Til innholdet

VISNING AVLYST Lekkert innredet enebolig i rekke m/sydvestvendt hage - 2(3) sov - Nyere bad og innv.oppusset! ZOLGT

Trudvangveien 38C
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 108
BRA: 117 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1959
Tomtareal: 287 m²

Visninger

søndag 29. november Kl 16.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Trudvangveien 38C har en herlig beliggenhet! Dette innholdsrike rekkehuset med særpreget etasjeplanløsning på attraktive Solvang, ligger i svært høytliggende, bynære og solrike omgivelser.

Boligen er tegnet av arkitekt John Horntvedt MNAL og sæpreges av en spennende planløsning med halvplanetasjer som gir flott, innvendig arkitektur. Særskilt fremheves innslag av åpne og høye himlinger og en stor stue/-spisestuesone m/høyreiste vinduer. Gjennomgående romslige rom preger hjemmets inndeling. Det også rikelig med garderober og bod-/lagringsplass. Legg merke til takvinduene!

Man har en stor, steinlagt gårdsplass og parkeringsplass på fremsiden av boligen, mens på den solrike sydsiden åpenbarer det seg en svært usjenert, privat og solrik hage med lun og skjermet uteplass.

Innvendig fremstår huset som lyst, helhetelig og innbydende hvor de ulike rommene er pent oppusset og modernisert i perioden 2010-2016. Det kan også legges til at boligen utvendig har nyere yttertak med mer.

Boligen ligger på egen tomtegrunn som selvstendig bolig og dermed ikke i noe sameie. Av den årsak er det heller ingen fellesutgifter selv om boligen ligger i rekke.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Lars Ole F. Wittingsrud ønskes du velkommen til visning av en eiendom som vi tror vi begistre deg!

Eiendommens særpreg i korte trekk
* Meget attraktivt beliggende sentralt på Solvang
* Svært høytliggende på et av Solvang sitt høyeste terrengnivå
* Flott og vid utsikt fra 2. etasje mot bla. Heimdal, Træla og Slottsfjellet
* Gangavstand til sykehuset, Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen
* Parkering på steinlagt gårdsplass rett utenfor inngangsdøra
* Spennende planløsning med halvplansløsninger som gir flott særpreg
* Sydvest-orientert, svært solrik og skjermet hagetomt 
* Stor hall/gang med høy takhimling og takvindu for eksta, naturlig lysinnslipp
* Tv-stue med høythengede vindu på veggen. Rommet er innredet fra tidligere garasje og er ikke omsøkt som oppholdsrom.
* Romslig og flislagt baderom fra 2016 med takvindu
* Innholdsrikt og flott kjøkken i fransk landstil m/spiseplass i delvis åpen løsning 
* Høyreiste vinduer gir flott lysinnfall og nærkontakt med hage/utsikt
* Mulighet for innsetting av peis i stua - pipe er ikke tilkoblet ildsted pr i dag.
* Enstavs-eikeparkett i lyspigmentert eik i samtlige oppholdsrom gir en god sammenheng og et godt inntrykk  
* To store soverom - opprinnelig tre soverom som enkelt kan reetableres
* Godt med garderobeskap, skyvedørsgarderober og bod
* Lagringsloft med enkel tilkomst 
* Enkel og trappefri adkomst fra egen gårdsplass
* Nyere yttertak fra 2005
* Ingen fellesutgifter - selvstendig rekkehusbolig
* Mulighet for innløsing av festetomt hvis ønskelig
* En bolig som anbefales å se!

Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning! Husk påmelding til undertegnede via menyen til høyre.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SOLVANG

Adresse

Trudvangveien 38C 3117 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Halfdan Wilhelmsens Allè forbi sykehuset mot Heimdal. Ta Severin Kjærsvei til venstre i lyskrysset og ta så Grevinneveien til høyre og første til venstre inn på Trudvangveien. Boligen kommer så på venstre side av veien.
Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.
Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje mest attraktive boligområde. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og tett på en rekke flotte rekreasjonsområder. Området er kjent for som et "grønt område" hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum bor man særdeles sentralt med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen, butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold sin største arbeidsplass.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Ca. 1 km til Greveskogen videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og innendørs treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1959, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført med særpregede etasjeplan med spennende halvplansløsning som gir luftige løsninger og flott variasjon i den innvendige arkitekturen. Hjemmet har følgende inndeling:

Innhold:
Bakkeplan.: Entré/gang/hall med trapp til begge etasjer samt skyvedørsgarderobe, bod/vaskerom med opplegg for vaskemaskin, tv-stue (tidl.garasje).
2.etg.(halvplan): soveromsgang med takvindu, flislagt baderom med dusjhjørne og servantinnredning (takvindu også på badet), separat toalettrom, 2 soverom hvorav ett er slått sammen fra tidligere 2 soverom. Kott/walk-in-closet og loft for lagring.
1.etg.(halvplan): stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Kjøkken med innredning og spiseplass, stue med mulighet for peis og utgang til solrik hage.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

1.Etasje: 42 / 42 kvm p-rom/BRA.
Bakkeplan:  25 / 32 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 41 / 43 kvm p-rom/BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Selveiet enebolig i rekke med gjennomgående god standard, særlig fra renoveringstiden 2010-2016. I denne tiden ble de fleste innvendige overflater pusset opp, hovedsakelig med listefrie avslutninger og malte, slette overflater på både vegger og himlinger. I gangen/hallen er det åpnet opp og innsatt takvindu for ekstra, naturlig lysinnslipp. Bod er omgjort til vaskerom, praktisk og enkelt.
Det er innredet tv-stue der det tidlgiere var garasje for boligen (ikke omsøkt i kommunen). Soveromsavdelingen er pusset opp i likhet med resten, og der det tidligere var to barnerom er det i dag ett stort hovedsoverom. Dette kan enkelt tilbakestilles ved å sette opp lettvegg.
Delikat og lekkert baderom renovert i 2016 med takvindu, dusjnisje og flott servantinnredning. Flotte fliser!

Stue og kjøkken i egen halvetasje, med samme enstavs-parkett som resten av boligen. Kjøkkeninnredning i klassisk, landing og fransk stil med mye skap-og benkeplass. Stort side-by-side kjøl/frys. Plass til spisebord på kjøkkenet, med en delvis åpen løsning mot stua. Lys og åpen stue med mulighet for peis/vedovn. Utgang til hage/terrasse fra stua.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Innvendig røropplegg i hovedsak nytt ved renovering. Avløpsrør og sluk av pvc dels soil (støpejern).
Eier opplyser om at avløpsrør er rehabilitert med «rør i rør» fra kommunalt punkt og inn til boligen. Bunnledning under bygget opplyses å skiftet ut med nytt røropplegg.
Bereder fra renoveringsår med kapasitet på 200 liter.
El- anlegg i hovedsak nytt renoveringsår med åpent dels skjult ledningsnett.
Sikringsskap montert nytt ved renovering med automatsikringer og jordfeilbrytere til alle kurser.

For ytterligere teknisk beskrivelse, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Boligen oppvarmes i dag via elektrisitet. Det er pipe i stua, men den er pr i dag ikke tilkoblet noe ildsted. Mulighet til å etablere ildsted!
Termostatstyrt gulvvarme på bad. For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Parkeringsmuligheter i egen gårdplass med god plass for flere biler. Tidl. garasje er innredet som tv-stue.
Det er for øvrig også gateparkering langs Trudvangveien.

Areal og eierform

Areal: 287 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2060, Festeavgift: 7000, Neste regulering av festeavgift: 2035. Reguleres hvert 25.år. Kontrakten har rett til fornyelse ved utløpsdato. Det er mulighet for innløsning av tomten ved henvendelse til kommunen. Reguleres iht festekontrakten og tomtefestelovens bestemmelser.

Tomt og hage

Lettstelt og pen hagetomt med hovedsakelig gressplen. Hagen er tilnærmet flat og er meget enkel å holde i stand. Det er tujahekker mot naboer som gir en usjenert og skjermet hage. Adkomst til sti i enden av hagen.
Platting ut fra stua.

Eier

Jan Petter Skaug Lene Øhre

Vei, vann og avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp (skiftet røropplegg fra gaten og inn i boligen).
Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende". Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelag.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.06.1959.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 190 000,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) 108 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 110 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 300 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær

Kommunale avgifter

Kr. 9 571 Inkl. renovasjon, vann, avløp, feiing. Festeavgift innkreves sammen med kommunale avgifter og festeavgiften kommer i tillegg til oppgitte sum (kr 7000,-)

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (Kr.39 150) Tilrettelegging (Kr.13 695) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Eierskifteforsikring (Kr.19 966,50) Kommunale opplysninger (Kr.3 200) Servitutter 3 stk (Kr.516) Grunnboksutskrift (Kr.387) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke u/trykte prospekter (Kr.10 700) Totalt kr. (Kr.94 989,50)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?