Til innholdet

Lekker vestvendt toppleilighet i sjøfront med sen kveldssol og vidstrakt sjøutsikt! 3 soverom og 2 garasjeplasser. ZOLGT

Jarlsøveien 41
Prisantydning 10 200 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 123
BRA: 125 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2011
Tomtareal: 11412 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Velkommen til denne flotte leiligheten i toppetasje på Jarlsø

Velkommen til sjøidyllen Jarlsø og denne romslige og herlig beliggende toppetasjeleiligheten med svært fordelaktig beliggenhet i første rekke mot sjøen.

Men en gang man kommer inn i leiligheten, skjønner man at dette er et spesielt sted å bo. Dette er en særdeles romslig og unik bolig med store vinduer ut mot Husøysundet og småbåtlivet i vest. Utsikten er fantastisk og solforholdene likeså.
På den store balkongen på hele 44 kvm. kan man nyte solen til sent på kveld over innseilingen til Tønsberg. 

Denne lyse og pent benyttede leiligheten fra 2011 byr foruten nevnte herlige balkong, et stort og påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer, en lys entre som er hyggelig å ta imot gjester i, 3 soverom, et lekkert og romslig baderom i forbindelse med hovedsoverommet samt et ekstra ekstra gjestetoalettrom/vaskerom. I tillegg er det en romslig bod i byggets kjelleretasje, bod i gangen samt en en liten bod i tilknytning til balkongen.

Bilen din parkerer du trygt og godt i byggets oppvarmede parkeringshus som ligger skjult under bygget med adkomst via heis. Det presiseres at det medfølger 2 parkeringsplasser i garasjeanlegget.

På vegne av eier og megler ønskes du hjertelig velkommen til visning.

Kort fortalt om leiligheten
- Toppetasje med sen kveldssol
- Balkong på 44 kvm. som strekker seg over 3 sider
- I vannkanten med slående og unik utsikt mot Husøysundet og omkringliggende landskap
- Store og dype vinduer ned til gulv lager en helt spesiell stemning
- Lekkert kjøkken ((Sigdal Herregård) i malt eik med integrerte hvitevarer
- Tre soverom hvorav det ene benyttes som ekstra stue
- Stort lekkert baderom og ekstra gjestetoalettrom/vaskerom
- Vannbåren gulvvarme fra felles varmeanlegg
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Svært energivennlig
- Delikat eikeparkett i alle rom
- Eksklusiv løsning med lekre fellesganger
- Heis direkte ned til P-hus og medfølgende garasjeplasser (2 stk.)
- Vakre fellesarealer med bryggekant, strand, parkanlegg osv.

Nærområdet
Leiligheten har en fantastisk beliggenhet!

Her bor et steinkast fra Husøysundet og innseilingen til Tønsbergfjorden mot vest i tillegg mot Nøtterøy/Tønsbergskjærgården i øst.

Nærmest rett på utsiden av leiligheten kan du bruke øyas idylliske sandstrand eller rusle langs den ca. 150 meter lange bryggepromenaden med bl.a. benker, sjøboder m.m. Her kan det også hende at du støter på noen av beboerne i full gang med å spille petanque - øya har faktisk en egen klubb og bane! Man kan også rusle bort til fyret på sydsiden av Jarlsø som ligger idyllisk til på spissen av øya. Denne plassen har altid vært en yndet fiskeplass.

Det er ikke vanskelig å forstår hvorfor denne idylliske øya på kort tid er blitt et av Tønsbergs mest attraktive steder å bo. Jarlsø har en rik historie og er nå åpen for allmennheten. Øya har en rik historie langt tilbake i tid. Fra omtrent begynnelsen av 1900 og frem til midten av 2000-tallet var området regulert for industri og nå bebygd med variert, moderne leilighetsbebyggelse i fin harmoni med eksisterende bygninger.

Jarlsø har også sin egen dagligvareforretning -  nærbutikken Joker som ligger kun 300 meter unna. Her er det også en restaurant og andre tilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park senteret på Tolvsrød og Tønsberg sentrum med bl.a. Farmandstredet et
godt og variert utvalg.

Rett utenfor øya finnes også andre flotte rekreasjonsområder. Det går kilometerlange kyststier i Husvikområdet mot Vallø, Ringshaug, Skallevold og Karlsvika. 
Det er også flotte tur- og rekreasjonsområder i skogsområdet rundt Råel med bl.a. lysløype på vinterstid.

For uten bademuligheter på Jarlsø sin egen strand, finner du en rekke badeplasser i nærmiljøet,  bl.a. på Klopp, Rødstein og på Nes i tillegg til de mange små, usjenerte badeplassene i de mange friområdene på Husvik og i området rundt.

Jarlsø ligger ca. 100 km fra Oslo og har fått svært enkel adkomst til E-18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen.
E 18 fra Tønsberg til Oslo er nå ferdigstillet med 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Jarlsø til Oslo gjøres unna på drøye timen!
Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum, Til Torp Flyplass er det ca. 25-30 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Finn.no: Lokalområde

UNIK BELIGGENHET PÅ JARLSØ!

Adresse

Jarlsøveien 41 3124 Tønsberg 3. etasje

Type, eierform og byggeår

Leilighet-eierseksjon, oppført i 2011.

Innhold

Leiligheten er inndelt med følgende arealeffektive og ikke minst åpne planløsning som gir godt gjennomlys og ikke minst fyller leiligheten med herlig sjøutsikt.

Inndeling som følger:

Stor ENTRE OG GANG med garderobe
Fantastisk STUE og SPISESTUE hvor store skyvedører av glass mot sjøen tar deg ut til balkongen som strekker seg over 3 sider av leiligheten
Innholdsrikt KJØKKEN med integrerte hvitevarer og enkel tilgang til spisestue, stue og balkongen.
Romslig BADEROM med adkomst fra hovedsoverommet
GJESTETOALETT som også fungerer som vaskerom
TRE SOVEROM hvorav det ene har adkomst til balkongen og er i dag benyttet som ekstra stue.
Liten BOD i tilknytning til hovedbalkongen mot vest i tillegg til bod i gangen.

Den flotte balkongen:
Leiligheten har en herlige balkong på hele 44 kvm. med utgang fra stua, spisestua og det ene soverommet. Balkongen er delvis overbygget og skjermet med glass, og man kan i tillegg til å frydes den vakre sjøutsikten og båtlivet i sundet, nyte lange soldager til svært sent på kveld.
Balkongen har støpt terrassedekke med fliser og er videre utstyrt med blant annet downlights i himling og vanningskran. Overbygget, i kombinasjon med innglasset levegg, danner en lun og skjermet uteplass. Det er også montert rullegardin/screens over den inglassede leveggen.
Boden på balkongen er på 2,3 m²  og er veldig kjekk med tanke på hageputer og annet utstyr.

Bod utenfor leiligheten:
Det medfølger avlåsbar og romslig bod på hele 7,5 m² på kjellerplanet. Denne har svært god takhøyde som gir mulighet for ekstra høye lagringshyller eller lignende. Betongstøpt gulvdekke, innlagt lys og stikkontakt på vegg.

Garasjeplassene:
Leiligheten disponerer 2. stk. garasjeplasser i byggets oppvarmede parkeringshus. Plassene ligger ved siden av hverandre og har en meget fordelaktig beliggenhet kun få meter fra heisen.

Byggemåte

Selveierleilighet i frittliggende boligbygg på tre etasjer. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong.
For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

Eksklusiv adkomst til leiligheten

Det er eget, innvendig heis-/trappehus i bygningen som fører deg direkte til leiligheten. De innvendige og brede fellesgangene er lekkert anlagt med blant annet eksklusive steingulv, vinduer som slipper inn dagslys og rekkverk av glass.
Hovedinngangsdør til bygningen er avlåst og utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes innvendig fra leiligheten.
Heisen har også direkte adkomst til byggets P-kjeller og bodanlegg.

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderom. Det vannbårne anlegget er knyttet opp mot fellessystem basert på sjøvarmeanlegg og forbruk blir avregnet etter forbruksmålere.

Boligen har balansert ventilasjon med avtrekk og tilluft. Eget styringstablå er plassert i leiligheten, og aggregatet er plassert i eget kott/bod.

Det er i tillegg montert en stilren og effektiv gasspeis i stue-/spisestuedelen.

Parkering

Med leiligheten følger to garasjeplasser i felles oppvarmet anlegg med direkte adkomst til/fra leiligheten via heis.

Det er også etablert felles utendørs parkeringsplass/gjesteparkering på asfaltert og oppmerket område. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 11 412 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Området har svært pent opparbeidede fellesarealer hvor det er vektlagt kvalitet i alle detaljer. Hellelagte gangstier, diverse steinsettinger, felles hageplen orientert mot sjøen i vest og beplantning av ulik art - alt sammensatt i et vakkert utemiljø.

Eiendommene på Jarlsø grenser også til flotte friområder til felles glede. Området har også stort, flott bryggeområde med tilhørende badestrand med solrik beliggenhet hvor lange sommerdager kan nytes for opphold og bading. Sandstranden ligger kun få meter nedenfor terrassen mot vest.

Bygget ligger like ved vannet, med steinbelagt vei og trapp ned til stranda og bryggene. På øya er er det også opparbeidet områder med fin utsmykning i form av skulpturer og kunst.

Adkomst - slik finner du frem til Jarlsøveien 41

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og tar til høyre i lyskrysset på Presterød. Hold Narverødveien til venstre i første veidele og kjør forbi Meny på Råel. I første rundkjøring etter Meny, holder man til høyre og deretter første til venstre igjen. Følg denne veien ned til sjøen og kjør rett frem i rundkjøringen og Jarlsø ligger da rett frem med adkomst over broen til øya. Jarlsøveien 43 B finner du etter ca. 150 meter på høyre hånd. ned mot sjøen i vest.

Det blir skiltet med meglers visningsskilt frem til eiendommen ved annonsert fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Richardt Poulsen Ann Kristin Simonsen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til:
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019)
Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019)
Byggegrense

Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 10.04.2012. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger om sameiet

Sameie: Sameiet Vestsiden 2, Orgnr.: 996600378 Andel fellesformue: 26366

Vestsiden 2 er et veldrevet sameie bestående av i alt 60 boligseksjoner fordelt over 6 bygninger. Sameiet består også av 59 garasjeseksjoner i kjelleretasjen utover de garasjeplasser og boder som utgjør tilleggsdel til boligseksjoner.

Det er ingen fellesgjeld tilknyttet sameiet.

Ytterligere informasjon om sameiet finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be evt. om kopi fra megler.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnadene er på pt. kr. 3 676,- pr. måned  som dekker bl.a.
-TV-grunnpakke og internett grunnpakke (fibernett)
-renhold av fellesarealer
-felles bygningsforsikring
-snøbrøyting
-vaktmestertjenester for fellesarealer
-diverse vedlikehold
-strøm i fellesarealer
-kostnader for fjernvarmeanlegg for fellesarealer
-drifts-/serviceutgifter til heisanlegg
-utgifter til forretningsførsel
-utgifter til revisor
-styre m.m

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

10 200 000,- / Fellesutgifter: 3 676,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

10 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 250 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 258 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 458 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport og formuesverdi

Utført av : Hans Holt Takstdato : 07.01.2021 Formuesverdi : 1 211 663,- Sekundær formuesverdi : 4 361 985,-

Kommunale avgifter

Fastpris for vann, avløp og renovasjon er kr. 4.761 pr. år.
Vann- og avløpsgebyr betales etter målt forbruk, fordelt likt på hver seksjon og kommer i tillegg til oppgitt fastpris.
Vann: kr. 10,74 pr. kubikk.
Avløp: kr. 18,94 pr. kubikk.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.14 950)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)
Markedspakke (Kr.18 200)
Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900)
Provisjon (Kr.45 000)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?