Til innholdet

Lettstelt og hyggelig leilighet i første etg med alt på en flate. Solrik og romslig uteplass. Gangavstand til Teie torv!

Eikeveien 41A
Prisantydning 2 600 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 79
BRA: 84 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1987
Tomtareal: 10326 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 17. august Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Teie

Adresse

Eikeveien 41A 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjøper man over Kanalbroen og utover Kirkeveien i retning Tjøme. Deretter kjører du gjennom 2 lyskryss og forbi ''Gimle selskapslokaler''. Ta nå til venstre inn Øgårdsveien og første vei til høyre igjen inn på Eikeveien. Ta nå inn på første område for biloppstilingsplasser.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger

Beliggenhet

Leiligheten ligger sydvendt, solrikt og usjenert på ''Glitre'', et særdeles populært og veletablert boligsameie på sentrale Teie.

Her bor du kun en liten spasertur til Teie Torv med nær alle sentrumsfunksjoner som bl.a. dagligvareforretninger, bank, vinmonopol, diverse klesforretninger, restauranter, kafeèr og øvrige servicetilbud.
I nærmiljøet finnes det også småbåthavn og offentlig badestrand ved Rosanes. I tillegg er det fine tur og rekreasjonsområder i nærmiljøet med bl.a. lange turløyper i populære Teieskogen og i Rosahaugparken.

Ca. 1,5 til 2,0 km til Tønsberg sentrum. Gang- og sykkelvei hele veien veien inn til bykjernen. Meget gode bussforbindelser rett ved boligen.

Se også vedlagte naboprofil med kart som beskriver bl.a. områdets fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1987

Bygninger og byggemåte

Leilighet i byggets 1. etasje som er bygget rundt 1987. Det medfølger en utvendig bod på 4 kvm. og egen hellelagt platting på 25 kvm. Det er gjort noen oppgraderinger etter byggeåret. Nyere oppgraderinger gjelder kjøkken, peis, bereder og noe oppgraderinger av innvendige
overflater.

Bygget er fundamentert med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med antatt 15 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med saltaksform er tekket med betongstein. Sameiet har malt utvendig dette året og takstein er vasket og malt i 2018.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

1. Etasje, 84 kvm: Kjøkken, stue, bad, entré, gang, kjølerom, bod og soverom.
Utvendig bod på 4 kvm.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
Grunnpakke TV og internett Canal Digital/Telenor er inkl. i felleskostnader.

Standard

Leiligheten ligger i 1.etasje med trappefri adkomst og holder en god standard. Boligen har en praktisk planløsning hvor det er store og gode rom som er malt eller tapetsert i lyse og lune farger. På gulver i leiligheten er det parkett, noe laminat og noe fliser. Innvendige vegger har malte eller tapetserte overflater, og himling er av malte plater.

Badet i leiligheten har gulver fra byggeår med flislagte overflater og varmekabler. Veggene på badet er flislagte på 90- tallet. Badet inneholder opplegg for vaskemaskin, wc, innredning, servant og dusjhjørne. På badet er det god plass til vaskemaskin og ytterligere skapplass om det skulle være ønskelig.
Soverommet i leiligheten er særdeles romslig med delikate fargevalg og stor skyvedørsgarderobe.

Stuen i leiligheten har god plass til både sittegruppe og spisestue, her kan man dekke med langbord for hyggelige sammenkomster for familie og venner. Videre i stuen er det en klassisk og koselig peis som gir god varme og mye hygge på værharde dager. Stuen har store lysflater som gir godt med lys i leiligheten. Fra stuen er det utgang til delvis overbygget og stensatt markterrasse, samt egen hage som er inngjerdet med hekk som gjør at man sitter usjenert.

Separat kjøkken fra 2013 som har godt med skap- og benkeplass, og plass til et lite spisebord. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger.

I leiligheten er det separat bod og kjølerom på tilsammen 5 kvm. og en egen utebod rett utenfor inngangsdøren på ca. 4 kvm.

Alt i alt en velholdt og hyggelig leilighet med god planløsning. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via Ildsted, varmekabler på bad og tre panelovner.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass i sameiet. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 10 326 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Leiligheten har en solrik og romslig uteplass på 25 kvm. som er steinlagt og delvis overbygget. Det er også en koselig hageflekk på utsiden av uteplassen omkranset av hekk.

Stor, felles eiertomt som er pent opparbeidet og som holdes av vaktmester og gartnerfirma. Pent beplantet med diverse blomsterbed, prydbusker, noe trær og diverse vintergrønn beplantning. Stor og asfaltert gårdsplass med diverse oppmerkede biloppstillingsplasser til fellesbruk for sameiets

Eier

Øystein Johnsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, samt adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Glitre gartneri (ID 722 153) med formål boliger og offentlig trafikkområde, vedtatt den 05.02.1987.

Det eksisterer et planforslag på eiendommen i dag. Gjeldende plan er: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (ID 729 90003), se vedlagt komunedelplan og kart i salgsoppgaven. For ytterligere informasjon kontakt megler eller Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Seksjonering  
Dagboknr. 1988/19543-1/91
Tgl. 23.12.1988 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 91/5456
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 45 SEKSJONER

Resek/fjerning av seksjon  
Dagboknr. 2011/923538-1/200
Tgl. 08.11.2011

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel 
Dagboknr. 2011/923538-2/200
Tgl. 08.11.2011 
endring av formål/brøk:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 91/4946

Erklæring/avtale
Dagboknr. 1988/19543-2/91
Tgl. 23.12.1988 
PANTSETTELSESEKLÆRING
RETTIGHETSHAVER: SAMEIET
FOR 2% AV SEKSJONENS KJØPESUM
UTEN OPPTRINNSRETT
ANFØRT PRIORITET:
ETTER 90% AV SEKSJONENS FØRSTE OMSETNINGSSUM
SENERE ETTER 90% AV LÅNETAKST FOR DOG OMFATTER PANTERETTEN
IKKE SNR 45
BEST. OM GARASJE / PARK. PL.
Gjelder denne registerenheten med flere

Best om garasje/parkering
Dagboknr. 1988/19543-4/91
Tgl. 23.12.1988 
Overført fra: 0729-1/98
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 06.06.1988. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Glitre Boligsameie, Orgnr.: 987210176 Andel fellesformue: 8778, Total formue: 477078, Oppdatert pr: 31.12.2019
Sameiet består av 44 boligseksjoner.
Seksjonsbrøk: 91/4946
Styreleder: Bjørg Kleppe

Ingen fellesgjeld
Ingen forkjøpsrett i sameiet.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning

2 600 000,-

Fellesutgifter: 3 236,- pr. mnd.

Fellesutgiftene inkluderer kommunale avgifter, plenklipp og stell av fellesarealer, snøbrøyting, felles boligforsikring, strøm til fellesarealer, tv fra canal digital (grunnpakke kabel tv), avsetning til vedlikehold, honorarer til styret , honorar til forretningsfører og andre felleskostnader til sameiet.

Fellesutgifter betales kvartalsvis.

Beregnet totalkostnad

2 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 65 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000,-)) 3 125,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 76 447,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 676 447,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 31.07.2019

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 2136125

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Pliktig medlemsskap i sameiet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 2,0% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk. Det foreligger rapport fra tilsyn av fyringsanlegg den 16.10.2015, rapport ligger vedlagt.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?