Til innholdet

Lekker, påkostet eierleilighet fra 2016 m/vid sjøutsikt i nest øverste etasje. Innglasset balkong. Heis & garasjeplass.

Ørsnes Brygge 2P
Prisantydning 5 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 92
BRA: 104 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2016
Tomtareal: 3166 m²

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - ØRSNES BRYGGE

Adresse

Ørsnes Brygge 2P 3120 Nøtterøy 4. etasje

Velkommen til Ørsnes Brygge og denne nyere og påkostede leiligheten i sjøkanten fra 2016

Helt i sjøkanten ved Ørsnes brygge har vi nå har gleden av å presentere en nyere og lekker leilighet fra 2016. Ved Ørsnes brygge bor man i vannkanten, rett i utkanten av Tønsberg sentrum - med sjøen og vakker, idyllisk skjærgård rett i nærheten.

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje, og er øverste leilighet før inntrukket toppetasje på femte etasjenivå. Med denne plasseringen ligger man svært høyt og uten noen overliggende naboterrasse. Fra innglasset balkong, en stor stue-/spisestue og et lekkert, svært påkostet kjøkken kan man nyte den slående sjøutsikten og "livet" ved innseilingen til landets eldste by.  Utsikten er slående imponerende nesten uansett hvor man oppholder seg i leilighetens hovedoppholdsrom. Vakker utsikt til Byfjorden og utover i Kanalen i retning Træla - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når solen går ned og månen speiler seg i vannet.

Den påkostede og innglassede balkongen mot sjøen utvider leiligheten på en elegant og flott måte. Innglassingen gjør også sitt til at balkongen kan brukes store deler av året.

Her bys det fortsatt på herlig "nyboligfølelse". Følelsen av en nyere bolig vil gir deg ro og glede i mange år framover, og leiligheten er betydelig påkostet utover opprinnelig standard.

Man tar heis direkte opp fra et innvendig og elegant, felles inngangsparti opp til byggets nest øverste etasje. Like utenfor heisen ligger leilighetens inngangsdør. Man har alt på ett plan, og du møter en innbydende entrè og gang med skyvedørsgarderobe, et stort og lekkert baderom, vaskerom med ekstra gjestetoalett, to soverom hvorav et stort hovedsoverom og garderoberom-/omkledningsrom-/bod. Innerst i leiligheten, mot sjøen, møter du en imponerende romslig stue-/spisestue med fantastisk sjøutsikt og utgang til den innglassede balkongen. Kjøkkenet, som er svært påkostet utover opprinnelig løsning, elegant plassert i kombinasjon med det flotte stue-/spisestuearealet.

Fra leilighetsetasjen er det heis ned til egen garasjeplass i avlåst parkeringshus på nederste etasjeplan. Her finner man også en romslig, tilhørende bod.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om eiendommen

* Vakker og fri sjøutsikt over innseilingen til Tønsberg by
* I sjøkanten på Ørsnes med slående utsikt mot vakkert friareal
* 4. etasje og øverste leilighet før inntrukket toppetasje på femte etasjenivå
* Innglasset, romslig balkong som kan brukes store deler av året
* Rolig og veletablert bomiljø med kort gangavstand til Tønsberg sentrum
* Gangavstand til dagligvareforretninger med mer på Teie
* Båthavn, strand og flott turområder like i nærheten
* Hyggelig bryggemiljø hvor man kan nyte båtlivet på tett hold
* Heis mellom alle etasjer
* Betydelig påkostet utover opprinnelig leveransestandard
* Lekkert og svært påkostet kjøkkeninnredning m/integrerte hvitevarer
* Flott en stavs eikeparkett i alle rom som ikke har flislagte gulvflater
* Stort, påkostet baderom med massevis av ekstra innredning
* Separat vaskerom med gjestetoalettrom
* To soverom hvorav et stort "master bedroom"
* Garderoberom-/omkledningsrom-/bod i tilknytning til hovedsoverom
* Påkostet elektisk anlegg og utstrakt bruk av innfelte spotter i himlinger
* Høy kvalitet på materialvalg og innredning
* Stor bod på over 6 m² i felles bodanlegg
* Egen garasjeplass i avlåst garasjeanlegg
* Rikelig med utendørs parkeringsplasser
* Ørsnes brygge har badestrand og bryggeanlegg ved strandlinje
* Elegant, felles inngangsparti ønsker deg velkommen hjem på en flott måte
* Ingen boplikt!

Beliggenhet og nærområdet

Ørsnes brygge har en sentral beliggenhet ved sjøen, tilhørende Færder kommune. Her bor man meget sentralt, på samme tid tilbaketrukket og luksuriøst.

Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet. På nedsiden av Rosahaugparken ligger Rosanesstranda med idyllisk badeplass og Teie småbåthavn

En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Kort vei også til skiløyper og svømmehall, samt Nøtterøy golfklubb på Borgheim.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte.

Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i byggets garasjeanlegg i 1. etasje.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2016

Innhold

Hjørneleilighet med planløsning med alt på ett plan, svært arealeffektiv planløsning, stor innglasset balkong og ikke minst gode parkeringsfasiliteter.

Stue-/kjøkkenarealet "fylles opp" av herlig sjøutsikt, lys og unike inntrykk. De ulike rommene sin plassering, store vinduer og ikke minst hjørneløsningen gir lyse og imponerede gode rom.

LEILIGHETEN HAR FØLGENE INNHOLD OG FASILITETER:

Lys og innbydene entrè med skyvedørsgarderobe.

Gang med inngang til samtlige rom i leiligheten.

Stue-/spisestue hvor stort skyvedørsarrangmenet fra gulv til tak tar deg ut til innglasset balkong mot sjøen.

Meget innholdsrikt og lekkert kjøkken betydelig påkostet utover opprinnelig løsning. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stue-/spisestue og alt av integrerte hvitevarer medfølger.

To soverom hvorav meget romslig hovedsoverom med tilknyttet garderoberom-/omkledningsrom-/bod med god oppbevaringsplass. Fra soverom er det noe sjøutsikt mot Kanalen i nord.

Flislagt og romslig baderom med stort dusjhjørne, vegghengt toalett og påkostet-/utvidet baderomsmøblement.

Vaskerom og gjestetoalettrom som er flislagt og innredet med vegghengt toalett, plass til søyleløsning for vaskemaskin/tørketrommel og baderomsinnredning.

Bod utenfor leiligheten:
Det tilhører bod i kjelleren på ca. 6,3 m² innenfor egen garasjeplass på nederste etasjeplan. Boden har innlagt strømuttak og lys.

Garasjeplass:
Egen parkeringsplass i byggets garasjeanlegg på nederste etasjeplan. Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av denne.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leilighten og er ikke å anse som noen plantegning. Bod på kjellerplanet og medfølgende garasjeplass følger ikke av illustrasjonene.

Innglasset balkong med vakker panorama over sjøen

En av leilighetens "signaturer" kan trygt sies å være den flotte, innglassede balkongen med panorama over sjøen og innseilingen til byen. Med sine påkostede løsninger og kvaliteter, kan denne brukes store deler av året. Dette "rommet" blir nærmest som en ekstra stue å regne. Samtidig utvider balkongen stue-/kjøkkenarealet på en flott måte. Takoverbygg skaper en lun og svært hyggelig atomosfære, og glassveggene kan åpnes og lukkes etter eget forgodtbefinnende. Det er installert elektriske terrassevarmere på vegg som forlenger bruken i perioder med litt kjølig vær. Det er også montert innvendig solskjerming på to vegger for skjerming på ekstra varme sommerdager.
Balkongen har konstruksjon og gulv i betong med overliggende, impregnerte terrassebord. Overbygget himling av steniplater, vegger av glass og vinduer samt skyvedører av sikkerhetsglass. Det er frostet glass på nordsiden for ekstra god skjerming. Balkongen har også stikkontakter på vegg.

Sykkelparkering og utlån av el-sykler

Området byr på kort sykkelavstand til det aller meste, og på "noen få tråkk" når du de fleste sentrumsfasiliteter enten det er i byen eller på Teie. Sameiet har derfor lagt til rette for gode fasiliteter med felles sykkelparkering. Det er muligheter til å disponere el-sykler som lånes ut av sameiet.

Standard

Interiørmessig fremstår leiligheten som smakfull og delikat med påkostet og moderne standard, diverse oppgraderte løsninger og ikke minst med høy standard. Leiligheten byr på en særdeles fin, gjennomgående planløsning. Store og dype vindusflater i vest og øst slipper inn godt med naturlig lys, vakker sjøutsikt og bidrar til ekstra god romfølelse.

Løsninger, utstyr og standard beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er 1-stavs delikate og solide eikeparkettgulv i alle rom. Disse er både klassiske, solide og moderne. På baderommet, vaskerom/gjestetoalettrom og i leilighetens entrè er det flislagte gulv med varmekabler.

Innervegger, himlinger og belistning:
I overgang innervegger/himlinger er det på baderom og i vaskerom/gjesteroalettrom listefritt, en løsning som sammen med de lekre, hvitmalte gipshimlingene ytterligere forsterker det moderne uttrykket i disse rommene. Samtlige himlinger er av hvitmalt gips, og det er utstrakt bruk av innfelte downlights, se spesifikasjon av de ulike rommene i leiligheten.

Alle innervegger i leiligheten har lysmalte og slette overflater som gir en flott helhet. Soverommene og entreèn er malt i en lun og delikat sandfarge. Hvitmalte lister rundt dører/vinduer hvor alt malt listverk er sparklet og malt.

Kjøkkeninnredningen og utstyr - påkostet, utvidet og gjennomtenkt fra Sigdal:
Eier har utvidet mengden av innredning betydelig i forhold til opprinnelig løsning. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen, tillbaketrukket i rommet og pent tilpasset som et "flott møbel" fra tradisjonsrike Sigdal kjøkken.
Innredningen er moderne, men likevel klassisk og stilrent med mange påkostede og flotte detaljer. Det er imponerende godt med skap-/benkeplass og her mangler man ingenting. Innfelte downlights i himling gir god belysning. Det samme gjør belysningen montert under overskapene, lys i ventilator og ikke minst den åpne løsningen som gir flott lysinnslipp fra vinduene og utsikt mot sjøen.
Innredningen er pent tilpasset, og den integrerte øyen-/serveringsbenken ytterst i rommet gjør at kjøkkenet får en pratisk U-form. Her kan man tilberede dagens måltid samtidig som man nyter utsynet mot sjøen og fører god samtale med hjemmets gjester i stuen. 
Kjøkkeninnredningen har stil og detaljer som gir et moderne, praktisk og eksklusivt preg. Flott løsning med blant annet takhøye overskap (overliggende foring), stilrene benkeplater i kontrastfarge og utstrakt bruk av fordyrende kolonialskuffer blandt underskap. Legg også merke til detaljer som fasettslipte fliser i "gammel stil" og det flotte høyskapet med glassfront ført fra benkeplate opp til himlingen. 

Integrerte hvitevarer er fra Siemens og medfølger:
º Helintegrert oppvaskmaskin
º Stekeovn i høyskap
º Mikrobølgeovn i høyskap 
º Induksjonstopp nedfelt i benkeplate
º Integrert kjøleskap
º Integrert fryseskap
º Stiltilpasset ventilator i børstet stål m/innfelte spotter og komfyrvakt

Stue-/spisetue i åpen løsning med kjøkkenet:
Stuen er romslig og har rikelig med plass til både stort spisestuebord og salongmøbler. Rommet gir plass for et godt langbord, så her kan man invitere til større venne-/familieselskap. De store og brede skyvedørenene i dette rommet tar deg ut til den herlige, innglassede balkongen mot sjøen.  Både fra stue-/kjøkkenarrangmentet kan også den vakre sjøutsikten over innseilingen til byen. Gjennom vinduene kan man nyte soloppgang og morgen-/formiddagslyset mot den vakre panoramaen til sjøen. De store og dype vinduene i rommet sørger for en fantastisk stemning som endrer seg med sollyset. Rommet "fylles" med utsikt, maritime inntrykk og ikke minst masse himmel. Det er godt med veggplass å møblere mot, og det er innfelte downlights i deler av himlingen som sammen med øvrig taklys gir godt med lys når mørket faller på.

Det lyse og romslige baderommet:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med gulvvarme. De grå gulvflisene skaper lun  og moderne fargekontrast til de brede og smakfulle hvite veggflisene. Innfelte downlights i taket og integrerte spotter i bredt veggspeil sørger for svært god belysning.
Baderommet særpreges av påkostet og rikelig med baderomsinnredning i samme tema som leilighetens kjøkkeninnredning. To brede kolonialskuffer, skuffer, underskap og høyskap gir svært god oppbevaringsplass. Bred servantbenk med integrert vask over alt av underskap og skuffer. Rommet er videre innredet med romslig, kvadratisk dusjhjørne m/dører av herdet glass og nedsenket gulv. Vegghengt toalett med skjult sisterne understreker rommets moderne preg og gir enklere renhold.

Vaskerom med gjestetoalettrom i tilknytning til entrè:
Vaskerommet, med inngang via skyvedør fra entre/gang, er også et lekkert og delikat innredet rom hvor det er benyttet tilsvarende gulv-/veggfliser som på hovedbadet. Også her er det gulvvarme. Rommet er praktisk og godt utnyttet innredet med veggmontert toalett med skjult sisterne og baderomsinnredning med servantplate med et lite underskap og nedfelt servant. Rommet er videre praktisk innredet med plass for vaskmaskin og tørketrommel som søyleløsning.

Entrè og gang med påkostet skyvedørsgarderobe:
Den lyse entreèn ønsker deg og dine gjester velkommen inn i leiligheten. Entreèn har en praktisk 2-dørsskyvedørsgarderobe med takhøye dører med blant annet speilfront. I garderoben er det innredning med overhylle og hengeanordninger som gir god plass for ytterklær og skotøy.
De innfelte downlightsene i himlingen gir god belysning til rommet, og varmekablene under det praktiske, flislagte gulvet gir god gulvvarme.

Det er åpen løsning mellom entrèen og gangen. I gangen er det tilsvarende en stavs eikeparkett som ellers i leiligheten - i tillegg er det også her innfelte downlights i himlingen. Callinganlegg med porttelefon som åpner hovedinngangsdøren til bygget er plassert her.

Leilighetens to soverom og garderoberom-/omkledningsrom-/bod:
Leilighetens to soverom ligger innerst i leiligheten, avdelt av et romslig garderoberom-/omkledningsrom med god oppbevaringsplass. Begge rommene har nordvendte vinduer som gir en svalende effekt.

Leilighetens hovedsoverom har en imponerende god størrelse. Det er godt plass til blant annet dobbeltseng og nattbord på hver side av sengen. I tillegg er det plass til ytterligere garderobeskap dersom det skulle være ønskelig. Gjennom vinduet i rommet er det utsikt mot Kanalen.  Omkledningsrommet, med god plass for hyller-/hengeanordninger  og øvrig oppbevaringsplass, har inngang fra 3-dørs, påkostet skyvedørsarrangment med takhøye dører. Også disse er påkostet utover opprinnelig standard, og i midtre felt er det speildør.

Det andre soverommet har frittstående, dobbelt garderobeskap. Her er det plass til både seng og arbeidsbord dersom ønskelig.

Øvrig rundt standard og utstyr:
* Alt av innfelte downlights er nivåjusterbare
* Massive innerdører av malt tre
* El- skap med automatsikringer.
* Varmtvannsbereder innbygget i skap.
* Hovedstoppekran inne i skap ved bereder.
* Egen koblingsskap for TV-/internett (Canal digital)
* Automatisk måleravlesning.
* Hovedsikring og måler i felles tavlerom i kjeller
* Hovedsakelig skjult VVS anlegg med rør-i-rør anlegg
* Callinganlegg med porttelefon
* Felles brannvarslingssystem og automatisk overrislingsanlegg
* Heis til alle etasjer i bygget
* Postkasser innendørs i felles foaje i 1. etasje.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg, termostatstyrte panelovner og elektrisk gulvvarme i våtrom.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner av type Nilan. Aggregat i skap over varmtvannsbereder. Styret er behjelpelige med stifting av filter til anlegget. Styret kjøper inn nye filter hvert år.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 112 kvm

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom foruten innglasset balkong.

Rom medtatt i oppgitt BRA og BTA: Innglasset balkong på ca. 12 m² er medtatt i arealoversikten for BRA/BTA og vurdert som S-rom. Arealet er målt til glass og glassdører.

Verken kjellerbod eller garasjeplass er medtatt i noen av de ovennevnte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Fellesutgifter på månedlig kr 2.998,- inkluderer blant annet følgende:

* Kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon)
* Strøm-/oppvarming av fellesarealer
* TV-/internett fra Canal digital (grunnpakke)
* Bygningsforsikring
* Drifts-/vedlikedholdsutgifter
* Service-/vedlikeholdsavtale for heisanlegg
* Service og kontroll av sprinkelanlegg
* Avsetning til vedlikeholdsfond
* Utgifter til forretningsfører og styrehonorar
* Andre driftskostnader
* Vedlikehold av garasjeanlegg
* Renhold i trapper, heis og korridorer
* Snøryddig til bygning og garasjeanlegg

Fellesutgiftene fordeler seg på felleskostnader kr 2 593,- og TV-/internett fra Canal digital kr 405,-, totalt kr 2 998,-.

Fullstendig oversikt over hva fellesutgifter dekker finnes i vedlagt regnskap i salgsoppgave.

Adkomst - slik finner du frem til Ørsnes brygge 2P

Fra Tønsberg sentrum kjører en ut til Nøtterøy og tar til venstre i rundkjøringen som ligger rett over Kanalbroen. Følg så Kanalveien frem til Ørsnes Brygge som ligger på venstre side. Ned mot sjøen, på høyre side, ligger Ørsnes brygge 2 med felles inngangsparti for byggets leiligheter.

Det vil bli skiltet frem til eiendommen ved fellesvisninger med Z-eiendom sine visningsskilt.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Byggemåte

Selveierleilighet i frittliggende boligbygg over fem etasjer + garasjeanlegg på nederste plan, inngangsparti og boder. Det er heis og trapper mellom alle etasjer. Bærende konstruksjonerr og etasjeskillere i betong. Fasader består i det vesentlige av teglstein og murpussede overflater med innslag av noe treverk ved terrasser. Vinduer av type innadslående, malte vinduer og fastkarmvinduer i tre med 3- lags energiglass.

For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Parkering

Med leiligheten følger egen garasjeplass i felles parkeringsanlegg på nederste etasjeplan. Det er direkte adkomst til/fra leiligheten via heis, og det er også trappeløp fra garasjeanlegget til leilighetene i bygget.

Garasjeanlegget har enkel tilkomst og holdes lukket av avlåsbar, fjernstyrt garasjeport. Parkeringsdekke av drensasfalt sørger for enkelt vedlikehold og god avrenning/drenering.

Sameiet har tilrettelagt for gode parkeringsmuligheter for beboere og gjester også rett utenfor leilighetskomplekset. Øvrig parkering etter områdets gjeldende regler.

Areal og eierform

Areal: 3 166 m²

Eierform: Eiet fellestomt.

Tomt/hage og felles utendørs fasiliteter ved Ørsnes brygge

Ørsnes brygge byr på en rekke imponerende fasiliteter, et av disse er nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Her finner man blant annet en flott, felles "atriumshage" med blant annet sitteplasser, steinbelagte gangveier, arealer tilrettelagt for lek, gode plenarealer, flotte trær, et koselig veksthus, diverse beplantninger.

Ørsnes brygge byr også på et flott bryggeområde med strand. Området har også badestrand ved egen strandlinje like utenfor husveggene.
Videre er området frodig og gjennomtenkt opparbeidet med prydbusker, hekker, diverse beplantning og ulike trær. I tillegg finnes det drivhus, lekeapparater med mer. Sittegrupper, pergola og bocciabane er opparbeidet for et sosialt boligmiljø for beboerne.

Eier

Leif Eriksen Bjørg Christensen

Vei, vann og avløp

Adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilkoblet vann og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se vedlagte kart i salgsoppgaven.

Kommunen opplyser at det er vann- og avløpsgebyr etter måler, og gebyrene er inkludert i leilighetens andel av fellesutgifter.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan er avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - (Kombinert boligbebyggelse og næringsbebyggelse), bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone og byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav med vedtaksdato 17.06.2015.

Kommunen opplyser at kommuneplan er vedtatt 31.01.2018 med formål bolig/næring.

Eiendommen ligger i regulert område. Plannr. 330 - Ørsnes boliger og næring med reguleringsformål felles grøntareal, felles gårdsplass, felles parkeringsplass, blokkbebyggelse og annet fellesareal (Felles grønt, friluftsomr. i sjø) med vedtaksdato 05.10.2010 og plannr. 2015004 - Ørsnes Brygge 1 med reguleringsformål veg og samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur (arealer).

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen, og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet av megler fra Færder kommune.

Opplysninger om sameiet Ørsnes brygge 2

Sameiet sin sammensetning: Sameiet Ørsnes brygge 2 består av i alt 17 boligseksjoner iht. seksjoneringsbegjæring tinglyst den 4/4-2017. Det foreligger vedtekter for sameiet som senest er fastsatt 21/3-2018. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 917 790 469.

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av boligseksjoner i sameiet.

Felles lån: Det er ingen gjeld i sameiet, og leiligheten har således ingen andel fellesgjeld.
Leiligheten sin andel av sameiet sin formue: kr 15 070,- pr. 31/12-18 av sameiet sin totale formue på kr 233 608,-.

Leiligheten sin eierseksjonsbrøk: 92/1383.

Kontaktperson/forvaltningskonsulent for sameiet hos forretningsfører: Sameiet benytter OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører v/Nina Stenbakk tlf.33 30 94 64/e-post: nina.stenbakk@obos.no.

Styreleder i sameie: Trine Langemyr - Ørsnes brygge 2Q.

Regnskapsfører har på vegne av sameiet lovfestet pant til dekning for evt. utestående beløp fra sameierne inntil 2G (G = Folketrygdens grunnbeløp).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider.). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer dersom ikke annet er spesielt opplyst.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Tinglyste heftelser som følger seksjonene ved Ørsnes brygge 2:
2012/767281-1/200 - Best. om adkomstrett tinglyst 18.09.2012
Bestemmelse om parkering. Bestemmelse om bruksrett til grøntareal. Gjelder også senere fradelte gårds- og bruksnummer. Kan ikke slettes uten samtykke fra samtllige eiendommer. Overført fra: 0729-2/340. Gjelder denne registerenheten med flere

2015/173252-1/200 -  Bestemmelse om veg tinglyst 25.02.2015. Rettighetshaver, gbnr. 2/276. Overført fra: gbnr. 2/340. Gjelder denne registerenheten med flere

2016/123977-1/200 -  Erklæring/avtale tinglyst 11.02.2016. Rettighetshaver: gbnr. 2/276.
Rett til drift og utføre vedlikehold av overvannsledning. Overført fra: 0729-2/340. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2016/294627-1/200 - Seksjonering tinglyst 04.04.2016. Opprettet seksjoner: snr: 14 med formål bolig, tilleggsdel i bygning. Sameiebrøk: 92/1383.

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 0729-2/343. Rettigheter i eiendomsrett - 2016/430396-2/200. Bestemmelse om parkering tinglyst 13.05.2016.
Rettighetshavere: Gbnr. 2/40 -  Snr:1  - 17. Bestemmelse om gjesteparkering, plass nr. 3-9 og 24.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for boligblokk (B6), garasjerekke og miljøstasjon/utebod datert 30.05.16.

Kopi av ferdigattest kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 350 000,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 5 750,- (Eierskiftegebyr) -------------------------------------------------------- 163 942,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 153 942,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi

Ligningsverdi som primærbolig: 942 717,-
Sekundær ligningsverdi: 3 393 780,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 5 628 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6655958

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon) er inkludert i leilighetens oppgitte andel av fellesutgifter.

Eiendomsskatt

Det er til dags dato ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er etablert en driftsforening som drifter utearealer (private adkomstveier, grøntarealer og gjesteparkering m.m.) som er til felles bruk for de fire sameiene B1/B2 - Sameiet Ørsnes Brygge nr. 9 - 12, B4 - Sameiet Ørsnes Brygge nr. 5, B5 - Sameiet Ørsnes Brygge nr. 3 og 4 og B6- Sameiet Ørsnes Brygge nr. 2 (ØB2). Sameiet «Ørsnes brygge» forplikter seg til å delta i og dekke sin forholdsmessige andel av kostnadene til drift og vedlikehold for denne driftsforeningen proratisk etter sameiets samlede BRA areal m², ref. sameiet sine vedtekter.

Adgang til utleie av leiligheten og evt. av egen garasjeplass

Det foreligger en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleieenhet.

I følge sameiet sine vedtekter kan seksjonseierne i sameiet fritt leie ut sin leilighet, jfr. § 5, 1. ledd i "vedtekter for sameiet Ørsnes brygge 2". Utleie skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører. Iht.§ 5, 3. ledd kan parkeringsplasser kun leies ut sammen med seksjonen de tilhører, eller separat til andre eiere av boligseksjoner innenfor sameiet eller prosjektet Innseilingen/Ørsnes Brygge.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før tidspunktet for overtagelse av leiligheten.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 990 000,-) (Kr.53 910) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 260619 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 280819 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 161019 (Kr.4 500) Opprykk Finn.no - Internett annonsering (Kr.1 000) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger, grunnbok, servitutter (Kr.3 360) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.109 990)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?