Til innholdet

Lekkert oppusset leilighet med strøkent kjøkken - Gode solforhold fra to store terrasser - Grenser til flott turområde.

Skallestadveien 29 F
Prisantydning 1 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 69
BRA: 69 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1993
Tomtareal: 0 m²

Lekkert oppusset leilighet med strøkent kjøkken - Gode solforhold fra to store terrasser - Grenser til flott turområde.


Finn.no: Lokalområde

FÆRDER-SKALLESTAD

Adresse

Skallestadveien 29 F 3138 Skallestad

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Borettslaget er beliggende i et særdeles attraktivt boligområde med skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Eiendommen er fordelaktig beliggende i ytterkant av boligområdet med skogen som nærmeste nabo. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. Stor terrasse hvor man kan nyte sene sommerkvelder. Formiddagsol på forsiden av leiligheten med noe sjøgløtt, og ettermiddagssol til ca kl. 20-21.
Rolige, barnevennlige og naturskjønne omgivelser med gangavstand til sjøen, flotte turområder og idrettsanlegg. Meny Skallestad ligger en liten spasertur unna med gode bussforbindelser (hvert 15/20 min) til Teie torv og Tønsberg sentrum med alle de fasiliteter en kan ønsker seg. Teie torv ligger ca. 6 km. og Tønsberg sentrum ca. 8 km. fra eiendommen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1993, modernisert i 2012

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og har inngang via eget inngangsrepo.
Inneholder: Entré, bod, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til veranda og kontorkrok, 2 soverom og bad.
Bygningen er oppført i tre på mur.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Standard

Velkommen til Skallestadveien 29 F, en lys og hyggelig leilighet med flott beliggenhet i høyden! Leiligheten har adkomst via utvendig trapp som er overbygget. Man kommer så opp på et stort inngangsrepo som fungerer som veranda, der frokosten kan inntas i morgensolen og man kan skimte fjorden. Man får et hyggelig inntrykk av leiligheten med det samme man kommer inn. De fleste overflater er pusset opp i 2012 med bl a nytt kjøkken i sort høyglans og integrerte hvitevarer. Stue og kjøkken er i åpen løsning, og er enkel å møblere. Her er en fin tv-krok med plass til en stor sofa. Tv og internett er inkludert i felleskostnadene. Det er laget en praktisk kontorkrok som er avgrenset med en halvvegg hvor tv er integrert i veggen. Tv'en følger med i handelen. Fra stuen er det utgang til en stor, deilig, vestvendt veranda hvor kveldssolen kan nytes. Med delvis takoverbygg kan en finne skjerming om behovet skulle melde seg. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass. I tilknytning til kjøkkenet, ved vinduet, er det plass til et spisebord/-stue. Her kan en dekke til langbord når gjestene kommer på besøk. Badet er delikat i lyse farger og er flislagt på gulv og vegger. Rommet inneholder dusjkabinett, wc, servant i moderne innredning og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler sørger for oppvarming. Begge soverommene har garderobeskap. Dette er en lettstelt leilighet beliggende i et solrikt og hyggelig boområde. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad. Flott peis for vedfyring i stuen. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

Garasje følger leiligheten: Nei - Borettslaget har 10 garasjeplasser som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste må søke styret om garasjeplass. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.
Alle leilighetene har parkeringsplasser ute.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Andel av felles tomt som er opparbeidet og noe beplantet. Asfaltert internveier og p-plasser.

Eier

Mette Irgens Virik

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Plannr. 141 - Hårkollen IV" er regulert til boligbebyggelse.
Området vest for boligen er regulert til bolig og vil bli bebygd.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 15.12.1992. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Skallestad Borettslag, Orgnr.: 946514292 Andelsnr.: 15 Andel fellesgjeld: 174000
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 790 000,- / Felleskostnader: 5 611,- pr. mnd Felleskostnadene dekker: Kommunale avgifter, Canal Digital tv og bredbånd, renter og avdrag på fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsfører/revisjonshonorar, styrehonorar, medlemskontingent og andre driftskostnader i borettslaget.

Beregnet totalkostnad

1 790 000,- (Prisantydning) 174 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 964 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 969 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 08.11.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter

Inkl i fellesutgiftene

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon  (Kr.28 000)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Tv og internett fra Canal Digital er inkludert i felleskosten pr mnd (grunnpakke)
Tv som er integrert i halvveggen i stuen, følger med i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?