Til innholdet

Lekker og nydelig innredet leilighet m/høye tak. Vestvendt, vinterisolert hagestue og garasje. Denne bør sees!

Gamle Hellavei 7C
Prisantydning 3 975 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 94
BRA: 97 m²
Soverom: 2
Byggeår: 0
Tomtareal: 3023 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 5. desember Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - BORGHEIM V/NATURSKJØNT OMRÅDE!

Adresse

Gamle Hellavei 7C 3140 Nøtterøy 2. etasje

Velkommen til Gamle Hellavei 7c og denne moderne og rålekre hjørneleiligheten

Gamle Hellavei 7C er en moderne og svært flott innredet leilighet med særpreg!  Her kan du flytte rett inn i en leilighet med imponerende takhøyde, vinduer fra gulv til tak i sosiale hovedoppholdssoner, vestvendt beliggenhet og sol fra morgen til kveld!

Leiligheten ligger øverst i ombygget bygning fra 2007, gunstig plassert på syd-vestre hjørne med vakker og vid utsikt mot naturlandskapet. Dette er en leilighet som virkelig skiller seg ut fra mengden, og som anbefales å oppleve! Leiligheten byr på rikelig med plass og med nevnte høye himlinger i alle rom oppleves leiligheten enda større enn den er!

Det medfølger garasjeplass i garasjerekke hvor bilen sin står trygt og godt parkert, i tilknytning til denne er det installert en medfølgende hurtiglader for El-bil.

På vegne av selger og Z-eiendom v/Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en leilighet med særtrekk som vi tror vil imponere deg!

Særpreg for leiligheten i korte trekk

* Stor, vinterisolert hagestue med varme i gulv og stor takhøyde
* Ende-/hjørneleilighet mot syd-vest i øverste etasje
* Mønehøyde på himlinger i alle rom - plassmessig max. utnyttet!
* Innholdsrik kjøkkeninnredning med mengder av skapplass.
* Sosial og lys kjøkken- og stuesone med fine møbleringsmuligheter
* Svært lys hvor store vindusflater slipper inn mengder av naturlig daglys
* Vid utsikt mot naturskjønt landskap 
* En stavs eikeparkett
* Delikat og flott baderom
* To soverom
* Sol fra morgen til kveld
* Garasje m/hurtiglader til El-bil.
* Sentralt - få minutter å kjøre til byen
* Ekstraordinær stor egen bod på ca. 25 m² i kjelleretasje

Beliggenhet og nærområdet

Leiligheten ligger i et etablert og rolig boligområde på Borgheim i Færder kommune, kort vei fra ærverdige Nøtterøy kirke med, samt ca. 4,8 km fra Tønsberg sentrum.

Borgheim er administrasjonssentrum for kommunen og foruten kommuneadministrasjonen finnes det både ungdomsskole, videregående skole, dagligvarebutikk, bakeri og frisør m.m. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til barneskole og barnehage, samt kort vei til lekeplass, skiløyper, idrettshall, golfbane og badeplass m.m. Videre er det ca. 1,5 km til Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg, samt ca. 2,5 km badeplasser ved Hellastranda.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Blant annet kan kyststien mellom Hjemseng og Oterbekk anbefales. Fjærholmen er kommunens største og fineste badeplass med sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Borgheim og Kiwi Vestskogen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv et variert utvalg av fasiliteter.

Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Elgestad og ligger ca. 200 meter fra boligen Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Tønsberg.

Type, eierform og byggeår

Selveierleilighet i opprinnelig oppført i 1959 (husmorskolen), men ombygget til leiligheter i 2007.

Innhold

ENTRE/GANG med praktisk hyllesystem i høyden.
Innvendig BOD med praktisk inngang fra entre/gang.
Lyst og romslig KJØKKEN og STUE-/SPISESTUE i åpen løsning og massevis av vindusflater mot syd og vest.
Vinterisolert og innglasset HAGESTUE i flott sammenheng med stue-/kjøkkenløsning.
TO SOVEROM hvorav blant annet ett svært romslig hovedsoverom.
Stort og lekkert BADEROM innredet med blant annet dusjhjørne, servantinnredning, opplegg for vaskemaskin og wc

Garasje

Det medfølger egen garasjeplass på ca. 16 m² til leiligheten m/hurtiglader til El-bil. Garasjeplassen ligger i frittstående garasjerekke med innkjøring fra stålport med motorstyring. I garasjen er det innlagt både lys og stikkontakt.

Egen kjellerbod

Egen, særdeles romslig bod i kjeller på hele ca. 25 m².

Inngangsparti og andre fellesarealer

* Lekkert og innbydende felles inngangsparti med innvendig trappehus
* Praktisk felles sykkelbod
* Noe felles bod-/lagringsplass i øvrige fellesarealer.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Kjellerbod på ca. 25 m² og garasje er ikke vist i illustrasjonene.

Arealer og fordeling per etasje

2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 108/97/94 m² - alt på ett plan.

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom med unntak av innvendig bod på ca. 3 m². Innglasset hagestue er vurdert som primærrom, REF: NS 3940, 2014, 2. utgave 9. feb. 2015.

Kommentar til arealer: Utvendig bod i kjelleretasje på ca. 25 m² og garasjeplass er ikke medtatt i noen av de ovennevnte arealsammendragene. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er oppmålt av takstmann.

Standard

Her har du en innflytningsklar standard med en stavs eikeparkett på alle gulv, samt gipsede og slette overflater på både vegger og i himlinger. De særpregede og høye himlingene gir leiligheten er suveren karakter. Det skal nevnes at alle rom i leiligheten har mønehøyde i himlingen, noe som medfører at rommene oppleves ekstra store. Det er hensyntatt ift. oppbevaringsplass, hvorpå det er montert hyller flere steder helt opp til taket for å utnytte plassen i leiligheten maksimalt.

Innglasset vinterhage:
Foruten de imponerende høye himlingene som gir særpreg i massevis, er det flere viktige elementer å dra fram. Et av de kanskje viktigste er den innglassede og helårsisolerte hagestua mot sydvest. Her ble det i 2014 bygget inn terrassen med isolert og varmedempende glass, samt varmekabler i gulvet. Takvinduene er også selvvaskende vinduer. Alt dette gjør at rommet kan brukes hele året rundt, og man kan selv velge om man vil åpne skyvedørene. Disse kan åpnes hele veien. Eier har påkostet vinterhagen i 2020/2021 med ny påstøp, varmekabler og fliser.

Stue og kjøkken:
En annen flott detalj ved leiligheten er de store vinduene ved kjøkkenet og stuen i leiligheten. Her har du glass fra gulv til tak, noe som gir et meget flott inntrykk med utsikten mot vest. Man har uhindret kveldssol og mengder med lys inn hele dagen. Stuen og kjøkkenet er et sosialt rom hvor massevis av skap-/benkeplass særpreger innredningen, mens planløsningen er suveren med god plass til både spisestuemøbler og sofa-/loungemøbler. Himlingshøyden ved kjøkkeninnredning har gitt plass for ekstra høyde med overskap og tilfører innredningen godt med ekstra skapplass utover det som er normalt. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger, også frittstående kjøle-/fryseskap. Moderne belysning under overskapene lyser opp de tykke og solide benkeplatene, mens de mellomliggende flisene sørger for enkelt renhold.
I stuen fører terrassedøren i syd deg inn i vinterhagen som blir en "forlengelse" av stuen og kjøkkenet. Den rentbrennende, varmeeffektive og sentralt plasserte peisovnen med glassdører fra Morsø blir et fint blikkfang på mørke vinterkvelder. Peisovnen er plassert på skiferplate.

Baderommet:
Badet tilbyr litt "hverdagsluksus". Dette tidløse velværerommet har fliser på både gulv og vegger, det er varmekabler under gulvflisene. I himlingen er det innfelt nivåjusterbare downlights som gir rommet ekstra god belysning. Dusjhjørnet er utstyrt med blant annet inn-/utsvingbare dører av herdet glass og gulvflisene i denne sonen er i mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser. På badet finner man også en solid og kraftig servantbenkeplate med overliggende servant og doble underliggende skuffer med god oppbevaringsplass. Det er også montert et medfølgende høyskap som gir ytterligere oppbevaringsplass. Overliggende speilvegg med sidelys skaper en flott effekt, i denne sonen er det for øvrig stikkontakt på veggen. Badet har også vegghengt toalett m/innbygget sisterne. Ventilasjon skjer via elektrisk vifte i himling samt avtrekk over tak. Det er for øvrig uttak/opplegg for vaskemaskin, ønsker man "vasketårn" med overliggende tørketrommel er det god plass til dette!

Entre og gang med tilknyttet bod:
Vel innenfor hjemmets hovedinngangsdør, møter man en romslig og innbydende entre/gang som ønsker en velkommen inn! Den vide åpningen mot kjøkkenet og de høystrakte vinduene i vest gir herlig innfall av dagslys. Det er plass til flere oppbevaringmøbler for, boden tilknyttet rommet er utstyrt med en rekke hyller og tilbyr noe ekstra plass til for eksempel skotøy og annet.

Soverommene:
Som i øvrige rom, særpreges også soverommene har de høye himlingene. Leiligheten har to romslige soverom, særskilt byr hovedsoverommet som er plassert på hushjørnet øst-syd på god plass. Her gis det rom for både stor dobbeltseng, rikelig med garderobeplass og avsatt plass til arbeidsplass. 3-dørs frittstående garderobeskap m/underskuffer medfølger. Hovedsoverommet har to vinduer mot syd og ett mot øst, samtlige utstyrt med innvendig solskjerming. Leilighetens andre soverom har vindu most øst.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):
* Innvendige vannledninger av plast (rør i rør). Fordelerskap med stoppekran plassert i bod.
* Avløpsrør og sluk av plast (pvc).
* Varmtvannsbereder fra 2007 med kapasitet på 120 liter.
* El- anlegg i hovedsak fra 2007 samt omfattende påkostet i 2020
* Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere til alle kurser

For øvrig er det god lagringsplass i innvendig bod, samt i den store boden i kjelleren (ca. 25 m²).

For ytterligere teknisk info om leilighetens standard, se tilstandsrapport.

Forenklet beskrivelse av husets byggemåte

Bygning opprinnelig oppført 1959 med veggkonstruksjon av lettbetongblokker over grunnmur av betong. Yttervegger er tilleggsisolert i forbindelse med renovering i 2006/ 2007. Tilbygget del fra 1979 med  veggkonstruksjon av Lecablokker. Inngangsparti med isolert bindingsverk. Etasjeskille av betong.

Oppvarming

Eiendommen har oppvarmingskilder basert på elektrisitet, vedfyring og luft-til-luft varmepumpe.

* Stor, rentbrennende og flott peisovn
* Veggmontert luft-til-luft varmepumpe i vinterhage - gir også kjøling i sommerhalvåret 
* Elektriske varmekabler under flislagt gulv i innglasset hagestue og på baderom
* For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg

Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken, leiligheten ventileres for øvrig naturlig via ventiler. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Fellesutgifter

Fellesutgifter på månedlig kr 1 500,- inkluderer blant annet følgende: 

* Felles bygningsforsikring
* Snøbrøyting
* Plenklipp
* Vedlikehold av fellesarealer
* Renhold ved deler av fellesarealer
* Avsetting til fremtidig vedlikehold

Ovennevnte beløp er i henhold opplysninger gitt av styreleder. Fellesutgiftene ble økt for året 2021 fra tidligere kr 1 250,- per måned for 2021.

Strømforbruk fra el-bil lader betales av hver enkelt sameier, se sameiets vedtekter.

I sameiets Vedtekter punkt 3 er det nedfelt av "felleskostnader dekke med likt beløp for seksjonseierne". Det fremkommer videre at den del som angår vedlikehold av bygning belastes i den aktuelle bygning. Se for øvrig mer utfyllende opplysninger i vedlagte vedtekter som følger av PDF-salgsoppgave.

Opplysninger om sameiet

Sameiet Elgestadtunet boligsameie ligger på eiendommen gbnr. 128/283 i Færder kommune. Sameiet består i alt 11 boligseksjoner, fordelt over to bygninger med adressene Gamle Hellavei 5 og 7. Seksjonene 1 - 7 ligger i Gamle Hellavei 7 som er bygning opprinnelig fra 1959, de fire øvrige seksjonene (8-11) ligger i Gamle Hellavei 5 med byggeår 2010. Alle seksjonene er medlem av sameiet.

Leilighetens seksjonsbrøk er 122/1109 iht. reseksjoneringsbegjæring av 4/11-2010.

Sameiets styreformann og forretningsfører er Henry Staheli (beboer i Gamle Hellavei 5b).

Det er ingen fellesgjeld i sameiet. Sameiet har vasket, renset og behandlet takstein på Gamle Hella vei 7c i 2019, men informerer at det på sikt vurderes takomlegging. Det eksisterer både vedtekter og husordensregler for sameiet, disse er vedlagt i PDF-salgsoppgave.

Parkering

Det medfølger egen garasjeplass i felles utvendig rekke. Det er montert hurtiglader for el-bil i garasjen.

For øvrig gjesteparkeringsplasser på området.

Areal og eierform

Areal: 3 023 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Hyggelig opparbeidede fellesarealer med hovedsakelig gressplen mot vest og enkelte store trær. Asfaltert parkeringsplass og blomsterbed foran inngangspartiet.

Eier

Rønnaug Otilie Andersen

Vei, vann og avløp

Sameiet er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

Boligen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende. Plannr. 341 - Gamle Hellavei 5. Ingen planforslag som vil berøre eiendommen i flg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 19.03.2013 for "bruksendring, tilbygg, fasadeendring - fornyet attest". Det foreligger i tillegg godkjent bygningstegninger av innglasset hagestue datert 21.10.2013. Kopi av disse kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 190 000,

Beregnet totalkostnad

3 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 99 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 975 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 108 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 083 112,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester og Takstmann med utskriftsdato 18. oktober 2021.

Tilstandsrapporten har TG-1 hovedvurderinger (11 stk.). Den har ingen TG-2 eller TG-3 vurderinger. TG-0 benyttes ikke ved denne type Tilstandsrapporter og TG1 er således angitt tilstandsgrad med svakeste symptomer. Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Felles bygningsdeler er ikke vurdert i den utførte rapporten, men kort beskrevet. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Energiforbruk

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 12 476 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Fremtind forsikring.

Leilighetens bygningsforsikring er felles forsikring som dekkes over andel fellesutgifter.

Innboforsikring må evt. tegnes og bekostes av eier selv. Det bemerkes også at det i sameiets Vedtekter fremkommer at "den enkelte sameier selv er ansvarlig for forsikring av glassruter og eventuelle ekstraordinære innredninger/påkostninger utover det som er standard".

Kommunale avgifter

Kr. 13 169 pr. år

De kommunale avgiftene dekker kommunens gebyrer for vann, avløp og felles renovasjon. Satsene representerer standard gebyrsats i kommunen hvor det ikke installert vannmåler.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 746 698.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 2 688 113.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2019. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Adgang til utleie

Det foreligger en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleieenhet.

Evt. ønske om utleie av egen leilighet er tillatt. I følge sameiets Husordensregler, punkt 2.2., fremkommer det at "ved utleie skal enhver ny leietaker meldes skriftlig til styret". I sameiets Vedtekter punkt 2 fremkommer det at "seksjonene kan fritt omsettes, pantsettes eller disponeres på annen måte".

Dyrehold

Dyrehold er tillatt, regulert i sameiets Husordensregler, punkt 5. Det er anført i vedtekter at "dyrehold skal ikke være til sjenanse for beboere. Ved lufting skal dyr holde i bånd/under kontroll, og avføring skal fjernes".

Skolekrets

Eiendommen tilhører Skolekrets 5 - Herstad.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.

Boplikt/konsesjon/odel

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen. Det er heller ikke boplikt på eiendommen.

Vedtekter, regler, budsjett med mer

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie, bruk av fellesarealer med mer om ikke annet er spesielt opplyst.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett knyttet til omsetningen av leiligheten. Det er heller ingen intern forkjøpsrett innad i sameiet, ref. sameiets Vedtekter punkt 2 hvor det fremkommer at "seksjonseierne har ikke forkjøps- eller innløsningsrett i henhold av lov av 18. juni 1965 nr. 6 om sameie".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg & Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er vedlagt i salgsoppgaven. Kjøleskap i bod i kjeller medfølger. Lamper medfølger ikke, foruten lampe på gjesterommet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte minimum 4 timer på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale.

Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Tinglyste heftelser, servitutter og rettigheter på eiendommens grunnboksblad

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad (gjelder også øvrige seksjoner i sameiet):

Heftelser som følger eiendommen:
1984/7203-2/91. Erklæring/avtale av 08.06.1984. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Overført fra: 3811-128/283. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1993/13632-1/91. Fredningsvedtak av 03.11.1993. FREDNINGEN OMFATTER: HOVEDBYGNINGEN, FORPAKTERBOLIGEN - EKSTERIØRFREDNING, STABBURET. Overført fra: 3811-128/283. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
2007/3874-2/91. Erklæring/avtale av 19.03.2007. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata som følger eiendommen:
2007/3874-1/91. Seksjonering av 19.03.2007. Opprettet seksjoner: snr: 5. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 122/721. Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 - 7.

2010/861573-1/200. Reseksjonering/tilleggsseksjoner. av 04.11.2010. Nye seksjoner: 8, 9, 10 og 11.

Rettigheter som følger eiendommen:
1958/1847-2/91. Best. om vann/kloakkledning. av 18.08.1958. Overført fra: 3811-128/283.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter/rettigheter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?