser mellom over- og underskap. Godt med skap- og benkeplass.

Badet i leiligheten er har flsialgte overflater med gulvvarme. Romslig bad som inneholder innredning, servant, wc og dusjplass, samt opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har også et praktisk, separat toalettrom.

Stuen i leiligheten er stor og innbydende med god plass til både spisestue og dagligstue. Her har man flere innredningsmuligheter og plass til besøk av flere generasjoner. Stuen har koselig vedovn som varmer godt og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen ser man utover grøntområder og til egen uteplass med hageflekk. Utgang fra stuen til en meget solrik og letstelt uteplass med hekk som skjermer for innsyn. Her sitter man i fred og ro med deilig ettermiddags- og kveldssol.

Videre har man et soverom som kan brukes til flere formål, enten om man vil ha en ekstra TV-stue/ oppholdsrom, kontor eller soverom/ gjesterom. Innefor soverommet er det en praktisk bod med gode lagringsmuligheter. Det er eget gulvet loft hvor gulvet del utgjør ca. 22 kvm.

Tilhørende leiligheten er en garasje med bod på tilsammen 26 kvm. Her har man muligheten til å parkere bilen, samtidig som det er godt med lagringsplass.

Alti alt en meget lettstelt, innholdsrik rekkeshusleilighet med livsløpsstandard, 2 soverom og garasje. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via ildsted, gulvvarme på bad, gang og et soverom. Tre panelovner var montert på denne befaringen.

Parkering

Leiligheten har parkering i garasje og oppstillingsplass foran garasjen. Forøvrig parkering på oppmerkede plasser i borettslaget eller etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 13 015 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Leiligheten har hellelagt uteplass på 10 kvm. og liten hageflekk mot vest med flotte solforhold, omkranset med hekk som gir en usjenert og rolig følelse. Det er også hageflekk med mulighet for uteplass mot øst hvor man kan nyte kaffen til nydelig morgensol. Hagedelen er hver leilighets ideelle andel og man har ansvar for disse selv med tanke på plenklipping, m.m.

Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte interne veier, plenarealer og diverse beplantning. Vedlikehold av disse arealene er satt bort av borettslaget.

Eier

Steinar Strand Jensen

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 22.05.2019.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Råel (ID 704 53017) med formål konsentrert småhusbebyggelse, annet spesialområde, felles grøntareal, felles parkeringsplass, felles avkjørsel, høyspenningsanlegg og frisiktsone, vedtatt den 12.02.1997.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 18.01.2001. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Råeltunet Borettslag, Orgnr.: 980912442 Andelsnr.: 25 Andel fellesgjeld: 219000, Total gjeld: 7606980, Oppdatert pr: 01.06.2019
Borettslaget består av 34 andelsleiligheter.
Råeltunet Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
980912442, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse:
Solvindveien 24-44 / Solvindveien 25-69
Gårds- og bruksnummer : 153 / 325

Bare fysiske personer over 60 år kan være andelseiere. Medlemmer i DES-klubb har forkjøpsrett.
Andelshaver må i tillegg til DES klubb medlemskap være medlem i OBOS.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Lånegiver       Restsaldo    Restløpetid  Type    Rente  
Husbanken   7.606.980,-     7 år 1 md.   Fast   1,67%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Bare fysiske personer over 60 år kan være andelseiere. Medlemmer i DES-klubb har forkjøpsrett.

Prisantydning

3 250 000,- / Felleskostnader: 5 240,- pr. mnd Felleskostnader inkl. betjening av fellesgjeld, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, grunnpakke TV og internett, forretningsfører-og revisjonshonorar, styrehonorar, medlemskontingent og andre driftskostnader i borettslaget.

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) 219 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 469 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 474 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 14.06.2019

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 561644

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,5% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble gjort tilsyn av fyringsanlegg på hele borettslaget den 05.05.2017 med rapport, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. Se punkt for Solvindveien 51 for avvik gjeldende denne leiligheten. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?