Til innholdet

Lekkert oppusset rekkehus med ekstra stor stue - 2 terrasser - Nyere garasje - 3 sov - Rolig og barnevennlig område! ZOLGT

Årfuglveien 18D
Prisantydning 3 390 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 107
BRA: 115 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1975
Tomtareal: 143 m²

Kort om eiendommen

Årfuglveien 18D er en praktisk, pent oppusset og svært barnevennlig rekkehusbolig over 2 plan.
Boligen ligger stille og rolig til inn mot skogen og lysløypa, og har umiddebar nærhet til flotte naturopplevelser for store og små! Årfulgveien er også som en "blindvei" å regne, uten gjennomgangstrafikk. I de siste årene er det utført store utvendige oppgraderinger på fellesområdene med nye hekker og asfaltering, samt nye garasjer.

Kort oppsummert;
- Ekstra stor stue (tilbygget i 1986 med tilnærmet dobbel størrelse)
- 3 gode soverom
- 2 store terrasser mot vest
- Pusset opp de fleste overflater innvendig i 2016
- Malt opp deler av stue, hovedsoverom og bad i 2018.
- Ny taktekking i 2012
- Nye vinduer i 2012, samt noe kledning.
- Nymalt utvendig i 2019.
- Nye garasjer og fellesområder i 2019
m.m.


Vi ønsker velkommen til hyggelig visning! Husk påmelding.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Årfuglveien 18D 3123 Tønsberg

Adkomst

Fra sentrum kjører man mot Horten og tar Eikveien til høyre i rundkjøringen ved Gressbanen. Følg Eikveien forbi Meny Eiktoppen. Ta så Syrbekkveien til venstre, Hektorsvei til høyre og Årfuglveien til venstre. Følg Årfuglveien og ta inn til venstre på toppen av bakken. Rekkehuset ligger ut mot skogen.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et veletablert, attraktivt, barnevennlig og hyggelig villastrøk på Eik.
Sentralt og fordelaktig beliggende med gangavstand til barne-og ungdomsskole, flere barnehager og videregående skole.
Ellers kort vei til Eiktoppen kjøpesenter med bl.a. MENY matvareforretning og flere ulike butikker samt flott idrettsanlegg ved Eik skole og Wang.

Super beliggenhet for den som verdsetter natur og friluftsområder - her kommer du rett ut i lysløypa (kun 50 meter unna) med tilnærmet uendelige turmuligheter. Man kan praktisk talt spenne på seg skiene i hagen og rusle rett ut i lysløypa på snørike vintere.
Sommerstid er det helt ideelt å gå, løpe og sykle på skogsstiene som skogen tilbyr.

Kort vei til Tønsberg sentrum og god bussforbindelse. Forøvrig kort vei til E-18. Eik er et perfekt sted å bosette seg for pendleren.
Topp område for alle aldersgrupper, særs for småbarnsfamilier.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1975, modernisert i 2016-18.
Tilbygget 1986.

Bygninger og byggemåte

Rekkehus bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold;
1.etg.: entré/gang, bod, garderobe, stue og spisestue samt kjøkken i delvis åpen løsning. Trapp til 2.etg i stua.
2.etg.: soveromsgang, 3 soverom (hvorav ett har walk-in-closet), baderom med dusjkabinett, servantinnredning, opplegg for vaskemaskin (med benkeløsning) og toalett.
Loft for lagring.
Utvendig sportsbod samt garasje i fellesrekke.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

1.Etasje: 61 / 69 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 46 / 46 kvm p-rom/BRA

Garasje kommer i tillegg til målte arealer. 

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Taklampe over spisebord i stua medfølger ikke i handelen.

Standard

Særdeles hyggelig og flott rekkehus med gjennomgående god standard. Her er det utført oppussings- og oppgraderingsarbeider utvendig som innvendig de senere årene.
Stua ble påbygget mot slutten 80-tallet og dette gjorde store utslag på romfølelsen og plassen i stua. Påbygget ga en stor og fin spisestue i forbindelse med kjøkkenet, her kan man nå dekke til lagbord til hyggelige lag for familie og venner. I tillegg fikk man en større stuedel med plass til stor sofagruppe. Om man ønsker å dele av stuene, er dette selvsagt også en mulighet.

Stua har flere store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. I 2016 ble det lagt nye, lyse parkettgulv i hele 1.etg samt foretatt overflateoppussing av vegger og tak. Vegger er malt opp i moderne fargetoner som er gjennomgående i boligen.
Innholdsrikt og nøytralt kjøkken med hvite, slette fronter og godt med skap- og benkplass.
Badet i 2.etg. har belegg på gulv og plater på vegger. Hyggelig og innbydende baderom med alt du trenger. Praktisk, separat toalettrom.

Ellers er her foretatt flere påkostninger utvendig. Taket ble lagt om i 2012. Ny, stor balkong i 2. etasje og nye vinduer og terrassedør i stua i 2011. De øvrige vinduene og terrassedør i 2. etg. ble skiftet i 2012. Nytt skråtak over inngangspartiet i 2012. Ny 200L varmtvannsbereder i 2006. Ny kledning på høy sørvegg i 2012.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber og plast.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 200 liters varmvannsbereder fra 2006 plassert på badet.
Boligen har et skjult el-anlegg med skrusikringer. Det er en kurs med automatsikring. Sikringsskap er plassert i gangen.
Gulv: Fliser, parkett og laminat.
Vegger: Malte flater.
Himlinger: Malte flater.

Oppvarming

Det er varmekabler i tilbygget stue og flott peisovn i spisestuen. Forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Det medfølger egen, nyere garasje i fellesrekke umiddelbart ved boligen. I tillegg er det biloppstillingsplaser på velforeningens felles tomt.

Areal og eierform

Areal: 143 kvm, Eierform: Eiet tomt

Boligen er medlem i Velforeningen Årfuglveien 18-20.

Tomt og hage

Eiet tomt på 143 kvm som er opparbeidet med plen og hekk mot naboer. Vestvendt  og meget solfylt uteplass samtidig som tomten grenser til skogen. Fra tomten er det ca 50 meter til lysløpe. Fellesarealer er asfaltert og i de siste årene meget pent opparbeidet med bøkehekk mot gaten og pene fellesarealer.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber fra Telenor med kr 799,-/mnd. (kjøper overtar bindingstiden på 12mnd fra ca mai 2020).

Eier

Heidi Merete Orskaug

Vei, vann og avløp

Kommunalt tilkoblet vann og avløp. Adkomst fra offentlg vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område, avsatt til boligområde nåværende.
Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Andel i realsameie
0/990027-1/91  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3803 Gnr:82 Bnr:407  1/32  

1976/500363-1/91  Best. om adkomstrett  
19.01.1976 
 Div. bestemmelser ang. drift av fellesareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra Husbanken og kommunen.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/500364-1/91  Best. om vann/kloakkledn. 19.01.1976 
 Bestemmelser om telefon- og elektriske ledninger
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.09.1975.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 390 000,- / Fellesutgifter: 500,- pr. mnd Inkl. snømåking, strøing, strøm og forsikring garasjeanlegg, avsetning til vedlikehold til fellesarealer.

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 95 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 485 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 794 398,- Sekundær formuesverdi : 2 859 831,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 676 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 160920 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.13 700) Kommunale opplysninger (Kr.3 200) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter x 2 (Kr.344) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (Kr.54 375) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.97 576)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?