Til innholdet

Lettstelt og hyggelig leilighet i første etasje med alt på en flate. Garasje. Solrik. Gangavstand til Teie torv!

Eikeveien 37A
Prisantydning 2 400 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 79
BRA: 85 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1988
Tomtareal: 10326 m²

Visninger

søndag 25. oktober Kl 13.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - TEIE

Adresse

Eikeveien 37A 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sydvendt, solrikt og usjenert på ''Glitre'', et særdeles populært og veletablert boligsameie på sentrale Teie.

Her bor du kun en liten spasertur til Teie Torv med nær alle sentrumsfunksjoner som bl.a. dagligvareforretninger, bank, vinmonopol, diverse klesforretninger, restauranter, kafeèr og øvrige servicetilbud.
I nærmiljøet finnes det også småbåthavn og offentlig badestrand ved Rosanes. I tillegg er det fine tur og rekreasjonsområder i nærmiljøet med bl.a. lange turløyper i populære Teieskogen og i Rosahaugparken.

Ca. 1,5 til 2,0 km til Tønsberg sentrum. Gang- og sykkelvei hele veien veien inn til bykjernen. Meget gode bussforbindelser rett ved boligen.

Se også vedlagte naboprofil med kart som beskriver bl.a. områdets fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1988

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Kjøkken, stue, bad, entré, gang, kjølerom, bod/disponibelt rom/gjesterom og soverom.

Utvendig bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

Standard

Velkommen til denne hyggelige og lettstelte leiligheten som ligger i 1.etasje med trappefri adkomst og holder en god standard. Boligen har en praktisk planløsning hvor det er store og gode rom som er malt eller tapetsert i lyse farger. På gulver i leiligheten er det flott parkett, vinylfliser (kjøkken) og noe fliser (vindfang). Innvendige vegger har malte eller tapetserte overflater, og himling er av malte plater.

Badet i leiligheten er flislagt. Badet inneholder opplegg for vaskemaskin, wc, innredning, servant og dusjhjørne. På badet er det god plass til vaskemaskin og ytterligere skapplass om det skulle være ønskelig.

Soverommet i leiligheten er særdeles romslig og godt med garderobeskap.

Stuen i leiligheten har god plass til både sittegruppe og spisestue, her kan man dekke med langbord for hyggelige sammenkomster for familie og venner. Videre i stuen er det en hyggelig peisovn som gir god varme og mye hygge på værharde dager. Stuen har store lysflater som gir godt med lys i leiligheten. Fra stuen er det utgang til delvis overbygget og stensatt markterrasse, samt egen liten hage som er inngjerdet med hekk som gjør at man sitter usjenert.

Separat kjøkken som har godt med skap- og benkeplass, og plass til et lite spisebord. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger.

I leiligheten er det separat bod/disponibelt rom/gjesterom. Utebod rett utenfor inngangsdøren.

Alt i alt en velholdt og hyggelig leilighet med god planløsning. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via ildsted i stue, varmekabler på bad og panelovner.

Parkering

1 garasjeplass medfølger leiligheten. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 10 326 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Leiligheten har en solrik og romslig uteplass som er steinlagt og delvis overbygget. Det er også en koselig hageflekk på utsiden av uteplassen omkranset av hekk.

Stor, felles eiertomt som er pent opparbeidet og som holdes av vaktmester og gartnerfirma. Pent beplantet med diverse blomsterbed, prydbusker, noe trær og diverse vintergrønn beplantning. Stor og asfaltert gårdsplass med diverse oppmerkede biloppstillingsplasser til fellesbruk for sameiets

Eier

Berit Agerup

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Glitre gartneri (ID 3811 153) med formål boliger og offentlig trafikkområde, vedtatt den 05.02.1987.

Det eksisterer et planforslag på eiendommen i dag. Gjeldende plan er: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (ID 3811 2019001). For ytterligere informasjon kontakt megler eller Færder kommune.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Det foreligger dog midlertidig brukstillatelse datert 06.06.1988. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Glitre Boligsameie, Orgnr.: 987210176
Sammeie har ikke felleslån.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 400 000,- / Fellesutgifter: 3 618,- pr. mnd Fellesutgifter dekker kommunale avgifter, avsetning vedlikehold, utvendig forsikring, kabel TV, heis, diverse honorarer til styret og forretningsførsel, gartner fellesområder, snøbrøyting/strøing med mer. Det praktiseres kvartalsvis betaling av fellesutg.

Beregnet totalkostnad

2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-)) -------------------------------------------------------- 68 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 468 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 637 464,- Sekundær formuesverdi : 2 294 870,-

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 1326079

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-
Meglerprovisjon: 2 % av salgssum

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk. Rapport fra brann/feievesen følger vedlagt.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?