Til innholdet

Lekker, romslig og omfattende modernisert 1/2-part av tomannsbolig sentralt på Eik. 2 solrike terrasser og garasje.

Nordre alle 9
Prisantydning 2 450 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 80
BRA: 80 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1948
Tomtareal: 770 m²

Visninger

lørdag 26. januar Kl 12.30 - 13.15

Dokumenter

Lekker, romslig og omfattende modernisert 1/2-part av tomannsbolig sentralt på Eik. 2 solrike terrasser og garasje.


Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG-EIK. 1/2-PART AV TOMANNSBOLIG

Adresse

Nordre alle 9 3122 Tønsberg 2. etasje

Velkommen til Nordre Alle 9 på Eik

I en sentral, rolig og koselig boliggate på populære Eik finner du denne flotte og lyse tomannsboligen hvor leiligheten strekker seg over hele 2. etasje i tillegg til egen inngang i 1. etasje.

Her presenteres en lekker og romslig selveierleilighet som er omfattende innvendig modernisert i perioden 2012 til 2017 med god og fleksibel planløsning hvor du har alt på ett-plan og to nyere terrasser hvor man kan nyte solen til langt på kvelden i sommerhalvåret. 

Leiligheten inneholder blant annet en romslig stue-/spisestue, TV-stue m/dobbel skyvedør mot hovedstuen, et delvis åpent og lekkert kjøkken fra 2012 med rikholdig innredning, et lunt og delikat baderom fra 2014, romslig soverom, entre/gang og vindfang. TV-stuen kan enkelt omgjøres til fullverdig soverom hvis det er ønskelig med ekstra soveværelse i leiligheten. Man disponerer også svært godt med bodplass da leiligheten benytter hele loftsetasjen i tillegg til felles vaskerom i kjeller. Det er for øvrig opplegg til vaskemaskin på eget baderom dersom man ikke vil benytte kjellerrommet. Det er også lagringsplass i egen utebod.

Bilen din parkererer du trygt og godt i egen 1/2-part av garasje. Her der det for øvrig også lagringsplass på loft.

På Eik bor du meget sentralt med gangavstand til en rekke fasiliteter som butikker, idrettsanlegg, skoler på alle alderstrinn og flotte tur-/rekreasjonsområder. Til Tønsberg sentrum er det kun ca. 3 km, og det er gang-/sykkelveier som fører deg til helt frem til bykjernen.

På vegne av eier og Z-eiendom v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning.

Kort fortalt om Nordre Alle 9

- Svært sentral og barnevennlig beliggenhet med kort vei til Tønsberg by
- Rolig boligområde preget av villabebyggelse med luftige hagetomter
- Romslig, svært solrik og koselige hage
- 1/2-part av dobbelgarasje samt utvendige parkeringsplasser på tomten
- 2 terrasser som gir deg sol fra morgen til kveld
- Stor nyoppført "drømmeterrasse" på ca. 29 m² på bakkeplan
- Terrasse på ca. 9 m² fra 2013 ut fra stue-/spisestue i 2. etasje
- Alt på ett plan i byggets 2. etasje
- Omfattende innvendig oppusset-/modernisert i perioden 2012 til 2017
- Ca. 65 m² eget lagringsloft med delvis ståhøyde (gulvflate ikke er medtatt i arealer)
- Egen inngang med innvendig trapp fra 1. etasje
- Romslig stue-/spisestue med koselig peisovn fra 2013
- TV-stue i delvis åpen løsning/dobbel skyvedør mot stue-/spisestue
- Stort og lekkert kjøkken fra 2012 i delvis åpen løsning
- Moderne og delikat baderom fra 2014
- Stort hovedsoverom og mulighet for ekstra soverom i TV-stuen
- Godt med lagringsplass
- Egen utebod ifm. garasje
- Kort gangavstand til en rekke skoler som regnes for å være svært gode
- Gangavstand til ulike barnehager
- Godt med busstilbud (hvert kvarter til/fra sentrum og jernbanen)
- "Flytt rett inn" leilighet som BØR SEES!

Eiendommens sentrale og barnevennlige beliggenhet

Nordre Alle 9 ligger i et svært barnevennlig, populært og etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune. Det er kun ca. 3 km til Tønsberg sentrum, så dette er absolutt beliggenheten for deg som ønsker å bo tett på Norges eldste by.

Like ved ligger Greveskogen med flotte tur- og friluftsområder. Her finner man også to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. "Messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane ligger også innen kort gangavstand. Dette området er også et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Ved Gressbanen finnes bl.a. treningsstudio og fotballbaner.

Kort gangavstand til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Greveskogen videregående skole. Området byr også på alternative skoler som Wang Ung Tønsberg og private Granly barne-/ungdomsskole. Wang toppidrettskile ligger i kort avstand fra eiendommen. Ved Eik skole finner man også Eikhallen og fotballbaner.

Godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Fra Nordre Alle 9 er det også kort vei til dagligvareforretninger (Meny og Rema 1000), Eiktoppen med ulike sentrumsfunksjoner og flere spisesteder langs Eikveien. Eiktoppen har også tilbud som post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Den korte avtanden til Tønsberg sentrum gjør også at det ikke er lang vei til sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet med over 100 innendørsbutikker.

Tønsberg by kan på sommerstid også skilte med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Disse er åpne året rundt.

Fra Eik er det ca. 10 minutters kjøretur til populære familiestrender - blant annet til Ringshaugområdet med en stor nydelig sandstrand, Skallevold og Karlsvika. I dette området finner man også kilomenterlange kyststier.

Fra Eik er det enkel adkomst til E-18 som på en drøy time tar deg nordover til Oslo eller sydover mot Sørlandet. Til Sandefjord lufthavn (Torp) er det kun ca. 20 minutter med bil. Det er også svært gode bussforbindelser fra Eik med blant annet adgang til/fra Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen hvert kvarter dagtid på hverdager (rutetilbud på www.vkt.no).

Se for øvrig nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1948

Leilighetens innhold

Leiligheten strekker seg over hele byggets 2. etasje og har følgende inndeling:

VINDFANG i 1. etasje med garderobe og adkomst via trapp opp til 2. etasje. 

ENTRÈ/GANG med garderobemuligheter og trapp opp til loft.

Flislagt BADEROM/VASKEROM fra 2014 med dusj, toalett og servant i baderomsinnredning.

Stort og innholdsrikt KJØKKEN fra 2012 med moderne innredning og godt med skap- og benkeplass.

STUE 1/SPISESETUE strategisk plassert ut for kjøkken hvor det er store vinduer som slipper inn mye lys og utgang til herlig TERRASSE med kveldssol.

TV-stue/STUE 2 er en flott ekstra stue med delvis åpen løsning mot spisestuen. Rommet har også mulighet for vegg/dør med tanke på å evt. benytte rommet som et ekstra soverom hvis ønskelig.

Romslig SOVEROM med garderobe, plass til dobbelseng og direkte inngang til både baderom og TV-stue.

Terrasser/uteplasser:
Eiendommen har gode solforhold, og dette gjenspeiler seg i leilighetens uteplasser. Man har nemlig en stor og flott terrasse i egen hagedel samt koselig balkong på leilighetsplanet.

Den nyoppførte terrassen i hagen er på ca. 29 m² og er bygget på terreng av impregnerte materialer fundamentert med betongfundamenter. Terrassen ligger mot syd og har levegg samt skillevegg mot hagedel for leiligheten i 1. etasje som gir flott skjerming.

Man har også en flott  balkong på ca. 9 m² ut for stue-/spisestue som er bygget i 2013. Denne nordvestvendte og koselig uteplassen er oppført av impregnerte materialer og fundamentert til terreng. Delvis tett undertak av stålplater mellom bjelkene. Beiset terrassebord og tett rekkverk av malte bord.

Rom utenfor leiligheten på loft og i kjeller:
Leiligheten disponerer hele loftsetasjen i sin helhet. Denne er gulvet og har enkel adkomst via fasttrapp fra entrè. Loftet er gulvet, har god takhøyde og er inndelt med blant to boder og et stort åpent areal. Det er vindu på gavlvegg i hver ende av etasjen som slipper inn dagslys. Gulvflate (ikke medtatt i oppgitte arealer) på loftet er ca. 65 m².

Leiligheten disponere også 2 felles kjellerrom sammen med leilighet i 1. etasje. Det ene rommet er felles vaskerom.

Inngangsparti/adkomstarealer:
Felles overbygget inngangsparti med egen inngang til hver av seksjonene.

Garasje:
Leiligheten disponerer 1/2-part av dobbelgarasje (venstre port). Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av garasjen.

Utebod og lagringsloft ifm. garasje:
Det tilhører bod bak garasjen med utvendig inngang. Boden er bygget sammen med garasjen. Det er også himlingsluke i garasjen til lagringsloft.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten i 2. etasje og uinnredet loft. Illustrasjonen viser ikke eget vindfang/inngangi 1. etasje. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet  på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hvorledes det benevnes. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Bygninger og byggemåte

Halvpart av to-mannsbolig bygget i 1948. Garasje er også oppført på samme tid.

Boligen er oppført på støpte såler i betong til antatt fast underlag. Støpt betonggulver mot terreng.

Yttervegger i kjeller i betong. Bygningen oppført i tre bindingsverk/reisverk. Isolert, vindsperre. Stående malt tømmermannskledning. Innkledde gesimser og takutstikk. Overbygget inngangsparti.

Etasjeskiller i tre bjelkelag som antas å være isolert.

Vinduer av toppsving-/glidehengslet. 2-lags energiglass fra 2017, vindu på soverom fra 2015 og bad fra 2014. Gang har doble enkle vinduer fra byggeår.

Takkonstruksjon av saltak med undertak av rupanel. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Mønepanner, stål beslag. Ny takstein og takomlegg i 1990. Takrenner og nedløp i stål og plast.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt.

Standard

Leiligheten er omfattende modernisert i perioden 2012 - 2017 og fremstår tiltalende med "flytt rett inn" preg.
Boligen byr på en god planløsning samt moderne inndeling med blant annet gode vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og gir ekstra god romfølelse.

I Stue-/spisestue med utgang til terrasse fra spisestue og TV-stue i åpen løsning I
Disse to rommene ligger i delvis åpen løsning med hverandre og utgjør et stort og imponerende oppholdsareal med flotte møbleringsmuligheter. Store vinduer i begge rommene gjør leilighetens hovedoppholdsareal lys og trivelig. TV-stuen ligger skjermet fra kjøkkenet, mens stue-/spisestuen ligger i naturlig sammenheng med det romslige kjøkkenarrangementet. Det er dobbel skyvedør mellom stuene som gjør at man kan "adskille" rommene på et flott vis.

God plass for sofaløsning i TV-stuen, mens det er rikelig med plass for møblement og spisebord i spisestuen. Mellom de to rommene er det direkte utgang via. nyere verandadør til den herlige terrassen som gjør at uteplassen nesten blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Sentralt plassert i stuearrangementet står den varmeeffektive peisovnen fra 2013.

Legg merke til detaljen med plassbygget bokhylle som fyller hele veggen mellom hovedstuen og TV-stuen. Denne er bygget fra gulv til tak og gir hovedstuen er flott særpreg. I overkant er det innfelte downlights som lyser opp åpningen med de doble skyvedørene.
Det vil også være mulig med små grep og tilbakeføre TV-stuen til ekstra soverom dersom det skulle være ønskelig.

I Det lekre kjøkkenet fra 2012 I
Boligen er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med flere flotte detaljer. Innredningen kler leiligheten godt, og fargevalget står i fin sammenheng med leilighetens øvrige farge-/materialvalg. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA og ble satt inn i sin helhet i 2012 med høyglansede fronter, utstrakt bruk av praktiske skuffer i underskap samt overskap ført opp til himling. Kjøkkenet har massevis av benkeplass, og i åpningen mot stue-/spisestue er det anlagt en praktisk spisebenk som gir flott nærkontakt rommene imellom. Dette gjør også at man får dagslys inn fra nord i tillegg til rommets sydvendte vindu.
Keramiske fliser mellom benker og overskap preger veggen i "steke-/oppvasksonen".  Integrerte hvitevarer som medfølger; oppvaskmaskin, induksjon platetopp, stekeovn i høyskap og ventilator i børstet stål med utlufting ut over tak. Legg også merke til plassbygde skap i "nisje" hvor det også er plass til frittstående kjøle/fryseskap som evt. kan medfølge etter nærmere avtale.

I Baderommet fra 2014 med dusj, toalett og opplegg for vaskemaskin I
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Her er det moderne og lune fliser på gulv og vegger med varmekabler med termostat mot gulvføler. Baderommet har inngang både fra hovedsoverommet og fra stue-/spisestue.
Flott baderomsinnredning med skuffer og benk med servant. Stort og elegant veggspeil med lys. Stikkontakt på vegg. Her er der mulighet til å montere vaskemaskin og tørketrommel dersom en ikke ønsker å benytte vaskerommet i kjelletasjen. Solid dusjhjørne med inn-/utsvingbare dører av herdet glass med dusjamatur på vegg og takdusj. Baderommet inneholder også toalett på gulv. Malt MDF- panel i himling med innbygget spotbelysning som gir godt lys i rommet. Vindu mot syd gir dagslys til rommet.

I Det romslige soverommet I
Det romslige soverommet har god plass til dobbelseng og ikke minst rikelig med garderobeskap slik at en har godt med plass for klesoppbevaring. Innerveggene er kalkmalte i 2017 i farge som gir en flott harmoni til rommet. 5-dørs garderobeskaprekke fra 2017 (Ikea) medfølger. Den praktiske løsningen med inngang både fra TV-stuen og baderommet legger til rette for enkel omgjøring til enda et soverom i leiligheten hvis ønskelig.

I Gulv - vegger - himlinger I
På gulver er det eikeparkett i begge stuer, på kjøkken og på soverom. Nytt vinylbelegg i gang fra 2013. Det er i det vesentlige malt tapet og malte plater på veggene i leiligheten. I himlinger er det malte plater, malt gips/slette overflater og på blant annet kjøkken og bad malt panel/MDFpanel.

I Elektrisk anlegg I
Elektrisk tavleskap med automatsikringer. Anlegget har 50 ampere hovedsikringer og forlegning som skjult og noe åpent anlegg. Digital måler er installert april 2018.

Øvrig om standard/installsjoner for boligen:
- Vinduer i det vesentlige fra ca. 2017, 2015 og 2014 (se "byggemåte")
- Balkongdør fra ca. 2013
- Yttertaket er omlagt ca. 1990 på både bolig og garasje
- Varmtvannsbereder type Høiax - 200 liter fra 2014
- Nyere bunnledninger fra stakekum ut til kommunalt anlegg
- Spillvann og overvann ble separert i 2012.
- Nyere vanninntak i kjeller
- Nye innerdører fra 2017 og 2014 unntatt dobbel skyvedør mellom stuene
- Rør i rør system til VVS-anlegg (baderom)
- Hovedstoppekran i felles vaskerom i kjeller.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport fra Byggmester/Takstmann Hans Holt - NTF.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 4/4/4 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 82/76/76 m²

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle rom i leiligheten.

Øvrige arealer som ikke er medtatt i øverst nenvte totalaleal:
Loft: Gulvet lagringsloft på ca. 65 m²
Kjeller: Felles rom/vaskerom på 10 m²
Egen del av garasje inkl. utvendig bod: BTA/BRA/P-rom: 19/18/0 m² + del av lagringsloft

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - hvoran finner du frem til Nordre Alle 9?

Fra Tønsberg sentrum tar man Eikveien til høyre i rundkjøring ved Tønsberg Gressbane. Følg Eikveien frem til Nordre alle kommer på høyre side av veien (Rema 1000 ligger da på venstre side). Sving ned til høye på Nordre alle og fortsett rett frem, boligen ligger så på høyre side av veien.
Det vil bli skiltet med visningsbukker fra Z-eiendom Eikeveien og frem til eiendommen ved annonsert fellesvisning.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med nyere varmeovner fra 2013, varmekabler på bad/vaskerom og vedfyring med Jøtul peisovn i stue fra 2013.

Fyringsanlegg og pipe er seneste kontrollert 12/1-2016 av Vestfold interkommunale brannvesen. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik eller anmerkninger som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Kopi av rapport utleveres hvis ønskelig på forespørsel.

Parkering

Parkering i egen garasje (1/2-part av garasjedel med innkjøring ved venstre port) og på tomtens gruslagte gårdsplass.

Garasjen har støpt gulv og er oppført med innvendige vegger av betong/murblokker og utvendig kledning av stående malt tømmermannskledning. Skyvedør til port og vinduer med enkle glass. Saltak-/sperretak tekket med rupanel, underlagspapp og takstein omlagt ca. 1990.

Areal og eierform

Areal: 770 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Husets plassering på tomten gir et åpent og solrikt hageuterom som oppleves svært lys og solrik. Leiligheten har en avgrenset "egen" hage som er både koselig, romslig hvor man nyte lange soldager.

Hagen er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og hageanlegget gir god boltreplass for både store og små som innbyr til alt fra lek og moro for barn til familie-/venneselskap på den store, nye terrassen fra 2017 i forbindelse med hagen. Boligens egne hagedel er skjermet av utstrakt anleggelse av vintergrønn hekk, trær og beplantning som gir god skjerming mot den del av hagen som tilhører leiligheten i 1. etasje. Legg også merke til det store og koselige epletreet i boligens egne hagedel.

Se også vedlagte situasjonkart og matrikkelbrev i komplett salgsoppgave som viser tomtens grenselinjer. Tomten er seksjonert i sin helhet som fellesareal mellom sameiet sine to seksjoner, men selger opplyser de to respektive seksjonene enige om eksklusiv bruk avhage i forbindelse med hver bolig.

Eier

Kjersti Olsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er felles septiktank på eiendommen.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon/odel

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 3/2-2016 er avsatt til "Boligbebyggelse - nåværende".

Området er ikke regulert.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.
Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.
Det er ikke igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhenet fra Tønsberg kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelag.

Ferdigattest

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.

Det foreligger tegninger av boligen stemplet av kommunen 23.12.1947. Det er avvik mellom disse tegningene og dagens romdeling. Det foreligger også tegninger av terasse og ny balkongdør i 2.etasje som er registrert i kommunen i 2013.

Prisantydning

2 450 000,-

Beregnet totalkostnad

2 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 73 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 523 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 02.11.2018 Ligningsverdi : 566 989,- Sekundær ligningsverdi : 1 814 363,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2016

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 10.160 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 år. Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper

Forsikring

If Polisenummer: 5639083

Kommunale avgifter

Kr. 10 168 pr. år

De kommunale avgiftene dekker kostnader for vann, avløp, renovasjon og feiing. Det er ikke installert vannmåler i huset.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Sameiet Nordre Alle 9

Sameiet består av 2 boligseksjoner. Seksjonen som her selges har en sameiebrøk på 1/2.

Sameiet er ikke formalisert med avsetning til fellesutgifter, fastsatt styre eller lignende. Evt. avsetning/fast ordning for fellesutgifter må avtales med seksjon i 1. etasje, men det legges i utgangspunktet opp til at hver seksjon bærer sine løpende kostnader.

Se vedlagte seksjoneringstegning i prospektet som viser hva som tilhører seksjon 1 og 2 og hva som er fellesareal.

Forholdet til utleie

Leiligheten består av kun en boenhet, og den er har ingen separat utleieenhet.

Selve leiligheten kan fritt leies ut hvis ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 450 000,-) (Kr.36 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 071118 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 950) Tønsbergs Blad 211118 (Kr.4 500) Opprykk - finn.no (Kr.990) Grunnboksutskrift, servitutter, tinglysning sikringsobl., innhenting av opplysninger fra infoland/kkommune (Kr.3 865) Oppgjørshonnorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.79 300)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?