Til innholdet

Lekker og tidsriktig enebolig m/svært moderne løsninger. Nylig totaloppusset. Øverst på Teie m/over 1 mål skjermet tomt.

Briskveien 19
Prisantydning 5 375 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 149
BRA: 182 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1962
Tomtareal: 1074 m²

Dokumenter

Lekker og tidsriktig enebolig m/svært moderne løsninger. Nylig totaloppusset. Øverst på Teie m/over 1 mål skjermet tomt.


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY -  HØYTLIGGENDE PÅ TEIE

Adresse

Briskveien 19 3121 Nøtterøy

Velkommen til Briskveien 19

Velkommen til Briskveien 19 og denne flott beliggende eiendommen på øvre del av attraktive Teie.

Både bolig, tomt og ikke minst beliggenhet tror jeg så absolutt vil begeistre deg som stiller høye krav til moderne bokvalitet, sentral beliggenhet og ikke minst romslig og solrik hage. Dette er en ypperlig eiendom for alle aldersgrupper da huset byr på åpne og sosiale løsninger i kombinasjon med flere rom med typiske "alenesoner".

Huset er i perioden 2014 - 2017 betydelig påkostet og innvendig nærmest totaloppusset med et svært moderne og flott helhetsinntrykk med "nyboligfølelse". Bruken av nye og store vindusflater nærmest fra gulv til tak i 1. etasje gjør at oppholdsrommene oppleves som svært lyse og moderne samtidig som de gir flott nærkontakt med den store, solrike og usjenerte tomten.
Huset byr blant annet på en sydvestvendt stue-/spisestue m/utgang til ny terrasse på ca. 41 m², adskilt og romslig TV-stue, et lekkert og moderne kjøkken m/integrerte hvitevarer, nye og lekre baderom i hver etasje, tre soverom og kontor/garderoberom. Boligen byr videre på et arealgenerøst inngangsparti m/nyere terrasse på ca. 28 m², lukket entre, gang med skyvedørsgarderobe og godt med bodplass. Familiens kjøretøy plasserer du trygt godt i integrert garasje.

I den imponerende usjenerte og flott oppbeidede hagen, kan man finne en rekke lune og solrike plasser å sitte. På en pent opparbeidet tomt på over  1 mål, kan du nyte vakre omgivelser og ikke minst sol ved eiendommens store terrasser fra tidlig morgen til sent på kveld.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning.

Fremtredende egenskaper ved boligen

º Betydelig modernisert og oppgradert 2014 til 2017 med innvendig "nyboligfølelse"
º Svært moderne, funksjonelle og gjennomtenkte løsninger
º Ypperlig bolig for alle aldersgrupper og stor grunnflate
º Utstrakt bruk av store og dype vinduer slipper inn dagslyset
º Stilrent med listefrie himlinger med omfattende bruk av integrerte downlights
º Ny gulv, innervegger og himlinger i de fleste rom i hele huset
º Lekre 1-stavs eikegulv i hele 1. etasje
º Stue og kjøkken i har åpne løsninger som gir et unikt sosialt rom
º Stor "ekstrastue" på hovedetasjeplanet 
º 2 innholdsrike, delikate og nye baderom
º Nylagt gulvvarme i alle rom i underetasje med unntak av i boder
º Ny terrasse fra 2016 på hele 41 m² med sol fra morgen til kveld
º Stor og ny terrasse på ca. 28 m² på motsatt side av huset
º Over 1 mål romslig og luftig selveiertomt m/ypperlige solforhold
º Sydvestvendt, skjermet og barnevennlig hage med gressplen og hekkbeplatning
º Robotgressklipper sørger for velstelt gressplen i sommerhalvåret
º Romslig og steinlagt gårdsplass med nyere belegningsstein
º Fantastisk beliggenhet med kort vei til nær sagt "alt"
º Kort gangavstand til barne-/ungdomsskole
º Godt med lagringsplass
º Integrert garasje på grunnplanet
º Ingen boplikt

Nærområdet og beliggenhet

Briskveien 19 har en herlig beliggenhet svært sentralt og høytliggende på populære Teie.

Området er et etablert og svært attraktivt boligstrøk med både nyere og eldre bebyggelse, ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Nærmiljøet er ideelt for barn- og unge med skoler og fritidstilbud kun få steinkast fra eiendommen. Det er kort og ikke minst trygg gangvei til nye Teigar ungdomsskole og nye Teie barneskole (ca. 700 meter). I tilknytning til skolene er det et flott idrettsannlegg. Herfra finner du også fantastiske turområder med lysløype og park i blant annet Teieskogen som er et svært populært rekreasjonsområde. Kort vei også til barnehager. Teiehøyden barnehage og Hundremeterskogen familiebarnehage finner du ca. 1100 meter fra Briskveien 19, mens det er kun ca. 500 meter til Tiriltoppen barnehage.

Det er gangavstand til Teie torv, hvor det finnes et godt utvalg av butikker, vinmonopol, bank, post i butikk, shoppingmuligheter samt flere hyggelige kafeèr og spisesteder. Fra og med Øvre Fjellvei/Kolbergveien, som ligger rett ut for eiendommen, er det gang-/og sykkelsti og gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum. Nærhet til Nøtterøy golfbane på Borgheim som ligger 5 minutter unna med bil. Ikke langt unna finner du blant annet Rosahaugparken som også byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og med båt har du direkte tilgang til en rekke øyperler. Av den grunn er det selvsagt en rekke småbåthavner i nærmiljøet, blant annet på Rosanes og Sjølyst.

Området ligger ca. 100 km fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen. Til Torp Flyplass er det 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser oversikt over fasiliteter og avstander til disse i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1962

Innhold

1. ETASJE:
Stort overbygget INNGANGSPARTI med husets hovedinngangsdør og integrert garasje.
ENTRÈ med garderobemuligheter og trappnedgang til underetasje.
GANG med innbygget skyvedørsgarderobe.
Flott og lys STUE med utgang til terrasse på hele 41 m².
Separat og romslig TV-STUE med flott peisovn og flere innredningsmuligheter.
Koselig SPISESTUE i åpen løsning med hovedstuen og kjøkkenet.
KJØKKKEN med moderne og innholdsrik innredning m/integrerte hvitevarer.
SOVEROM med plass til dobbeltseng og godt med plass for garderobeskap.
Delikat, flislagt BADEROM/WC innredet med blant annet dusjhjørne og veggmontert toalett.

UNDERETASJE:
TRAPPEGANG med en rekke medfølgende skoskap. 
GANG med inngang til samtlige rom i etasjen.
2 romslige SOVEROM.
Lyst og pent BADEROM/VASKEROM med blant annet dusjkabinett, veggmontert toalett og massevis av praktisk innredning.
KONTOR/GARDEROBEROM med fleksible bruksmuligheter.
2 praktiske BODER.

LOFT:
Tilgang til loft via loftsluke fra gang i første etasje. Loftet er noe gulvet.

INTEGRERT GARASJE:
Garasje bygget integrert i boligen. Denne er oppført som tilbygg til huset i 1971. Se punktet "parkering" for beskrivelse av garasjeanlegget. 

HAGEBOD:
Det tilhører en utvendig frittstående hagebod bygget i tre på ca. 5 m². Oppført med maskinlaftede vegger, inngangsdør med glass og saltak tekket med asfaltshingel.

Terrasser og uterom

Den herlige terrassen på ca. 41 m² ut for stuen er et nydelig uterom som vender ut mot den store hagen på baksiden av huset. På denne kan man nyte solen fra tidlig formiddag til sent på kvelden i sommerhalvåret. Man flott utsikt til omgivelsene og hagen. Terrassen er svært skjermet som følge av blant annet rekkverk og noe inntrukket overbygg. Dette blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret, og det er massevis av plass til utemøbler, potteplanter og annet. Hagen gir også muligheter for å benytte seg av hagemøbler direkte i hagen. Terrasse er bygget i 2016 med impregnerte materialer og fundamentert med støpte pilarer i betong. Impregnerte materialer i rekkverk og bred trapp til/fra hagen.

Det er også en herlig nyere platting ved inngangspartiet på fremsiden av huset. Her kan en nyte morgensolen delvis skjermet fra omgivelsene. Midtsommer faller også kveldssolen på terrassen. Uteplassen er også sval på dagtid dersom man vi søke skygge på hete sommerdager. Plattingen er delvis overbygget, noe som gir enda større bruksmuligheter. Denne hele 28 m² uteplassen er bygget av impregnerte materialer, og skaper en fin og myk overgang mellom eiendommens steinlagte gårdsplass og husets inngangsparti.

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen i kjeller og 1. etasje. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det er avvik mellom originale bygningstegninger og dagens rominndeling i boligen. For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre med kjeller av mur.

Boligen er oppført på støpte såler i betong til antatt fast underlag.

Yttervegger i kjeller av sementblokker/betong. Yttervegger i tre bindingsverk som er Isolert og montert med vindsperre av papp/plater. Ytterkledningen har liggende malt Vestlandskledning/weatherboards og det er Innkledde gesimser og takutstikk.

Vinduer av fastkarm, 3- lags energiglass utstyrt med sprosser i 1. etasje. Vinduene er fra 2013 og er vedlikeholdsvennlige belagt med aluminium/stål utvendig. Underetasje har innadslående vinduer med 3- lags energiglass, også disse fra 2013.

Etasjeskiller i tre bjelkelag. Isolert i etasjeskiller mot loft med Glava isolasjon etter byggeår.

Yttertaket har sal-/sperretakskonstruksjon med undertak av takbord/rupanel. Taket er tekket med lakkerte takpanner av stål. Stålbeslag på israfter, ved overganger og rundt pipe mot tak. Takrenner og nedløp i stål.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport fra Hans Holt.

Arealer og angivelse av innhold i primærrommene

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 182 kvm, Bruttoareal: 195 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom/S-rom: ca. 112 / 105 / 87 / 18 m²
Underetasje: BTA/BRA/P-rom/S-rom: ca. 83 / 77 / 62 / 15 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport:
1. etasje: Alle innvendige rom unntatt garasjerom.
Underetasje: Alle rom med unntak av bod 1, bod 2 og garderobe.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/ takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Boligen er i perioden 2014 til 2017 innvendig omfattende ombygget og påkostet. Moderniseringen er gjennomført med et helhetelig kvalitetspreg. Innvendig fremstår husets rom innbydende med lyse farger, godt materialvalg og funksjonelle løsninger som samlet gir et flott og moderne helhetsinntrykk.

Gulv, vegger og himlinger:
I 1. etasje er det i 2016 lagt lekre, mattlakkerte 1-stavs eikeparkettgulv som gir et moderne, lyst og ikke minst flott kvalitetspreg. Dette gulvet er lagt i samtlige rom i etasjen og gir dermed et flott helhetspreg. På baderommet er det "selvsagt" flislagt gulv med gulvvarme. Innervegger og himlinger er også platet om hvor alt av vegger og himlinger har malte, slette overflater (gips). Listefri overgang mellom vegger og himlinger bidrar til det modernistiske uttrykket. Det samme gjør utstrakt bruk av moderne, innfelte spotlightsarmaturer m/dimmere i gipshimlingene.

I underetasjen er det også lagt nye gulv i oppussingsperioden. Gulvvarme i alle rom unntatt i etasjens to boder i kombinasjon med solid laminatparkett av god kvalitet gir etasjen god bo-/varmekomfort. Også her er innervegger og himlinger nye plater i alle oppholdsrom. På bad/vaskerom i underetasje er det fliser og malte plater på vegger og i himling. Ubehandlet støpt gulv og malte murvegger i bod under tapp. Malte plater i himling med himlingshøyde vaskerom er ca.1,92 meter. Himlingshøyde forøvrig ca.1,97 meter.

Kjøkken med spiseplass - lys og klassisk innredning med funksjonelle løsninger:
Kjøkkenet har en svært sentral plassering i hovedetasjen. Moderne og svært stilrent med ny innredning fra danske Kvik i 2016. Kjøkkenet blir som et lekkert møbel i den herlige og åpne løsningen mot spisestuen. Det er lagt vekt moderne og praktiske detaljer for at rommet skal være husets samlingspunkt. Rommet har inngang både fra husets gang og fra den koselige spisestuen. De store og dype vinduene mot vest gir et herlig lysinnslipp. Det samme gir vinduene mot syd i stuearealet grunnet den åpne løsningen mot spisestuen. Rommet har også påkostet belysning. Under overskapene, som for øvrig er ført helt opp til himlingene, er det montert spotlights som gir flott lys til benkeplatene. I himlingen er det montert doble/triple, kvadratiske spotlightsarmaturer som understreker det moderne uttrykket.
Kjøkkenet har utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer, kraftige heltre benkeplater i eik (6 cm) og alt av integrerte hvitevarer medfølger; induksjon platetopp (ekstra bred) innfelt i benkeplate, stekeovn i underskap, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator med utlufting ut over tak.

Stue-/spisestue i 1. etasje med utgang til terrasse:
Flott stueløsning hvor store vinduer, masse lys og herlig romfølelse dominerer inntrykkene. De nye og dype vinduene mot både syd og vest blir nærmest som et "møbel" i rommet og gir flott nærkontakt med hagen og hovedterrassen. I tillegg slipper vinduene inn dagslyset på en flott måte.
Hovedstuen har plass til sittegruppe i tillegg til egen TV-stue vegg i vegg. Den åpne løsningen mot spisetuen slipper lyset inn i rommet fra flere sider! Den direkte tilkomsten til terrassen via stor skyvedør gjør at den store uteplassen nærmest blir en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Spisestuen ligger mellom stuen og kjøkkenet, med plass til stort langbord hvor man kan samle familie og venner til selskap. Sentralt plassert i stuen står også den den nye og varmeeffektive peisovnen av type "Stockholm" fra Nordpeis som skaper hyggelig stemning i huset på mørke vinterkvelder.
Langs de sydvendte vinduene i syd er det i himlingen montert tilsvarende doble, kvadratiske spotlightsarmaturer som på kjøkkenet.

Den store og adskilte TV-stuen i 1. etasje:
I tillegg til hovedstuen og spisestuen, er det et ekstra rom som i dag benyttes til en separat TV-stue/allrom. Dette rommet har en flott størrelse, har inngang fra gangen i 1. etasje og er et ypperlig rom når man vil søke seg til "alenesone" skjermet fra øvrige oppholdsrom. Lyst og åpent rom som også særpreges de dype og flotte vinduene. I dette rommet er disse plassert mot øst og syd. Også denne stuen har godt med plass og byr på fleksible møbleringsmuligheter med god plass for sofa-/lenestolemøbler. I himlingen er det utstrakt bruk av doble, kvadratiske spotlightsarmaturer som gir god belysning. Det er også TV-uttak i rommet. TV-uttaket ligger vegg-i-vegg med stuen, så det er evt. enkelt å montere TV-uttak i hovedstuen dersom ønskelig. Størrelsen, rommets plassering og den avlukkede løsningen gjør at rommet også kan benyttes som kombinert stue-/soverom hvis ønskelig.

Det nye og lekre baderommet fra 2016 i 1. etasje med dusj og toalett:
Her er det moderne og lune fliser som gir typisk "spafølelse" på gulv og vegger med underliggende varmekabler med termostat med gulvføler.
Elegant veggspeil over baderomsinnredning i tillegg til speilskap vis a vis innredningen bidrar til ekstra god romfølelse. Solid dusjhjørne med inn-/utsvingbare dører av herdet glass hvor det er montert påkostet armatursystem med blant annet takdusj og separat, veggmontert hånddusj. Baderommet inneholder også veggmontert toalett med innbygget sisterne. Innfelte spotter i himling (nivåjusterbare) gir godt med lys. Baderomsinnredningen er utstyrt med helstøpt servantbenk og doble kolonialskuffer som gir funksjonell og god oppbevaringsplass.

Det nye baderommet med toalett og vaskerom i underetasjen:
Dette rommet har en imponerende størrelse og er funksjonelt, praktisk og moderne innredet. Gulvet er flislagt med med varmekabel og det er sokkelfliser i overgang gulv/vegg hvor veggene er platekledde. Godt med innbygde spotter i himling gir god belysning i tillegg til til mindre vindu øverst på vegg. Rommet er innredet med dusjkabinett, veggmontert toalett med innbygget sisterne, servant med skuffeinnredning, diverse skap og speil med lysarmatur. Opplegg/uttak for vaskemaskin og plass for tørketrommel. Rommet ventileres via vifte i vegg.  

Entre og gang i 1. etasje og gang i underetasje:
Hovedinngangsdøren til huset fører deg inn i husets entre og har god overdekning takutstikket på østsiden av eiendommen. Det store og dype vinduet mot øst gir herlig lysinnslipp og en flott karakter til rommet. Det er i tillegg vindu i hovedinngangsdøren som også er utstyrt med elektronsik låskasse. Rett innenfor døren til trapperommet som fører til underetasjen, er det montert en rekke praktiske skoskap som medfølger. Tablå for husets alarmsystem er også plassert her. 

Gangen i 1. etasje er praktisk avdelt fra entreèn med glassdør som gir fin gjennomlysning. Innfelt to-dørs skyvedørsgarderobe med diskre fronter som går "i ett" med innerveggene gir god oppbevaringsplass for ytterklær.

Gangen i underetasjen er bred, lys og har vindu mot øst som også slipper inn dagslys. Rommet binder sammen alle rommene i etasjen da det er inngang herfra til samtlige rom. Den lukkede trappegangen mot entreèn i 1. etasje er utstyrt med blant annet delikat og hvitmalt tretrapp med nylagte "stegstepper" i mørk og moderne kontrastfarge. 

Husets tre soverom og stort garderoberom/kontor:
Soverommene har til felles at de alle har godt med plass og rikelig med garderobemuligheter. Hovedsoverommet ligger i 1.etasje med vindu mot syd, mens soverom 2 og soverom 3 ligger i underetasjen med vinduer mot henholdsvis øst og vest. Garderobeskap medfølger i begge soverom i underetasjen. Garderoberom/kontor i underetasjen er et flerbruksvennlig rom med vindu mot vest. Rommet er innredet på samme måte som øvrige oppholdsrom i underetasjen. Det er TV-uttak i det ene soverommet i underetasjen. Dette ligger vegg-i-vegg med det andre soverommet i etasjen slik at det enkelt kan legges opp TV-uttak i etasjens andre soverom også hvis ønskelig.

Øvrig om standard/installsjoner/utstyr for boligen:
º Ny drenering i 2014
º Nyere vinduer i begge etasjer inkl. belistning
º Betydelig modernisert og oppgradert 2014 til 2017
º Nye innerdører inkl. belisning
º Trådløs brann-/tyverialarm fra Verisure overtas v/videreføring av abonnement hvis ønskelig
º 200 liter varmtvannsbereder fra OSO fra 2014 plassert på bad/vaskerom i underetasjen
º Innbygget vannfordelerskap med rør i rør system fra 2014
º Det meste av elektrisk anlegg er nytt i forbindelse med oppussingen
º Nytt sikringsskap 2014 med automatiske sikringer - 40 ampere hovedsikring
º Innlagt kabel-TV og internett fra Canal digital
º Nyere vann og avløpsrør innvendig i boligen
º Yttertaket på halve boligen er nytekket i 2014
º Robotgressklipper som medfølger
º Ytterkledning er malt inneværende år

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra byggmester/takstmann Hans Holt - Norsk takst.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører du over Kanalbroen til Nøtterøy. Følg Rv308 mot Tjøme i lyskrysset før Teie. Ta deretter Kolbergveien til høyre og følg veien til opp bakken. På toppen av bakken tar du til venstre inn Briskveien og du får deretter eiendommen på høyre hånd.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Boligen oppvarmes av elektrisitet og vedfyring.

Det er nylagt gulvvarme i hele underetasjen med unntak av i de to bodene i forbindelse omgjøringen av etasjen. Det er også gulvvarme på bad 1.etasje. For øvrig elektriske panelovner i rom hvor dette er montert.

I hovedstuen i 1. etasje er det montert nyere, rentbrennende og varmeeffektiv peisovn i forbindelse med oppussingen av huset. Peisovnen er av type "Stockholm" og er tilknyttet teglsteinspipe fra byggeåret som er pusset og malt. Peisovnen har glassdør og det er installert glassplate over gulvet i området foran døråpningen.

Parkering

Eiendommen har godt med parkeringsplasser.

Den integrerte garasjen er oppført med støpt gulvdekke og vegger samt himling innvendig kledd med gips. Innkjøring via vippeport i tre, og det er innlagt lys og stikkontakter. Garasjen har også vindu (enkle glass). Det er anlagt praktisk slukrenne foran garasjeporten som er nedfelt i belegningssteinen på gårdsplassen.

Den steinlagte gårdsplassen er meget romslig og rommer plass for en rekke kjøretøy. Steinleggingen gjør gårdsplassen enkel å holde ren.

Areal og eierform

Areal: 1 074 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Solrik, usjenert og svært pent opparbeidet hagetomt på over 1 mål.

På syd og deler av vestsiden av eiendommen, åpenbarer det seg en praktfull, skjermet og ikke minst barnevennlig hagetomt hvor man kan nyte lange soldager. Hagen innbyr fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Robotgressklipper sørger for at plenen er velstelt selv når man er bortreist eller er på ferie.

Pent opparbeidet med gressplen, diverse prydbusker, bærbusker, noe blomsterbed og diverse trær inkl. noe frukttrær for å nevne noe. Utstrakt bruk av skjermende hekk skaper en lun og usjenert atmosfære. Det er anlagt en rekke områder med kulestein langs grunnmur på vest og øst.  

Gårdsplassen er meget romslig og er opparbeidet med nyere belegningsstein. Se vedlagt situasjonskart i salgsoppgave hvor tomtens grenselinjer fremkommer.

Eier

Britt Wenche Andreassen Kjell Mardon Bruvik

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Det er septiktank på eiendommen som er kommunalt tilknyttet, men det er ikke kommunal slamtømming. Kommunen opplyser at det må forventes med tiden pålegg om utbedring/separering av avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune av 17.06.2015 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igansatt planleggingsarbeid eller planforslag som inkluderer/berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende servitutt er tinglyst på eiendommen:

Rettigheter på andre eiendommer. Rettigheter på 0729-8/7. Rettigheter i eiendomsrett.
1971/3679-2/91 - Bestemmelse om bebyggelse (naboerklæring) tinglyst 03.08.1971 hvor rettighetshaver er gbnr./141  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 3,55 meter mot å senere ikke bebygge på eiendommen nærmere enn bygningslovens bestemmelser om avstand mellom bygninger tilsier.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på fasadeendring datert 05.12.2013. Boligen har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fra opprinnelig byggeår i følge innhentede opplysninger fra Færder kommune. Bygningsmyndighetene har godkjente tegninger av boligen fra opprinnelig byggeår, for tilbygget garasje fra 1971 og fasadeendring i 2013.

Kopi av ferdigattest kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 375 000,-

Beregnet totalkostnad

5 375 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 375 000,-)) -------------------------------------------------------- 146 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 521 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling.

Takst / tilstandsrapport / formuesverdi

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 08.11.2018 Ligningsverdi : 700 227,- Sekundær ligningsverdi : 2 240 726,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2016

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca.15 483 kWt.

Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring

Sparebank 1 BV

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 13 908 pr. år Kommunale gebyrer for inneværende år er fordelt som følger på kommunens leveranser: Vann kr. 3629,00 Avløp kr. 7375,00 Renovasjon kr. 2453,00 Feiing kr. 451,00 Beløpet blir fordelt på fire terminer.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet.

Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er verken odel eller boplikt på eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

De to sorte lampene som henger over spisebordet medfølger ikke. Selger informerer om at det ikke lagt ned "styretråder" til robotklipperer i plenen ved inngangsdøren, men det medfølger plugger og tråd.

Husets fyringsanlegg er kontrollert av VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) den 27/8-2015. Eneste pålegg/avvik som ble gitt var at det manglet ubrennbar plate på gulvet foran ildstedet Nordpeis. Dette er montert i ettertid av befaringen.

Eiendommen har nedgravd parafintank, men tidligere varmekilde (kombinert ved-/parafinovn) er fjernet i forbindelse med oppussingen av huset. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z-eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved innlevering av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?