Til innholdet

Lekker, særegen enebolig renovert og tilbygget i 2012/13 - 4 kjk, 4 bad, 4/5 sov, 5 stuer m.m. Attraktivt beliggende.

Vestliveien 9
Prisantydning 5 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 204
BRA: 242 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1962
Tomtareal: 1325 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Vestliveien 9 er en bolig som virkelig skiller seg ut i mengden. Her har du en bolig som er renovert i en "sydlandsk" stil, med lekre overflater og særegne farge- og materialvalg.
Boligen har med svært mange bruksområder, da det er innredet med flere kjøkken, stuer og bad. Kanskje er dette den perfekte generasjonsboligen for storfamilien?
Uansett bruk er dette en sjelden vare, og en bolig som bør oppleves.

Kort fortalt;
- Gjennomgående innvendig renovert i 2013 og utvendig (foruten taktekking, se tilstandsrapport) i 2012.
- Innredet med totalt 4 kjøkken, 4 stuer og 4/5 soverom.
- "Drømmehage" opparbeidet med skifer og belegningsstein, samt drivhus og kjøkkenhage
- Romslig selveiertomt på drøye 1,3 mål
- Garasje fra 2013
- Sentral og barnevennlig beliggenhet med kort vei til byen og sjøen
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig fellesvisning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY/MUNKEREKKA

Adresse

Vestliveien 9 3128 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over kanalbroen og tar til høyre i rundkjøring. Hold denne veien videre forbi Kaldnes og videre forbi Active med treningsstudio og badeland. Ta så Vestliveien til venstre, deretter til høyre og eiendommen ligger da på høyre side av veien merket med nr 9. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Med en meget sentral beliggenhet, på Nøtterøy-siden av Tønsberg by, har man gangavstand til det meste - Kun få minutter å gå for å komme inn i flott turterreng med godt preparerte stier og lysløype i Teieskogen. Kort vei til yrende båtliv og restauranter ved Tønsberg brygge. 2 minutter å gå til Badeland og Activ treningssenter, samt badeplass i Rambergåsen, brygge i Munkerekka og Munkholmen friområde med leke- og badeplass. 25 minutters kjøring til Tjøme`s vakre skjærgård. 10 minutters kjøring til Nøtterøy golfbane. Eiendommen ligger sentralt i forhold til jernbane (pendling med tog). Området er uten gjennomgangstrafikk og er barnevennlig og hyggelig.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1962, tilbygget og renovert i 2012/2013.
Frittliggende garasje oppført i 2013.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over mur, forblendet med isopor og murpuss.

Innhold, hoveddel:
1.etg.: Entré, gang med skyvedørsgarderobe, kjøkken med innredning og delvis åpen løsning mot stue, stue og spisestue med utgang til terrasse, 2 soverom, flislagt baderom med dusj, servantinnredning og vegghengt wc.
2.etg.: stort åpen rom disponibelt for bruks om feks gjesterom/kontor/loftstue.
U.etg.: gang, 2 boder, trimrom, vaskerom/teknisk rom. 

Hybel i u.etg: entré/gang, flislagt bad med dusj, wc, opplegg for vaskemaskin og servantinnredning, stue med kjøkkenløsning, soverom.
Hybel i 1.etg.: entré/gang med skyvedørsgarderobe, flislagt bad med dusj, wc, opplegg for vaskemaskin og servantinnredning, stue med kjøkkenløsning, soverom.

Frittliggende garasje:
1.etg.: Entré/gang, flislagt bad med dusj, wc, opplegg for vaskemaskin og servantinnredning. Bod, garasjerom.
2.etg.: Stort, åpent rom med kjøkkeninnredning og stor gulvplass.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 204 kvm, Bruksareal: 242 kvm, Bruttoareal: 308 kvm

Enebolig, hoveddel:
1.Etasje: 97 / 97 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: Gulvareal er målt til 41 kvm. Takhøyde på loftsetasje tilfredsstiller ikke krav til målbarhet som bruksareal/ primærrom.
U.Etasje: 24 / 62 kvm p-rom/BRA. Del av kjeller med takhøyde på 193cm.

Enebolig, hybel i u.etg: 47 / 47 kvm p-rom/BRA.
Enebolig, hybel i 1.etg: 36 / 36 kvm p-rom/BRA.

Garasje:
1.etg.: 12 / 43 kvm p-rom/BRA. 31 kvm utgjør garasjedel.
2.etg.: 15 / 15 kvm p-rom/BRA. Innredet loftsetasje tilfredsstiller ikke krav til rømningsvei.

Møblering / utstyr

Kjøleskap i hybel i 1.etg. medfølger ikke i handelen.

Standard

Enebolig innredet med en romslig hoveddel, samt 2 hybler med gjennomgående standard fra renoveringsår 2013. Hybler er ikke søkt godkjent i kommunen.
Meget pent innredet med gjennomgående god finish på overflater. Det er hovedsakelig gulvoverflater med klikk laminatgulv i alle oppholdsrom, samt fliser på alle bad, entre, vaskerom og rom i underetasje. Veggoverflater i all hovedsak med gipsede, sparklede og slette overflater med malt overflate. Enkelte veggoverflater med tapet. Himling med malte gipsplater. 
Skyvedørsgarderober i entré i hoveddel og i hybel i 1.etg. Kjøkkeninnredning i hoveddel i høyglans med benkeplater i granitt - svært lekkert.
Loftstetasje er innredet som et stort, åpent rom med mange bruksmuligheter. Vinduer i endene.
 
Utvendig renovert fasader med nye, etterioslerte yttervegger, vinduer og dører. Drenert og etterisolert rundt boligen. Taktekking antatt fra 1980-tallet.
Frittliggende garasje bygget i 2013 i lik stil som boligen, med innredet boligdel/hybel.

Øvirg teknisk info (utdrag fra tilstandsrapport):
El- anlegg fra 2013 med skjult ledningsnett.
Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere til alle kurser.
Fordelerskap med automatsikringer til leilighet i hovedetasje.

Innvendig røropplegg fra 2013 med vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av pvc. Bereder fra 2013 med kapasitet på 300 liter felles for boligens hoveddel og leilighet i kjeller. Bereder fra 2013 med kapasitet på 200 liter til leilighet i hovedetasje.

For ytterligere info om boligens tekniske tilstand, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann.

Oppvarming

Det er montert peisovn og IVT luft-til-luft varmepumpe i stue i hoveddel, samt IVT luft-til-luft varmepumpe i underetasje. Termostatstyrt gulvvarme på bad og entré i boligens hoveddel, samt vaskerom, bad og gang i
i hybel i underteasje. Termostatstyrt gulvvarme på bad i hybel i hovedetasje, samt på bad i garasje.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt, samt i garasje.

Areal og eierform

Areal: 1 325 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Drømmetomt!
Eiendommen er svært gjennomtenkt og smakfullt opparbeidet med belegningstein og skiferbelagt innkjørsel og uteplass. Murte støttemurer for å skape flere nivåer i terrenget - meget praktisk. Flere terrasser rundt boligen i trykkimpregnert treverk. Hyggelig opparbeidet hage med tilnærmet flate arealer med gressplen, samt en nøye og god vedlikeholdt hage med blomsterbed, busker og frukttrær. Drivhus og grønnsakshage.
Tomten er delvis innhekket mot naboer.
Virkelig en tomt man kan drømme om, og som tar lang tid å opparbeide. Her er alt klart for ny eier!

Eier

Dariusz Stanislaw Kowal Malgorzata Jozefa Kowal

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1968/2026-1/91  Erklæring/avtale 31.05.1968 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:129 Bnr:133  
Rett til å plante hekk i grensen
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 11.11.2015. Ferdigattesten gjelder tilbygg. Godkjente bygningstegninger for hele boligen og garasje foreligger.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 750 000,-

Beregnet totalkostnad

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 156 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 906 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 1 274 402,- Sekundær formuesverdi : 4 587 845,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 280819 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 750 000,-) (Kr.63 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Kveldsbilder (Kr.3 300) Garantiforsikringspremie (Kr.500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.104 720)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?