Til innholdet

Lekkert & oppusset rekkehus m/3(4)sov - Hageflekk - Gangavstand til strand m.m - Nye garasjer - Vestvendt & solrikt!

Svensrødveien 5B
Prisantydning 2 295 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 86
BRA: 90 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1975
Tomtareal: 5087 m²

Visninger

lørdag 24. oktober Kl 12.00 - 12.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Svensrødveien 5B er et meget pent og moderne oppusset rekkehus med fantastisk, solrik beliggenhet mot vest sentralt beliggende på Torød. Her har du gangavstand til Torødstranda, alpinbakken, skolen, barnehagen, butikken, flotte turområder rett på utsiden av døra m.m. Torød er et yndet sted for barnefamilier!

Kort fortalt:
- Boligen inneholder 3 soverom, samt ett rom som i utgangspunktet er en bod, men som i dag er i bruk som barnesoverom (sov.4).
- Nytt og lekkert kjøkken fra 2018. 
- De fleste overflater er pusset opp og malt i moderne farger i perioden 2018-2020.
- Flislagt og delikat baderom
- Hyggelig hageflekk med plass til feks trampoline
- Flott utsikt og nydelig kveldssol
- BRL har nylig lagt om taket, gjor flere tekniske oppgraderinger bygningsmessig samt bygget nye garasjer og asfaltert. Vinduer og ytterdører er skiftet i 2007-2010.
- Buss til byen hvert 15/20 minutt
m.m.

Velkommen til hyggelig visning! Husk påmelding.

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - TORØD

Adresse

Svensrødveien 5B 3135 Torød

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over Kanalbroa, og ta til venstre i Teie Veidele. Følg så Smidsrødveien forbi Hjemseng, Skallestad, og Arås til Torød er skiltet mot høyre. Følg Torødveien forbi Joker, og ta til venstre inn Nestvikveien. Følg så denne veien til Strandåsveien kommer til venstre. Nesten opp bakken, ligger Stranda Borettslag på venstre hånd.

Det blir skiltet med skilter fra Z-Eiendom ved fellesvisninger, og boligen vil merkes med til salgs-plakat.

Beliggenhet

Svensrødveien 5 B ligger barnevennlig til med flotte solforhold på terrassen mot vest. Det er kort vei til barnehage, barneskole, samt sletta på Torød, der man kan finne sandvolleyballbane, håndballbane og en stor gresslette. Om vinteren lages det skøytebane, og det er en liten alpinbakke. Fra leiligheten kan du skimte Torødstranda, som er en barnevennlig og populær strand med både gress, svaberg og sandstrand. Ikke langt unna finnes også kyststien med fine turmuligheter, samt lysløype. Joker dagligvare og Torød Pizza er kun noen hundre meter fra boligen. Det er gode bussforbindelser til Tønsberg med avgang opptil 4 ganger i timen.

Ca 12 km til Tønsberg sentrum med shoppingmuligheter, kulturtilbud, kafeer, restauranter, jernbane og brygga med sitt yrende folkeliv.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1975, modernisert i 2018 - 2020.

Bygninger og byggemåte

Rekkehus med støpt plate på mark og grunnmur av lettklinkeblokker. Yttervegger består av bindingsverk med utvendig trepanel. Vinduer og ytterdører av tre
med isolerglass. Bygget har flatt tak, tekket med sveiset belegg og takrenner/nedløp i plastbelagt stål.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, soverom med skyvedørsgarderobe, soverom (tidl.bod og ikke omsøkt), kjøkken med åpen løsning mot stue og terrasse.
U.etg.: gang, 2 soverom hvorav ett har utgang til hageflekk og kan brukes som tv-stue, samt flislagt baderom med servantinnredning, dusj, og opplegg for vaskemaskin. Separat toalettrom. Bod.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

1.Etasje: 54 / 54 KVM p-rom/BRA.
U.Etasje: 32 / 36 kvm p-rom/BRA.

Garasje kommer i tillegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Standard

Velkommen til Svensrødveien 5B, en barnevennlig og hyggelig beliggende rekkehusleilighet med vestvendt terrasse og nærhet til sjøen.

Stor og åpen stue, med utgang til terrassen. Stuen er lysmalt, har parkett på gulv og har god plass til både spisebord og sofakrok.
Romslig kjøkken i åpen løsning og innredning fra IKEA i 2018. God skap og benkeplass.

Flislagt bad, med gulvvarme. Badet er innredet med dusjhjørne, servant i baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin. Separat toalett.
2 romslige soverom i underetasjen, hvor det ene har utgang til en koselig, vestvendt hageflekk.

I 1. etasje er det 1 soverom, samt 1 bod som i dag er i bruk som soverom/barnerom.
Underetasjen inneholder også en praktisk oppbevaringsbod.

Overflater består som følger;
Gulv: Parkett og laminat.
Vegger: Malte flater.
Tak: Malte himlingsplater.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder:
Boligen har en varmvannsbereder plassert i bod.
Fabrikkår: 2005
Volum: 200 liter
Boligen har et skjult el-anlegg med skrusikringer og noen automatsikringer. Sikringsskap er plassert i vindfang.

Se tilstandsrapport for ytterligere info om boligens tekniske tilstand.

Oppvarming

Gulvvarme på bad.
Ellers elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Det er nylig oppført nye garasjer for borettslaget, hvor det medfølger 1 garasje pr bolig med elektrisk garasjeportåpner. I tillegg er det flere biloppstillingsplasser på borettslagets eiendom.

Areal og eierform

Areal: 5 087 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har asfalterte internveier (nyasfaltert i 2020).

Andelen disponerer en liten hageflekk, med utgang fra underetasjen.

Eier

Linda Benedict Kjærnes Jan-Tøger Kjærnes

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boliger i Færder kommunes reguleringsplan for Stranda, vedtatt 02.01.1973.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.10.1975. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Stranda Borettslag, Orgnr.: 947975994
Andelsnr.: 4
Andel fellesgjeld: kr. 379.888,-
Andel fellesformue: kr. 29.825,-
Total gjeld for BRL: kr. 8.675.793,-

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale med Canal Digital for bredbånd og kabel-TVsom er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv kontakte Canal Digital for å bestille/betale tillegg til avtalen.

Forsikret hos: if... Skadeforsikring - polisenummer 587804.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBOS02-98207765252 A 8.675.793,- 28 år 6 md. 12 Flyt 1,90%
* SPARE2-SPARE2 A 26.506,- 24 år 9 md. 4 Flyt 0,00%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 295 000,- / Felleskostnader: 4 917,- pr. mnd Inkl. nedbetaling og renter fellesgjeld, kommunale avgifter, strøm garasje, festeavgift, utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, TV/Internett, styrehonorar, forretningsførsel mm.

Beregnet totalkostnad

2 295 000,- (Prisantydning) 379 888,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 674 888,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 680 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Forsikring

if Polisenummer: 580874

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Styling, Norstyled etter faktura (Kr.16 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.13 700) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 674 888,-) (Kr.41 310) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilrettelegging (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.100 330)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?