Til innholdet

Lekkert oppusset & svært flott bolig m/3 sov - Dobbelgarasje - Hage med frukttrær - Trygg gangavst. til alt på Eik!

Jørgen Moes vei 13
Prisantydning 4 575 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 120
BRA: 129 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1954
Tomtareal: 936 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

onsdag 10. august Kl 16.45 - 17.45
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Jørgen Moes vei 13 - en svært flott oppusset og praktisk bolig over 3 plan, sentralt og fint beliggende på Søndre Eik.
Eiendommen har gangavstand til alt du trenger på Eik!

Kort fortalt:
- Nydelig hage med fruktrær og hekk/gjerde med port.
- Stor, solrik terrasse på 19 kvm fra 2015.
- Dobbelgarasje fra 2015 med opplegg til elbillader og løftebukk (!). Delvis mønehøyde innvendig.
- Lekkert oppusset hovedetasje, hvor kjøkkeninnredning og overflater er fra 2019 og overflater i stue fra 2021. Vegger ble også isolert samtidig.
- De fleste vinduene er skiftet i 2019-2021, samt terrassedør fra 2021. 
- Oppusset bad med nytt inventar og overflater i 2020
- 3 flotte soverom med god plass til skap m.m.
- Kjellerstue med rømningsvindu
- Vaskerom og bod i kjeller
- Ypperlig familiebolig!
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SØNDRE EIK

Adresse

Jørgen Moes vei 13 3122 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et barnevennlig og etablert boligområde på Eik, ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum i Tønsberg kommune.

Det er gangavstand til lekeplass, fotballbaner, treningssenter, tennisanlegg, dagligvare, apotek og frisører (m.m). Svært trygg og fin skolevei uten krysning av hovedveien (Eikveien). Kun noen få hundremeter fra Eik Skole og Mortenåsen Barnehage.

Kun få hundre meter unna ligger populære Greveskogen som har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien.

Fra boligen er det også gangavstand til "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Stedet er også er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eiktoppen kjøpesenter spisesteder, kiosk/kafé, frisører, apotek og legesenter m.m. Det er kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, samt Farmandstredet med godt over 100 butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er ved Rema 100, og ligger ca. 200 meter fra boligen. Bussavganger hvert 15.minutt til sentrum på hverdager.

Det er videre enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg, 18 min til Horten, 20 min til Sandefjord lufthavn, 1 time til Oslo, samt 1 time og 30 min til Oslo lufthavn.

Den nyetablerte Wang Ung (ungdomsskole) ligger få minutter unna. Det finnes flere videregående skoler i nærheten som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg avbåde private og kommunale barnehage

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte avbåtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Fra Tønsberg sentrum er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum med norsk samtidskunst anbefales

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1954. Dobbelgarasje oppført i 2015.

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført i trekonstruksjoner over grunnmur av sementblokker. Fasader er kledd med liggende trepanel og taket er tekket med
dobbelkrummet betongtakstein. Boligen har vinduer i tre med 2-lags glass.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

1.etg.: entré/gang med skap og trapp opp, kjøkken med innredning, stue med utgang til terrasse og hage.
2.etg.: soveromsgang, 3 soverom, bad med dusjkabinett, servantinnredning og wc.
U.etg.: kjellerstue, vaskerom, bod.
Loft for lagring.

Garasje;
Stort åpen rom med delvis uhindret mønehøyde innvendig. Sportsbod i bakkant.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 129 kvm

1.Etasje: 44 / 44 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 41 / 41 kvm p-rom/BRA
U.Etasje: 35 / 44 kvm p-rom/BRA

Garasje på 44 kvm BRA.

Terrasse på 19 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Lysekrone i trappeoppgang, samt elbillader i garasje og utvendig montert vannslange og søplestativ i kjeller medfølger ikke i handelen.
Georginer i blomsterbed medfølger ikke i handelen.

Standard

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med gjennomgående normalt god standard.
Utvendig godt vedlikeholdt fasade med liggende kledning, senest malt for få år siden. Taktekking skiftet i 1997. Flere vinduer, herunder alle i hovedetasjen og kjelleren er nye. Ny terrassedør.
Innvendig ble stue og kjøkken nærmest totalrenovert i 2019/2021 med nye overflater, røropplegg til kjøkkenet og elanlegg. Det er også lagt klart rør-i-rør til badet i 2.etg via kjøkkenet i 1.etg.
Moderne og svært romslig kjøkkeninnredning fra IKEA med store benkeflater. Her er det god plass til baking og matlaging!
Hyggelig, lys og pen stue med peisovn og utgang til terrassen.
I 2.etasje er det 3 romslige soverom, alle med moderne og fine overflater. Badet fikk en oppgradering med nytt inventar, baderomsplater og flislagt gulv i 2020.
I kjelleren er det lagt vegg-til-vegg teppe på gulvene (foruten kjellerstue som har fliser og varmekabler), samt malt opp innvendige murvegger i bod og vaskerom. Praktisk innredning på vaskerommet gjør klesvasken enkel!
I kjellerstua er det meget god plass, samt rømningsvindu. Dagens kjellerstue er opprinnelige byggemeldt som "disponibelt" og bodareal, men det er ikke søkt om bruksendring av dette arealet. Det er imidlertid montert et vindu som tilfredsstiller krav til rømning i kjellerstuen.

Overflater innvendig oppsummert:
Gulv: Laminat og parkett. Fliser og teppe i kjeller.
Vegger: Panelplater, malte plater og tapet.
Tak: Malte plater, himlingsplater og panel.

Den frittliggende garasjen er romslig, og har egen sidedør for enkel adkomst. Her er det eget sikringsskap, samt lagt opp til lader.
Tidligere eier har montert løftebukk - meget praktisk for vedlikehold og mekking av bil.
God lagring på hems, samt i sportsbod i bakkant.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør i kobber og noe plast (rør-i-rør). Stoppekran er plassert i vaskerom. Det er avløpsrør av plast og støpejern.
Varmtvannstanken er på ca 200 liter.
Boligen har et skjult el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskap er plassert i 2. etasje.
Hovedsakelig mekanisk avtrekk på vaskerom og bad, samt veggmontert ventilator med avtrekk ut på kjøkkenet.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-    1 stk tilstandsgrad 0 (TG0) -  ingen avvik.
-  18 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-    8 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    7 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    3 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Påvist ett kledningsbord med råte ved terrassedøren, de eldste vinduene har dårligere isolasjonsevne og slitasje, manglende håndløper på innvendig trapp, for liten høydeforskjell fra topp slukrist til topp dørterskel (15 mm mot krav 25mm) på badet, avvik i fallforhold til sluk på vaskerom, mer enn halvparten av forventet levetid på drenering - med det registeres forholdsmessig tørr kjeller, enkelte mindre sprekker og løs puss/maling på innvendi grunnmur.
 
Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):
Manglende rekkverk på utv. trapp, samt bom/sprukket flis, noe skjevheter i gangen i 2.etg, ikke membran/tettesjikt ved på vaskerom (kun murte overflater).

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Det er montert en flott peisovn i stua (pipa er rehabilitert med innvendig stålrør i 2015 iflg
tidligere salgsoppgave), samt luft-til-luft varmepumpe (2018).
Varmekabler på badet i 2.etg og i kjellerstua. Panelovner på vegg i 2 soverom og på vaskerommet.

Parkering

Svært gode parkeringsforhold i egen, romslig garasje med fin plass til 2 biler. Det er opplegg for elbillader i garasjen.
Løftebukk for praktisk vedlikehold av egen bil!

Areal og eierform

Areal: 936 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Svært pertentlig og flott oppaberidet hagetomt med asfaltert gårdsplass/innkjørsel og parkering foran garasjen. Port/gjerde inn til hagen, samt tujahekk mot gatene for øvrig. Meget solrik og svært barnevennlig hage! Her er det god boltreplass for både store og små.
Romslig terrasse med god oversikt over hagen. 2 stk epletrær.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber

Eier

Martin Hovde Heggestad

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal gate.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område, avsatt til boligområde nåværende.
Det er igangsatt planleggingsarbeid for utbygging av Velleskogen, i enden av Peer Gynts vei som går forbi på eiendommens sydside. 3803 20170163 Velleskogen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 08.02.1954. Det foreligger også ferdigattest for bygging av garasje datert 05.06.2015.
Byggemeldte tegninger på både hele tommansboligen (med og uten tilbygg hos nabo) samt tegninger på ny garasje, foreligger.

Kopi av dette kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slike attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på eiendommen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 575 000,-

Beregnet totalkostnad

4 575 000,- (Prisantydning) Omkostninger 114 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 575 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 127 712,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 702 712,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 839 927,- Sekundær formuesverdi : 3 023 736,-

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 15 207 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 12 242 pr. år Inkl. vann, avløp, felles renovasjon og feiing/tilsyn.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:839 927,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 023 736,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 100822 (Kr.4 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 575 000,-) (Kr.41 175) Tilrettelegging (Kr.13 950) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Markedspakke (Kr.16 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Pantattest selger (Kr.387) Totalt kr. (Kr.95 057)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1952/294-1/91BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
25.01.1952
OVERFØRT FRA: 3803-82/253
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1989/9163-3/91BEST OM GARASJE/PARKERING
14.06.1989
Garasjen tilhører snr. 1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/1575707-1/200OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING
01.01.2020 00:00
1989/9163-2/91SEKSJONERING
14.06.1989
SNR: 1
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 90/180
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 2 SEKSJONER
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?